Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ja stvarno ne znam zašto ulazite u diskusiju za filozofom. On je tu da da gusla jedne te iste besmislice i to je to. Činjenice mu ne smetaju, nastupiće sa stavom da je iznad svih ostalih i da mi ne razumemo koliko je on pametan jer vidi stvari koje mi obični smrtnici ne vidimo.

• Like 1
Posted (edited)

Kao neko ko je na ovom forumu od samih početaka, dakle na onom starom mestu, objasniću vam kako ova igra funkcioniše, jer kada pitate druge zašto mi se obraćaju, vi mi se u stvari obraćate.

Ali ako moja malenkost samo gusla, što se kačite na ta moja pisanja? Jer tako samo pokazujete da vam je to bitno, a ne - nebitno. Ja, recimo, nikada nisam video neki vaš upis dok mi se niste juče prvi put direktno obratili kvoutom...

Pri tome, ja nisam sam sebe pozvao u vašu glavu. Sami ste me unutra pustili... I nikako da vam izađem, jer me stalno pominjete direktno ili indirektno.

Opustite se, pustite me da vam izađem iz glave... I idemo dalje.

Edited by Nek grmi jako
Posted
2 hours ago, TB Told said:

Tačno. Zamisli da ozbiljnoj ekipi poput Dubaia se desi da izgubi domaći meč protiv tamo nekog Makabija ili da ispusti 16 razlike protiv Partizana.

Zamislio sam.Srecom te mi nismo ispustili jos vecu prednost protiv Partizana.To bi mozda cak bilo i sramota.Sa druge strane,lako je Dubaiju.Nisu debitant u Evroligi,nisu na drugom kontinentu i nije im drzava u ratnom stanju.Nemaju cak ni jedinog trenera kojeg je "stari lisac Pesic" pobrdio u poslednjih 5 kola Evrolige.

Posted (edited)
11 minutes ago, liv7 said:

Zamislio sam.Srecom te mi nismo ispustili jos vecu prednost protiv Partizana.To bi mozda cak bilo i sramota.Sa druge strane,lako je Dubaiju.Nisu debitant u Evroligi,nisu na drugom kontinentu i nije im drzava u ratnom stanju.Nemaju cak ni jedinog trenera kojeg je "stari lisac Pesic" pobrdio u poslednjih 5 kola Evrolige.

Ovo je tačno samo ako je 16 >16, ali ja ipak mislim da je 16=16.

Super, onda treba da nam je čast što je Obradović u društvu Atamana, Spanulisa, Itudisa i Martineza koji su prethodno poraženi od Pešića.

Poenta je da poraz od Bajerna kiks, i to veliki. Ponavljanje na svakoj strani kako je to neoprostiva sramota i kako nama ne sme da se desi da gubimo od takvih "slabašnih" timova je već besmislica.

Edited by TB Told
Posted (edited)
44 minutes ago, leki bg said:

@Nek grmi jako sad bismo sa 6-7 miliona delili sa Asvelom poslednje mesto, tu nema dileme.

Verovatno bi tako i bilo, pa u tom scenariju i nema neke grede.

Veće je pitanje zašto se od ove generacije očekivao iskorak, pa čak i plasman na F4, kao i kako se ponašati prema igračima i treneru koji nisu isposlovali ta očekivanja. Odnosno, da li su krivi oni, ili očekivanja?

To bi isto bilo kao kad biste od nekog dragog prijatelja očekivali da postane CEO multinacionalne kompanije, a znate ga ceo život kao trgovačkog putnika...

Edited by Nek grmi jako
Posted
3 hours ago, Disfruto said:

Da u pravu si. U tom slucaju 

8.Monako

9.Barselona

10.Mi

Losa ti ova racunica jer u ovom krugu Zvezda ima 2-0 sa Monakom

• Like 1
Posted

Koliko god neki potcenjivali sutrašnju utakmicu (postoje takvi) uopšte to ne treba da bude tako, kao sto nije smelo protiv Dubaija ali to je već proslo. 

Kao prvo, derbi je derbi i zvoni mi levo jaje sto je to aba liga, pobeda protiv njih je uvek lepa i nekako posebna. 

Druga stvar, značilo bi sigurno ekipi da pobedi jednu ekipu koja se konsolidovala i igra dobar basket pod palicom Penjaroje i pritom je nas najveći ljuti rival. 

Pobeda u derbiju može mnogo znaciti ekipi na samopouzdanju i time napravimo lepu uvertiru pred duplo kolo u Španiji. Ja verujem u 2/2. Prosle

godine je isto bilo duplo kolo sa Barcom i Baskonijom pa smo dobili. Sutra po pobedu pa će samim tim i posle toga biti dobrih stvari. 

Posted
15 minutes ago, Gudura said:

Realnost nije briga na koju se doticni obazire.

• Like 2
Posted (edited)
28 minutes ago, Gudura said:

I prema onome sto sam napisao da ocekujem da Monako ima 2-0 sa Barsom, a oni sa nama. Krug 3 ekipe sa 2-0 gde se gleda kos razlika. U tom slucaju Monako je prvi, a mi mozemo da budemo 9.ti ako izgubimo 6 razlike od Barselone(mozda i vise)

Edited by Disfruto
Posted
5 minutes ago, Nek grmi jako said:

Verovatno bi tako i bilo, pa u tom scenariju i nema neke grede.

