VISOKOLETAC Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 29 minutes ago, Sinnerman said: Pa za početak pitanje. Pitanje nije smesno nego je bila konstatacija u formi pitanja, a i svasta moze da se desi do 16og.
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On 2/28/2026 at 2:56 PM, Урош19 said: Za derbi? Sprema se za Milutinova u plej ofu 3
ZvezdaBL Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo da se ova Evroliga ne suspenduje, kako je krenulo… 1
Truman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, ZvezdaBL said: Samo da se ova Evroliga ne suspenduje, kako je krenulo… Da li neko zna koje su sanse da se ovo desi?
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 45 minutes ago, ZvezdaBL said: Samo da se ova Evroliga ne suspenduje, kako je krenulo… Nista cudno,previse tu timova ima problem
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ne kažem da nije moguće... ali jedini izvor za ovakve navode je trenutno Ostoja!!! Dajte ljudi, molim vas! Što je babi milo, to joj se i snilo.. Edited 6 hours ago by The_Big_S
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mondo saznaje da smo naciljali Luvavua za sledeću sezonu... Maxbet saznaje da smo ponudili nove ugovore Kodiju, Nvori i Batleru, a da Kenan nije u planovima... 3
Truman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 41 minutes ago, Nini3112 said: Nista cudno,previse tu timova ima problem Osim Dubaija koji jos timovi imaju problem? Makabi i Hapoel mogu nastaviti sezonu tamo gde su je i zapoceli i gde su trebali da ostanu celu sezonu po mom misljenju.
mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 35 minutes ago, Truman said: Osim Dubaija koji jos timovi imaju problem? Makabi i Hapoel mogu nastaviti sezonu tamo gde su je i zapoceli i gde su trebali da ostanu celu sezonu po mom misljenju. Džanan Musa like this post.
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 22 minutes ago, Knipex said: Pa može i Dubai da se preseli u Sarajevo. Kao što će se i desiti, ne treba se obazirati na Ostojina lupetanja.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 hour ago, fradler said: Mondo saznaje da smo naciljali Luvavua za sledeću sezonu... Maxbet saznaje da smo ponudili nove ugovore Kodiju, Nvori i Batleru, a da Kenan nije u planovima... Luwawu ima smisla samo ako Nwora ne ostaje, njih dvojica se full preklapaju. A gde su tu još Kalinić, Dobrić i navodno završeni Đurišić 2
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za Luvavua ide prica odavno, napisao sam prosle nedelje na EL temi. Cak je navodno Djurisic “kusur” za njega. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, perikle said: Milion € previse za Canaana.
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Milion € previse za Canaana. Mislim da mu je to bila realna cena kad je dolazio. Stvarno je imao odlicnu sezonu u Olimpijakosu pre nas. 9
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Luwawu ima smisla samo ako Nwora ne ostaje, njih dvojica se full preklapaju. A gde su tu još Kalinić, Dobrić i navodno završeni Đurišić Meni se iskreno sviđa to što već sad uprava nudi nove ugovore i što polako kapariše neke igrače. Onaj doskrašnji model dovođenja kad svi već proberu sve je već viđen i testiran. Jedino to sad za Luvavua. Možda se neće rizikovati da se vidi ša biti sa Nworom. Hoće li u NBA, neki drugi EL klub, pa da se klub osigra ovako. Samo da dovedu još jednog pleja. Što se Dobrića, Kaline i Đurišića tiče... Ono. Dobrić je ako se ne varam ~50% sezone povređen. Ne bi me čudilo da i dalje igra povređen i da je pitanje kad će opet van parketa na neko vreme. I Kalini će možda dobro doći odmor, da nekad odigra manje ili da bude van 12. Trenutno igra 25min u EL i 22 u ABA. A Đuriš može kroz ABA i da dobije Dobrićeve minute, mada i to nije toliko moguće jer ćeš biti krcat na tim pozicijama jako. Boga pitaj. Možda su i ove povrede dosta uticale na to. Svakako će biti teško zadržati Nworu. Igrač koji isporuči svojih 20+ poena bez obzira protiv koga igra. Taman se i klub oslobađa nekih ugovora: Sferopolus, (Mitrović), Lazić, Giedraitis, Kenan, D. Ilić, Davidovac (?). Kad sve sabereš, ovde su ozbiljne pare 😄 Taman ove produžiš i ostane za jednog, dvojicu igrača.