Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Bayern Fener @Panata @Baskonija @Barsa Ovdje moramo barem 2 pobjede uzeti, dobro bi bilo i 3. Bayern se mora dobiti. Fener ce vrvt u tom duelu sa nama gledati da obezbijedi no1 poziciju pred plejof. Edited 3 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako se ne varam Batler je potpisao na dvije godine sa izlaznom klauzulom za nba? Znaci evropske ekipe nam nisu prijetnja ovo ljeto, a ne izgleda mi da za njega ima mjesta u nba..
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago jbt sad vidim da je nesrecni djurisic u g ligi sutirao 18-20% za 3 nadam se da mu drcela ne nudi neke preterane novce
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, NikadProtivKaline said: jbt sad vidim da je nesrecni djurisic u g ligi sutirao 18-20% za 3 nadam se da mu drcela ne nudi neke preterane novce A sto je nesrecni? Odlican igrac za imati ga u Aba i KLS u ovom trenutku. Taman da vidimo kakav je i dal se moze racunat na njega za EL sledece sezone. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Aj da bacim koju predikciju, iako je suštinski besmisleno baviti se time, ali eto... malo razbibrige + da se smejem u aprilu kad vidim da sam sve promašio. Ili likujem jer sam sve pogodio Dve utakmice koje rutinski dobijamo su Bajern i Asvel, tu neće biti (većih) problema. Pobeđujemo i Barsinu gerijatriju u Blaugrani, ali to onda ekspresno poništavamo jednim domaćim kiksom protiv Pariza ili Partizana. Pariz nam ne leži i mogu biti jako neugodni kad ih služi šut, a protiv rasterećenih komšija ćemo biti pod vrlo neprijatnim pritiskom krcate hale koja će doći da gleda rutiniranje i unapred upisanu pobedu. To su dve solidne koske i tesne utakmice u najavi, ali recimo da će Pariz biti ta na koju ćemo slomiti zube, a komšije nekako rešavamo. Dakle, tu uzimamo 4/5. Ključ leži u preostale 4 utakmice. Dva 50:50 meča - Fener kod kuće i Baskonija u gostima i dva 20:80 meča - Atina i Madrid. Verovatno će nam trebati 2/4 da bismo se uvukli u top 6. Očekujem da ipak zaseremo (jer KKCZ) i dobijemo samo jednu od te četiri, i to pre Fener nego Baskoniju. Dakle: Bajern W Fener W @Pao L @Baskonija L @Barselona W Partizan W Pariz L @Asvel W @Real L Završavamo sa 22-16 i idemo težim, plejin putem (7. ili 8. mesto). No, tamo se Saša sveti Monaku, izbacujemo ih i jurišamo ka plejofu 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je najace juce bilo da procitam kako je Butler u kanalu a onda on spali mrezicu sa 7 trojki. :D
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Bayern Fener @Panata @Baskonija @Barsa Ovdje moramo barem 2 pobjede uzeti, dobro bi bilo i 3. Bayern se mora dobiti. Fener ce vrvt u tom duelu sa nama gledati da obezbijedi no1 poziciju pred plejof. 2 je malo za prvih 6. Sa 2 pobede iz ovih 5 gađamo 6-10, a ni to nije 100%. Baskonija, Bayern i Fener kući su pod moranje ako hoćemo direktno u plej of.
