Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Small Owl said: Buraz, imam utisak da zadnjih 10 utakmica pričamo uvijek ovo isto, da je sledeća ključna (ništa protiv tebe) Pa i jeste poslednjih jedno 8 utakmica bilo kljucno, sve zavisi od pozicije koju ciljas na kraju. Da smo tad pobedjivali Makabi i Bajern, sad bi nam ovi mecevi bili kljucni u borbi za 6. mesto. Posto nismo, e sad se borimo da se zadrzimo u tih top 10. 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, СтелаРоса said: Da bi ovako nesto tvrdio to bi znacilo da imas nenormalno pamcenje pa se secas svih poena koje smo primili u periodu kada je Rivero bio na terenu, ili da si jutros pogledao reprizu i obratio paznju na to. Iako on jeste defanzivno busan igrac, i jeste bilo par situacija gde se gubio u odbrani, apsolutno nije odgovoran za vecinu poena koje smo primili sa njim na parketu. Nuditi +/- statistiku kao argument je tanko. Da li imam nenormalno pamćenje ne znam, ali dobro se sećam utakmice, a najviše početka drugog poluvremena. I da, odgovoran je za najveći deo primljenih poena. 1
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Da li imam nenormalno pamćenje ne znam, ali dobro se sećam utakmice, a najviše početka drugog poluvremena. I da, odgovoran je za najveći deo primljenih poena. Ja se ne secam dobro utakmice, ali sam gledao jutros sve poene. I nije odgovaran za najveci deo primljenih poena.
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Коди Милер-Мекинтајер заслужује велике похвале за напредак у игри, однос према екипи, посвећеност и спремност, али пре свега за понашање на терену и ван њега. Не бежи од критике, не бежи од одговорности и успут тврди да је притисак — често кривац број један за наше неуспехе ако питамо Сашу — непостојећи фактор. Нема алибија, нема оправдавања, нема бежања од реалности... Уписује победу/пораз у тефтер и наставља даље. То је лидер ове екипе. За разлику од његовог тренера. Надам се да ће наредне сезоне у Звезди радити само један од њих. Први за њену добробит, а у случају останка другог онда само други за добробит Кодија. Са Барцокасом ће освојити Евролигу или ће бар имати реалну шансу да то уради. Са Обрадовићем може само да из меча у меч буде приморан да излази из својих патика и вади нас из гована потезима које никад не би морао да користи да је део здравог и добро организованог система. 14
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Tex_Willer said: I drži sliku igraca Partizana... Aka troler 3 u 1.
Golijat Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dosta toga ste napisali o tekmi pa da se ne ponavljam. Meni 3 stvari bas bodu oci od sinoc a u vezi nase igre: 1. Tranzicija / brza igra - Mi nismo ni pokusavali da ubrzamo igru ili da trcimo kontru i postignemo poene iz tranzicije cak i kada je bilo ociglednih prilika. Sto znaci samo da je tako utakmica pripremljena sto mi je neverovatno s obzirom da se cele sezone ne snalazimo u igri 5v5 tj na postavljenu odbranu. 2. Energija - Na stranu svi takticki promasaji, promaseni ziceri itd, ali da igraci Partizana pokazu vecu zelju i borbenost u ovom trenutku? Jedna rec - sramota. 3. Rotacija - Katastrofalna. Prvenstveno na poziciji 5. Pojedini su pisali o ovome i u prethodnih par utakmica, medjutim sinoc je bas bilo ocigledno koliko nas siroka rotacija ubija. Nisu imali resenje za Rivera, izasao je u 1/4 i nije se vracao cini mi se do poluvremena (!?) Takodje, dodao bih jos ovo. Partizan je odlicno pripremio tekmu, ocigledna ideja im je bila da se non stop igraju duzi napadi i toga su se drzali do kraja i ta doslednost i vera u svoju taktiku im se isplatila. Isli su toliko daleko da im je mnogo napada trajalo skoro do isteka. U prvi mah sam mislio da ih bas jedemo odbranom, medjutim kada se malo bolje pogleda stice se utisak da su oni svesno drzali loptu i bili agresivni tek u poslednjih 7-8sek napada. 2
