Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ipak nismo dobili 15 razlike, FAK. Baš šteta za poraz ali mi ekipe kao što je npr Barsa ne možemo pobediti bez dobrog učinka i Batlera i Nvore. Idemo dalje, da se dobiju naredne 3 pa da sa Realom možemo malo opuštenije igrati jer kontam da bi imali bar 7. ili 8. mesto u džepu. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Derbi je daleko najteži meč do kraja regulara. Biće svakako bolja atmosfera u odnosu na aba ligaški ali i veći pritisak. Asvel je najslabija ekipa i onu ne mogu da izvuku partiju kakvu je prikazala Baskonija. Pariz zna biti kratko ćebe ali uz ozbiljan pristup to se ne smije izgubiti. Madrid je već priča za sebe, najteže gostovanje u ligi i ako nam 7. ili 8. mjesto bude zavisilo od te utakmice piši propalo.
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Derbi je daleko najteži meč do kraja regulara. Biće svakako bolja atmosfera u odnosu na aba ligaški ali i veći pritisak. Asvel je najslabija ekipa i onu ne mogu da izvuku partiju kakvu je prikazala Baskonija. Pariz zna biti kratko ćebe ali uz ozbiljan pristup to se ne smije izgubiti. Madrid je već priča za sebe, najteže gostovanje u ligi i ako nam 7. ili 8. mjesto bude zavisilo od te utakmice piši propalo. U Madridu jedino šansu možemo imati ako porazom idu na slabijeg protivnika u plej ofu. Najteže gostovanje ubedljivo, više zbog logistike nego samog kvaliteta tima. 3 1
PERICA!!! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo sto mi igramo funkcionise samo zato sto imamo kvalitet, pa nas sere sut nekad i dobijemo odredjen broj utakmica. Ali nemoj da se lazemo ovo sto mi igramo nema veze sa timskom igrom, uigranoscu, jasnim zadacima, da se zna ko sta igra, akcijama. Sve to stoji dobra atmosfera, momci dobro funkcionisu zajedno, to stoji, ali ovde ja nisam vidio timske igre ni u jednoj utakmici. Ni jednu utakmicu ove sezone mi nismo lako dobili, sve nesto na guzove ceka se da Batler ili Nvora izdivljaju. Meni je to odvratna kosarka, kao neki NBA sa temu-a. Napada se svede prevedi loptu, probaj neki pik koji obicno ne uspije, i gurni loptu ovoj dvojici da pripale preko ruke ili se zabiju u reket. Samo mi je zao sto stvarno imamo dobre pojedince i popunjeni smo na svim pozicijama a to nismo uklopili u jedan dobar tim i dobru timsku igru. Da to imamo vec bi bili prakticno na f4. 3
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, PERICA!!! said: Ovo sto mi igramo funkcionise samo zato sto imamo kvalitet, pa nas sere sut nekad i dobijemo odredjen broj utakmica. Ali nemoj da se lazemo ovo sto mi igramo nema veze sa timskom igrom, uigranoscu, jasnim zadacima, da se zna ko sta igra, akcijama. Sve to stoji dobra atmosfera, momci dobro funkcionisu zajedno, to stoji, ali ovde ja nisam vidio timske igre ni u jednoj utakmici. Ni jednu utakmicu ove sezone mi nismo lako dobili, sve nesto na guzove ceka se da Batler ili Nvora izdivljaju. Meni je to odvratna kosarka, kao neki NBA sa temu-a. Napada se svede prevedi loptu, probaj neki pik koji obicno ne uspije, i gurni loptu ovoj dvojici da pripale preko ruke ili se zabiju u reket. Samo mi je zao sto stvarno imamo dobre pojedince i popunjeni smo na svim pozicijama a to nismo uklopili u jedan dobar tim i dobru timsku igru. Da to imamo vec bi bili prakticno na f4. Pa ne znam kako nema timske igre, kad imamo 19.9 asistencija u proseku i 5. smo u celoj EL.
