Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Nadam se da Oly nije izgubio interesovanje za CMM nakon ove utakmice i da ih to neće obezhrabriti. Saborac iz Baskonije, ugledni podkaster, takođe da se ne ljubimo. Naravno, ova domaća osnova suvišno i komentarisati. Kalina uveliko zreo za Spartak da završi karijeru u klubu gdje ponikao. Isto tako Dobric i Davidovac - FMP. Saša gudbaj! Nadam se da neće biti trećeg puta. Ćaci uprava prva treba da leti jer nemaju blage veze. Vrhunac ciganskog ludila. Ja ne znam sta ste svi sad odjednom iznenadjeni kako igramo. Posle otkaza Janisa dosta vas je htelo Saleta. I sad iznenadjeni njegovim plejbukom. 2 1
Henry Chinaski Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma najjače da će sad u play inu da skraćuje rotaciju, kad nije do sada. 1
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 5 minutes ago, Krle said: Tacno kad procitas komentare nakon poraza shvatis koliko ovde ljudi nema pojma o kosarci, pre svega zato sto su umislili da mi imamo toliko dobre igrace da mozemo da dobijemo koga god hocemo i kad god hocemo. Sto kaze covek iznad, mi imamo Kodija koji je najbolji plej u tranziciji i najgori plej u 5 na 5 igri, samo to kad strucnjaci budu skapirali bice im jasno da samo s takvim plejmejkerom, bez dobre bek ap opcije tesko mozemo da se nosimo sa najboljim ekipama. Mozda je na pocetku sezone moglo, ali tada ni Real, ni Pao, ni jos mnogi timovi nisu bili blizu maksimuma i to je to Imamo nesumnjivo skuplji,a,i individualno kvalitetniji tim od Valensije,koja je druga na tabeli.Nemamo Pedra Martineza.To nismo umislili. Edited 6 hours ago by liv7 3 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali najjače je kad krene ćelavi da gusla o "malim stvarima koje su odlučile". Koje bre male stvari, ništa pod milim bogom nisi pripremio mesecima, ne znaš gde ti je dupe a gde glava, ekipa ti nema ni glavu ni rep. Smeće odbrana, iso napad i rotacija da se niko ne naljuti - to je tvoja košarka. Tako mogu i ja da vodim ekipu. 17 1
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Zadnji vezni said: Evo defanzivno smo jezivi vec duze vreme.Nije nam dao 50 za polvreme samo ko nije hteo. Ko zna koliko puta do sad,kad mu se igrač zapali ,on će ga zakucati za klupu narednih 8-10 minuta i izbaciti ga iz utakmice. Rotiranje besomučno svih 12 igrača u prvih 10 -12min utakmice je neverovatno kao da smo na pripremama. Umesto da smanjuje rotaciju i povecava minutazu nosiocima i da rasporedjuje uloge ,mi so jos divljina uz lagano rasporedjenu minutazu svima.Šablonske izmene i vođenje ekipe. Prisustvo kalne na terenu iako svi vidimo da se raspada na obe strane terena,koji nas ubija ko zna koju utakmicu. Psihološka priprema ekipe za ove utakmice koje si trebao pobediti ili si vec upisao pobedu su skandalozne. Hoćeš još??? A šta radi konkretno dobro ?I sta je unaoredio,,da ne kazem implementrao. A koji naš trener u prethodnih X sezona nije radio isto? Nama je sezona propala angažovanjem Grejema kao rezervnog plejmejkera… Mi igramo celu sezonu sa jednim igračem na pozicji 1. Ukoliko njega krene i odigra 35 min na nivou, mi dobijamo i Oklahomu… ukoliko on “zaštuca” mi gubimo i od Crnokose iz Kosjerića…. Za bilo šta “veće” u EL nije moguće sa jednim plejmejkerom u rosteru 3
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, Kosjan Willavić said: Vreme je za hot take-ove, a nisam ni siguran koliko je hot: meni je highlight sezone onaj period kada smo sa 7,8 igraca mleli u odbrani i dobijali utakmice timskom kosarkom ( iako je bilo logicno da ce doci do pada ). Ceo ovaj period do derbija u decembru. Kratko smo se povratili onim neocekivanim brejkovima u Monaku i Milanu, ali mi je kosarka koju igramo jako negledljiva vec duze vreme dobili mi ili ne. Ovakva odbrana mi ubija zelju za gledanjem utakmice, bice zajebano bez Bolomboja za par dana ako ne bude spreman nekim cudom Sve si lepo rekao. I to je poenta. Ne možeš da igraš odbranu kao da te trenira Muta Nikolić i nadaš se plej ofu... I to u ovom delu sezone. OK, Real u Madridu nije za vađenje nikome, ali na terenu loše delujemo. Čak i u napadu je bilo divljanja i vrlo malo organizovanih napada. Da sam to video, ne samo sad nego u poslednje vreme, reč kritike ne bih rekao... Igrači nisu krivi, sve ide od trenera. Videćemo sa kim ćemo u plej inu, i da li ćemo izgledati bolje...
