ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Mi ne samo da moramo da jurimo pobedu, već ona treba da bude 11+ razlike, s obzirom da je jako izvesno da budemo na istom skoru Barsa i mi. Po cemu si zakljucio da cemo biti na istom skoru kao oni ako uzmemo veceras, naprotiv ja mislim da oni nece uzeti vise od 2 pobjede do kraja s obzirom kakav raspored imaju
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prioritet je da dobijemo makar i “pola poena” , ali ako se otvori zašto ne pojuriti i tih -11 iz prvog meča.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 22 minutes ago, Taki said: Ja imam zelju da nas ne natrpa Abrines, da nam Veseli ne ubada one poludistance jos gore trojke a mi mu ne stojimo blizu a zna se da samo suta, da ne udvajamo Sengeliju na niskom postu pa im otvaramo lagane suteve za 3 i da se Satoranski ne povampiri i suta trice tipa 4 od 5 sto je znao protiv nas. A ako nas dobiju Panter, Klejburn individualnim kvalitetom neka dobiju.. Imam dobru vest za tebe: Abrines je u penziji. 31
Placebo Lone star Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da je bolje da se opterecujemo sa dobijemo 11 pa cemo onda sigurno dobiti barem 1.U koliko gledas toliko vredis.Salim se malo samo da dobijemo.💪🏀
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, liv7 said: Forest je 4 godine mladji,a posto Kodiju istice ugovor,bio bi logicna i odlicna zamena.Pogotovo ako je tacno da Mekintajer insistira na min.dvogodisnjem ugovoru,a u sledecu sezonu ulazi sa 32.. Luwawu zamena za Nworu?😁 Apsolutno ne vidim nikakav problem da se Kodiju da dvogodisnji ugovor. Covek je bukvalno jedan od najspremnijih igraca u EL i cisto sumnjam da ce fizicki toliko da propadne za 2 godine (a pre nego sto napuni 35). 4
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NMX said: Ne može ciganskija izjava od ovoga, realno A onda do poluvremena jebanje majke (ne ti, generalno) celoj ekipi i stručnom štabu Da mi dobijemo poen razlike i ima da se napijem veceras. Generalno su nam sanse tanke i autsajderi smo nocas. S druge strane, vrv ce igraci biti pod manjim pritiskom nego s Baskonijom pa mozda i ubodemo rastereceni 3
Four Elements Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, liv7 said: Luwawu zamena za Nworu?😁 Da, sto pitas?
wing Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne mogu da ih gledam u onoj ,,chicken poop,, opremi. Kevinu želim da ga večeras neko prebije kao mačkicu...😉 Edited 3 hours ago by wing
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, vinogradskaopera said: Jel moguce da jos nije izasao video svi poeni zvezde, ceo dan refresham i nikako da izadje.. Eve ga.
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imamo ista pobjeda iz 33 utakmice kao i Barselona. Ja bih rekao da je utakmica skoro 50:50%. Biće to meč na posjed, dva.
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Four Elements said: Da, sto pitas? Ima dosta razloga za cudjenje.na primer-zato sto je Nwora napadacki daleko bolji od Luvavu-a...ima bolji sut,bolji ulaz u reket,kreativni je...mladji je 4-5 godina i jos moze da napreduje,za razliku od Francuza..igrao je u boljim timovima nego Luvavu...za Nworu je tesko naci zamenu ako ode,a Luvavu bi svakako bio jedna od gorih opcija zamene..mogao bi da menja Kalinica,ako ovaj odluci da se penzionise,Nworu nikako. 2
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, liv7 said: Ima dosta razloga za cudjenje.na primer-zato sto je Nwora napadacki daleko bolji od Luvavu-a...ima bolji sut,bolji ulaz u reket,kreativni je...mladji je 4-5 godina i jos moze da napreduje,za razliku od Francuza..igrao je u boljim timovima nego Luvavu...za Nworu je tesko naci zamenu ako ode,a Luvavu bi svakako bio jedna od gorih opcija zamene..mogao bi da menja Kalinica,ako ovaj odluci da se penzionise,Nworu nikako. Ne bi mogao ni Kalinica da menja, jer nam u tom slucaju ne bi trebao igrac profila Luvavua.