Veće je pitanje zašto se od ove generacije očekivao iskorak, pa čak i plasman na F4, kao i kako se ponašati prema igračima i treneru koji nisu isposlovali ta očekivanja. Odnosno, da li su krivi oni, ili očekivanja?

Cekaj ti si sad odredio da je sezona gotova i da nismo napravili nikakav iskorak iako ima jos 6 utakmica gde smo i dalje u odlicnoj situaciji i ocekujes da ti neko odgovori na ovu glupost?

Ovo za F4 sto kazes da je neko ocekivao necu ni da komentarisem jer ne postoji osoba koja bi mogla da tvrdi ako Zvezda ode na F4 da je to bilo ocekivano.

Posted
14 minutes ago, Creed Bratton said:

Cekaj ti si sad odredio da je sezona gotova i da nismo napravili nikakav iskorak iako ima jos 6 utakmica gde smo i dalje u odlicnoj situaciji i ocekujes da ti neko odgovori na ovu glupost?

Ovo za F4 sto kazes da je neko ocekivao necu ni da komentarisem jer ne postoji osoba koja bi mogla da tvrdi ako Zvezda ode na F4 da je to bilo ocekivano.

Zašto mi se direktno obraćate ako mislite da su to gluposti? Ja se vama nikada nisam direktno obratio i ne znam ni o čemu pišete, jer tako izgleda kad neko nekoga ne zanima.,

I ne da ne očekujem vaš odgovor, nego ste me zapravo iznenadili takvim upadom i reakcijom na moje skromne upise. Mislim, voleo bih da vam istom merom uzvratim, pošto nije fer da vi mene kvotujete, a da ja nemam pojma ni da forumski postojite.

A to za F4 nisam izmsilo ja, već ste na prethodnim stranicama imali i viralni tvit koji najbolje opisuje neka očekivanja navijača.

• Ha-ha 1
Posted

Totenhem stukao milijardu eura a nije osvojio ni Premijer ligu ni Ligu Sampiona, to je taj nivo poredjenja i baljezganja. 

Posted

Od ozbiljnih vesti Vlade Djurovic predlaze: "Da su normalni odnosi, pa da se Partizan i Zvezda dogovore ko dobija koji derbi".

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted (edited)
43 minutes ago, Disfruto said:

I prema onome sto sam napisao da ocekujem da Monako ima 2-0 sa Barsom, a oni sa nama. Krug 3 ekipe sa 2-0 gde se gleda kos razlika. U tom slucaju Monako je prvi, a mi mozemo da budemo 9.ti ako izgubimo 6 razlike od Barselone(mozda i vise)

Prepostavljam da se kos razlika u duelima Barselone i Monaka tu ne racuna, gde Barselona stoji na -16. Sa jos jednim porazom, bice na u najboljem slucaju -17, a moze da bude i gore, tako da manje od -6 poraz da nam treba ne moze ni Bog otac trenutno da izracuna. Na stranu sto osim sto imaju jos 2 duela ove 3 ekipe medjusobno,  treba da odigraju jos po 5 utakmica. Nesto sumnjam da ce sve tri ekipe finisirati sezonu sa 3-3 , pogotovu Monako koji treba da izgura sledece 3,4 utakmice, od toga duplo kolo, sa 9 igraca. Poenta je da je besmisleno predvidjati bilo kakve krugove do poslednja 2 kola, ali kapiram da ti se to ne uklapa u agendu da smo najebali kako god okrenes

Ko bas hoce da se bavi gledanjem u karte i kalkulacijama, evo zanimljivog linka, koji doduse ne moze da predvidi i kos kolicnike:

https://euroleague-standings.com/euroleague/2025-26-final-rounds-calculator

Edited by Gudura
Posted (edited)

Opušteno, Žiko...

To sa Totenhemom je klasičan whataboutism koji ne dokazuje ama baš ništa kada je reč o evroligaškoj prosečnosti Crvene zvezde. Upravo suprotno, dokazuje moju poentu da ogromna ulaganja, a Totenhem je periodično u prvih šest po ulaganjima u PL, ništa ne garantuju.

I kad napišete da neko ovde baljezga, koliko ste zapravo duboko u procesu opservacije baljezganja? Hoćete uzorak?

Mislim, svima koji mi pišu bullshit, proseravanje, prdenje i baljezganje, mogu da učinim i obezbedim supstancu za dalja proučavanja.

Edited by Nek grmi jako
Posted
1 hour ago, TB Told said:

Super, onda treba da nam je čast što je Obradović u društvu Atamana, Spanulisa, Itudisa i Martineza koji su prethodno poraženi od Pešića.

Ako su "starom liscu Pesicu" pobede protiv ovih trenera bile jedine u seriji poraza, onda se moze napraviti paralela.Ja se ipak nesto ne secam da je pobedjivao ovu cetvoricu,dok su ga tamburali Efes i dr. Za 16 razlike protiv Partizana si u pravu.Ne bih dalje nastavljao polemiku,verujem da obojica volimo ovaj klub,ali manifestujemo na razlicite nacine.