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, fradler said: Ali najjače je kad krene ćelavi da gusla o "malim stvarima koje su odlučile". Koje bre male stvari, ništa pod milim bogom nisi pripremio mesecima, ne znaš gde ti je dupe a gde glava, ekipa ti nema ni glavu ni rep. Smeće odbrana, iso napad i rotacija da se niko ne naljuti - to je tvoja košarka. Tako mogu i ja da vodim ekipu. Što bi rekao Salo "sve lopte 50/50 su bile njihove" ,,,sram te bilo!!! Ekipa ti liči na Harlemovce (divljina i iso košarka bez bilo kakve defanzive i plana ,sistema. I pričaš o malim stvarima i loptama 50/50 na njihovoj strani.Beda. 1
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, liv7 said: Dosta nas i nije htelo "Saleta". A koga ste hteli u tom momentu a da nije Xavi koji je tražio 2,5 mil za sebe i stručnj štab???
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Dzo23 said: Nadam se da Oly nije izgubio interesovanje za CMM nakon ove utakmice i da ih to neće obezhrabriti. Saborac iz Baskonije, ugledni podkaster, takođe da se ne ljubimo. Naravno, ova domaća osnova suvišno i komentarisati. Kalina uveliko zreo za Spartak da završi karijeru u klubu gdje ponikao. Isto tako Dobric i Davidovac - FMP. Saša gudbaj! Nadam se da neće biti trećeg puta. Ćaci uprava prva treba da leti jer nemaju blage veze. Uz duzno postovanje, ovo je komentar kao sa nekog portala. Cima i Kodi su odigrali dosta dobre sezone, verujem da ce im zamene biti Stokton i Meloun 4
wing Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Baš smo se izblamirali. Španci usranci da nam se smeju... 1
Krle Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, liv7 said: Imamo nesumnjivo skuplji,a,verujem,i individualno kvalitetniji tim od Valensije,koja je druga na tabeli.Nemamo Pedra Martineza. Valensija ima istog trenera i isti kostur ekipe mnogo duze od nas koji smo ove sezone promenili skoro sve igrace osim domace osnove i Kodija. Ako bar malo pratis sport, jasno je da kad ti svi vodeci igraci ostanu i nadogradis tim sa jos par sobrih igraca obicno ispadne kako treba, a mi svake godine menjamo 10 igraca i trenera u toku sezone 2 3
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) I svakoga ovde treba da je sramota ko opljuje Kodija i Čimu posle ovakve sezone a na osnovu utakmice u Madridu koji je pri tome za celu sezonu izgubio 1 utakmicu na domaćem terenu ! Edited 5 hours ago by The_Big_S 12
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 6 minutes ago, The_Big_S said: A koji naš trener u prethodnih X sezona nije radio isto? Nama je sezona propala angažovanjem Grejema kao rezervnog plejmejkera… Mi igramo celu sezonu sa jednim igračem na pozicji 1. Ukoliko njega krene i odigra 35 min na nivou, mi dobijamo i Oklahomu… ukoliko on “zaštuca” mi gubimo i od Crnokose iz Kosjerića…. Za bilo šta “veće” u EL nije moguće sa jednim plejmejkerom u rosteru Vidiš ja sam mišljenja da je sezona propala kad je šutnuo Grejema i ostavio malog veseljaka sa Kopakabane. Taj Grejem bar se kidao,mogao i neku defanzivnu ulogu da odigra ,za razliku od malog veseljaka Yaga,(kojeg su ovde hvalili da odlično prenosi loptu preko pola .Odlično i sigurno.Da nije tuzno bilo bi smesno.Isti oni koji sad drze vatru i stranu velikom zvezdašu Salu. Takođe za Yagišu vrli trener reče da najbolje razume njegovu košarku,da ima velika muda,(tako se ispišao po Grejemu).I nedugo zatim šutnuo tog istog kojeg je hvalio na sva usta da najbolje razume košarku i njegove ideje. hahaha Tako on vodi ekipu,tako mu ekipa i izgleda .Upravo onako kao u slučaju Yago. Šta reći o implementatoru a ne zaplakat?! Edited 6 hours ago by Zadnji vezni 1
