Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Вујке said:

Басконију, Лион, Партизан и Париз ми једноставно морамо добити. У свакој од тих утакмица ћемо бити фаворити, а више немамо право на грешку. 

Ja ne bih glasno izgovarao boldovano. Znano je kako tada odigramo.

• Like 1
Posted

U svakom slučaju, ova utakmica sa PAO nije presudna, važno je da sačuvamo tie breaker sa njima a sve preko toga je samo bonus. Međutim, nakon toga sledi neviđen pritisak počevši već od derbija za vikend a narednih 5 u EL treba da dobijemo. Barsa stvarno igra loše u poslednje vreme i ne treba da nas zavarava veličina dresa koji ti igrači nosi, treba da ih tretiramo kao da igramo protiv Baskonije. Dakle, ima tu dobrih igrača ali slabo funkcionišu, posebno u napadu. Znali smo da moramo negde da se vadimo za poraze od Makabija i Bajerna pre svega. Ja na kraju dana ne bih bio nezadovoljan sedmim ili osmim mestom, šesto bi bilo premija, a sve ispod osmog ipak zajebana situacija koja bi mirisala na prošlu sezonu. Ipak, verujem da smo bolji i od Baskonije i od Barse i od Pariza i od Partizana i od Asvela. Ulazimo u najvažniji deo sezone i očekujem da ekipa bude maksimalno spremna i naoštrena što se tiče motivacije.

• Like 20
Posted (edited)

Сви знамо да је тешко очекивати да Звезда добије пет мечева у низу у ситуацији кад имамо притисак. Цела сезона је таква, препуна изненађења, и фактички сваки тим осим Валенсије и Фенера је поприлично варирао са резултатима. Лично ми је лакше да замислим да направимо изненађења у Атини и Мадриду, него 5 победа у низу у овој ситуацији. Радује што ће и други фаворити губити, али опет кад човек види како екипе попут Хапоела (па и Дубаија синоћ у Минхену) рутински решавају овакве мечеве, запита се како ми немамо ни приближно такву стабилност против, на папиру, лошијих ривала. 

Иначе, гледао сам пресек међународних кладионица, по њима смо виђени за седмо место у плејофу, испред Монака, Барсе и Жалгириса, ту негде са Валенсијом која је пројектована да буде шеста. 

Edited by Вујке
  • Like 2
Posted

Nekoliko puta sam do sada imao košarkaški instinkt. Srbija protiv Kanade u Manili, Monako prošle godine u gostima i ove godine protiv Hapoela kod kuće. Isti taj osećaj imam od jutros. Ajde da nastavimo ovaj niz i večeras. 💪

• Like 6
  • Love 1
Posted

Ovde se po automatizmu hejtuje small ball sa Odzelejom na 5 samo zbog 5 minuta protiv Bajerna iako nam je to ranije donosilo rezultate. Semi ocigledno nije u formi i to je uticalo da sad to izgleda losije nego sto jeste. Ne znam kakva je sad situacija sa Holmsom, ako ne bude igrao uzece dosta minuta na 5 Mitoglu i Ernangomez na sta je po meni potpuno logicno odgovoriti sa Odzelejom jer moze da ih isprati i parira u skoku. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

PAO je jedna od najgorih ekipa u skoku ove sezone u EL. Tako da i taj small ball sa Odzelejom gde najčešće u toj varijanti trpi naš skok, ne bi trebao da predstavlja problem našoj igri. Mada Saša koliko zna da eksperimentiše i ide svima na živce, zna toliko i da spremi ovakve utakmice i da iznenadi protivnika. 

Edited by Čočo
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Nekoliko puta sam do sada imao košarkaški instinkt. Srbija protiv Kanade u Manili, Monako prošle godine u gostima i ove godine protiv Hapoela kod kuće. Isti taj osećaj imam od jutros. Ajde da nastavimo ovaj niz i večeras. 💪

Znači da igram iz keca u dva ili če biti wire to wire 😊

Posted
1 minute ago, bodo said:

Znači da igram iz keca u dva ili če biti wire to wire 😊

Dosta ti je i dvojka. Kvota 3.50. 😀

• Like 2
Posted

Očekujem samo da momci izađu sa verom u pobedu i što duže nerviraju Gergina. Meč gde Nvora sa onim svojim 30 pulsom može napravi karambol, njima ili nama.

Moraju da upadaju teški šutevi i da se kupe skokovi i po ceni faulova. Ajmo neka bude nemoguće, Zvezda! 

• Like 3
Posted

Lošmi, naš izgubljeni ciganski brat, dolazi večeras i kaže:

Dobro ste se šibali ali GOAT Ataman prelomio u Q3 sa Grentom na Nvori i rešio meč. Gledam vam raspored, teško ćete vi dalje od 10. mesta.

Opcija 2 je da ne dođe jer zna šta ga čeka nakon što Batler provoza Nana i položi za pobedu.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Definitivno se slazem sa ova utakmica Sa Panatom nije presudna , ali bi ne daj boze poraz sa vise od 18 razlike bio ozbiljan fail , jer mislim da ce Panata tesko na kraju imati vise pobeda od nas ( bas pretezak raspored imaju ) 

Ja verujem da sa 22 pobede na kraju mozemo biti 8mi , mozda i 7mi , a sa 23 pobede velike su sanse za top 6 .

Utakmica sa Baskonijom je bas prebitna , u slucaju pobede idemo puni samopouzdanja na Barsu i pride dosta rastereceniji....u slucaju poraza verujem da nam se  naglo povecava sansa i za poraz protiv Barselone .  

Ulazimo u foto finis , neka nam je bog u pomoci .