PERICA!!! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, vinogradskaopera said: Pa ne znam kako nema timske igre, kad imamo 19.9 asistencija u proseku i 5. smo u celoj EL. Ako taj broj asistencija znaci timska igra onda ok. 1
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja nemam problem sa sinoćnom igrom.Ni pristup ni bilo šta.Igrali smo produžetak u Blaugrani i izgubili.Bože moj,tamo po pravilu teško igramo a ovo je bilo najbliže pobedi da je bilo malo sreće i da je ušao neki Batlerov šut Ja imam problem sa osnovnim košarkaškim elementima igre.Pre svega korišćenje malih faulova.Nekoliko puta vidim Obradovića da to traži od igrača ali oni ne reaguju a neka i ne traži pa se pitam šta je tu priča jer ono je van svake pameti Sinoć je ušao Dobrić i bez ikakvog problema napravio dva pametna faula i to na vreme Da li oni ne znaju da prave faulove,da li je to neka želja da tako nastupamo ili je nedisciplina.Ako je ovo zadnje moralo bi da usledi nekakva reakcija stručnog štaba jer ovo traje stalno i nedopustivo je O tome da prate igrača 1/1 do koša i onda prave faul za 2+1 da ne govorim.Tu mislim da smo šampioni koliko puta dobijamo takve poene.Što kaže Plavšić igramo odbranu 22 sekunde Maša odbrana sa opčetka sezone i ovo što igramo već duže je nebo i zemlja.Igramo na momente i tad zaličimo na ekipu ali se to po običaju gubi verlo brzo Isto tako je primetno da kada jedan period igramo generalno dobro,svaki prekid TO nas saseče kao da nas je neko šokerom omamio.Toliko lako pucamo i onda nam treba teška muka i vreme da se vratimo i oporavimo gde se po pravilu istrošimo do jaja Za kraj opet da kažem da mi ovaj poraz nije nikakav problem.Nisam ni očekivao ovde pobedu.Čak me je i iznenadilo dokle smo izgurali Ono gde smo mi pali na ispitu jebilo mnogo ranije a to je prvi derbi gde su komšije bile u totalnom rasulu i samo nas su uspeli da dobiju.Zatim Pariz koji je imao tipa 8-9 poraza pa dobije nas i onda opet u daun Oba poraza od Bajerna nisu smela da se dogode.Da izuzmemo onaj prvi i svu tu situaciju ovaj sada u BG je bio moranje. Neka lična očekivanja su mi 8-9 mesto pa šta nam bog da posle Jebi ga,očekivao sam malo više od ovog rostera ali nisam od trenera pa smo tu negde izmedju 😄
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sector said: Derbi je daleko najteži meč do kraja regulara. Biće svakako bolja atmosfera u odnosu na aba ligaški ali i veći pritisak. Asvel je najslabija ekipa i onu ne mogu da izvuku partiju kakvu je prikazala Baskonija. Pariz zna biti kratko ćebe ali uz ozbiljan pristup to se ne smije izgubiti. Madrid je već priča za sebe, najteže gostovanje u ligi i ako nam 7. ili 8. mjesto bude zavisilo od te utakmice piši propalo. Svakako u potencijalnom plej offu ,radije bih i na madrid nego na grcke blizance.Svi znamo kako ce da se navlaci za Oly i PAO ,pre svega jer se f4 igra u OAKI ,gde ce biti spektakl ako odu obe ekipe na F4 plus potencijalni duel te dve ekipe bi napravio cudesan dogadjaj.