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Obradovic ima 20-15, a od implementacije tj nakon onih 7-0 kada se realno ekipa sama skupila nakon smene Sferopulosa i kada je i sam Obradovic rekao da jedva ceka da uvede svoje ideje u igru ima 13-15. Uz to je igra u mnogo utakmica bila negledljiva, izgubio se derbi nakon -16, izgubilo se od Makabija, Bajerna i Partizana kuci kada nam se crtao dobar plasman. Redovno primamo 50+ za prvo poluvreme pa posle jurimo, uz los menadzent ekipe, lose koriscenje najboljih igraca i totalnu pogubljenost i ogromnu nervozu koja se emituje sa klupe. Place mi se kad pomislim kako bi recimo Ataman koristio Nworu, a kako se koristi kod nas. Njegovi hladjenje u derbiju kada je trebalo da odemo na +20 i veceras je za preispitivanje trenerske diplome. Ni u jednoj utakmici ne pamtim trenerski pecat, defanzivan impakt, nista. Recimo Penjarolina defanziva je nedohvatljiv san za Obradovica. Realno losa sezona za sada, nije potpuna katastrofa na nivou Armanija i Partizana koje su ukopale njihove istrosene trenerske legende, ali opet lose. Morali bi da udjemo u PO i ozbiljno se posibamo tamo da bi se saprao ovaj gorak ukus, ali kako stoje stvari male su sanse za to. 6 1
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, The_Big_S said: A koga ste hteli u tom momentu a da nije Xavi koji je tražio 2,5 mil za sebe i stručnj štab??? Mogao bih da navedem par boljih,i verujem jevtinijih resenja od S.O...ali,sve i da ne znamo ko je dobar,ne treba vracati nekog ko je pokazao u prvom mandatu da nije za ovaj klub.
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Zadnji vezni said: Vidiš ja sam mišljenja da je sezona propala kad je šutnuo Grejema i ostavio malog veseljaka sa Kopakabane. Taj Grejem bar se kidao,mogao i neku defanzivnu ulogu da odigra ,za razliku od malog veseljaka Yaga,(kojeg su ovde hvalili da odlično prenosi loptu preko pola .Odlično i sigurno.Da nije tuzno bilo bi smesno.Isti oni koji sad drze vatru i stranu velikom zvezdašu Salu. za kojeg vrli trener reče da najbolje razume njegovu košarku,da ima velika muda,(tako se ispišao po Grejemu) i nedugo zatim šutnuo tog istog kojeg je hvalio na sva usta da najbolje razume košarku i njegove ideje. hahaha Šta reći o implementatoru a ne zaplakat?! Apsolutno se ne slažem. Grejem nije bio u stanju da 2 lopte prenese u 8 sekundi preko pola a da to ne bude ili ukradena ili u najboljem slučaju na jedvite jade spašena lopta i uvaljen vruć krompir nekome… Da je proban na poziciji 2, odnosno Kenana pa da diskutujemo.. 1
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, Night wolf said: Osim odbrane, napada i izmena ništa. Od ovog samo odbrana
drakon1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lose igramo timsku kosarku, tj. mi to nemamo. Igra se nekakav divljak 1 na 1 vec duze vremena. Odbrana nepostojeca. Mi smo na +6 imali izgubljenu loptu CMMa i uz to pre i posle toga po jedan napad bez kosa Reala. Da smo tu poentirali i otisli na +10 mozda bi se to malo ustalilo. Ovako se odbrana igrala revijalno, njima se opustila, a nama stegla ruka. Ostalo je bilo rutiniranje. Mali bljesak do -7, a onda za dva minuta -17. Ovo je tanko za ovaj trenutak u sezoni. 1 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 24 minutes ago, Night wolf said: Ovako se dobija utakmica kući koju moraš da dobiješ. A protivnik krene sa 6/8 trojke prvu četvrtinu. To je do mentalne pripreme igrača, do njihove vere u igru i trenera, do njihove vere u sebe. Imamo sve sastojke da budemo veliki tim ove sezone i to smo potvrdili u više navrata, ali nemamo trenera. Nismo imali sreće sa Grkom, a ovo je još gore. Najgore je što će trener ostati i naredne sezone uz oprobani recept promene u oktobru, novembru... Ako ostane i zapravo dobije šansu (kao Radonja pre 300 godina) a ne 2 utakmice pa smena, onda ne mora biti loše. Smene posle jedne sezone nam nikad ništa nisu donele i valjda će ova nova uprava prestati to da praktikuje. Ne može sve i odmah, niti je ikad moglo sem ako nisi npr Pao pre 2 sezone. Edited 6 hours ago by Урош19
