Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Butler nam je jebao majku majčinu u poslednjih 10ak utakmica. To je bio tip na koga smo se kladili da nam podigne plafon. Gde su sada oni stručnjaci koji su tvrdili da je on igrač ranga Kendricka Nunna? On je naš Dwayne Washington, mikrotalasni lelemud koji od 10 utakmica na 3 porobi a na ostalih 7 prospe mleko. Ne mogu da kažem da dečko nije gotivan i da se ne trudi i da ga nije lepo gledati (za razliku od većine ostatka rostera), ali neko je do sad morao da mu objasni da ako će da igra košarku bez presije i odgovornosti tebalo je da ide u Kinu a ne u evroligu. Carlik Jones još jednom dokazao da je značajno najbolji igrač u oba rostera. Manje više nas svojeručno rešio dasa u finišu, ne po prvi put. Šteta za komšije što će to biti dovoljno tek za jako četrnaesto mesto na kraju. Ne bih previše krivio čak ni Obradovića za ono sinoć, skupile se mošnice svima osim Codiju pa smo videli čitav repertoar poteza od promašenih mrtvih zicera do glavinjanja u prazno, preko nesposobnosti da se obezbedi defanzivni skok, do promašenih bacanja i slepački prodatih lopti opet. Obradović pre svega zaslužuje kritike zbog džiberskog ponašanja i potpune mentalne nedoraslosti trenutku. A opet, koliko god bio težak trenutak, potrebno je bar odraditi ovo do kraja i probati na mala vrata da se spasi sezona. Publiku ne bih ni komentarisao, dno dna - baš kakva nam je i država. 18 3
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 hours ago, srlepajce said: Rivero za 13m 13 p Zivo me zanima sta ce reci za njega Sa njim na terenu smo imali -11, izuzetno loš u odbrani i skoku, tako da nema govora da je trebalo da igra više. Obradović pre svega nema hrabrosti da donosi teške odluke, već je sklon populizmu. Sinoć je Batler opet imao svu slobodu i uzeo je više šuteva od Nwore, iako je igrao 10 minuta manje. Miljenović umesto Jaga za derbi je čisto populistička odluka, koja nam ništa dobro nije donela, što pokazuje i - 12 na terenu, za svega 6 minuta i onaj promašeni zicer. Poptuno pogrešna odluka je bila i vraćanje Kalinića u drugom poluvremenu, imajući u vidu njegov učinak u prvom. Jedino gore od Kalinića koji se ne vidi u napadu je Kalinić koji pokušava da bude heroj. Sinić je u drugom poluvremenu ušao na -3, a izašao na -12, za svega 4 minuta, u kom periodu je promašio tri šuta i dobio tehničku grešku. I na prošlom derbiju je bio užasan, sinoć je to ponovio (-16 sa njim na terenu). 8 minutes ago, berti said: Nije da nam se raspad u drugom delu sezone prvi put dešava. Centrala moze da pogresi jednom, ali bas toliko puta... Opet ovo. Koliko puta nam se desio raspad u drugom delu sezone u EL? 6
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mnogo truda je uloženo do sada, krvarilo se za svaku pobedu , gde smo u velikom delu sezone bili u gornjem delu tabele, da bi se sve olako prosulo. Ne možeš da gubiš dva puta od ekipa koje su se oprostite od ambicija u takmičenju na 30% sezone. Jednostavno ekipa koja pretetenduje na visok plasman to sebe ne sme da dozvoli. Ajde jedan poraz ali dupli porazi , to je nedopustivo. 2
ZvezdaBL Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Čuvenih 16-10 i onda epski raspad, definitivno neke stvarni nisu realne i normalne, a Ćelavi će ući u istoriju kao jedini koji je popušio dva puta u evroligi u toku jedne sezone od mrtvog partizana 4
Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, sinisat5 said: A koja je fora sa ovim Losmijem,navijač Panatenaikosa a nekad navijao za nas? Hejter Željka Obradovića koji je rešio da troluje grobare pričom kako je Ataman goat i navijanjem za timove koje on vodi, a pošto je razočarani navijač rezultata KKCZ onda mu je ta novoformirana forumska persona dobro došla i da se distancira od neuspešnog kluba, navija za kudikamo uspešnije timove poput Efesa i PAO-a i povremeno istroluje i navijače Zvezde tako što će im na ovom topiku otvarati oči i obraćati im se sa vi, vaš, vama. U početku je bio relativno zanimljiv koncept, al' pošto to evo traje već godinama postalo je prilično dosadno, repetitivno i krindž. 27 1 3 1
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Teško mi pada ovaj poraz. Za ponašanje publike nemam reči. A idem dugo i sve sam video. Kakav cirkus pubertetski i za naše uslove. 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Publiku ne bih ni komentarisao, dno dna - baš kakva nam je i država. Za početak klub koji je dozvolio da uđe znatno više ljudi od kapaciteta. Potom organizovani navijači kojima je bitnije bilo prepucavanje sa svojim drugarima sa druge tribine oko veza sa torcidom, čemu su posvetili veći deo navijanja umesto podrške ekipi, uz korišćenje lasera čime su poklonili Partizanu dva poena. Bukvalno nije bilo dva minuta dobre podrške sinoć. 5 1