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače u sjenci utakmice u Barseloni, promakla je jedna izjava Nedovića, koji kaže ovako: "Kada se osvrnem, rekao bih da je bila jedna od mojih velikih grešaka što sam otišao, videvši kakav je tim sada, sa navijačima koji su se vratili u halu." Inače iz Panatinaikosa je došao u "svoju Crvenu zvezdu ".... Za sljedeću sezonu želim što manje "zvezdine dece" i "vojnika" koji vole Zvezdu do posljednjeg evra...i koji dignu nos prvom prilikom... A na terenu učinak qr..na... Zato 10 stranaca, suvih profesionalaca i po koji mlad talentovan igrač ...i naravno dostupan reprezentativac u najboljim godinama je dobrodošao... 3
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, Stefi88 said: Da, treba napuniti Pionir u Ponedeljak, Arena ce biti svakako prepuna u Cetvrtak Svakako, ali ,,Pionir" u ponedeljak treba da podrzi tim i da, ako Bog da uz borbu nasih igraca, posle pobede, timu sa tribina posalje poruku: ,,HOCEMO POBEDU !!! POBEDU U DERBIJU !!! "
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 57 minutes ago, Desiderius said: Ja nemam problem sa sinoćnom igrom.Ni pristup ni bilo šta.Igrali smo produžetak u Blaugrani i izgubili.Bože moj,tamo po pravilu teško igramo a ovo je bilo najbliže pobedi da je bilo malo sreće i da je ušao neki Batlerov šut Ja imam problem sa osnovnim košarkaškim elementima igre.Pre svega korišćenje malih faulova.Nekoliko puta vidim Obradovića da to traži od igrača ali oni ne reaguju a neka i ne traži pa se pitam šta je tu priča jer ono je van svake pameti Sinoć je ušao Dobrić i bez ikakvog problema napravio dva pametna faula i to na vreme Da li oni ne znaju da prave faulove,da li je to neka želja da tako nastupamo ili je nedisciplina.Ako je ovo zadnje moralo bi da usledi nekakva reakcija stručnog štaba jer ovo traje stalno i nedopustivo je O tome da prate igrača 1/1 do koša i onda prave faul za 2+1 da ne govorim.Tu mislim da smo šampioni koliko puta dobijamo takve poene.Što kaže Plavšić igramo odbranu 22 sekunde Maša odbrana sa opčetka sezone i ovo što igramo već duže je nebo i zemlja.Igramo na momente i tad zaličimo na ekipu ali se to po običaju gubi verlo brzo Isto tako je primetno da kada jedan period igramo generalno dobro,svaki prekid TO nas saseče kao da nas je neko šokerom omamio.Toliko lako pucamo i onda nam treba teška muka i vreme da se vratimo i oporavimo gde se po pravilu istrošimo do jaja Za kraj opet da kažem da mi ovaj poraz nije nikakav problem.Nisam ni očekivao ovde pobedu.Čak me je i iznenadilo dokle smo izgurali Ono gde smo mi pali na ispitu jebilo mnogo ranije a to je prvi derbi gde su komšije bile u totalnom rasulu i samo nas su uspeli da dobiju.Zatim Pariz koji je imao tipa 8-9 poraza pa dobije nas i onda opet u daun Oba poraza od Bajerna nisu smela da se dogode.Da izuzmemo onaj prvi i svu tu situaciju ovaj sada u BG je bio moranje. Neka lična očekivanja su mi 8-9 mesto pa šta nam bog da posle Jebi ga,očekivao sam malo više od ovog rostera ali nisam od trenera pa smo tu negde izmedju 😄 Imamo mnogo nepismenih igrača sa manjkom košarkaškog IQ. Dobro si primjetio to za "male" faulove što je veoma porazno za ekipu koja pretenduje na play off.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, aleksa7 said: Имали смо девет асистенција у почетних 12 минута утакмице. Размонтирали смо их кроз рекет постигавши 17 од својих првих 22 поена преко центара. Онда је имплементатор почео да цепидлачи и да сваку грешку било ког нашег центра гледа као да је десет пута већа него што је заправо била не би ли успео себи да да довољно разлога да поново игра мртви small-ball против тима којем један ветеран и један пањ односе све минуте на петици. Три центра имамо у саставу и једног ког смо оставили у Београду и још увек се налази 14 минута за то да играмо без иједног, јебено невероватно. У утакмици у којој Кодија не крене шут, а Батлер