fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Cenim da su CMM i Nwora sigurni, a verovatno i Izundu s obzirom da je Bolomboj još uvek u fazi rehabilitacije. Ostaje dilema Moneke/Ojeleye. Mislim da će Semi dobiti prednost s obzirom na formu Monekea, a i kao osigurač na 5, pošto je Ebuka sklon faulovima. Da se ja pitam, odmorio bih Kodija, a poveo Batlera i rotirao njega i Miljenovića na 1. 7
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kod Batlera je pitanje da li moze da igra on 3 utakmice u 4 dana,nije ni priblozno fizicki kao Kodi,njemu je to na primer ko dobar dan.Nwora mora da igra tu nema dileme,e sad Izundu je mac sa dve ostrice,sklon je glupim faulovima i moze da leti sa terena u roku od 5 minuta.Ja bih vodio Odzeleja i Monekea uz CMMa i Nworu,deluju da su njih 4 najspremniji za veliku minutazu. 2
3x3cz Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kad vec pricamo o kupu , mozda je nerealno ali bi ja poveo Kodija, Batlera, Nvoru i Odzeleja ali opet bi mozda odmorio pa poveo Jago, Batler, Moneke, Izundu
Gudura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Šta mislite oko 4 stranca za KRK? Ja mislim: 1. CMM 2. Butler ili Nwora 3. Moneke ili Ojeleye 4. Bolomboy ili Izundu Ja bih birao CMM, Butler, Ojeleye, Bolomboy. Ako Dobric bude spreman za kup: 1. CMM 2. Butler 3. Ojeleye 4. Izundu Butler je potrebniji kao osigurac na 1 nego Nwora, jer bi Dobric pokrivao 2/3, Izundu je spremniji nego Bolomboj, a Ojeleye kao osigurac i na 5, pre Monekea 7
Erik Kartmen Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Batler, da pogodi kad treba i da se Kodi resetuje; Nvora, da neko izmisli koš; Sami, da pohapsi sve od beka do centra i pogodi trojku kad ga zaborave; Izundu, da pokrije of. i def. skok i vrati sve to u koš. Ovdje računam sa tim da imamo Miljena, Radošića(?), Dobrića, Kalinu, Dedu, Plavšu(?) i dva klinca
Wook Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jago mvp ovih domaćih takmičenja i Izundu moraju da igraju. Kodi bolje da odmori. Semi/Nwora isto. Moneke i Butler bi mogli biti druga dvojica. 1
Phobia Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 29 minutes ago, Wook said: Jago mvp ovih domaćih takmičenja i Izundu moraju da igraju. Kodi bolje da odmori. Semi/Nwora isto. Moneke i Butler bi mogli biti druga dvojica. A kad ce Kalina da odmori? 1
Kosjan Willavić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Kad smo kod kupa, da li je poceo Plavsic da trenira sa timom? Kakav god neartikulisan i smotan bio, treba nam kao domaci igrac i meso pod kosem. Ja bih pre vodio Izundua nego Bolomboja jer je trenutno u formi zivota, verovatno i Odzeleja u ovom momentu pre Cime kome bi mozda i znacila pauza da odmori i da se iskulira. Sto se tice dileme Nvora/ Batler, nekako mi je bezveze ne povesti Nvoru koji sada na bazi kurca da 20+ poena , bili protivnik Stari Banovci ili Fener, koliko god da su Batleru mozda potrebniji minuti, a Nvori odmor. Na konacan roster mogu uticati i eventualne povrede ( pu pu ) ili prehlade, virusi, itd Edited 19 hours ago by Kosjan Willavić 1
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne raspada se sve posle kupa slučajno. Tu se biraju samo 4 stranca. Da vidimo da li će biti sujete u timu nakon kupa što neko nije izabran a neko jeste. Tu će se videti da li smo tim ili ne. 1
Žilee Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 16 minutes ago, Čočo said: Ne raspada se sve posle kupa slučajno. Tu se biraju samo 4 stranca. Da vidimo da li će biti sujete u timu nakon kupa što neko nije izabran a neko jeste. Tu će se videti da li smo tim ili ne. Mozda bas neki igraci i zele odmor pa tako olaksaju Saletu,nekako mi je tu najkomplikovaniji Moneke,mislim da ima jaku zelju da igra potencijalno finale protiv partizana.Sobzirom i da je propustio taj prvi mec.Videcemo bice zanimljivo 2
crni96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 30 minutes ago, Čočo said: Ne raspada se sve posle kupa slučajno. Tu se biraju samo 4 stranca. Da vidimo da li će biti sujete u timu nakon kupa što neko nije izabran a neko jeste. Tu će se videti da li smo tim ili ne. Prije da žele odmor i da bi preskočili Kup. Svaka čast pojedincima al mislim da bi većina stranaca odmorila tih dana.
