Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

I vi ste se ovakvog Partizana plasili?

Ja se nisam i radije bih da smo igrali finale sa njima ali ne da Mega i zasluženo su u finalu. Moramo ih i mi ozbiljno shvatiti da ne bilo iznenađenja.

Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20260220-234807.jpg

ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problem:please:

image.png.1c2a24104d3c5e88d5415846740c918b.pngsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka...

• Like 7
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

I vi ste se ovakvog Partizana plasili?

Nisam se plašio Partizana kad su najavili Pantera na Bojšin rođendan, najbolje sad da ću strahovati

• Ha-ha 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Phobia said:

ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problem:please:

image.png.1c2a24104d3c5e88d5415846740c918b.pngsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka...

Samo strpljenja. Tako je bilo i kod mene dok nisam nakrcao 10k postova. Nakon toga se otvaraju novi vidici...

Edited by wing
  • Ha-ha 3
Posted
8 hours ago, Phobia said:

I meni, samo na telefonu. Vidim neki lajkovali što znači da mogu da vide. Nije uvek tako pa ne mogu da provalim šta je problem.

Posted

Ljudi finale je veceras,nema tu sta da se shvati ozbiljno ili ne,ko god da je protivnik finale je finale.Da pokazemo klincima sta je ozbiljna ekipa

Posted

Svi koji mogu u Cair naravno veceras, igra se za trofej , jedan jako drag nama navijacima Zvezde. 
Ko njih sisa, oni ce svoju porciju svakako dobiti sutra.

Boze zdravlja da veceras bude prvi i da bude samo 1/4 za pocetak 😄

Posted

Поред победе Звезде, било би корисно/лепо/спортски/људски вечереас видети и закопане ратне секир(иц)е Саше и Богољуба. Обојица су испали незрели и глупави пре три недеље, па би било згодно да искористе ову шансу да испеглају однос и представе се као цивилизовани спортски радници. 😀

• Like 3
Posted (edited)

Napaljeni su klinci a mi znamo da budemo često nonšalantni i to može biti problem. Ali dobro, na kraju će ipak biti ono naše... Kup je naš. ❤️ 💪 

Edited by Čočo
Posted

Iz ove perspektive je dobro to sto nas je Mega onomad onako dobila. Malo ce da proradi ego kod nasih igraca, a i shvaticemo ih ozbiljnije.

Oni jesu mladi, napaljeni i poletni, ali takodje vecina njih prvi put igra 3 utakmice u 3 dana, fizicki ne mogu da nam pariraju duze od dvadesetak minuta, ostaje samo da se vidi sa kojim rezultatom cemo uci u ono nase ludilo od odbrane u trecoj ili cetvrtoj cetvriti, kao i to da li Vule ima neku ideju da to spreci.

Jedan od Batlera i Nvore treba da se upali, krenu li jako obojica - bice ovo rutina za nas.

Srecno Sale i da dignes taj trofej!

• Like 9
Posted

Od starta jako, mi smo Zvezda i svaki trofej je bitan…. Znamo kako je čekati 15+ godina na titulu i koliko nam je značilo tih uzetih par kupova u tom periodu. 

Odbranom da ih udavimo

• Like 1
Posted

Ali Batlerova reakcija na ono Plavšićevo kupljenje lopte u silaznoj putanji (koja ne bi dirnula možda ni obruč a ovako ispadoše 2 poena za Spartak) je prejaka. Tačno "Druže, pusti je, jebo je ti". Ono što je lik uradio na utakmici je jedna od najjačih minijatura koje sam vidio u životu. Jedino još ostalo da mu se patika izuje dok trči, sve druge gluposti je uspio izvesti u rekordno kratkom roku.

• Like 1
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, GameChanger said:

Jedan od Batlera i Nvore treba da se upali, krenu li jako obojica - bice ovo rutina za nas.

krenu li ta dvojica jako istu tekmu u EL...biće nebitno ko je preko puta.

mislim da smo imali samo par utakmica gde su prešli četres djuture...kako poena, tako indexa.