Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Idemo jako po prvi trofej u sezoni i šesti kup zaredom!!! Zaslužili su ovi momci! Večeras uz ekipu biće i družina: Čima, Semi, Jago, Boki i DMo. 6 3
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kup je naš!!! 🔴⚪️ 1/4 ⏳️ Veliko poštovanje i veliko bravo za ceo tim za pristup i zalaganje tokom celog turnira. Vidi se da su ozbiljno shvatili kup, a tako i treba da bude. Lepo je videti kako momci koji nisu igrali kup bodre svoje saigrače. ❤️ Ogi 😍 I klinci osetili teren. 👍 Nikad lakša odluka za MVP nagradu. Nwora je imao preko 20p po utakmici, uz prosečno 3 pogođene trojke sa skoro 50% uspešnosti. Bravo! A sada idemo da dobijemo 3 utakmice kod kuće u EL, neće biti lako, ali ja verujem u ove momke. 8 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Idemooooo🥰 Bravo svima,Nwora zivotinjo,svaka cast svim momcima na zalaganju ali Kalina is back. 3
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kup ostaje gdje mu je i mjesto! Cestitke Sasi i momcima! Idemo jako u nove pobjede! 4
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lepšeee tebi stojeee pehari. ... Bravo momci. 6 kup u nizu. 2
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prvo pa muško! Nek nam je srećan prvi trofej u sezoni! 9 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prvi kup Sase kao trener Zvezde, ali ne i prvi bonus. 2 17
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dzordan je Nwora. Ne znam ko je Majkl 🤷 Saša uzeo trofej sa svojom Zvezdom i kao trener. Prelijepo 4
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Мајице куп је наш, традиција која траје. Колекција 2025/26. 2
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta god ko pricao, ja volim kup i uvek mi je drago kad ga osvojimo 🥰 18 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) UZEO SI BONUS ĆELAVIII, ĆELAVIIII, ĆELAVIIIIIIIIII Edited 1 hour ago by Урош19 1 6
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Урош19 said: UZEO SI BONUS ĆELAVIII, ĆELAVIIII, ĆELAVIIIIIIIIII Sta li ce predsedni KSS na dodeli pehara i medalja da mu dobaci 😄 1 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Sta god ko pricao, ja volim kup i uvek mi je drago kad ga osvojimo 🥰 Normalno! Samo kad ne osvojimo kažemo da nije bitan 2 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao što rekoh na live temi. Kalina je ovo shvatio lično. ❤️ 4
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čim nema Ćokija i Vesne da dizajnira, majice nikad ružnije
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Mile1 said: Simjanovski i Kalina 😍 SU 024!
Recommended Posts