Blade Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I kup, a i posle kupa, koji god tamo da bude rezultat, bice testovi za tim. Ekipa je pravljena za Aba i Evroligu, moracemo brzo da podelimo jace uloge igracima koji su bili skoro samo na papiru clanovi tima. Odbranicemo kup!
crni96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, Blade said: I kup, a i posle kupa, koji god tamo da bude rezultat, bice testovi za tim. Ekipa je pravljena za Aba i Evroligu, moracemo brzo da podelimo jace uloge igracima koji su bili skoro samo na papiru clanovi tima. Odbranicemo kup! Biće zajebano protiv ovakvog Partizana.
Taki Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mislim da Monekeu i Nvori nece biti drago ako budu izostavljeni iz sastava za kup. Jedino ako Moneke ima stvarno problema sa povredom a da Nvoru nekako ubjedimo da je vaznije da odmori jer nam je najvazniji igrac :)
Creed Bratton Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Cek ima samo jedna sedmica pauze od el i to ova za kupove? Prosle godine je cini mi se bila jedna za reprezentacije i jedna za kupove. Ako je ovako onda stvarno ima smisla odmoriti neke igrace jer oni koji budu igrali maltene nece imati nikakvu pauzu.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 hours ago, Gudura said: Ako Dobric bude spreman za kup: 1. CMM 2. Butler 3. Ojeleye 4. Izundu Butler je potrebniji kao osigurac na 1 nego Nwora, jer bi Dobric pokrivao 2/3, Izundu je spremniji nego Bolomboj, a Ojeleye kao osigurac i na 5, pre Monekea Pored Kodija, imamo i Miljenovića na kecu. Nemoj Dobrića na “2” nikako, po meni potrebniji je Nvora kao 2/3 igrač. Ali kako god, slatke muke. 😊
radoje Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Mislim da će biti jedan plejmeker, jedan bek, Moneke i jedan centar.
rodriguez Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago uvek bude da se kupi od onih koji poduvkaju kako se zove ona platforma za karte.... viagogo valjda
mister-no Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Creed Bratton said: Cek ima samo jedna sedmica pauze od el i to ova za kupove? Prosle godine je cini mi se bila jedna za reprezentacije i jedna za kupove. Ako je ovako onda stvarno ima smisla odmoriti neke igrace jer oni koji budu igrali maltene nece imati nikakvu pauzu. Biće opet i reprezentacija valjda.
durantula35 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 24 minutes ago, rodriguez said: uvek bude da se kupi od onih koji poduvkaju kako se zove ona platforma za karte.... viagogo valjda viagogo bas ima lose komentare, ima evroliga neku platformu za resale ali mi resili da kupimo sutra za svaki slucaj 1
rodriguez Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 56 minutes ago, durantula35 said: viagogo bas ima lose komentare, ima evroliga neku platformu za resale ali mi resili da kupimo sutra za svaki slucaj kupovao sam ja za finale rolan garosa na viagogo, bez problema
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Što se kupa tiče, razum kaže CMM, Nwora, Moneke, Izundu. Samo imam nedoumicu da li Nwori dati malo da odmori, igra pun gas mesecima i pustiti Batlera da maltretira KLS nejač
Recommended Posts