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) On 3/17/2026 at 9:59 PM, DijametralnoSuprotan said: Penjaroja ce da unakazi Obradovica. Gubis odlucujuje utakmice u sezoni partizan x2, Makabi, Bayern. Posedujemo gubitnicki mentalitet koji je odavno ukorenjen ali i nedostatak trenerkog znanja takodje dolazi na naplatu. Jednostavno nismo zasluzili ni playIN. Nije me nesto potresao poraz. Ja sam jedan od retkih koji nije zeleo i cenio Obradovica i nisam bio za njegov dolazak. Svako ko je pazljivo odgledao prvu sezonu mogao je da zakljuci da onaj raspad nije imao veze sa Covidom i da se iste stvari sada ponavljaju samo sto vodi bolji tim, ima veci budzet i punu halu. Neznanje mu je nepromenjeno. Mi imamo cele 3 akcije u napadu a odbranu igramo uglavnom jednu cetvrtinu. Juce Penaroja igrao drugo poluvreme sa 7 igraca u njima nebitnoj utakmici, trenerski mag promenio 10 igraca samo u trecoj cetvrtini u nasoj najbitnijoj. Kurcevit bez pokrica, ne ume da oslobodi igrace pritiska, bedan motivator, negativni katalizator. Najgore tek predstoji. Edited 8 hours ago by DijametralnoSuprotan 7 1
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: Sa njim na terenu smo imali -11, izuzetno loš u odbrani i skoku, tako da nema govora da je trebalo da igra više. Obradović pre svega nema hrabrosti da donosi teške odluke, već je sklon populizmu. Sinoć je Batler opet imao svu slobodu i uzeo je više šuteva od Nwore, iako je igrao 10 minuta manje. Miljenović umesto Jaga za derbi je čisto populistička odluka, koja nam ništa dobro nije donela, što pokazuje i - 12 na terenu, za svega 6 minuta i onaj promašeni zicer. Poptuno pogrešna odluka je bila i vraćanje Kalinića u drugom poluvremenu, imajući u vidu njegov učinak u prvom. Jedino gore od Kalinića koji se ne vidi u napadu je Kalinić koji pokušava da bude heroj. Sinić je u drugom poluvremenu ušao na -3, a izašao na -12, za svega 4 minuta, u kom periodu je promašio tri šuta i dobio tehničku grešku. I na prošlom derbiju je bio užasan, sinoć je to ponovio (-16 sa njim na terenu). Opet ovo. Koliko puta nam se desio raspad u drugom delu sezone u EL? Koliko se secam, 22/23 i 23/24
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo jedino moze kolko tolko da popravi stvar sve 3 pobede do kraja,ovako mrka kapa,najrealnije je da zavrsimo na 9. mestu,bar se nadam.Sa sve 3 pobede vec moze i 7 mesto biti realno. 5
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 14 minutes ago, The_Big_S said: Uvek pričamo o domaćim igračima.. koji znaju šta je Zvezda, znaju šta je derbi, eksplodiraju kada čuju prve taktove Marša na Drinu... a onda sinoć pogledam Dobrića, koji ne zna gde se nalazi... nivo njegove energije na minimumu... U odbrani ispada kao iz autobusa.. nikoga ne može da stigne.. maši polaganja... ne znam šta bih rekao... Batler ni da potrči da stigne igrača koji stoji 5 sekundi sam na trojci... Bacanja smo šutirali 70% .... svi na izdisaju.... ne mogu da stoje na nogama... Karter mislim da nije ni trebao da se vraća do kraja sezone jer je igrač manje na obe strane terena... Odželej koji nam uvek donosi ogromnu energiju potpuno u autu.... Čima takođe.. Izundu već nekoliko kola ne postoji... Jedino prijatno iznenađenje je Rivero, ali tu je bio sale da ga spusti na zemlju..... Kažeš svi na izdisaju? Pa kako na izdisaju kad imamo ovoliki roster, menjamo igrače kao na traci....ovaj samo rotira I rasporedjuje minute? Imamo taj luksuz da protiv Dubaija odmaramo CMM,Odzeleja, Monekea.... Oni igraju sa 5 igraca svaki meč i izdrže.... Pre ce biti da se izgubila hemija ubacivanjem Rivera,Carter, u ovim delu sezone. Ceo koncept je srušen izbacivanjem Motejunasa...Kada smo imali manje igraca u opticaju , kada su nosioci igrali više, mi smo i pravili rezultat, sada kada je počeo da rotira I razigrava 15 igrača u ovom delu sezone , potop.. 7
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, berti said: Koliko se secam, 22/23 i 23/24 Loše se sećaš, jer smo u obe sezone ispali davno pre kraja sezone. 22/23 smo završili za pet uzastopnih pobeda za skor 17-17. Posle polovine januara ni jednom nismo bili na 50% učinka. 23/24 cele sezone smo igrali loše, nikada nismo bilo ni blizu pozitivnog skora. Samo prošle sezone je bio raspad nakon februara.