се малтене не појави, наш тренер одлучује да потпуно исече рекет као нападачку опцију и немо посматра како из напада у напад силујемо лопту у игри један на један против екипе која на свакој позицији има за по једну позицију вишег и јачег дефанзивца. Осам асистенција смо уписали у 33 минута након што Батлер асистирао Изундуу на почетку друге четвртине. Од та 33 минута, малтене пола смо играли без центра! Шта је основа кошарке којој екипа треба да се врати кад је у кризи ако не спона између плејмејкера и центра? Па то су по уџбенику најједноставнији поени који скидају поклопац са обруча кад не иде. Пасквал има без конкуренције најбољег центра који није центар у Евролиги у лику Шенгелије и њему не пада на памет да га стави на ту позицију иако му је резерва оронули, распали, неартикулисани аматер Вили Хернангомез, али зато наш "тренер" као своју go-to опцију и даље види тројку на петици јер је то функционисало пре рецимо четири месеца у неколико утакмица кад смо на страст и енергију публике ломили противнике. Коју функцију уопште обавља Саша Обрадовић у нашем клубу? Његова екипа игра као да нема тренера. Са оволиким буџетом и оволико талента колико има овај тим, а има га далеко више него иједан кроз Звездину историју, могу играчи и без њега играти изолације до бесвести и кладити се на то да им је дан у шуту. Екипа смо са најмање акција у Евролиги. Проценат реализације напада из тајмаута нам је без дилеме међу најнижа три, а убеђен сам да је и најнижи. Специјале из аута немамо. Изгубити од велике Барселоне није проблем ако се у обзир не узима контекст ове сезоне. Обично се може рећи да се ето покушало, али тешко је то гостовање, а и тих 16 пораза што имамо од њих у Евролиги сигурно нису случајност... Али у тренутку када се они распадају на свим нивоима, кад им најскупљи играч из меча у меч сервира партије толико ужасне да Пасквал ставља Пару на двојку уместо њега, кад имају само једног организатора игре, кад не могу да победе топ10 екипу осим ако не наместе против Валенсије, кад им је напад трећи најлошији у такмичењу у последњих десет кола, онда та демагогија за оправдавање неуспеха баш не пије воду. Кад је тако, одеш тамо уморан или одморан и одрадиш их са 10-15 акција које су темељ твоје стратегије и вратиш се кући са брејком који те шаље директно у плеј-оф. Проблем је само што стратегија не постоји и што се све своди на то да се лопта да Мајку Џејмсу и Окобу Нвори и Батлеру и да се у сваком нападу изгоравају молитве да ће њих двојица да нађу начин да сместе лопту у кош. Па неће то моћи сваки пут. Једну рупу на месту резервног плејмејкера скоро па успевамо да сакријемо. Рупу на тренерској позицији не можемо сакрити. Превише су те две рупе да би се стигло до Атине. А ако се такмичимо са Жалгирисом за ту улогу екипе која куца на врата да се придружи великанима и поредимо њихов систем са нашим, јасно можемо приметити да су Маодо Ло на једном и сталожени и одмерени Масиулис на другом месту ипак миљама далеко од онога што нама могу да понуде Јаго и Обрадовић. Зато и јесу ту где су и зато су сада шансе да их престигнемо минималне. Dugo nisam procitao zanimljiviji tekst koji zanemaruje cinjenice i gura svoje neke teze. Ovo je sve tacno pod uslovom da neko nije gledao utakmicu. Kazes poceli smo sa 9 asistencija i 17 poena i sve je to lepo. Sta se desilo onda u 2/4? Koliko smo tu imali asistencija i poena, a koliko smo ih primili? Centri su se raspali u nastavku i pokusaj sa smol bolom je uspeo i uveo nas u produzetak. I onda naravno da bi svaki trener uradio kao sto bi i ti, a to je da vrati centre, ono sto nije radilo tri cetvrtine i napusti ono sto nam je donelo izjadnecenje. Nije kriv Nvora koji sutira 3 preko ruke ili Batler sto dodaje iza ledja. Pri tome ne znas sta se desava u ekipi. Ko vuce povredu, ko moze da odigra 10 minuta, ko ne moze ni 10. Kada Batler i Nvora ne odigraju svoje mi tesko da mozemo da dobijemo nekoga. Ovde se pise o Zalgirisu, a oni imaju pobedu vise od nas. Znaci ne 5, ne 4, ne 2 nego jednu. Kao i Barsa i Pao. Obradovic koji je svake godine igrao plejof, igrao f4 je los trener. Isto ste pisali i za Sferopulosa(2xf4-mada iskreno meni nije legao), pa me interesuje koji je to veliki majstor trenerskog posla po vasem ukusu. Da ne duzim, posto retko ko voli da cita kilometarske upise, samo da dodam da nije u redu sto je Valensija pustila sinoc komsije. Verovatno su hteli da im uliju samopouzdanje pred susret sa nama, kao sto su pustili i Barselonu. 1