BB7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) За ТОП6 мора да се добије 6 од 9. Edited 1 hour ago by BB7 1
Born Ready Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja očekujem da bez većih problema dobijemo Bajern H, Partizan H (ovo će biti najteža od te četiri), Pariz H i Asvel A. Pao A i Real A su realno porazi. Plasman nam se, po meni, lomi u preostale tri utakmice - Fener H, Baskonija A i Barsa A. Ako izvučemo tu 2/3, sa još one četiri pobede gore, mogli bismo u top6 sa 23 pobede. Ako ostvarimo manje od 6 pobeda do kraja, verovatno nam je taj gornji deo plejina najviši domet. U svakom slučaju, svakako imamo plejof ekipu i treba uživati u praćenju ovih momaka. Iskreno, ni jednu ekipu ne vidim kao bauk protiv koje ne možemo da igramo. 1
BB7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Са 23 победе си или 5 или 6, али сигурно си у 6. Сад за више зависи од круга са ким будеш... Да л Монако или Валенсија или неко трећи. ЕДИТ Фенер и Партизан су нам битне, ако изгубимо обе, реалан је плејин Edited 1 hour ago by BB7
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Don Dusko said: Meni je najace juce bilo da procitam kako je Butler u kanalu a onda on spali mrezicu sa 7 trojki. 😄 Dzared Batler igra fenomenalno u poslednje vreme, njegove brojke su sjajne u unazad nekoliko utakmica: VS Anafolu Efes - 21 PTS VS Olympiacos - 15 PTS VS Maccabi - 16 PTS VS Hapoel - 17 PTS VS Dubai - 16 PTS VS Virtus - 16 PTS U 6 uzastopnih utakmica Batler ima 15+ poena, a sve to za neka 22 minuta na parketu.
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Nini3112 said: Semi ponovo ispao iz forme ali me uopste ne brine da l ce da se vrati,on igra svoju igru I meni je delovalo da je Semi užasan u šutu, ali je zapravo 0/7 u poslednjih 5 mečeva, što nije toliko strašno, i dalje je na 33%. Ali nije ispao iz forme, sve ostalo je na visokom nivou, upašće ti šutevi. Ona čista blokada svirana kao faul jedna od najboljih banana sezone. Kad je reč o Jagu, što se tiče prenosa lopte to sve ok, ali on postaje beskoristan u napadu zbog šuta. Kad se doda da je apsolutno beskoristan u odbrani, a pogotovo kad je tim u bonusu, dolazi do te neke frustracije sa tribina. Ne znam zašto to što on igra ne može da odigra Miljenović, ali verujem proceni Obradovića. A mislim i da se Batler privikao na evropske odbrane pa može i on da igra na 1 u finišu i posle regularnog dela sezone kad se dodatno skrati rotacija.
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Jao opet kalkulacije. Kad cete nauciti? 😄 Није поента у учењу или погађању, калкулисање само по себи има драж 😄 Моја предикција: Добијамо Фенер кући! Зрели су да падну, већ дуго се провлаче у последњим минутима. Краћи ростер, доста повреда, а ако дођу повратници мења се хемија екипе, као што се нама десило. Плус по самом играчком квалитету нису много изнад нас као Пао и Олимпијакос, штавише имамо сличан буџет ове сезоне. Зрели су да падну у Београду.
srlepajce Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Mislim da Novak nikad ovako nije pratio nas ❤️ 2
Golijat Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Kada smo upali u onu krizu sa igrom i rezultatima, izgubljene lopte su nam bile ogroman problem. Svidja mi se da smo to na neki nacin resili i smanjili broj izgubljenih lopti makar onih lakih, neiznudjenih da ih tako nazovem. Kako smo to resili, utisak je da su nam slobodna bacanja veliki problem trenutno i kao da nam promasena slobodna bacanja ne dozvoljavaju da nekako lakse resimo protivnike. _________________ Da se nadovezem i na pricu oko PG. Mi back up PG nemamo trenutno (neko ko ce igrati umesto Yaga). Zanimljivo ce biti videti kako ce Sale koristiti Cartera, s obzirom da recimo Grahama nije nikako video na poziciji 1. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 9 minutes ago, srlepajce said: Mislim da Novak nikad ovako nije pratio nas ❤️ Oni sa Svinj..... bi rekli navijac rezulata 1