Taki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nadam se da se Izundu i Nvora nece preplacivati, mogu ostati za primanja iz ove sezone ni evro vise. Izundu mi je prava misterija, lik skace u napadu ali zato defanzivni skok ne moze ni slucajno pokupiti, sinoc Partizan dva puta ima 3-4 ofanzivna skoka u jednom napadu on kao dijete ni blizu da uhvati, a odbranu da ne spominjem. Nema Jaga nema Odzeleja na 5 pa bar ne moramo citati besmislene kritike. Problem Obradovica je sto ne smije izaci iz nekog sablona i klupirati neku od zvjezdica, preuzeti neku odgovornost, nego ide linijom manjeg otpora, guraj najveca imena pa valjda ce nesto napraviti, i ako se raspadaju veci broj utakmica. Takodje odbrana, mislio sam da ce se popravito sada sa vaznosti utakmica a ono pomaka nema, a nije da nemamo igrace koji mogu odigrati dobru odbranu. Nista ova utakmica sto se tice pozicije nije odlucila kako se prije utakmice napravila atmosfera, problem je sto mi sa ovom igrom nema sanse da dobijemo Pariz i Asvel a da ne spominjem nekog u play inu. Jbg, imati Nvoru, Batlera i Monekea a igrati ozbiljnu kosarku ne ide jedno sa drugim.. Svaka cast Kodiju, lik nas nosi citavu sezonu.
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Branio sam Saleta i branicu ga makar do kraja sezone. Ali evo mene eto zanima,a koga bi ste vi tacno sad za trenera? Probali smo stranca(Sferu) ista je situacija kao i sada.Probali smo Duska autoritet i opet nista. Probali mladu nadu Vladu Jovanovica katastrofa.Radonja da se ne lazemo ,ja ne vidim da trenira neku kvalitetnu ekipu,mi smo mu krem karijere. Sad ce te vi reci Toma ,ali budimo realni dobio je Fener na šok terapiju igraca ,kroz koju godinu mozda,ali ja pricam o trenutnom stanju. 1
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jedan od najlakše podnešenih teških poraza u mojoj navijačkoj karijeri. Zaspao sam kao beba, što nikad nije bio slučaj poslije ovakvih poraza. Prosto nisam vjerovao u ove igrače i trenera nakon do sada viđenog, nažalost uspostavilo se opravdano i to je to. 5 1
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Jedan Obrad je morao biti ubiven da bi ekipa pocela da igra samo kazem... #obraeffect Edited 8 hours ago by MrTripleDouble 1 1
dunaj95 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Eee moji sapatnici... Zijanišmo opet sezonu u EL... Al' nije da su znakovi pored puta u martu obećavali... 1
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: Loše se sećaš, jer smo u obe sezone ispali davno pre kraja sezone. 22/23 smo završili za pet uzastopnih pobeda za skor 17-17. Posle polovine januara ni jednom nismo bili na 50% učinka. 23/24 cele sezone smo igrali loše, nikada nismo bilo ni blizu pozitivnog skora. Samo prošle sezone je bio raspad nakon februara. Sezone 22-23 smo posle 19.kola imali, ako se ne varam, skor 12:8. A to kolo je igrano polovinom januara. Tako da jeste usledio raspad posle. 1
Big Ticket Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne bih previše krivio čak ni Obradovića za ono sinoć, skupile se mošnice svima osim Codiju pa smo videli čitav repertoar poteza od promašenih mrtvih zicera do glavinjanja u prazno, preko nesposobnosti da se obezbedi defanzivni skok, do promašenih bacanja i slepački prodatih lopti opet. Obradović pre svega zaslužuje kritike zbog džiberskog ponašanja i potpune mentalne nedoraslosti trenutku. Publiku ne bih ni komentarisao, dno dna - baš kakva nam je i država. Е јеби га Хаосе, ако ти се на 3 веома битна меча ђе си фаворит скупе муда, то није случајност већ образац. Бојим се да доста тога он производи својом превеликом жељом да се докаже у вољеном клубу, али дефинитивно даје контраефекат. Катастрофалан