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Vrhunac ciganskog ludila. Ja ne znam sta ste svi sad odjednom iznenadjeni kako igramo. Posle otkaza Janisa dosta vas je htelo Saleta. I sad iznenadjeni njegovim plejbukom. Nisam iznenadjen, a još manje sam ga priželjkivao. Da, pružio sam podršku kad je došao kao što bih svakome, ali meni je još u korona sezoni otprilike sve bilo jasno kad je dotični u pitanju. Kasnije u Monaku me ni najmanje nije demantovao, i tako mi je samo učvrstio stav. Njegove ekipe igraju, po mom laičkom mišljenju, bezveznu košarku. Izolacija i samo izolacija. Lopta "ne ide", visoki mu imaju minornu ulogu. Ne zna da ih koristi, ili on smatra da su tu samo da "prašinare". Da trče gore - dole, prave blokove i da pokupe poneki skok, nakon sto mu 2-3 igrača iz spoljne linije uzmu zbirno 35-40 lopti. Unutrašnje igre kod njega n e m a. Takođe, njegove ekipe se ne odlikuju čvrstom i organizovanom odbranom, što smo nebrojano puta samo ove sezone utvrdili. 1 1
liv7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 8 minutes ago, Krle said: Valensija ima istog trenera i isti kostur ekipe mnogo duze od nas koji smo ove sezone promenili skoro sve igrace osim domace osnove i Kodija. Ako bar malo pratis sport, jasno je da kad ti svi vodeci igraci ostanu i nadogradis tim sa jos par sobrih igraca obicno ispadne kako treba, a mi svake godine menjamo 10 igraca i trenera u toku sezone Verovatno ne pratim tako studiozno kao ti,ali evo,"pade" mi na pamet jedan klub,u neposrednom komsiluku koji je usao u sezonu sa dugogodisnjkm trenerom,i proslogodisnjom osnovom.Ne moram da ti objasnjavam kako je prosao,ti pratis kosarku.Ima i jedan tim,sa drugog kontinenta,koji je doveo "brdo" novih igraca,pa se bori za vrh tabele..ali,verujem da i to znas, jer bar malo pratis.... Edited 5 hours ago by liv7
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije bilo ni ocekivati da cemo se vaditi pobedom u Madridu, gde pritom su samo jednom izgubili ove sezone na domacem parketu. Razlog zasto opet igramo plej in treba traziti u porazima protiv Partizana i mocnog Ocokolje, Bayern, Makabi kod kuce to su sve porazi koji nisu smeli da se dogode ako hocemo neki visoki plasman. Ovako ostaje nam jos jedna bonus utakmica gde cemo verovatno izgubiti uzimajuci u obzir kako igramo i kao da nemamo trenera u datom trenutku. U ovu ekipu je mnogo ulupano da bi si se zadovoljili plej inom.Rotacije skandal samo dovoljno reci za Nworu da ga je posle odlicnog pocetka utakmice coach Obra jednostavno zaledio i gde dugo nije ulazio u igru. Previse Miljenovica za ovakav tip utakmice, kao i papi rivera, Kartera, Kalinica. To je sto nam je Nadam se na kraju sezone odlasku coach Obre 1
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Evo objasnio ti čovek sve ovde do detalja. Znaci tebi je napad problem, ok, jasno mi je sve..
The_Big_S Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stvarno ne razumem ovaj stepen ludila, drvlja i kamenja na Saleta, Kodija, Čimu… Koliko smo mi Cigani nerealni, a posle poraza od Rela u Madridu nije realno!! 2 2
Recommended Posts