Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, gucevo said:

Sve na stranu, al prokleti Bajern u Areni ne mogu shvatit nikako.

Kiks sezone.

Meni je Makabi bio sigurica i Partizan. Te dve sam bio ubeđen da dobijamo makar jednu. 
Što se Bajerna tiče, nisu ni oni loši. Tukli su i Real, Valensiju, Pao, Monako.. 

Iskreno , nema ovde kikseva. Tabela na kraju sezone ne laže, a verujem da će biti zadovoljavajuća na kraju iste.

Posted

Dosta kuknjave za prosuttim mlekom. Treba nam pobeda sutra i samo se na to treba usmeriti. Kp je veruje da možemo pobediti ne treba ni da gleda sutrašnju utakmicu.

• Like 11
  • Love 1
Posted

Nije ovo jos kraj,ima tu jos ekipa do kraja sezone koje mogu da iznenade,Pesic bi mogao da mrecne Barsu ,Efes da dobije dubai,pariz ili partizan dobiju zalgiris a mozda i oba tima dobiju. Svasta je moguce do kraja.Bice veselo u svakom slucaju

• Like 1
Posted

Ко верује у победу у Мадриду, сутра нека навија за победу Монака која би нам дала шансу да завршимо можда и у топ6.

Ко не верује у победу у Мадриду, сутра нека навија за победу Барселоне која би нам осигурала пласман у плеј-ин.

Наравно, све то под условом да сутра победимо Асвел😀

• Like 10
Posted

Znam da je ljudima poslije Partizana sve sto se tice Zvezde i njenih ambicija palo u vodu, al ljudi moji mi sami odlucujemo o svojoj sudbini, doslovno ako tucemo obe mi smo sedmi a u nekom a u nekom malo tezem scenariju mozda cak i sesti, znaci ili pukovnik ili pokojnik, igras 5na5 pa sta ti bog da, ne ides u madrid bez ruku i nogu

Posted
19 minutes ago, ZvezdaBL said:

Znam da je ljudima poslije Partizana sve sto se tice Zvezde i njenih ambicija palo u vodu, al ljudi moji mi sami odlucujemo o svojoj sudbini, doslovno ako tucemo obe mi smo sedmi a u nekom a u nekom malo tezem scenariju mozda cak i sesti, znaci ili pukovnik ili pokojnik, igras 5na5 pa sta ti bog da, ne ides u madrid bez ruku i nogu

Real odlucuje o vasoj sudbini, kao i ishod meceva koje igraju Dubai i Monako.

Vi ste propustili da bitno uticete na ishod tabele, odnosno da se pitate oko bilo cega.

Ko ovde veruje da vi imate i promil sansi u Madridu...Pa oni su izgubili jedan mec za sezonu u svojoj hali.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
3 minutes ago, Losmi17 said:

Real odlucuje o vasoj sudbini, kao i ishod meceva koje igraju Dubai i Monako.

Vi ste propustili da bitno uticete na ishod tabele, odnosno da se pitate oko bilo cega.

Ko ovde veruje da vi imate i promil sansi u Madridu...Pa oni su izgubili jedan mec za sezonu u svojoj hali.

Uzdamo se u to da je pre 2 sezone Real predzadnje kolo pustio Mekintajera i Monekea da pobede u Madridu i prođu dalje, čisto da napakoste našim komšijama. 

Pa da vidimo, možda Madriđani baš ne vole drugu stranu brda. 

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
11 hours ago, Chaos Is Me said:

Ovde sad imamo 2 grupe navijača KKCZ:

- prva grupa (gde spadam ja) su ljudi koji pre svega obožavaju košarku, pa tek onda klub za koji navijaju, meni recimo boćarski ili veslački ili džudo klub Crvena Zvezda ne znače apsolutno ništa u životu; čak i fudbalski klub koji je simbol SD CZ

- druga grupa su navijači sportskog društva CZ kojima je primarna esencija taj otrovni rivalitet između dva privilegovana blizanca, o kom god sportu da se radi. 

Znači, samo dve grupe Zvezdaša...

Vi koji obožavate košarku više nego klub za koji navijate i otrovni kreteni kojima je primarna emocija mržnja prema najvećem rivalu.