говор тијела, џиберске изјаве, ужасан менаџмент стресом производи још једну разочаравајућу сезону (сва је прилика). Не одговара ми и не купује ме његов карактер и понашање. Притом, жртвовали смо и добро се обрукали на неким мечевима у АБА. Практично, играмо је на бази курца, и жалимо се на потрошњу, а имамо ван састава 3 сениора на сваком мечу. Баш, баш жестоки промашаји и назнаке неуспјешне сезоне, с обзиром на уложено и очекивања пред циљну равнину. Још нешто, а достина је већ о томе писала, кад је било повреда, тешко нам је одржати енергију, сад је ваљда тешко одржати мотивисаност. Вазда неко оправдање, а дата му је веома скупа играчка на располагање. Разочаран сам, али нијесам тужан или бијесан током или након меча био. Просто, својим залагањем и приступом су ме баш учинили равнодушним. Узео сам твој пост, није све теби упућено, из писања закључујем да се и око доста ствари слажемо. Edited 7 hours ago by Big Ticket 7 1
Losmi17 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Guru said: Hejter Željka Obradovića koji je rešio da troluje grobare pričom kako je Ataman goat i navijanjem za timove koje on vodi, a pošto je razočarani navijač rezultata KKCZ onda mu je ta novoformirana forumska persona dobro došla i da se distancira od neuspešnog kluba, navija za kudikamo uspešnije timove poput Efesa i PAO-a i povremeno istroluje i navijače Zvezde tako što će im na ovom topiku otvarati oči i obraćati im se sa vi, vaš, vama. U početku je bio relativno zanimljiv koncept, al' pošto to evo traje već godinama postalo je prilično dosadno, repetitivno i krindž. Super je to sto ti povezujes moj hejt ka treneru Obradovicu, s navijanjem za Pao ili glorifikacijom Atamana. Jos jace je sto mislis da sam to izumeo kako bih trolovao grobare. Svaka mi cast onda, jer vec 3 sezone to radim bas kvalitetno. Sjajno je sto posle onog skandala od sinoc, bezis od komentara utakmice i bavis se mojom licnoscu. Sta je bilo s onim igramo sjajnu kosarku? Uzivanje za gledanje nezavisno od rezultata... Jedan reality check, igrate gromoroznu iso kosarku gde apsolutno nista ne funkcionise. Gde trener cesto igra bez centra a sinoc naprasno rotira cak 3. Da ne idem dalje, pusticu te da izvuces sa synerga-ja par nekih bajatih podataka ili da se bavis mojom licnoscu. 1 2 1
liv7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Da se reagovalo posle prvog poraza od potpuno raspalog Partizana,ne bi se desio Makabi.Da se reagovalo posle Makabija,ne bi se desio Bajern.Da se reagovalo posle Bajerna,ne bi bilo onog mucenja protiv pokojne Baskonije.Da se reagovalo posle Baskonije,ne bi gledali ovako bednu igru sinoc. Edited 8 hours ago by liv7 2
Вујке Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Нећу фактурисати овај пораз ни Саши ни Батлеру, иако су за њега криви и један и други. Биће времена да се пише о томе. Највећи кривац за пораз је организација која себе назива Делије север. Године су прошле откад сам последњи пут био у копу, али јуче се ситуација тако наместила да сам гледао утакмицу баш из срца навијачке трибине. Остао сам шокиран оним што сам доживео. Када сам у периоду од 2008. до 2012. пратио углавном фудбалски клуб и редовно ишао у коп, цео однос тих професионалних навијача према клубу је био потпуно другачији него данас. Иако је и тада међу вођама било криминалаца и профитера различитих фела, ипак је била присутна и искрена емоција према клубу. Кад би нас судија покрао, ишло се организовано испред ФСС-а да се врши притисак. Кад играчи играју важан меч, ишло се на тренинг, да се пружи подршка. Кад би играчи везали пар лоших мечева, дизале су се пароле посвећене њима, као опомена да морају боље. Сви су некако живели за титуле и