Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Čitam po medijima kako se Rivero vraća za koji dan. Stvarno ne znam šta ćemo sa njim i koji će nam..

Eventualno da odmori Izundua i Bolomboja u ABA ligi... a za to imamo Motejunasa..

Ni sa Karterom ne znam šta ćemo kada (ako) se vrati.. Plej nije, kao ni Batler..

Plašim se da se sa njima dvojicom ne poremetimo i ne razjebemo već podeljene uloge u timu...

Karter iako se vrati, opet ćemo gledati Jaga na pleju a on će deliti minute na 2 sa Batlerom i Nworom...

Posted

Carter je 2/1. Idealno će da se uklopi. Nama Kenan ne treba.

Što se Rivera tiče, jebiga...ni on nam ne treba ali šta sad...plaćamo ga, pa nek rotira Sale.

• Like 2
Posted
Just now, JPM said:

Carter je 2/1. Idealno će da se uklopi. Nama Kenan ne treba.

Što se Rivera tiče, jebiga...ni on nam ne treba ali šta sad...plaćamo ga, pa nek rotira Sale.

Ja sam potpuni laik, možda i grešim, ali on po meni nije ništa više plejmejker od Batlera.... a videli smo koliko Batleru opadaju procenti šuta kada prenosi loptu i da nije za to... 

Možda kod Kartera bude drugačije, ali čisto sumnjam... em što se vraća posle pauze od 4-5 meseci.. Jedino je dobro što nije imao "povredu" pa se možda lakše uklopi i pre uđe u formu

Posted

Da li neko mozda zna da li ce biti organizovan put na duplo kolo u Spaniju kada budemo gostovali Baskoniji i Barseloni. I gde moze to da se vidi?

Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Ja sam potpuni laik, možda i grešim, ali on po meni nije ništa više plejmejker od Batlera.... a videli smo koliko Batleru opadaju procenti šuta kada prenosi loptu i da nije za to... 

Možda kod Kartera bude drugačije, ali čisto sumnjam... em što se vraća posle pauze od 4-5 meseci.. Jedino je dobro što nije imao "povredu" pa se možda lakše uklopi i pre uđe u formu

Pa video si ga kakav je tip igrača na početku sezone, dakle pre svega skorer iz driblinga, ali jako vižljast i jako pokretan, još ima odličnu visinu za kombo beka i jako je siguran na prenosu lopte. Dakle, moći će i da rasterećuje Kodija i da kreira za sebe. Nema tu zime, taj igrač nam mnogo fali.

Posted

Upašće Rivero umesto Davidovca u 12. Može on u nekim varijantama kad nam treba snalažljivost u reketu a i šut oko obruča da ugrabi koji minut. Za sada je za taj deo bio zadužen Motejunas. 

Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Upašće Rivero umesto Davidovca u 12. Može on u nekim varijantama kad nam treba snalažljivost u reketu a i šut oko obruča da ugrabi koji minut. Za sada je za taj deo bio zadužen Motejunas. 

Teško baš. Puno je da u 12 imamo 4 centra.

• Like 1
Posted
Just now, Čočo said:

4 centra u 12 pored živih Monekea i Semija?

Ne verujem.

Naša rotacija u trenutku povratka Cartera je.

1. Cody, Yago

1/2. Carter

2. Butler

2/3. Nwora

3.  Dobrić

3/4. Kalinić, Ojeleye

4. Moneke

5. Bolomboy. Izundu.

11 igrača. Dodati još jednog za rotaciju u zavisnosti od snage protivnika po pozicijama.

Lično mislim da Donatas i Rivero treba da igraju mahom ABA dok ne izguramo regularni deo Evrolige, pa onda kako bude potrebno.

Posted

davidovac jeste kvisko negativac ovog foruma ali nije da nije odlučio neke važne utakmice u našu korist. na treneru je da ga iskoristi ali on jeste po mnogo čemu trademark igrač jedne zvezdine škole od koje smo odustali iako lik nije uglavnom ništa od toga što mu se pripisuje.

što se tiče žaziela videćemo šta i kako kada istrči na teren.

Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Pa Rivero ce uci umesto Donatasa koji je vec dovoljno odradio ove sezone u Evroligi.

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Mario1563 said:

Da li neko mozda zna da li ce biti organizovan put na duplo kolo u Spaniju kada budemo gostovali Baskoniji i Barseloni. I gde moze to da se vidi?

Probaj na sajtu championstravel-a, oni uglavnom organizuju u saradnji sa klubom, sada ima ponuda za Atinu.

Edited by Hroničar985
  • Thanks 1
Posted (edited)

Rivero i u reprezentaciji igra dosta vremena na poziciji krilnog centra. Nije njemu strana ni ta pozicija. Tako da on će umesto Davidovca. Pa i Davidovac je krilni centar a igrao je i centra. Ne kažem da će imati minute i ne treba pored Monekea i Odzeleja ali i na klupi će biti korisniji i može mu se naći neka minijaturna uloga za razliku od Davidovca. 😅

Edited by Čočo
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Rivero i u reprezentaciji igra dosta vremena na poziciji krilnog centra.

Može da igra i na pleju, u reprezentaciji Kube ima ukupno jedan i po kasvetan igrač. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Realno za Rivera trenutno nema mjesta,mozda ako bi se vratio u staru formu da istisne Montejunasa.A da imamo 4 centra u 12 nema smisla.

Posted

Biće tu i sitnih povreda i mečeva gde će Rivero moći više od Bolomboja i Donatasa. 
Ulazimo u samu  završnicu sezone, uloge su podeljene, verujem da je i momcima jasno da se od njih ne očekuje da odmah nakon povreda igraju 20+ minuta. 

• Like 2
Posted

Šta mislite oko 4 stranca za KRK?

Ja mislim:

1. CMM

2. Butler ili Nwora

3. Moneke ili Ojeleye

4. Bolomboy ili Izundu

Ja bih birao CMM, Butler, Ojeleye, Bolomboy.

Posted
16 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim:

1. CMM

2. Butler ili Nwora

3. Moneke ili Ojeleye

4. Bolomboy ili Izundu

I ja :) ali ne vjerujem da ce Bolomboja opteretiti sa 3 utakmice za kratko vrijeme.. Jedino mi je dilema Batler ili Nvora ali ako se Dobric oporavi mozda je Batler potrebniji. 

• Like 2
Posted (edited)
23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim:

1. CMM

2. Butler ili Nwora

3. Moneke ili Ojeleye

4. Bolomboy ili Izundu

Ja bih isto samo Izundua umesto Bokija naprosto zato jer je u odličnom ritmu i fizički je spremniji i u ovom trenutku korisniji za tim. A za Bokija ima  vremena da se kroz utakmice u EL i ABI postepeno vrača u formu jer bi po meni bilo previše za njega tri meča u 3,4 dana.

Edited by bodo
Posted
43 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim:

1. CMM

2. Butler ili Nwora

3. Moneke ili Ojeleye

4. Bolomboy ili Izundu

Ja se držim onoga jos pre 2 meseca. 
1. Kodi 

2/3 Nvora 

4. Moneke 

3/4/5 Odzelej 

Miljenović, Dobrić, Davidovac, Kalinić, Plavšić. 9 korisnih igrača za kup, sasvim dovoljno. 

Posted (edited)

Kodi

Batler

Nwora

Izundu

Kodi, Miljenović

Batler,

Nwora 3/2, Dobrić 3/2

Kalinić 3/4, Davidovac

Izundu, Plavšić

+ tri omladinca. 

Edited by Čočo