bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: I vi ste se ovakvog Partizana plasili? Ja se nisam i radije bih da smo igrali finale sa njima ali ne da Mega i zasluženo su u finalu. Moramo ih i mi ozbiljno shvatiti da ne bilo iznenađenja.
dunaj95 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Samo da u finalu sve prođe fer i sportski... i da niko nikome ne lomi ruke 😏
Kosjan Willavić Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Klincima zelim da sutra udju u pislednjem minutu i da se neko od njih ispise kao nas poslednji poen na turniru 🙂 1
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ne idu palačinke nakon utakmice. Spoiler U Niš ste braćo, malo Niško 74 din a vrh kvalitet, uz to i njihov vrhunski roštilj.. Nemoj da nas brukate. 😁 Edited 12 hours ago by Petkovic Miroslav97
Phobia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, srlepajce said: ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problemsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka... 7
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: I vi ste se ovakvog Partizana plasili? Nisam se plašio Partizana kad su najavili Pantera na Bojšin rođendan, najbolje sad da ću strahovati 1
wing Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 21 minutes ago, Phobia said: ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problemsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka... Samo strpljenja. Tako je bilo i kod mene dok nisam nakrcao 10k postova. Nakon toga se otvaraju novi vidici... Edited 11 hours ago by wing 3
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Phobia said: ja ne znam da li sam samo ja, ali kada neko posalje takvu sliku meni se na kompu prikaze ovako i ne mogu uopste da pristupim, jel vi iskusniji forumasi znate sta je problemsamo se ovako prikaze i kad kliknem kaze da je greska neka... I meni, samo na telefonu. Vidim neki lajkovali što znači da mogu da vide. Nije uvek tako pa ne mogu da provalim šta je problem.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ljudi finale je veceras,nema tu sta da se shvati ozbiljno ili ne,ko god da je protivnik finale je finale.Da pokazemo klincima sta je ozbiljna ekipa
Pjanovic18 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svi koji mogu u Cair naravno veceras, igra se za trofej , jedan jako drag nama navijacima Zvezde. Ko njih sisa, oni ce svoju porciju svakako dobiti sutra. Boze zdravlja da veceras bude prvi i da bude samo 1/4 za pocetak 😄
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Поред победе Звезде, било би корисно/лепо/спортски/људски вечереас видети и закопане ратне секир(иц)е Саше и Богољуба. Обојица су испали незрели и глупави пре три недеље, па би било згодно да искористе ову шансу да испеглају однос и представе се као цивилизовани спортски радници. 😀 2
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Napaljeni su klinci a mi znamo da budemo često nonšalantni i to može biti problem. Ali dobro, na kraju će ipak biti ono naše... Kup je naš. ❤️ 💪 Edited 54 minutes ago by Čočo
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iz ove perspektive je dobro to sto nas je Mega onomad onako dobila. Malo ce da proradi ego kod nasih igraca, a i shvaticemo ih ozbiljnije. Oni jesu mladi, napaljeni i poletni, ali takodje vecina njih prvi put igra 3 utakmice u 3 dana, fizicki ne mogu da nam pariraju duze od dvadesetak minuta, ostaje samo da se vidi sa kojim rezultatom cemo uci u ono nase ludilo od odbrane u trecoj ili cetvrtoj cetvriti, kao i to da li Vule ima neku ideju da to spreci. Jedan od Batlera i Nvore treba da se upali, krenu li jako obojica - bice ovo rutina za nas. Srecno Sale i da dignes taj trofej! 6
Sasha Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Od starta jako, mi smo Zvezda i svaki trofej je bitan…. Znamo kako je čekati 15+ godina na titulu i koliko nam je značilo tih uzetih par kupova u tom periodu. Odbranom da ih udavimo 1
Small Owl Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Ali Batlerova reakcija na ono Plavšićevo kupljenje lopte u silaznoj putanji (koja ne bi dirnula možda ni obruč a ovako ispadoše 2 poena za Spartak) je prejaka. Tačno "Druže, pusti je, jebo je ti". Ono što je lik uradio na utakmici je jedna od najjačih minijatura koje sam vidio u životu. Jedino još ostalo da mu se patika izuje dok trči, sve druge gluposti je uspio izvesti u rekordno kratkom roku. 1
Recommended Posts