Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

I vi ste se ovakvog Partizana plasili?

Ja se nisam i radije bih da smo igrali finale sa njima ali ne da Mega i zasluženo su u finalu. Moramo ih i mi ozbiljno shvatiti da ne bilo iznenađenja.

Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20260220-234807.jpg

ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problem:please:

image.png.1c2a24104d3c5e88d5415846740c918b.pngsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka...

• Like 7
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

I vi ste se ovakvog Partizana plasili?

Nisam se plašio Partizana kad su najavili Pantera na Bojšin rođendan, najbolje sad da ću strahovati

• Ha-ha 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Phobia said:

ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problem:please:

image.png.1c2a24104d3c5e88d5415846740c918b.pngsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka...

Samo strpljenja. Tako je bilo i kod mene dok nisam nakrcao 10k postova. Nakon toga se otvaraju novi vidici...

Edited by wing
  • Ha-ha 3
Posted
8 hours ago, Phobia said:

I meni, samo na telefonu. Vidim neki lajkovali što znači da mogu da vide. Nije uvek tako pa ne mogu da provalim šta je problem.

• Like 1
Posted

Ljudi finale je veceras,nema tu sta da se shvati ozbiljno ili ne,ko god da je protivnik finale je finale.Da pokazemo klincima sta je ozbiljna ekipa

• Like 1
Posted

Svi koji mogu u Cair naravno veceras, igra se za trofej , jedan jako drag nama navijacima Zvezde. 
Ko njih sisa, oni ce svoju porciju svakako dobiti sutra.

Boze zdravlja da veceras bude prvi i da bude samo 1/4 za pocetak 😄

Posted

Поред победе Звезде, било би корисно/лепо/спортски/људски вечереас видети и закопане ратне секир(иц)е Саше и Богољуба. Обојица су испали незрели и глупави пре три недеље, па би било згодно да искористе ову шансу да испеглају однос и представе се као цивилизовани спортски радници. 😀

• Like 5
Posted (edited)

Napaljeni su klinci a mi znamo da budemo često nonšalantni i to može biti problem. Ali dobro, na kraju će ipak biti ono naše... Kup je naš. ❤️ 💪 

Edited by Čočo
Posted

Iz ove perspektive je dobro to sto nas je Mega onomad onako dobila. Malo ce da proradi ego kod nasih igraca, a i shvaticemo ih ozbiljnije.

Oni jesu mladi, napaljeni i poletni, ali takodje vecina njih prvi put igra 3 utakmice u 3 dana, fizicki ne mogu da nam pariraju duze od dvadesetak minuta, ostaje samo da se vidi sa kojim rezultatom cemo uci u ono nase ludilo od odbrane u trecoj ili cetvrtoj cetvriti, kao i to da li Vule ima neku ideju da to spreci.

Jedan od Batlera i Nvore treba da se upali, krenu li jako obojica - bice ovo rutina za nas.

Srecno Sale i da dignes taj trofej!

• Like 16
Posted

Od starta jako, mi smo Zvezda i svaki trofej je bitan…. Znamo kako je čekati 15+ godina na titulu i koliko nam je značilo tih uzetih par kupova u tom periodu. 

Odbranom da ih udavimo

• Like 4
Posted

Ali Batlerova reakcija na ono Plavšićevo kupljenje lopte u silaznoj putanji (koja ne bi dirnula možda ni obruč a ovako ispadoše 2 poena za Spartak) je prejaka. Tačno "Druže, pusti je, jebo je ti". Ono što je lik uradio na utakmici je jedna od najjačih minijatura koje sam vidio u životu. Jedino još ostalo da mu se patika izuje dok trči, sve druge gluposti je uspio izvesti u rekordno kratkom roku.

• Like 6
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, GameChanger said:

Jedan od Batlera i Nvore treba da se upali, krenu li jako obojica - bice ovo rutina za nas.

krenu li ta dvojica jako istu tekmu u EL...biće nebitno ko je preko puta.

mislim da smo imali samo par utakmica gde su prešli četres djuture...kako poena, tako indexa.

Posted

Mega je puna elana, mladi su, brzi, ima i talenta, igraju bez pritiska... 

Ispod koša ćemo imati problema sa Bogoljubom i onim Italijanom, od Plavše je previše očekivati bilo šta i bilo kakvu korist u tim duelima. 

Zato ih od početka uvesti u naš ritam, jaku odbranu na prenosu i da, ako Bog da, uzmemo prvi trofej ove sezone.

• Like 2