Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Phobia said:

1774905062-Jago.jpg
Al ga brat Jago slama, postao covek drama queen

Kao malo dete... ne pravdam ali svim sportistima se pise to... i od svojih i tudjih navijaca

Posted (edited)

Ako šta mrzim onda mrzim kad se igrači preko storyja obraćaju sa raznim citatima i sranjima

Edited by crni96
  • Like 5
Posted
4 hours ago, Phobia said:

1774905062-Jago.jpg
Al ga brat Jago slama, postao covek drama queen

Sto bi danasnje generacije rekle... "kakav krindz"

Posted

Kada vidim koliko ovdje komentra protiv Jaga a vazi kao za normalan forum mogu misliti sta je po drustvenim mrezama i sta mu se pise.. Sto je najgore nama je Jago igrac koji pokriva desetak min a cesto ni toliko, tako reci dvanaesti igrac. 

Posted

Na stranu kakvi su cigani kao navijači, ali trebalo bi da neko objasni Jagu da profesionalac ne može toliko pažnje da poklanja komentarima random likova sa interneta.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Taki said:

Kada vidim koliko ovdje komentra protiv Jaga a vazi kao za normalan forum mogu misliti sta je po drustvenim mrezama i sta mu se pise.. Sto je najgore nama je Jago igrac koji pokriva desetak min a cesto ni toliko, tako reci dvanaesti igrac. 

Pa to i jetste veliki problem jer ne zasluzuje da bude ni 24. igrac rotacije

Posted
11 hours ago, srlepajce said:

Sasa meni deluje kao jako tvrdoglav i poprilicno sujetan 

Zvaćemo ga Salo sujeta...oh, wait

• Ha-ha 2
Posted
10 minutes ago, Žilee said:

Pa to i jetste veliki problem jer ne zasluzuje da bude ni 24. igrac rotacije

24.? Ne zaslužuje da bude ni 72. igrač rotacije, kad se već takmičimo...

Posted

Ne volim da pišem ovakve stvari i obično se to završi tako što ću se kajati

ALI

Ne da ne vidim kako grobari mogu da nas dobiju u četvrtak nego mislim da ćemo ih ugaziti na onom nivou kao kada su Čika Miša i gospodin Fredi Gilespi plesali po reketu Partizana

• Like 9
  • Tuzno 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Znaci vama nije normalno da igrac reaguje ovako kako reaguje al zato je izgleda uredu da prima milion hate poruka.

Neki su zbog takvih poruka oduzimali sebi zivot jer nisu mogli da se izbore sa njima.

Ja na ovom forumu dosta vidim poruka gde se on vredja najstrasnije a mogu da zamislim koliko je to gore van ovog mesta.

Pa sledeci put kad vam bude nesto krindz ili preterano razmislite malo.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
22 minutes ago, NMX said:

ALI

Ne da ne vidim kako grobari mogu da nas dobiju u četvrtak nego mislim da ćemo ih ugaziti na onom nivou kao kada su Čika Miša i gospodin Fredi Gilespi plesali po reketu Partizana

Isto sam rekao i u prvom derbiju pa smo videli svi sta je bilo...

Posted

Sigurno da ima i bolesnika koji ga prozivaju i vredjaju ali toga ima pa ima

Mislim da vece i strasnije kritike od Kodija nije niko dobijao ali se pametno povuce sa drustvenih mreza i izdigne se iz te situacije

Mislim da kod Jaga igra i to sto su Cima, Kodi podrzali Miljena i da u tome vidi uperen prst u njega a daleko od toga da ima veze sa njim

Posted

Jago je igrac uloge i ono sto on radi je korektno. Ima svoju ulogu u timu i siatemu. Od njega nikada nije ni trazeno da bude lider, niti se realno ocekuje da bude jedan od nosilaca igre. 

Sto se tice utakmice, ostvaren je cilj, pobeda je upisana, postedjeni su igraci koji su imali probleme sa sitnim povredama, da bi za sledecu utakmicu bili spremni. Ciljevi su ispunjeni. Medjutim...I krnji tim Zvezde u sastavu, kakav je sinoc bio, moze mnogo bolje od sinoc prikazanog. A ruku na srce, nisu ni oni igrali kako mogu, jer i oni i tek kako mogu bolje od sinoc prikazanog. 

Sledi nam utakmica gde je motiv pobede veliki. Sam duel sa vecitim rivalom je veliki motiv sam po sebi iz mnogo razloga, koje ne treba navoditi. Ne postoji veca pobeda od one kada se dobije partizan. Nebitno je da li je finale Evrolige ili utakmica u ligaskom delu Aba lige koja nema rezultatski znacaj. Dodatno sto bi pobeda prakticno osigurala play-in, psiholoski mnogo podigla ekipu...Veliki korak ka cilju u ovom takmicenju bi bio...Gde bi opet bili daleko od blizu postavljenog cilja, ali cemo posle o tome sta ce tada biti. Borba od prve do zadnje sekunde, motiv najveci moguci i podrska sa tribina na max...U tim okolnostima pobeda mora da dodje.

