NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, JPM said: Kao da su nas puskama terali da igramo. Ja sam samo drugo odgledao. U drugom smo bili bolji i energicniji, pa ti vidi sta si propustio 😄 1 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Biće zanimljiv kup, Partizan trenutno igra veoma dobru košarku. Neverovatan posao radi Penjaroja, sa prilično užasnim, indisponiranim + povredama masakriranim timom. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, fradler said: Biće zanimljiv kup, Partizan trenutno igra veoma dobru košarku. Neverovatan posao radi Penjaroja, sa prilično užasnim, indisponiranim + povredama masakriranim timom. Igraju dobro ali ne zaboravi da ce i oni biti igracki osakaceni a onda se nista ne zna.
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago CMM, Butler, Nwora i ko je taj cetvrti? Nezahvalno je prognozirati. Verovatno Bolomboj.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 15 minutes ago, fradler said: Biće zanimljiv kup, Partizan trenutno igra veoma dobru košarku. Neverovatan posao radi Penjaroja, sa prilično užasnim, indisponiranim + povredama masakriranim timom. Igraju sa skracenom rotacijom, povećava se minutaza najboljim igracima koje imaju na raspolaganju, a takve ekipe su najopasnije. Skupe se, niko ništa ne ocekuje, smanje se očekivanja, a onda kad je tako igrači se opuste i onda po pravilu se igra najbolje. Bonga,Kalates,Vašington, Fernando,Jekiri, potpomognuti sa igračima koji su tu 2-3 g poput Lakica,Pokusevskog, je sve samo ne slaba, sto se moze videti sa kojom lakocom pobedjuju utakmice u ABA ligi i to uverljivo. Takodje I igre u EL su sasvim korektne i ako to rezultat ne prati trenutno. Biće nama izuzetno teško, jer ćemo i mi odstraniti deo igrača, a ono gde moze biti problem su očekivanja da smo mi drastično bolji i da je sve osim ubedljive pobede katastrofa. Najteže su utakmice unapred dobijene. Oni rasereceni i šta god da urade njima je bonus. A takve ekipe je Najteže pobediti. Edited 1 hour ago by No name 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @No name odakle ti to da smo favoriti protiv KKP i da je sve osim ubedljive pobede katastrofa?
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, No name said: Igraju sa skracenim rotacijom a takve ekipe su najopasnije. Skupe se, niko ništa ne ocekuje, smanje se očekivanja, a onda kad je tako igrači se opuste i onda po pravilu se igra najbolje. Bonga,Kalates,Vašington, Fernando,Jekiri, potpomognuti sa igračima koji su tu 2-3 g poput Lakica,Pokusevskog, je sve samo ne slaba, sto se moze videti sa kojom lakocom pobedjuju utakmice u ABA ligi i to uverljivo. Takodje I igre u EL su sasvim korektne i ako to rezultat ne prati trenutno. Biće nama izuzetno teško, jer ćemo i mi odstraniti deo igrača, a ono gde moze biti problem su očekivanja da smo mi drastično bolji i da je sve osim ubedljive pobede katastrofa. Najteže su utakmice unapred dobijene. Oni rasereceni i šta god da urade njima je bonus. A takve ekipe je Najteže pobediti. Naravno da nismo bolji, a pogotovo ne drastično. Realno je egal po svemu.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imamo bolji skor u evroligi koji je prvo nerealno bolji a drugo bolji je ne zbog naseg kvaliteta vec zbog njihove uzasne krize koju su ocito prevazisli. To ce biti utakmica na posed a favoriti su oni jer ce zbog slabe evrolige imati veci motiv za kup. 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, JPM said: @No name odakle ti to da smo favoriti protiv KKP i da je sve osim ubedljive pobede katastrofa? Rekao sam više u tome, da ne dozvolimo da se stvori atmosfera da je sve osim pobede katastrofa, da se uopšte ne stvori slika kako igramo protiv KK Kosjerić, a ne protiv ozbiljnih igraca koji imaju masu utakmica iza sebe u EL. Edited 1 hour ago by No name 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, No name said: Rekao sam više u tome, da ne dozvolimo da se stvori atmosfera da je sve osim pobede katastrofa, da se uopšte ne stvori slika kako igramo protiv KK Kosjerić, a ne protiv ozbiljnih igraca koji imaju masu utakmica iza sebe u EL. Treba biti maximalno obazriv , jer osećam da će se u medijima stvoriti takva slika . Aha, ok onda te nisam skontao u prvi mah.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro Partizan je favorit.Sta vi pisete majko mila. 2 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Dobro Partizan je favorit.Sta vi pisete majko mila. Sigurno ce imati veci motiv, sto ti je to za cudjenje? Oni imaju neuspesnu sezonu u evroligi i sportski motiv ce im biti da se dokazu u drugim takmicenjima.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja mislim da, igracki smo tu negde a oni ce vise zeleti kup, to cenim po tome kako mi a kako oni igraju aba ligu. Daleko su motivisaniji od nas. 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: CMM, Butler, Nwora i ko je taj cetvrti? Nezahvalno je prognozirati. Verovatno Bolomboj. Ne znam. Ti stranci koji odu na kup igraće mnogo minuta. Nisam siguran da Bolomboj može da povuče 30 minuta. Mislim da Saša gleda između Odželeja i Izundua.
