Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Cenim da su CMM i Nwora sigurni, a verovatno i Izundu s obzirom da je Bolomboj još uvek u fazi rehabilitacije.

Ostaje dilema Moneke/Ojeleye. Mislim da će Semi dobiti prednost s obzirom na formu Monekea, a i kao osigurač na 5, pošto je Ebuka sklon faulovima.

Da se ja pitam, odmorio bih Kodija, a poveo Batlera i rotirao njega i Miljenovića na 1.

• Like 6
Posted

Kod Batlera je pitanje da li moze da igra on 3 utakmice u 4 dana,nije ni priblozno fizicki kao Kodi,njemu je to na primer ko dobar dan.Nwora mora da igra tu nema dileme,e sad Izundu je mac sa dve ostrice,sklon je glupim faulovima i moze da leti sa terena u roku od 5 minuta.Ja bih vodio Odzeleja i Monekea uz CMMa i Nworu,deluju da su njih 4 najspremniji za veliku minutazu.

• Like 1
Posted

Kad vec pricamo o kupu , mozda je nerealno ali bi ja poveo Kodija, Batlera, Nvoru i Odzeleja ali opet bi mozda odmorio pa poveo Jago, Batler, Moneke, Izundu

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Šta mislite oko 4 stranca za KRK?

Ja mislim:

1. CMM

2. Butler ili Nwora

3. Moneke ili Ojeleye

4. Bolomboy ili Izundu

Ja bih birao CMM, Butler, Ojeleye, Bolomboy.

Ako Dobric bude spreman za kup:

1. CMM

2. Butler

3. Ojeleye

4. Izundu

Butler je potrebniji kao osigurac na 1 nego Nwora, jer bi Dobric pokrivao 2/3, Izundu je spremniji nego Bolomboj, a Ojeleye kao osigurac i na 5, pre Monekea

• Like 6
Posted

Batler, da pogodi kad treba i da se Kodi resetuje;

Nvora, da neko izmisli koš;

Sami, da pohapsi sve od beka do centra i pogodi trojku kad ga zaborave;

Izundu, da pokrije of. i def. skok i vrati sve to u koš.

Ovdje računam sa tim da imamo Miljena, Radošića(?), Dobrića, Kalinu, Dedu, Plavšu(?) i dva klinca 

Posted

Jago mvp ovih domaćih takmičenja i Izundu moraju da igraju. 

Kodi bolje da odmori. Semi/Nwora isto.

Moneke i Butler bi mogli biti druga dvojica.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Wook said:

Jago mvp ovih domaćih takmičenja i Izundu moraju da igraju. 

Kodi bolje da odmori. Semi/Nwora isto.

Moneke i Butler bi mogli biti druga dvojica.

A kad ce Kalina da odmori?:smiley33:

• Like 1
Posted (edited)

Kad smo kod kupa, da li je poceo Plavsic da trenira sa timom? Kakav god neartikulisan i smotan bio, treba nam kao domaci igrac i meso pod kosem. Ja bih pre vodio Izundua nego Bolomboja jer je trenutno u formi zivota, verovatno i Odzeleja u ovom momentu pre Cime kome bi mozda i znacila pauza da odmori i da se iskulira. Sto se tice dileme Nvora/ Batler, nekako mi je bezveze ne povesti Nvoru koji sada na bazi kurca da 20+ poena , bili protivnik Stari Banovci ili Fener, koliko god da su Batleru mozda potrebniji minuti, a Nvori odmor. Na konacan roster mogu uticati i eventualne povrede ( pu pu ) ili prehlade, virusi, itd

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1
Posted

Ne raspada se sve posle kupa slučajno. Tu se biraju samo 4 stranca. Da vidimo da li će biti sujete u timu nakon kupa što neko nije izabran a neko jeste. Tu će se videti da li smo tim ili ne. 

Posted
16 minutes ago, Čočo said:

Ne raspada se sve posle kupa slučajno. Tu se biraju samo 4 stranca. Da vidimo da li će biti sujete u timu nakon kupa što neko nije izabran a neko jeste. Tu će se videti da li smo tim ili ne. 

Mozda bas neki igraci i zele odmor pa tako olaksaju Saletu,nekako mi je tu najkomplikovaniji Moneke,mislim da ima jaku zelju da igra potencijalno finale protiv partizana.Sobzirom i da je propustio taj prvi mec.Videcemo bice zanimljivo 

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Čočo said:

Prije da žele odmor i da bi preskočili Kup. Svaka čast pojedincima al mislim da bi većina stranaca odmorila tih dana.

Posted

I kup, a i posle kupa, koji god tamo da bude rezultat, bice testovi za tim.

Ekipa je pravljena za Aba i Evroligu, moracemo brzo da podelimo jace uloge igracima koji su bili skoro samo na papiru clanovi tima.

Odbranicemo kup!

Posted
8 minutes ago, Blade said:

I kup, a i posle kupa, koji god tamo da bude rezultat, bice testovi za tim.

Ekipa je pravljena za Aba i Evroligu, moracemo brzo da podelimo jace uloge igracima koji su bili skoro samo na papiru clanovi tima.

Odbranicemo kup!

Biće zajebano protiv ovakvog Partizana.

Posted

Mislim da Monekeu i Nvori nece biti drago ako budu izostavljeni iz sastava za kup. Jedino ako Moneke ima stvarno problema sa povredom a da Nvoru nekako ubjedimo da je vaznije da odmori jer nam je najvazniji igrac :) 

Posted

Cek ima samo jedna sedmica pauze od el i to ova za kupove? Prosle godine je cini mi se bila jedna za reprezentacije i jedna za kupove. Ako je ovako onda stvarno ima smisla odmoriti neke igrace jer oni koji budu igrali maltene nece imati nikakvu pauzu. 

Posted
5 hours ago, Gudura said:

Ako Dobric bude spreman za kup:

1. CMM

2. Butler

3. Ojeleye

4. Izundu

Butler je potrebniji kao osigurac na 1 nego Nwora, jer bi Dobric pokrivao 2/3, Izundu je spremniji nego Bolomboj, a Ojeleye kao osigurac i na 5, pre Monekea

Pored Kodija, imamo i Miljenovića na kecu. 
Nemoj Dobrića na “2” nikako, po meni potrebniji je Nvora kao 2/3 igrač. Ali kako god, slatke muke. 😊

Posted
1 hour ago, Creed Bratton said:

Cek ima samo jedna sedmica pauze od el i to ova za kupove? Prosle godine je cini mi se bila jedna za reprezentacije i jedna za kupove. Ako je ovako onda stvarno ima smisla odmoriti neke igrace jer oni koji budu igrali maltene nece imati nikakvu pauzu. 

Biće opet i reprezentacija valjda.