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Aka troler 3 u 1. Sjajno je sto se takozvani moderatori bave mojim likom i delom. Ali Duane, sinoc bi onoj labavoj kkcz odbrani strpo 30. #brat
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, СтелаРоса said: Ja se ne secam dobro utakmice, ali sam gledao jutros sve poene. I nije odgovaran za najveci deo primljenih poena. Stvar subjektivnog utiska. Za mene jeste odgovoran, ako je taktika protivnika da se on pikom izvuče iz reketa, pri čemu zbog sporosti ne može da zasmeta protivničkom beku u dodavanju, a ni da se vrati na vreme, što se završava ili lakim poenima centra ili izlaznim pasom za otvoreni šut posle pomoći, to je njegova odgovornost. Na to treba dodati da nije bilo kakav faktor u defanzivnom skoku.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 20 minutes ago, aleksa7 said: Сав дилетантизам Саше Обрадовића се видео јуче од 29:25 до 31:32. Све на чему је неозбиљно градио сезону мислећи да ће сакрити његову неспособност да формира јасне шаблоне и основе Звездине кошарке га је ударило у контра смеру одједном кад му је било најпотребније. 29:25 — тренеров go-to роб за чување свих најбољих нападача на свих пет позиција мртав уморан и изгажен од сезоне промашује оба слободна бацања. 29:26 — митска звер којој је веровао да ће му решити проблеме у дефанзиви хвата у свом стилу скок и губи лопту јер су нам кретње катастрофалне. 29:30 — дилетант одлучује да нешто уради па нервозан што му није свиран фаул, спаљује челенџ на АУТ дајући Пењароји бесплатан тајмаут за последњи напад. 29:30 — визионарски убацује играча којег није користио 13 везаних кола за одбрану, ваљда му је преко ноћи постао дефанзивни специјалац. 29:49 — Миљеновић краде лопту да потврди тренерову врхунску одлуку (занемарићемо да је заправо ушао да направи мали фаул), али промашује полагање чисто да подсети да сујетник који му се окреће кад је фрка и под притиском јавности не заслужује да мали и да поене. 29:54 — као по правилу тренерова продужена рука Кале не успева да неометан спусти лопту у кош и добија карактеристичну техничку... 30:01 — ... па Партизан уместо да буде под притиском четврте четвртине исту отвара слободним бацањем... 30:19 — ... и поготком из чеоног аута после ког по правилу дивљачке екипе Саше Оврадовића примају лаке поене јер су недисциплиноване. 30:38 — на путу ка кулминацији двоминутне драме Калинић као тренутно најбеднији наш нападач инсистира да поентира ЗИДАЊЕМ ПРОТИВ БОНГЕ јер је ваљда то најпростије решење кад је напад у кризи. Спашава га митска звер и опет нам даје другу шансу да поентирамо... 30:43 — ... али ми поново лоше изводимо аут где долази на ред грешка Батлера који по свему судећи ипак неће опет спасити главу навијачу на клупи неком бравуром. 31:14 — у хаосу после офанзивног скока Партизана тим тренера који је нашао систем налази усамљену опцију споља јер одбрана тима тренера који не зна шта је систем спава. 31:15 — минут након паузе између четвртина, тренер тражи тајмаут да још мало поприча са екипом... 31:32 — ... и постави акцију за вађење из гована која у пракси изгледа као тројка из дриблинга, преко руке, на истеку напада играча који је летос сматран цигларчином. То је анархистичка кошарка Саше Обрадовића. То су два минута који су нам одлучили сезону. Није се (опет) десила наша четврта четвртина. Није (опет) Батлер спасио гузицу. Није (опет) Нвора успео да убаци 22 поена преко руке. Није (опет) Калинић покренуо екипу одбраном. Није (опет) Монеке покупио три скока у нападу. Није (опет) публика притиснула противника јер док је један њен део блејао други се препуцавао са партијским колегама. Није (опет) противник грешио и дао нам шансу да се вратимо. Овог пута смо платили цену свих нереалних преокрета које смо досад стихијски, а не системски остваривали. Овог пута је ривал дошао на борбу за живот и смрт јер у својој бедној сезони није ништа урадио и за успех би сматрао да и нашу учини истом. Причали су причу и онда је одходали. После приученог тренера, помоћника