fradler Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago U javnosti i na papiru (a i prema bukmejkerima) smo svakako mi favoriti. Što zbog igara u evroligi, što zbog prednosti u domaćim igračima. S tim što ja tu ne vidim neku naročitu prednost, Lakić je u životnoj formi, Pokuševski zna košarke, Radanov upravo igra sjajnu utakmicu protiv Budućnosti... dok se naši domaći manje-više svi stabilno raspadaju. Kalina je tu jedina potencijalna prevaga. Što se stranaca tiče, ako bude prema očekivanjima: CMM-Nwora-Ojeleye-Izundu vs Washington-Brown-Bonga-Fernando. Kad bi sutra zakazali basket 4 na 4, nisam siguran da bih se kladio na naše. Interesantni dani su pred nama, ne bih isključio ni mogućnost da Spartak ili FMP/Mega naprave iznenađenje i odu do finala. Biće zanimljivo videti i kakve će instrukcije i prijateljske sugestije sudije dobiti od Ćokija. 2
Markoss Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Luka Mitrovic, bratina. Jedno dve godine igrao na foru u Zvezdi, iako kvalitetom nije imao mesto, ali i to mu malo. Pizdi sto nije ostao jos. I sad evo ne navija za Zvezdu vise, vec za svoje drugare koji su tu. Tako je prestao da navija za Zvezdu i kad je u Buducnosti ono igrao, vrv isto uvredjen sto ga nismo vratili i dali mu blanko ugovor posle 4mpg u Spaniji. Kako puca kompleks ove domace igrace koji su godinama bili tu - sto su ipak jednog dana morali da odu, a ne zauvek da igraju i da budemo 12. u EL. I onda kao "domaci igraci bolje osecaju Zvezdu". Evo ga covek sa xy utakmica sta dodje i izjavi. 5 1
Shunsuke Nakamura Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Fernando je truba od igrača. Svi naši centri su bolji igrači od njega. Izuzev naravno Plavšića, njega ne računam ozbiljno.
Markoss Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 8 minutes ago, fradler said: U javnosti i na papiru (a i prema bukmejkerima) smo svakako mi favoriti. Što zbog igara u evroligi, što zbog prednosti u domaćim igračima. S tim što ja tu ne vidim neku naročitu prednost, Lakić je u životnoj formi, Pokuševski zna košarke, Radanov upravo igra sjajnu utakmicu protiv Budućnosti... dok se naši domaći manje-više svi stabilno raspadaju. Kalina je tu jedina potencijalna prevaga. Što se stranaca tiče, ako bude prema očekivanjima: CMM-Nwora-Ojeleye-Izundu vs Washington-Brown-Bonga-Fernando. Kad bi sutra zakazali basket 4 na 4, nisam siguran da bih se kladio na naše. Interesantni dani su pred nama, ne bih isključio ni mogućnost da Spartak ili FMP/Mega naprave iznenađenje i odu do finala. Biće zanimljivo videti i kakve će instrukcije i prijateljske sugestije sudije dobiti od Ćokija. Tesko da ce biti tako sto se tice stranaca. Mislim da ce Moneke ici kod nas, i Kalates kod njih. Mada jos nije odluceno.
JPM Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Fernando je truba od igrača. Svi naši centri su bolji igrači od njega. Izuzev naravno Plavšića, njega ne računam ozbiljno. Potpuno spreman Bolomboy je bolji igrac od Fernanda. Ostali su slabiji.
Kosjan Willavić Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 8 minutes ago, Markoss said: Luka Mitrovic, bratina. Jedno dve godine igrao na foru u Zvezdi, iako kvalitetom nije imao mesto, ali i to mu malo. Pizdi sto nije ostao jos. I sad evo ne navija za Zvezdu vise, vec za svoje drugare koji su tu. Tako je prestao da navija za Zvezdu i kad je u Buducnosti ono igrao, vrv isto uvredjen sto ga nismo vratili i dali mu blanko ugovor posle 4mpg u Spaniji. Kako puca kompleks ove domace igrace koji su godinama bili tu - sto su ipak jednog dana morali da odu, a ne zauvek da igraju i da budemo 12. u EL. I onda kao "domaci igraci bolje osecaju Zvezdu". Evo ga covek sa xy utakmica sta dodje i izjavi. Ako je Sfero bio kljucan covek da se zahvalimo nekim igracima, hvala mu jos jednom od srca. Jago ispade primer profesionalizma i postovanja prema klubu i navijacima za njega. 2
Don Dusko Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Just now, JPM said: Istog. Kog bi drugog gledali? Kako je onda on bolji od svih centara Zvezde? Po cemu?
Recommended Posts