I ništa između toga.

Ne postoje oni koji generalno vole sport, pa navijaju za svoj klub (uglavnom slučajno odabran u detetinjstvu) i u fubalu i u košarci i u rukometu i odbojci? Radije bi gledali Zvezda-Jugović ili Zvezda-Ribnica nego Alba-Unikaha i Partizan-Krka. Ne mrze nikoga (iako navijaju protiv najvećeg rivala), ali i ne obožavaju košarku više od svega.

Loša ti je ova podela. 

• Like 8
  • Love 1
Posted (edited)

Cek, ja koliko kontam, ako Dubai pobedi obe (sto je vrlo realno) mi cemo morati da dobijemo Real u poslednjem kolu (pobeda sutra se podrazumeva), inace smo 11ti?

Druga opcija da budem u 10 jeste da Barsa sutra dobije Monako. 

Ovo pricam iz neke perspektive "realnih" rezultata u poslednja dva kola, tj da mi dobijemo sutra i izgubimo u Madridu, a da Dubai dobije obe do kraja (Efes i Valenisju kod kuce).

Edited by Golijat
Posted

U principu ludo je jos govoriti o necemu iako je ostalo jos samo 8 dana do kraja regularnog dela. Moze se svasta desiti, npr za Makabi su svi govorili aaa oni ce sad da nagaze eto njih na 22 pobede, igraju odlicnu kosarku imaju u poslednjih 10 utakmica taj i taj skor, op zadnje dve utakmice ozbiljni kiksevi protiv ekipa koje nemaju nikakav imperativ. Isto vazi i za nas, sutra dobiti pa onda da vidimo sta i kako za sledecu nedelju. Verujem da su momci fokusirani kao i proslu utakmicu. 

E sad nama sutra poraz Monaka znaci siguran top 10 pod uslovom naravno da mi dobijemo Asvel. Idemo mi na pobedu prvo! 

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Golijat said:

Cek, ja koliko kontam, ako Dubai pobedi obe (sto je vrlo realno) mi cemo morati da dobijemo Real u poslednjem kolu (pobeda sutra se podrazumeva), inace smo 11ti?

Druga opcija da budem u 10 jeste da Barsa sutra dobije Monako. 

Ovo pricam iz neke perspektive "realnih" rezultata u poslednja dva kola, tj da mi dobijemo sutra i izgubimo u Madridu, a da Dubai dobije obe do kraja (Efes i Valenisju kod kuce).

Moguće je da budemo 10-i i ako izgubimo u Madridu i Monako sutra dobije Barsu (više od 2 razlike) i Dubai pobedi obe.

U tom slučaju bi bilo potrebno da Hapoel kao gost pobedi u Monaku u poslednjem kolu.

Edited by MarioKempes
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, ZvezdaBL said:

Odlučivali smo o svojoj sudbini. Više ne. Uspeli smo ponovo da sjebemo celosezonski trud u četiri utakmice. Odlučujemo jedino o našem plej inu(čak ni o tome u potpunosti). Ako Real reši da bira protivnika i ide mu u prilog da izgubi od nas možda se popnemo neko mesto gore.

Edited by Bejn
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted
6 hours ago, Bejn said:

Ako Real reši da bira protivnika i ide mu u prilog da izgubi od nas možda se popnemo neko mesto gore.

Sve i da hoće Real ne može da bira protivnika jer igra protiv nas u četvrtak, a pet utakmica koje odlučuju o plasmanu u PO/PI igra se u petak. Eventualnim porazom u poslednjem kolu Real bi vrlo verovatno izgubio prednost domaćeg terena. Tako da pada u vodu ta bzv teorija koja je ovde mnogo puta pomenuta prethodnih dana.

• Like 1
Posted
7 hours ago, MarioKempes said:

Moguće je da budemo 10-i i ako izgubimo u Madridu i Monako sutra dobije Barsu (više od 2 razlike) i Dubai pobedi obe.