kokodakalo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Rano je za sve projekcije. Ostala su 4 kola do kraja i uopste se ne bih iznenadio da recimo Hapoel zavrsi sa nama u krugu ili da nam se recimo pridruzi Makabi. Hapoel ima paklen raspored do kraja, a Makabi ima najlaksi. Hapoel docekuje PAO, Fener i Oly, a gostuje Makabiju i Monaku. Nema tu ni jedne u kojoj su favoriti preko 50%. Edited 1 hour ago by kokodakalo
kokodakalo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zalgiris docekuje Barsu, Dubai i Pariz, a gostuje Partizanu. Pao gostuje Hapoelu, Barsi, i Valensiji, a docekuje Efes. Barsa gostuje Zalgirisu i Monaku, a docekuje Pao i Bajern Monako gostuje Dubaiju. docekuje Asvel, Barsu i Hapoel. Makabi docekuje Efes, Hapoel i Virtus, a gostuje Baskoniji i Parizu. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Naravno da nije poraz kao takav razlog da se kritikuje trener, već samo igra i ono što vidimo na terenu. A to je uglavnom ISO košarka, koja je ok u nekoj meri, nemam ništa protiv. Ali da ti to bude jedini plan (A, B i C) kad juriš rezultat, stvarno mi nije jasno. Imamo mi igrače za to, ali stvarno ne vidim poentu da se igra 1 na 1 poslednjih 15 minuta utakmice, pa app... Ovog puta nije prošlo, protiv Baskonije jeste zahvaljujući Batleru i njihovom šuterskom raspadu u produžetku (do tad sve živo ubacivali), dok je Barsa u produžetku sve pogodila... pa i kamenjar Satoranski je ubo trojku. Našu odbranu ne treba ni komentarisati, na baš velikom uzorku se vidi da tu nešto debelo ne štima, ili se trener svesno odriče jake odbrane da bi ostalo snage za ISO napad (to mi je i najveća dilema jer smo pokazivali na trenutke da možemo)... Znači Obradović živi i umire od ISO košarke. Možda to nekim igračima prija, jer tako jedino i mogu nešto da pruže (Batler i Nvora), ali sumnjam da je većina srećna. Sinoć bez centra većinu utakmice, potpuno van rezona, jer smo ih razbili u 1/4 sa te pozicije. Prilagodio se malo Paskval, ali nema logike da se ne pokuša sa Bolombojem u produžetku... Šablonski trener, bez prevelikog osećaja za vođenje utakmice, već se tvrdoglavo drži nečega što je donosilo rezultate na par utakmica, pa misli da će svaki put tako... ali kad se protivnik prilagodi, reakcije nema... Kalinić je sinoć bio kriminalan. Opet je iskakao iz opanaka, pasovi su mu ne loši, nego bezobrazno loši, šut za 3 ga ne ide a forsira ga. Prevelika minutaža za igrača u kanalu. Dobrić taman uhvatio ritam protiv Partizana, sinoć dobro krenuo, pa klupiran. Ziheraške odluke bez hrabrosti da se rizikuje... Karter vidno nespreman, a gura se u do or die utakmici... nemam ništa protiv momka, ali ove sezone je očigledno da neće moći mnogo da pomogne... O Jagu je već sve rečeno... Veoma kvalitetan roster imamo, ali loše vođen. Postavljeni napad nam je noćna mora, tu Obradović nije doneo nikakav napredak u odnosu na Sfera, možda je čak i gori. Da Sfero nije ostao bez Bolomboja, dosta nekvalitetniji roster bi imao više pobeda, siguran sam...Ali sad to nema veze. Mi ako ove sezone ne napravimo neki solidan uspeh, ceo tim će se ponovo rasturiti. Bar ovi bitni igrači. Što bi Izundu ostajao ako će stručnjak da igra smol bol a on da greje klupu. Bolomboj takođe. A iz svog džepa bih dao da njega zadržimo koliko ga gotivim. Kodi ako nas ne tuži za maltretiranje ništa nije uradio. A nemanje rezervnog pleja je krivica trenera, kladio si se na Jaga, jbg sad kušaj... Miljen dečko već sad da traži drugi klub, ako će da igra protiv Studentskih Centara i Spartaka... Edited 1 hour ago by Issey