нашег шарлатана, налупао нас је и онај који је дошао у блато и успоставио систем упркос томе што је имао групу ненормалних играча, навијаче који не навијају за клуб који наводно подржавају, бреме притиска које је носило место на које је сео због имена које је наследио и месеце тренинга без најбољег кошаркаша екипе. Дошао је и обрисао патос избезумљеним Сашом Обрадовићем који се ове сезоне првенствено истицао својим џиберским понашањем, па тек онда... па ничим више. Можда ових 12-14 након првобитне шок терапије и низа мечева на домаћем терену ипак нешто значи и можда би спин-мајстори могли бар мало да искулирају са прозивањем оних који не верују слепо овом исподпросечном тренеру. Бар у том облику да не окрећу сад ћурак и прозивају играче које су до пре 3-4 недеље ковали у звезде због мајсторија којим су доносили победе, ако већ немају намеру да кажу и реч-две о томе како се распада екипа Саше Обрадовића који осим што не уме да нацрта акцију успут и не уме да управља емоцијама екипе већ искључиво уноси нервозу. Не дешава се случајно да ти тим постигне два поена за четвртину у мечу сезоне. Не дешава се случајно ни то да добијеш отказ у тренутку кад си на победу од другог места у Евролиги. То сваким даном постаје јасније, без обзира на то што се није десило у овом клубу. Остаје нада да ови играчи могу сами победити Париз и Асвел и да Каташ неће рутинирати све противнике до краја. Па онда нада да ћемо имати среће у плеј-ину да налетимо на мртву Барселону. Па онда нада да ће Фенербахче бити први, а да се Мели неће опоравити и да ће Хортон-Такер да се повреди. А можда и боље да се ништа од тога не деси да имамо мање основа да задржавамо око врата омчу и за наредну сезону. Можда би било дугорочно смисленије да је се решимо, уместо да на лето лицемерно терамо играче након што смо констатовали да овом ростеру фали једино резервни плејмејкер, само јер нису по укусу тренера ком би одговарало искључиво да има десет комбо-бекова и три бизона у рекету да му постављају блокове док се ови наизменично смењују у изолацијама. Sjajan post i dadoh plus, pa opet ne mogu da podržim priče o smeni trenera bar do kraja sezone. Ne zato što sam oduševljen Sašom jer delim sentiment da je dosta limitiran trener + dosta loš karakter, već zato što nam te ludačke vrteške na klupi skoro nikad ništa dobro nisu donele. Ali ako ne uđe u PO EL (play in ne bi trebalo da je neki cilj jer je to samo jedna etapa do PO i ipak borbe na 3 dobijene protiv top EL tima) i pri tome ne osvoji ABA ligu - onda je stvar prilično jasna. 9
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Sjajan post i dadoh plus, pa opet ne mogu da podržim priče o smeni trenera bar do kraja sezone. Ne zato što sam oduševljen Sašom jer delim sentiment da je dosta limitiran trener + dosta loš karakter, već zato što nam te ludačke vrteške na klupi skoro nikad ništa dobro nisu donele. Ali ako ne uđe u PO EL (play in ne bi trebalo da je neki cilj jer je to samo jedna etapa do PO i ipak borbe na 3 dobijene protiv top EL tima) i pri tome ne osvoji ABA ligu - onda je stvar prilično jasna. Da li ti zaista verujes i vidis kako on ulazi u PO EL i osvaja aba? Pitam ozbiljno, jer ajde da se fokusiramo samo na EL sada. Zavrsicete maksimalno kao 9ti, to znaci da imas 2 do or die utakmice da udjes u PO od cega je jedna gostujuci teren i vrlo verovatno Atina ili Blaugrana. Aba kratak osvrt, treba da igras polufinale i finale bez prednosti HC protiv kkp i dubaija. Totalni SF je PO i osvajanje aba.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, aleksa7 said: Сав дилетантизам Саше Обрадовића се видео јуче од 29:25 до 31:32. Све на чему је неозбиљно градио сезону мислећи да ће сакрити његову неспособност да формира јасне шаблоне и основе Звездине кошарке га је ударило у контра смеру одједном кад му је било најпотребније. 29:25 — тренеров go-to роб за чување свих најбољих нападача на свих пет позиција мртав уморан и изгажен од сезоне промашује оба слободна бацања. 