sinisat5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nadam se utakmici u kojoj cemo od prve minute igrati odbranu sto se nije desavalo ove sezone,nemamo se za sta cuvati..
Steve Gerrard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Iskreno jedino sto zelim jr borbu do kraja pa za ostalo sto nam bog da, favoriti nismo, al nismo naravno ni neki asvel ili slicno vec ekipa koja bi trebala dobro da ih oznoji. U prvoj smo ih dobili bez pola igraca sigurno, trebace neki specijal u vidu Semija, Kaline, ili cak Moneke da se pdobudi malo. Nadamo se pobjedi naravno svi, al nekako na papiru nam je upisan poraz, zbog toga do zadnje lopte da bude jaka zelja i karakter pa sta bog da. Idemo jako 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Prilični smo autsajderi ali duboko verujem da ova ekipa može protiv svakog. Mogao bi Codi da nas počasti sa jednom borderline TD partijom kao prošle godine, bez njega će teško ići. 11
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Večeras je mnogo bolje da pobedimo nego da izgubimo, a da bismo to postigli moramo da se borimo od samog početka utakmice pa sve do kraja. Pored dobre odbrane koja se podrazumeva, glavni cilj je da ubacimo loptu kroz obruč više puta od domaćina, nevezano za domaćinsko suđenje koje neće izostati. 3
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Neka braca upisu svoju pobedu unapred, to je dobro za nas. Mnogo su dobar tim, pravljen da osvoji Evroligu. Bez dodvoravanja njima, njihovi realno ostvarivi ciljevi, iznad nasih su. Ali isto tako, pokazali smo i mi, da kada igramo na svom nivou, makar i u krnjem sastavu, svaki evroligas mora da igra skoro pa idealno, da bi nas pobedio. Ocekuje se njihova pobeda po pogledu na papire, ali ni nasa nece biti Bog zna kakvo iznenadjenje. Jeste da ih je ostalo jos puno i svaki se pravi uz veliku borbu i zalaganje kompletne ekipe, ali vecerasnja pobeda, ako Bog da, bice veliki korak ka cilju. 2
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olimpijakos je favorit protiv svake ekipe kad igraju kao domoćini osim protiv nas. Već smo dokazali da možemo igrati jako dobro tamo, čak štaviše u poslednjih 5 utakmica u Pireju je 3-2 za nas. Tako da ako odigramo kao što smo odigrali na prethodnim gostovanjima ne sumnjam da ćemo se vratiti neporaženi. 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Prilični smo autsajderi ali duboko verujem da ova ekipa može protiv svakog. Mogao bi Codi da nas počasti sa jednom borderline TD partijom kao prošle godine, bez njega će teško ići. Mislim da bi danas i Cima mogao pozitivno da iznenadi sto se tice napadacke produkcije 1
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo nemojte ova "bratska" sranja Nema odvratnijeg kluba od Olyja
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Kako nekom može biti odvratniji OLY nego KKP, PAO, Fener, Dubai, Hapoel, Real, Barsa, Monako? 14 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zašto Monako? Redovno rašire noge, a šta ćeš lepše od toga? 1 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Meni je Monako baš gadan, em su skorojevići, em igraju u onoj smešnoj sali, em ih predvodi apsolutno nesimpatični Mike James + dosta nesimpatičnih njuški poput Strazela, Okoboa i sličnih. 1
Tom Bombadil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, crni96 said: Samo nemojte ova "bratska" sranja Nema odvratnijeg kluba od Olyja To oko najodvratnijih klubova, stvar je ukusa. Meni nema odvratnijih od Reala, PAO-a… 1
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago meni su najirantniji ovi preko puta. Odmah posle njih Zalgiris 6 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni Olimpiakos nije odvratan, samo ih ne smatram za braću, zabole me za njih. Odvratan mi jeste Real i Panatinaikos. Real najviše što baštini igrače sa karakterom gaženja preko leševa da bi se postigao rezultat. Pao mi je gadan trenutno zbog narkomana i Atamana. Inače su ok ovako, da njih sklone. Narkosov ćale je bio gospodin. Trenutno mi je grozan i Hapoel zbog vlasnika, a Žalgiris zbog mržnje prema Srbima. 2
kokodakalo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Sinnerman said: Večeras je mnogo bolje da pobedimo nego da izgubimo, a da bismo to postigli moramo da se borimo od samog početka utakmice pa sve do kraja. Pored dobre odbrane koja se podrazumeva, glavni cilj je da ubacimo loptu kroz obruč više puta od domaćina, nevezano za domaćinsko suđenje koje neće izostati. Ako kanimo pobjediti ne smijemo izgubiti. 3 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, kokodakalo said: Ako kanimo pobjediti ne smijemo izgubiti. 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je Oly desetkovan ne vidim zbog cega ne bi doslo do brejka. Ima dosta povreda ali cesto ekipe vise u nekim kolima zbog spleta okolnosti. U svakom slucaju idemo punim intenzitetom na Oly pa sta bude.
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako nekom može biti odvratniji OLY nego KKP, PAO, Fener, Dubai, Hapoel, Real, Barsa, Monako? Zalgiris 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg obično se desetkovane ekipe skupe i vrlo često iznenade. Tako smo i mi njih iznenadili prošle sezone kad smo igrali praktično bez centara. Samo, Olimpijakos ima poprilično širok roster pa se teško može reći da je desetkovan.
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, suptil said: Ako je Oly desetkovan ne vidim zbog cega ne bi doslo do brejka. Ima dosta povreda ali cesto ekipe vise u nekim kolima zbog spleta okolnosti. U svakom slucaju idemo punim intenzitetom na Oly pa sta bude. Oni u sustini nisu desetkovani, samo ce im najverovatnije jedini plej biti Vokap. Dorsi, Furnije i Vezenkov mogu svakome da ubace 20, plus sa Tajrikom je to dosta dobra centarska rotacija uz Milutinova i Hola. Ono sto je sigurno je da mi imamo kvalitet da pobedimo svaku ekipu ove sezone, pa neka bude tako i veceras.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Znam da sam u manjini ali meni je Žalgiris baš gotivna ekipa 1
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Komšije… 10 praznih mesta pa Žalgiris, a onda opet 10 praznih mesta pa ostali ovim redosledom: Panateneikos, Fenerbahče, Real
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Žalgiris je jedan od retkih timova koji je bio relevantan kada su palili i žarili Real, Pao,Cibona,Jugoplastika...nisu skorojevići.
Perkos2 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 hour ago, crni96 said: Samo nemojte ova "bratska" sranja Nema odvratnijeg kluba od Olyja to možeš samo u svoje ime da kažeš
Recommended Posts