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, VISOKOLETAC said: Dugo nisam procitao zanimljiviji tekst koji zanemaruje cinjenice i gura svoje neke teze. Ovo je sve tacno pod uslovom da neko nije gledao utakmicu. Kazes poceli smo sa 9 asistencija i 17 poena i sve je to lepo. Sta se desilo onda u 2/4? Koliko smo tu imali asistencija i poena, a koliko smo ih primili? Centri su se raspali u nastavku i pokusaj sa smol bolom je uspeo i uveo nas u produzetak. I onda naravno da bi svaki trener uradio kao sto bi i ti, a to je da vrati centre, ono sto nije radilo tri cetvrtine i napusti ono sto nam je donelo izjadnecenje. Nije kriv Nvora koji sutira 3 preko ruke ili Batler sto dodaje iza ledja. Nikakav raspad centara se nije desio. Bolomboj je izašao sredinom treće četvrtine na 1 razlike, a Rivero sredinom četvrte na minus 5. Da, small ball jeste upalio, ali to ne znači da tako voziš do kraja, bez obzira šta se dešava na terenu, jer je normalno da će se protivničiki trener prilagoditi i naći rešenje, kao što se npr i zona povremeno menja u čoveka i kad donosi rezultat. I opet - centri se raspali u nastavku ti je evoluiralo u ono što nije radilo 3 četvrtine, samo da bi poentirao i pojačao efekat, a prosto je daleko od istine. 1
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Dzo23 said: Imamo mnogo nepismenih igrača sa manjkom košarkaškog IQ. Dobro si primjetio to za "male" faulove što je veoma porazno za ekipu koja pretenduje na play off. Nije ni nepismenost nego cista neodgovornost. 1
VISOKOLETAC Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 16 minutes ago, Dropkick Murphys said: Nikakav raspad centara se nije desio. Bolomboj je izašao sredinom treće četvrtine na 1 razlike, a Rivero sredinom četvrte na minus 5. Da, small ball jeste upalio, ali to ne znači da tako voziš do kraja, bez obzira šta se dešava na terenu, jer je normalno da će se protivničiki trener prilagoditi i naći rešenje, kao što se npr i zona povremeno menja u čoveka i kad donosi rezultat. I opet - centri se raspali u nastavku ti je evoluiralo u ono što nije radilo 3 četvrtine, samo da bi poentirao i pojačao efekat, a prosto je daleko od istine. U 2/4, a posebno u 3/4 Veseli je razvalio nase centre. Mozda pogledas utakmicu jos jednom. Do 4:52 do kraja utakmice smo igrali sa centrima i tu je bilo plus 8 za Barsu. U produzetak smo krenuli sa istom idejom i nije ni to lose izgledalo. Verovatno bi to mozda i izgledalo drugacije da su Nvora ili Batler pogodili neki sut u drugom delu produzetka. I pored toga je bilo 88:86 i onda Batler pravi glupi faul na 29 sec do kraja. I to bi bilo to. Dobili su nas na iskustvo, jer su 7 od 14 poena u produzetku dali iz slobodnih bacanja, a mi sutirali trojke, sto je posledica umora. Malo mi je glupo da svaki put posle poraza nas trener nema pojma, a posle pobede da smo imali srece. Baskonija je dobijena, ali to je losa igra, a onda dva dana kasnije Baskonija razbije Hapoel i niko ni reci.
kokodakalo Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Duboko verujem da sa tri pobede imamo 8 mesto garantovano, pod uslovom da Barsa ne bude u krugu sa nama.
TB Told Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 44 minutes ago, Issey said: Ovog puta nije prošlo, protiv Baskonije jeste zahvaljujući Batleru i njihovom šuterskom raspadu u produžetku (do tad sve živo ubacivali), Naravno, i ako smo pobedili to mora da bude slučajno i zahvaljujući protivniku. U stvarnosti Baskonija je u produžetku imala šut za tri 2-1, ubačen šut za dva poena, i tri promašaja (dobre odbrane) prilikom pokušaja polaganja nakog ulaza. Dakle nikakvog šuterskog raspada nije bilo. 1
Recommended Posts