29:26 — митска звер којој је веровао да ће му решити проблеме у дефанзиви хвата у свом стилу скок и губи лопту јер су нам кретње катастрофалне. 29:30 — дилетант одлучује да нешто уради па нервозан што му није свиран фаул, спаљује челенџ на АУТ дајући Пењароји бесплатан тајмаут за последњи напад. 29:30 — визионарски убацује играча којег није користио 13 везаних кола за одбрану, ваљда му је преко ноћи постао дефанзивни специјалац. 29:49 — Миљеновић краде лопту да потврди тренерову врхунску одлуку (занемарићемо да је заправо ушао да направи мали фаул), али промашује полагање чисто да подсети да сујетник који му се окреће кад је фрка и под притиском јавности не заслужује да мали и да поене. 29:54 — као по правилу тренерова продужена рука Кале не успева да неометан спусти лопту у кош и добија карактеристичну техничку... 30:01 — ... па Партизан уместо да буде под притиском четврте четвртине исту отвара слободним бацањем... 30:19 — ... и поготком из чеоног аута после ког по правилу дивљачке екипе Саше Оврадовића примају лаке поене јер су недисциплиноване. 30:38 — на путу ка кулминацији двоминутне драме Калинић као тренутно најбеднији наш нападач инсистира да поентира ЗИДАЊЕМ ПРОТИВ БОНГЕ јер је ваљда то најпростије решење кад је напад у кризи. Спашава га митска звер и опет нам даје другу шансу да поентирамо... 30:43 — ... али ми поново лоше изводимо аут где долази на ред грешка Батлера који по свему судећи ипак неће опет спасити главу навијачу на клупи неком бравуром. 31:14 — у хаосу после офанзивног скока Партизана тим тренера који је нашао систем налази усамљену опцију споља јер одбрана тима тренера који не зна шта је систем спава. 31:15 — минут након паузе између четвртина, тренер тражи тајмаут да још мало поприча са екипом... Tek sad sam primetio da su u pitanju samo DVA minuta... Dobri smo mi.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Da li ti zaista verujes i vidis kako on ulazi u PO EL i osvaja aba? Pitam ozbiljno, jer ajde da se fokusiramo samo na EL sada. Zavrsicete maksimalno kao 9ti, to znaci da imas 2 do or die utakmice da udjes u PO od cega je jedna gostujuci teren i vrlo verovatno Atina ili Blaugrana. Aba kratak osvrt, treba da igras polufinale i finale bez prednosti HC protiv kkp i dubaija. Totalni SF je PO i osvajanje aba. Da, šanse za to jesu dosta male ali dok postoje - ne bih lomio preko kolena. Smatram i dalje da nam je roster dovoljno kvalitetan da ima šansu to da izvuče, a Saša kao trener tog kluba dobije lovorike za takav uspeh. Ako ne uspe, nema ga potrebe zadržavati i već za KLS možemo dovesti trenera koji će dobiti šansu da kroji svoj roster na leto, a narodnih para ne bi trebalo da fali, bar još narednu sezonu.
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li je Saša Obradović dobar trener i da li je promašio sa izmenama, tajmautima, petorkama, sistemom napada i odbrane? Ne znam, ja sam samo navijač/semenkar. Ali da li nas je stigla karma za njegove džiberske izjave (Bogoljub Marković, lomljenje ruke, jači trening protiv Partizana u ABA....)? O, da. Potpuno zaslužena pobeda boljeg tima sinoć. Da komšije nisu bile u onom kanalu, posle smene Žoca, sa ovakvom formom bi bili ozbiljna pretnja svima. 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Da, šanse za to jesu dosta male ali dok postoje - ne bih lomio preko kolena. Smatram i dalje da nam je roster dovoljno kvalitetan da ima šansu to da izvuče, a Saša kao trener tog kluba dobije lovorike za takav uspeh. Ako ne uspe, nema ga potrebe zadržavati i već za KLS možemo dovesti trenera koji će dobiti šansu da kroji svoj roster na leto, a narodnih para ne bi trebalo da fali, bar još narednu sezonu. Fair enough. Sanse postoje svakako, ali u kontekstu trenutne situacije, momentuma...to je zaista naucna fantastika. Odgovor na vec prvo mozda dobijemo sledece nedelje. Svakako se slazem da ga treba liferovati nakon aba ako ne ispuni to sto si naveo.
