perikle Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Imamo valjda dovoljno igraca sada kad su svi zdravi da bar casno izgubimo, a ne vjerujem ni da ce se Dubai toliko trositi Dubaiju je ABA prioritet i prvo mesto na kraju reg dela. Ako se ja pitam dao bi im pobedu da osiguraju to prvo mesto umesto grobara. Lakse cemo dobiti partizan u 2 dobijene u polufinalu nego dubai... A posle u finalu na 3 dobijene je veca sansa za osvajanje jer iskreno ne vidim kako nas dubai dobija 3 puta u nedelju dana.
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nvora, Batler i Kodi su nam najvažniji igrači i mislim da ih treba maksimalno štedeti u ABA ligi jer smo zakucani tu gde smo na tabeli. Čima je preskočio prošlo kolo pa ne verujem da će i ovo ali me ne bi čudila dozirana minutaža za njega. Poslednje što nam sad treba je da igramo neki egal sa Dubaijam i ne daj bože još jedan produžetak u, za nas, rezultatski nebitnoj utakmici. 1
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kodi nam je najvažniji igrač. Bez njega bi se raspali. Žalosno je što smo u takvoj situaciji. 1
dunaj95 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, perikle said: Sve je to super ali bice malo neprijatno ako nas budu punili u nasoj kuci... Meni bi bilo "neprijatno" da nas komšije dobiju u EL... i da ne privedemo kraju EL na najbolji mogući način...sa skorom (bar) 3:1... I apsolutno SVE treba podrediti tome...eno Panatinaikosu ne igra pola tima protiv Olija u prvenstvu...još igraju kući... I sad Panata i Ataman ludi ...a mi BUKVALNO za qr..vo zdravlje treba večeras da igramo na maks obrtaja da nama navijačima bude "prijatno" i milo oko srca... Ljudi uozbiljite se jbt... 6
Trigger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 6 hours ago, djenkoslav said: Forum posle poraza: Nulti dan - neverica, prisecanje na jos neke poraze, prozivanje trenera i igrača, u ovom periodu niko nije bezbedan Prvi dan - kreću svadje medju forumašima koje postaju pomalo lične, citira se ko je šta rekao u live temi; ko je šta rekao pre tri meseca, ostalima neprijatno Drugi dan - vade se digitroni, kalkulacije; mi imamo najbolji raspored, mooožda možemo do 8. mesta Četvrti dan - muk, nema nikog Peti dan - "VECERAS DOBIJAMO 100%"; "GAZIMO OVE" Pošto nisi stavio treći dan, slobodno edituj i ubaci za taj dan uvek i svuda prisutni prelazni rok. Edited 3 hours ago by Trigger 1
Leo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li je Miljenovic konacno zasluzio da bude u 12 u EL umesto igraca sa mudima do poda??? 6
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam koliko nam resava u EL ali Miljenovic je svemirski brod u odnosu na Jaga. Bolji je u svakom kosarkaskom segmentu. 3
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je fascinantno kod Miljenovića a ujedno i za veliko poštovanje što igra sa istim žarom, trudom i energijom kao da je početak sezone, a dečkonja propustio 25 utakmica u EL, odigrao samo 9 sa prosečnom minutažom od 7min. 16
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Данас дошао Звезди на ноге евролигашки Дубаи у комплетном саставу са намером да јој узме победу и учврсти се на првом месту регионалне лиге. Играч са великим мудима што добро преноси лопту од тачке А до тачке B импресионирао са пет асистенција и четири изгубљене лопте за +/- од себи својствених -8. Играч који нема место у 12 у Евролиги због овог првог од противника направио лакрдију што би рекли неки и са 20/5/5, +/- од +10 и 30 индексних поена донео победу. Толико о томе. Идемо даље. Браво Звездо на ставу, кад је такав и порази су подношљиви. 🙌 4
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda da nama kvalitet igre vise zavisi od znacaja utakmice,nego od jacine protivnika.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka čast Miljenovicu. Kako samo majstorski iznudjuje faulove na šutu... To mu je veliki kvalitet. Nwora i Batler bez komentara... Srećom izvede ih da nekako pobjedimo ovo.
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako posle vidjenog veceras u derbiju Jago bude na terenu, a Miljenovic na tribinama, sa Saletom stvarno nesto nije u redu. Ako je pitanje sta moze da pruzi protiv evroligasa, veceras je protiv jednog koji se bori za PO i koji je bio kompletan, za razliku od nas, dao odgovor. Bravo decko, izuzetan odnos prema dresu koji nosis, svaki minut ove sezone👏 Bas lepa pobeda😎 17 2
Truman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poslednji minut svake utakmice imam osecaj da ko god sutne i odakle god da sutne ce nam pogoditi kos. Danas Bacon 3 trojke svaka ludja od prethodne. Derbi 2 trojke i duga dvojka. Stvarno nerealne stvari. 1
nunilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trenutno nas najveci problem je Butler koji je totalno van ritma a neophodan nam je.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jago je pojeo milion i poješće još toliko, plus ima muda. Naravno da će Sale da mi da prednost u odnosu na Miljenovica, nije stranac a i mator je da bi sad nešto napredovao, bolje Jago da se zabija ispod koša i da opaljuje šuteve sa 20 metara. Pisalo se ovde isto da je Batler u rangu Nunna, sad da sam forumski krpelj pa da uhodim ljude i da ovih prozivam, ali videli ste zašto je Batler završio ipak kod nas. Nebitna utakmica ali lepa pobeda, da vidimo sad od čega smo. Glavni utisak mi je da lopta bolje kruži kad igra ova Radonjiceva petorka nego kada Sale izvede svoje iso specijalce. Pa još kažu danasnja košarka su uglavnom izolacija, pa ko ima bolje igrače, serem se na takvu ‘aj sase pomerite’ košarku. 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne vjerujem da će SO micati malog od sambe sad, kad već do sad nije. 2
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Miljenovic igrac utakmice.Dubai je ozbiljan euroligas,koji je dosao po pobedu u Beograd,i odigrao na svom uobicajenom nivou.Protiv takve ekipe imati ovako popunjene kolone je dovoljno za prednost u odnosu na Jaga.Sa druge strane,ne bi trebalo opterecivati Miljenovica nekim nerealnim ocekivanjima.Tesko da on ovo moze da isporucije u kontinuitetu.Ako bude sposoban da odigra pristojnih 10 minuta kada Kodi odmara-bravo.Uvek treba podrzati domaceg igraca,koji postuje svoju ulogu,i ima prostora za napredak. Edited 2 hours ago by liv7
Gaga Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svideo mi se stav ekipe večeras i Butler koji se nervira,stalo mu je. Bice to dobro u cetvrtak 2
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobra uvertira za četvrtak. Da vidimo koliko je šef tvrdoglav i sujetan što se Miljenovića tiče.
Miloš 52 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uzdrzavao sam se poprilicno, ali aman koji ce ti k......Jago vise, pored ovog momka, sa svim limitima koje ima. Jbonasmalisa da nas jebo vise! 1
Recommended Posts