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Užasna je EL za igranje ove sezone. Maksimalna napregnutost od početka do kraja. Nama je po svemu sudeći svaka utakmica do kraja biti ili ne biti. Neće nam mnogo značiti pobjeda protiv Barse, ako ne budemo dobri u derbiju ili se okliznemo protiv nekih od Francuza. Ali dobro, one battle at a time...
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, ZvezdaBL said: Po cemu si zakljucio da cemo biti na istom skoru kao oni ako uzmemo veceras, naprotiv ja mislim da oni nece uzeti vise od 2 pobjede do kraja s obzirom kakav raspored imaju Nisam Nostradamus, kao ni ti. Međutim za sebe smatram da imam solidnu moć zaključivanja. Gedajući tabelu EL, liga nikada nije bila izjednačenija, pogotovo deo tabele u kojem smo mi. Ne zanimaju me njihove i naše utakmice do kraja, kad nas je iskustvo naučilo da mi dobijemo Fener, a izgubimo od Asvela. Takođe ni utakmice drugih timova često nisu logične i očekivane. Neke su po svemu sudeći i nameštene, tako da sve to vodi ka tome da u najboljem slučaju budemo na istom skoru sa njima.
Four Elements Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, liv7 said: Ima dosta razloga za cudjenje.na primer-zato sto je Nwora napadacki daleko bolji od Luvavu-a...ima bolji sut,bolji ulaz u reket,kreativni je...mladji je 4-5 godina i jos moze da napreduje,za razliku od Francuza..igrao je u boljim timovima nego Luvavu...za Nworu je tesko naci zamenu ako ode,a Luvavu bi svakako bio jedna od gorih opcija zamene..mogao bi da menja Kalinica,ako ovaj odluci da se penzionise,Nworu nikako. Ne znam koliko si gledao Luwawu-a ove godine, ali covek ima veci prosek poena od Nwore i bolje procente i za 3 i sa bacanja i to na veci broj suteva (jednu utakmicu je propustio samo i na samo jednoj je imao manje od 10 poena, 9 tacnije). Pritom je dosta racionalniji igrac, donosi pametnije odluke na terenu i dosta je bolji i odgovorniji u odbrani. Nwora jeste kreativniji napadacki, u smislu da moze lakse da izmisli poene ali daleko od toga da je nezamenjiv i da Luwawu tu nema sta da ponudi. Uostalom, ne postoji nijedan igrac koji je 1/1 sa igracem koji odlazi, poenta je da su slicna klasa igraca i da njihovom zamenom necemo izgubiti na kvalitetu te pozicije. Svakako sigurno nije jedna od GORIH zamena niti je za cudjenje, kao da sam rekao da bi Andrija Slavkovic bio top zamena Nwori. Poredjenje s Kalinicem mi je nonsense, kao i klubovi u kojima su igrali. Obojica bili marginalni u NBA-u, Nwora jednu evroligasku sezonu imao u Efesu, Luwawu ako nista drugo je duze u evroligi, posto je i stariji, istina.
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 hours ago, Losmi17 said: Pa treci se ukrsta sa sestim, kako planiras sa sedmog mesta da igras s njima? Najvece sanse za sesto mesto inace ima Zalgiris, makar po meni. ja mislim Partizan, slozices se sa mnom zar ne?
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Imam dobru vest za tebe: Abrines je u penziji. I to prijevremenoj, dosadio mu posao 😁 ma onaj baksuz Brizuela sto se samo protiv nas povampiri i onda sledecu ne moze 5,5 granicu prebaciti
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Danas igramo prebitnu utakmicu (neću reći najvažniju u istoriji jer smo igrali mnogo utakmica za titule), ali sigurno najbitnija u EL u poslednjih xy sezona. Hoću reći, može bar danas bez prelaznog roka. Napred Zvezdo! 2 2
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je nerealno,dresovi su nam osteceni nakon pranja i pomerena je utakmica umesto 20:30h ,utakmica pocinje u 21h. Dozet stize sa dresovima na svome belome konju 🫡 1 1
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Ko sve fali Barsi? Laprovitola i Nunjez.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Ko sve fali Barsi? Abrines i Laprovitola. 2
Recommended Posts