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Drugar koji je bio u areni sinoc, rekao mi je da je doslo i do ozbiljnijeg koskanja dilera sa tribine i uprave. Uz svo ono ponasanje od sinoc ne znam sta bih rekao vise... Generalno, sve sam vise ubedjen u to da mi pre svega ne zasluzujemo da budemo u situaciji da se takmicimo za neki veci uspeh u evropi. Toliko sam ogorcen na nas kao neke navijace, verujem da je i stanje u zemlji mnogo tome i doprinelo kod mene.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nevjerovatno da neki i dalje kao argument potežu +/- index. 😄 Sav besmisao tog statističkog parametra (koji apsolutno ništa ne pokazuje) se ogleda kod Karlika Dzonsa koji je bio ubjedljivo najbolji igrač na terenu, a Imao je -3. 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne kapiram ovo drzanje Bolomboja toliko na klupi,ne kapiram mnogo stvari ali ajde,rotiranje svih 12 igraca na kraju sezone ne znam ko to radi iskreno
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Golijat said: Drugar koji je bio u areni sinoc, rekao mi je da je doslo i do ozbiljnijeg koskanja dilera sa tribine i uprave. Uz svo ono ponasanje od sinoc ne znam sta bih rekao vise... Generalno, sve sam vise ubedjen u to da mi pre svega ne zasluzujemo da budemo u situaciji da se takmicimo za neki veci uspeh u evropi. Toliko sam ogorcen na nas kao neke navijace, verujem da je i stanje u zemlji mnogo tome i doprinelo kod mene. Bio sam na utakmici, apsolutno nisam skontao sta se desilo i oko cega je bilo koskanje. I ko s kim...
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nekad je dobro imati širu rotaciju i veći broj igrača zbog povreda i odmaranja nosilaca, ali kod nas je to kontraproduktivno. Još da se i Kenan oporavio, na tri utakmice do kraja El regularke, ne sumnjam da bi igrao, iako je van košarke mesecima. Umesto da se iskristališe 7-8 igrača, plus 2 da povremeno ulaze, Saša na odlučujućim utakmicama upotrebi svih 12. To je radio i Sfero, pa znamo kako se završilo.
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rivero je jednostavno rupa u odbrani i na defanzivnom skoku, on svakako može da bude napadački produktivan jer je jak ko konj, snalažljiv, ima dobre ruke, solidan footwork i odličan motor, al' je suštinski prevaziđen profil igrača i koncepcijski se uopšte ne uklapa u ovu ekipu. Nije mi jasno zašto je trener u ovoj fazi sezone rešio da ga aktivira i tako poremetio rotaciju na centarskoj poziciji, kao što mi nisu jasni ni pokušaji da se manje-više na silu razigra Tajson Karter. Generalno, svakog leta se trubi o neophodnosti širokog rostera zbog duge sezone, zgusnutog rasporeda, većeg broja povreda itd. što u teoriji sve deluje opravdano i logično, al' se u praksi prečesto pokaže kao pucanj u sopstvena kolena, jer treneri mahom ne uspevaju da ishendluju toliki broj igrača, da im podele adekvatne i pre svega stabilne uloge i uspostave jasnu hijerarhiju. Tako da ako se već piše o Žalgirisu, valja se još jednom podsetiti i kako izgleda njihov depth chart: Više od svega bih voleo da se vratimo na ovu radonjićevsku konstrukciju rostera, gde se ne kriješ iza 15+ igrača nego preuzmeš odgovornost za odabir nosioca i trudiš se da maksimiziješ te dve petorke i 2-3 prašinara koje (nadam se smisleno) sastaviš. Ne kažem naravno da je to jedini moguć način, al' je meni lično mnogo draži, košarkaškiji i lakši za hendlovanje od ovih megalomanskih varijanti sa nakrcavanjem 15 i više skupih igrača. 9