U tom slučaju bi bilo potrebno da Hapoel kao gost pobedi u Monaku u poslednjem kolu.

nama svakako najviše odgovara poraz Monaka od Barce i jedan od poraza Dubaia ili protiv Efesa ili Valensije jer u svakom krugu sa Barcom smo najlošiji zbog 0:2. i to sve samo ako dobijemo večeras Asvel pa tako onda  nas neće ni eventualni i izvesni  poraz od Reala izbaciti iz daljnjeg takmićenja. A pobede iz oba meča u zavisnosti od ostalih rezultata nam mogu doneti i 7. mesto iako je realnije 8. ili 9.

• Like 1
Posted (edited)
47 minutes ago, MarioKempes said:

Sve i da hoće Real ne može da bira protivnika jer igra protiv nas u četvrtak, a pet utakmica koje odlučuju o plasmanu u PO/PI igra se u petak. Eventualnim porazom u poslednjem kolu Real bi vrlo verovatno izgubio prednost domaćeg terena. Tako da pada u vodu ta bzv teorija koja je ovde mnogo puta pomenuta prethodnih dana.

Pa izgleda da ce moci da biraju izmedju prednosti domaceg terena ili eventualnog okrsaja sa PAO ... meni ovo drugo lici na goru varijantu

Edited by Plant
Posted
2 hours ago, MarioKempes said:

Ako Zalgiris veceras izgubi od komsija i Hapoel od Makabija u nedelju onda Real moze da bira protivnika..A imaju sigurno prednost domaceg terena..Ali svakako se ne uzdam u to...

Posted

Ja bih da mi prvo dobijemo nasu utakmicu pa tek onda da gledamo sta nam odgovara.

2 hours ago, Sector said:

Makabi, Bayern, KKP...

Ko nas jebe, sad se vadi u Madridu.

A koliko smo utakmica dobili a da to nismo ocekivali ili bili uopste neki  favoriti?

Ah da pobede se podrazumevaju al zato porazi su ....

• Like 3
Posted

Nesto se poklopilo, nesto nije. Ali treba mi veceras da dobijemo, pa da gledamo sta ce jos da se poklopi. A ima doata toga sto treba. Zivi smo teoretski i za 6. mesto, ali i 7., pa cak 8. iz ove situacije je dobro za nastavak borbe. Kada prodje play-in, bilo kakav ulazak u play-off, makar u 1/4 finalu izgubili sa 3:0, ako udjemo, smatracu uspehom i ostvarenim ciljem u Evroligi. Svaki bolji rezultat od proslogodisnjeg je uspeh. A sve preko toga je iznad cilja ili znacajno iznad cilja.

Posted (edited)

Pukli par utakmica od slabijih timova svakako ali smo i pobedili najjače tokom sezone nekoliko puta i dokazali da možemo, i neka je ovakav rezultat i naravno da će biti oružana pljačka u Madridu sledeći četvrtak ali je iskljucivo na nama da dokazemo da možemo jer ako neko misli da će sudjenje biti fer u plejofu (neće) gadno se vara. Ovo je pravi test za ekipu da pobediš u Madridu na koji god način je to moguće jer ako to ne možemo što bi se mučili toliko oko tog plejofa famoznog samo da nas izbaci neko u 3-4 utakmice i da imamo jednu viška pred domaćom publikom.

Puna vera u tim i ne za samo doigravanje već za osvajanje iste jer sve ostalo je luzerski.

NAPRED ZVEZDA

Edited by chimamoneke
  • Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Delija96 said:

Ako Zalgiris veceras izgubi od komsija i Hapoel od Makabija u nedelju onda Real moze da bira protivnika..A imaju sigurno prednost domaceg terena..Ali svakako se ne uzdam u to...

Pa i ne baš.

Ako se desi to što si naveo Real bi porazom od nas možda bio 4 (da ne zaboravimo da i Fener "može da bira" i da izgubi u Lionu). 

A onda bi u petak zavisio od ishoda mečeva Monako-Hapoel i Pao-Efes. Da kažemo da će Pao vrlo verovatno da pobedi. Ako bi Hapoel izgubio u Monaku (što uopšte nije nerealno) onda bi Pao bio 5. i išao u Madrid u PO.

Još jednom, ne može Real da bira, može da se kocka.

Edited by MarioKempes