Posted
8 hours ago, Guru said:

Ako Batler nastavi da šutira 5/14 iz igre potpuno je nebitno da li će CMM-a na (max) 10 minuta menjati Jago ili Miljenović. Ova ekipa će u EL otići onoliko daleko dokle je dovedu nosioci, a probleme sa šutem za tri i organizacijom igre u pozicionom napadu sigurno neće rešiti zakrpa na bekap PG, posebno ne ako ta zakrpa u ABA ima 2.2 asistencije i šutira 39.1% iz igre i 34.9% za tri. 

Jasno je da nam sezona zavisi od toga kako će odigrati glavni igrači, ali to nije odgovor na pitanje niti ima preterano veze sa trenutnom diskusijom. Svakako su bitni i ti minuti kad CMM odmara. Ali kako si napisao, jasno mi je kakav bi odgovor bio. 🙂

Posted

Bezveze je ovo prozivanje Jaga..a pre njega Kalinica.Nisu oni krivi sto Implementator od njih trazi ono sto(jedan zbog godina,drugi zbog fizikalija) ne mogu da pruze.Kritike ipak treba slati na pravu adresu.

• Ha-ha 1
Posted
31 minutes ago, NMX said:

ALI

Realno mi jesmo kvalitetniji od njih. To se videlo i u prošlom derbiju i ako smo igrali bez dva bitna igrača, Monekea i Izundua. Ali biće ovo utakmica gde mi gubimo mnogo a oni ne gube ništa a to može mnogo da utiče na stanje na terenu. Biće ovo utakmica sa najvećim pritiskom u sezoni. Ako se izborimo sa tim ostalo ćemo lako.

• Like 2
Posted (edited)

Zapravo, Moneke nije igrao ni na jednom derbiju u ovoj sezoni. On će sigurno biti nabrijan i biće sigurno naš x faktor. 

I da, mi na tribini moramo da budemo kao nikad do sada. Ne smemo da dozvolimo da se njihovi čuju ni u jednom trenutku. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, srlepajce said:

Sigurno da ima i bolesnika koji ga prozivaju i vredjaju ali toga ima pa ima

Mislim da vece i strasnije kritike od Kodija nije niko dobijao ali se pametno povuce sa drustvenih mreza i izdigne se iz te situacije

Mislim da kod Jaga igra i to sto su Cima, Kodi podrzali Miljena i da u tome vidi uperen prst u njega a daleko od toga da ima veze sa njim

Internet je vec duze vreme presiroko i previse lako dostupna stvar. Sve i da si najbolji u onome sto radis i da je to najispravnije...Bice onih koji ce te ,,pljuvati" . A ne da si gresan u onome sto radis, kao i svi drugi ljudi. Misljenje je kao dupe - svako ga ima. Ako znam ko sam i sta radim (kao sto bi Jago u ovoj prici trebalo da zna) , sta ce da kaze/pise tamo neki tutuban za koga apsolutno nemam nijedan razlog da me njegovo misljenje zanima, ni da bude vredan mog vremena...Cvile mi jaja za njegovo misljenje. Ako imas problem vrste da te takve stvari frustiraju, bez obzira koliko si uspesan u onome sto radis, treba da potrazis pomoc psihologa ili psihijatra i to nije sramota.

Posted
51 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci vama nije normalno da igrac reaguje ovako kako reaguje al zato je izgleda uredu da prima milion hate poruka.

Neki su zbog takvih poruka oduzimali sebi zivot jer nisu mogli da se izbore sa njima.

Ja na ovom forumu dosta vidim poruka gde se on vredja najstrasnije a mogu da zamislim koliko je to gore van ovog mesta.

Pa sledeci put kad vam bude nesto krindz ili preterano razmislite malo.

Iskreno, nema sta da se razmisli. Na ljudskom nivou, razumem da ga to pogadja. 

Na profesionalnom nivou, jednostavno ugasis socijalne mreze. Odredjena zanimanja prati ovakav "prtljag" i to je opste-poznato. 

Ne odgovara ti to? Razumljivo, ali mozda takav posao onda nije za tebe. 

Posted
37 minutes ago, NMX said:

Je l istina da je Semi povređen i da je out 10+ dana? :classic_sad:

Gde si video to? Nigde nisam čuo ni našao tu vest? 

Posted
37 minutes ago, NMX said:

Je l istina da je Semi povređen i da je out 10+ dana? :classic_sad:

Veliki peh ako je tačno pred ključne utakmice.

Sreća pa centara makar imamo dovoljno.

• Ha-ha 3