GameChanger Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 5 minutes ago, Golijat said: Kada smo upali u onu krizu sa igrom i rezultatima, izgubljene lopte su nam bile ogroman problem. Svidja mi se da smo to na neki nacin resili i smanjili broj izgubljenih lopti makar onih lakih, neiznudjenih da ih tako nazovem. Kako smo to resili, utisak je da su nam slobodna bacanja veliki problem trenutno i kao da nam promasena slobodna bacanja ne dozvoljavaju da nekako lakse resimo protivnike. _________________ Da se nadovezem i na pricu oko PG. Mi back up PG nemamo trenutno (neko ko ce igrati umesto Yaga). Zanimljivo ce biti videti kako ce Sale koristiti Cartera, s obzirom da recimo Grahama nije nikako video na poziciji 1. Grejama nije video na 1 ali je inicijalno zeleo da on i Batler cine tandem. Problem je sto se Batler u tom momentu jos uvek nije bio aklimatizovao, a Grejam nije bio u stanju da isporuci, pa sem onog ludila protiv Olija nismo videli nista od tog dua. Kapiram da ce sada to isto probati sa Karterom, a to bi moglo i da dodatno trgne Jaga koji vise ne bi imao luksuz da igra drugu smenu na terenu nakon prethodne koja je losa. U svakom slucaju, Karter ce u startu pojacati konkurenciju i agresivnost u odbrani, sve sto u donese u napadu bice cist bonus. 1
Golijat Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 26 minutes ago, GameChanger said: Grejama nije video na 1 ali je inicijalno zeleo da on i Batler cine tandem. Problem je sto se Batler u tom momentu jos uvek nije bio aklimatizovao, a Grejam nije bio u stanju da isporuci, pa sem onog ludila protiv Olija nismo videli nista od tog dua. Kapiram da ce sada to isto probati sa Karterom, a to bi moglo i da dodatno trgne Jaga koji vise ne bi imao luksuz da igra drugu smenu na terenu nakon prethodne koja je losa. U svakom slucaju, Karter ce u startu pojacati konkurenciju i agresivnost u odbrani, sve sto u donese u napadu bice cist bonus. Jasno. Medjutim utisak mi je da Sale vise zeli na PG nekoga ko bolje razume taj organizacioni deo napada nego igraca koji je blizi poziciji 2 (citaj Graham, Carter...), pa sam iz tog razloga napisao da ce biti interesantno videti na koji nacin ce koristiti Cartera. Ne sumnjam da ce nam Carter relativno brzo nakon sto se vrati na teren doneti kvalitet i u napadu, na osnovu onoga sto je igrao u pocetku sezone. 1
BattleBender Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 4 hours ago, Вујке said: Узимаш екстремне вредности на оба спектра, што је легитиман логички захват у циљу доказивања поенте, али када се иста техника примени са друге стране, то би изгледало овако: Стив Неш или Коди? (можеш уместо Неша и Теодосића из прајма) Јокић или Ђанис? Дончић или Нан? Суштина је у следећем: физикалије нису небитне, али ни таленат није небитан, поготово кад је код неког играча таленат вансеријски наглашен, као што је то случај са Батлером (Јокићем, Дончићем, Теодосићем, Шенгуном, итд). Talenat zahvata i fizikalije i fizikalije nisu beznacajan nivo talenta. Jokic ima fenomenalne fizikalije, kao i Doncic, iako vaze za nefizikalce samo zato sto im je vertikal slab, a to je ljudima glavno i predominatno merilo fizikalija. Jokicev hand eye coordination i brzina ruku su fizikalije, i mozda su najmocniji atributi moderne kosarke jer njemu donose prednost kakvu niko ne moze da napravi. Kordinacija, motorika i balans imaju najveci uticaj na to kako se vodi lopta, kako igrac radi zadnju i prednju promenu. Tako da je rogobatno iskljuciti fizikalije iz price o talentu. Talenat predstavlja neciji potencijal da sve svoje atribute i sposobnosti stavi u svrsishodnost. I naravno i potencijalni plafon tih sposobnosti.
Recommended Posts