победе, како симпатизаери, тако и професионални навијачи. Синоћ сам остао забезекнут њиховом потпуном емотивном одсеченошћу од дешавања на паркету, чак и потпуном незаинтересованошћу за утакмицу. Три и по четвртине певало се само да би се вође навијачки препуцавале са вођама гробара, алудирајући на њихове везе са Сплићанима. Почетком треће четвртине, док се ломио меч, певало се неком њиховом преминулом другару. На крају је ваљда у четврој четвртини неки генијалац повео песму од Баје Малог Книнџе о Крајини, па се и то певало. Еј људи, наши момци играју најважнији меч у сезони, против љутог ривала, а њима је ово репертоар песама? Делије су постале саме себи сврха, а Звездине утакмице им дођу као повод да се окупе и певају о себи, ривалским навијачким групама, НАТО пакту, Русима, Хрватима, Косову, амбасадору Хилу, преминулим другарима и свему осталом, само не о клубу Није то наравно сада почело, траје већ неко време. Али мени је вечерас све постало јасно кад сам видео својим очима да ти људи уопште не гледају меч, не окрећу се ка паркету, немају благе везе шта се дешава. Дошли су да отпевају списак својих унапред припремљених песама које немају везе са Звездом, да подигну пароле које такође немају везе са Звездом, па да иду кући. Кад је последњи пут подигнута кореографија или парола посвећена играчима? Кад смо уопште на кошарци имали било какву кореографију која се не своди на дизање кринџ балона и најлона? Сећа ли се ко оних кореографија Гробара о Партизану на почетку Жељкове ере које су биле буквално уметничка дела? Да ли је наша трибина урадила ишта слично у овој потенцијално историјској сезони? Ништа, нула, евентуално балони у облику кифле, као синоћ. Јебига, ваљда кад зидаш зграде по Београду на води, изгубиш интересовање да се бакћеш по трибини. Edited 7 hours ago by Вујке 20 1 1 1
sinisat5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Super je to sto ti povezujes moj hejt ka treneru Obradovicu, s navijanjem za Pao ili glorifikacijom Atamana. Jos jace je sto mislis da sam to izumeo kako bih trolovao grobare. Svaka mi cast onda, jer vec 3 sezone to radim bas kvalitetno. Sjajno je sto posle onog skandala od sinoc, bezis od komentara utakmice i bavis se mojom licnoscu. Sta je bilo s onim igramo sjajnu kosarku? Uzivanje za gledanje nezavisno od rezultata... Jedan reality check, igrate gromoroznu iso kosarku gde apsolutno nista ne funkcionise. Gde trener cesto igra bez centra a sinoc naprasno rotira cak 3. Da ne idem dalje, pusticu te da izvuces sa synerga-ja par nekih bajatih podataka ili da se bavis mojom licnoscu. Bitno da Panatenaikos ne igra iso košarku i dominira u odbrani-trenutno su najlošija odbrana evrolige a u napadu ih izvlači što imaju vrhunske pojedince naročito Nana. 1
MiskoNis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Štampa je poludela skroz,pišu se hvalospevi o ekipi koja ima veći budžet ,15 pobeda i eliminisana je davno a ništa ne valja u ekipi koja ima 19 i još je u igri,ludilo grobarske propagande,neka ih 4 5 2 1
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, MiskoNis said: Štampa je poludela skroz,pišu se hvalospevi o ekipi koja ima veći budžet ,15 pobeda i eliminisana je davno a ništa ne valja u ekipi koja ima 19 i još je u igri,ludilo grobarske propagande,neka ih Možemo da imamo i 30 pobeda, ovo što igramo od kupa pa nadalje, kurcu ne valja. Nije to nikakva propaganda. Ajde da kažeš da se raspao jedan igrač, kod nas je ceo tim raspadnut, to ne može biti slučajnost. Elem, ako Batler vredi 2 milke po sezoni, Karlik vredi minimum 3, šta im je čovek sinoč počinio, masakr. Da ne spominjem Bongu koji trpa Nwori muda u usta ko zna koji derbi već itd itb. 2
Recommended Posts