Dropkick Murphys Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Čvarkov said: Abrines i Laprovitola. Kaže se Laprovitola i Brendon Dejvis. 2 2 1
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Sinnerman said: Mi ne samo da moramo da jurimo pobedu, već ona treba da bude 11+ razlike, s obzirom da je jako izvesno da budemo na istom skoru Barsa i mi. Mi ako njih dobijemo najrealnije je da zavrsimo sa 23 pobede. Oni bi imali 19 pobeda i Zalgiris G, Pao H, Monako G, Bajern H. Ako uzmu 4/4 ili 3/4 svaka im cast
The_Big_S Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 28 minutes ago, VISOKOLETAC said: Veceras ipak u 21H. Razlog: sjebali nam dresove prilikom pranja u Barseloni, a nemamo rezervne.. Čekamo da nam pošalju iz Beograda 🤣 2
MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 2 hours ago, Taki said: Ja imam zelju da nas ne natrpa Abrines To ću ja da ti završim, računaj da garantujem nula poena od momka. A ti meni, zauzvrat, sredi da Klajburn bude jednocifren - i kvit smo. PS Sad videh da su momci bili brži Edited 9 hours ago by MarioKempes
NikadProtivŽelimira Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Drcha radi strasan posao van parketa otkako je preuzeo kormilo. Sjajan potez da se ekipi da malko vise vremena za odmor nakon produzetka i napora protiv Baskonie. 3 1 13
Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, MarioKempes said: To ću ja da ti završim, računaj da garantujem nula poena od momka. A ti meni, zauzvrat, sredi da Klajburn bude jednocifren - i kvit smo. PS Sad videh da su momci bili brži Vec mi je kolega sredio, ne pratis 😉 1
Čvarkov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Prebitan je Semi za naš sistem. Edited 9 hours ago by Čvarkov 10
Čočo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Nerealno da se na utakmicu krece sa jednom garniturom dresova. A da ne pričam još o tome što ideš na duplo kolo u gostima sa jednom garniturom. Ali neka bude kao Montevideo. Dozet stiže parnim brodom sa pilićima, kokoškama i migrantima u kabini i mi dobijamo favorita. ❤️ Edited 9 hours ago by Čočo 6
liv7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nwora je ove godine je najbolji igrac tima koji se bori za top 6,za razliku od Luvavua ciji tim se bori da ne bude poslednji.Ali,postujem tvoje misljenje,iako se ne slazem.Ono sto mi kod Luvavua najvise smeta su godine.Koliko puta smo se usrecili kad smo doveli stranog igraca od 31+ godina? 5
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovaj termin od 21 h mi nikad nije odgovarao, pogotovo kad je radna subota. Kad sam bio mlađi redovno pomerao izlaske na pola 12,12.. Sad mi je još teže da uskladim kad imam Ženu i klinca , +1 smena.. Još ako uđemo u neizvesnu završnicu i uradimo neku glupost (Tipa Kodi vezuje pertle, “Mali” Lazarević maši zicer i sličnih nenormalnih stvari) neću moći do minimum 01:00 ujutru da se smirim. 😂 1
odupri se ludilu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Komšije srećno večeras. Nisam gledao drugo poluvreme protiv Taukeramike, ne bih podnio uživo lako vašu pobjedu 😋 Vidim jedinstveni ste u stavu da ste imali dobro suđenje. Štedite živce jer večeras može biti obrnuto. Vi ste bolji od Barse i trenutno i svakako i sportski rečeno trebali bi dobiti. Ali umor plus sudije. .... Srećno! P.S. Valensija vam je završena 9 2
NikolaTest Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Neka uzmu od onog lika iz publike dres Lalata, ima sigurno jos neko sa dresom da se skupimo za petorku bar 🙂 1 2
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Došlo doba da za pošteno suđenje kažemo da je dobro. 5
sinisat5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, odupri se ludilu said: P.S. Valensija vam je završena Ne odgovara nam nikako da budemo na istom omjeru sa Valensijom,pa tako da .. ☺️
3x3cz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zvezda, Fener, Partizan i Baskonia. Znate sta treba da radite veceras 😃😎
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, 3x3cz said: Zvezda, Fener, Partizan i Baskonia. Znate sta treba da radite veceras 😃😎 Predikcija za f4? 1
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Ovaj termin od 21 h mi nikad nije odgovarao, pogotovo kad je radna subota. Kad sam bio mlađi redovno pomerao izlaske na pola 12,12.. Sad mi je još teže da uskladim kad imam Ženu i klinca , +1 smena.. Još ako uđemo u neizvesnu završnicu i uradimo neku glupost (Tipa Kodi vezuje pertle, “Mali” Lazarević maši zicer i sličnih nenormalnih stvari) neću moći do minimum 01:00 ujutru da se smirim. 😂 19 i 30 najbolji termin.
vinogradskaopera Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stizu dresovi, Milan Dozet pilot, Bagzi stjuardesa! https://www.flightradar24.com/ASL58E/3ef11f83
Bode Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, Čvarkov said: Prebitan je Semi za naš sistem. Najbolji period ove sezone sto se tice igre i rezultata se poklapa sa njegovim dobrim partijama. Jedno vreme je bio toliko konstantan, neverovatno. To bas pokazuje i ova statistika. Covek je osigurac za pobedu. 1 1
skakadak Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, The_Big_S said: Razlog: sjebali nam dresove prilikom pranja u Barseloni, a nemamo rezervne.. Čekamo da nam pošalju iz Beograda 🤣 Ne znam koliko su sjebani ali bi mogla da se napravi aukcija jer su ipak raritetni primerci u pitanju... naročito kad pobedimo večeras
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Урош19 said: +15 dobijamo, zapišite ove reči
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 55 minutes ago, skakadak said: Ne znam koliko su sjebani ali bi mogla da se napravi aukcija jer su ipak raritetni primerci u pitanju... naročito kad pobedimo večeras Dresovi su i trebali da završe na humanitarnoj aukciji nakon ove dve utakmice u Valensiji i Barseloni. Zbog zakona u Španiji sa dresova je sklonjeno ime kladionice (Meridianbet) i stavljen je logo i natpis Fondacija Delije. 1
Recommended Posts