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nista nemam da dodam za trenerskog maga sto vec niste napisali. Zameram vam sto ste kasno shvatili kakva je to neznalica, a pricam vam vec mesecima. Pored njega Kalinic je bivsi kosarkas i ne treba da bude tu sledece sezone. Svaki njegov potez je stetan po nas. Problem su i centri gde nemamo prvog centra nego 2 2. centra i jednog 3. Zvezdin Kendrik Nan je procitan igrac. Svi znaju sta radi i kako radi i zatvore ga. Na sve to ponasa se kao da igra basket ispred zgrade. Nece mi biti zao ako ne bude tu sledece sezone. 1
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Disfruto said: Zvezdin Kendrik Nan je procitan igrac. Svi znaju sta radi i kako radi i zatvore ga. Na sve to ponasa se kao da igra basket ispred zgrade. Nece mi biti zao ako ne bude tu sledece sezone. Meni je bas postalo naporno gledati ono njegovo kilavljenje,stalno neko izmoreno lice,i konstantno iščekivati neku glupo izgubljenu loptu,gazenje linije,nošalanciju,kako je taj mislio igrati u nba nije mi jasno,bas ni jednu karakteristiku za nba nema. 1
StiviKivi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Naša neka šansa je da probamo da budemo 9. Da pobedimo 10. ekipu kući i onda odemo recimo Barseloni na noge koju možemo da dobijemo u tom meču. I to sa minimum 2 pobede u poslednja 3 kola. Mi bolje igramo na strani nego kući. Edited 1 hour ago by StiviKivi 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Guru said: Rivero je jednostavno rupa u odbrani i na defanzivnom skoku, on svakako može da bude napadački produktivan jer je jak ko konj, snalažljiv, ima dobre ruke, solidan footwork i odličan motor, al' je suštinski prevaziđen profil igrača i koncepcijski se uopšte ne uklapa u ovu ekipu. Nije mi jasno zašto je trener u ovoj fazi sezone rešio da ga aktivira i tako poremetio rotaciju na centarskoj poziciji, kao što mi nisu jasni ni pokušaji da se manje-više na silu razigra Tajson Karter. Generalno, svakog leta se trubi o neophodnosti širokog rostera zbog duge sezone, zgusnutog rasporeda, većeg broja povreda itd. što u teoriji sve deluje opravdano i logično, al' se u praksi prečesto pokaže kao pucanj u sopstvena kolena, jer treneri mahom ne uspevaju da ishendluju toliki broj igrača, da im podele adekvatne i pre svega stabilne uloge i uspostave jasnu hijerarhiju. Tako da ako se već piše o Žalgirisu, valja se još jednom podsetiti i kako izgleda njihov depth chart: Više od svega bih voleo da se vratimo na ovu radonjićevsku konstrukciju rostera, gde se ne kriješ iza 15+ igrača nego preuzmeš odgovornost za odabir nosioca i trudiš se da maksimiziješ te dve petorke i 2-3 prašinara koje (nadam se smisleno) sastaviš. Ne kažem naravno da je to jedini moguć način, al' je meni lično mnogo draži, košarkaškiji i lakši za hendlovanje od ovih megalomanskih varijanti sa nakrcavanjem 15 i više skupih igrača. Sve se slažem, ali apsolutno nema nikakve logike da izvadiš igrača nakon 5 min i 30 sek igra, nakon kojih je postigao 8 poena i izgledao kao nba igrač koji je došao u Evropu da izdominira i našali se. Izašao je kod rezultata 11-10. Ušao je na startu drugog poluvremenu. Sulude rotacije trenera i sinoć je više nego ikad bilo jasno, iako mu se i ranije to zamjeralo i provlačilo, da apsolutno ne zna šta radi. 2
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Bejn said: Podrška za Obradovića. Mi boljeg trenera nikada nećemo imati. Pun znanja, nesujetan, skroman, veliki radnik. U svakom trenutku se zna ko šta igra, uloge pravično podeljene. Odbrana ko beton. Prezire ISO. Vidi se koliko je napredovao od poslednjeg mandata. Čak ne traži ni premiju za osvojeni krk a kamoli neosvojeni. Stručnjak i ljudina. Nakon ovog posta, Milenko Topić dolazi u Pionir i traži od Saleta Obradovića da ga još jednom nabode u vugla i slomi mu ponovo nos, jer takva ljudina kao što je Sale to i zaslužuje. 2
Recommended Posts