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 39 minutes ago, Summerfunk said: Meni se iskreno sviđa to što već sad uprava nudi nove ugovore i što polako kapariše neke igrače. Onaj doskrašnji model dovođenja kad svi već proberu sve je već viđen i testiran. Jedino to sad za Luvavua. Možda se neće rizikovati da se vidi ša biti sa Nworom. Hoće li u NBA, neki drugi EL klub, pa da se klub osigra ovako. Samo da dovedu još jednog pleja. Što se Dobrića, Kaline i Đurišića tiče... Ono. Dobrić je ako se ne varam ~50% sezone povređen. Ne bi me čudilo da i dalje igra povređen i da je pitanje kad će opet van parketa na neko vreme. I Kalini će možda dobro doći odmor, da nekad odigra manje ili da bude van 12. Trenutno igra 25min u EL i 22 u ABA. A Đuriš može kroz ABA i da dobije Dobrićeve minute, mada i to nije toliko moguće jer ćeš biti krcat na tim pozicijama jako. Boga pitaj. Možda su i ove povrede dosta uticale na to. Svakako će biti teško zadržati Nworu. Igrač koji isporuči svojih 20+ poena bez obzira protiv koga igra. Taman se i klub oslobađa nekih ugovora: Sferopolus, (Mitrović), Lazić, Giedraitis, Kenan, D. Ilić, Davidovac (?). Kad sve sabereš, ovde su ozbiljne pare 😄 Taman ove produžiš i ostane za jednog, dvojicu igrača. Uprava sad može da nudi nove ugovore i da sklapa roster za sledeću sezonu ne zato što su se eto odlučili sad za taj model već zato što taj model nam je omogućen trogodišnjom licencom. Bezveze je sada pričati o pojačanjima za sledeću sezonu ( i ako se realno sada jure pojačanja za sledeću sezinu i sigurno će se provući još koje ime) ali mi se svidja što ako je suditi po tome ko se trenutno povezuje sa nama i sledeće sezone na ovu atletiku kojom smo u samom vrhu će se dodati još atletike. Svidja mi se u kojem smeru gledamo. Bićemo zajebano žilavi. Edited 2 hours ago by Čočo
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Budimo realni,ove produziti kojima treba,otarasiti se bespotrebnih igraca,i to ti je manje vise to,ocekujem samo jedan potpis pleja,ako ne dodje do nekih vecih iznenadjenja u visu odlazaka. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Čočo said: Uprava sad može da nudi nove ugovore i da sklapa roster za sledeću sezonu ne zato što su se eto odlučili sad za taj model već zato što taj model nam je omogućen trogodišnjom licencom. Bezveze je sada pričati o pojačanjima za sledeću sezonu ( i ako se realno sada jure pojačanja za sledeću sezinu i sigurno će se provući još koje ime) ali mi se svidja što ako je suditi po tome ko se trenutno povezuje sa nama i sledeće sezone na ovu atletiku kojom smo u samom vrhu će se dodati još atletike. Svidja mi se u kojem smeru gledamo. Bićemo zajebano žilavi. Dobro, slažem se. Ranije nisi mogao nikome da obećaš da će igrati Evroligu, ali se u neku ruku znalo poslednjih nekoliko godina da će oba kluba igrati EL. Nezavisno od rezultata u ABA. Samo mislim da se sa onom "drugom" upravom nije ovako radilo niti razmišljalo. Vidi se da je dosta toga promenjeno i da se klub zapravo ponaša kao klub. Kao recimo seča prošle/ove sezone. Opet mi je drago što je klub već sada aktivan, ne čeka se ništa. Mogli su da sačekaju kraj, vide ko ostaje, ko ide i da shodno tome dovode igrače. Pretpostavljam da smo tako "zavrnuti" za Petruševa, pa je doveden Rivero kao poslednje iznuđeno rešenje. Možda su se tu opekli pa već sada razmišljaju šta i kako za ubuduće.
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Truman said: Osim Dubaija koji jos timovi imaju problem? Makabi i Hapoel mogu nastaviti sezonu tamo gde su je i zapoceli i gde su trebali da ostanu celu sezonu po mom misljenju. 4 hours ago, Knipex said: Pa može i Dubai da se preseli u Sarajevo. Pravi se gimnastika u najjačem evropskom takmićenju, gde će igrati klubovi koji...nisu ni u Evropi. Dajte sledeće sezone i neki Liban, Australiju, da i njih skućimo po Sloveniji i Rumuniji. 1
Вујке Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Такмичење чији префикс је изведен из придева ”европски” се доводи у питање јер је ове године одлучило да има три клуба из Азије... Уместо да Макаби буде суспендован због напада Израела на 8 држава (ако су већ избацили руске клубове јелте), они одлучују да оду у супротном правцу и додају још један израелски клуб (Хапоел), плус на све то додају Дубаи. Нисам фан Звездана Терзића, али кад је рекао да је Евролига неозбиљно такмичење, био је потпуно у праву. Edited 58 minutes ago by Вујке
Nini3112 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 2 hours ago, Carl Johnson said: Za Luvavua ide prica odavno, napisao sam prosle nedelje na EL temi. Cak je navodno Djurisic “kusur” za njega. A gde ce onda Nwora? Mislim ja nemam nista protiv TLC ali ne kapiram bas
Recommended Posts