Dzistrou Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš loše skautiramo ekipe sa neafirmisanim EL igračima, tj. lakše dobijamo Oli, Real, Barsu i PAO, nego ove indijance od kojih će polovina dogodine igrati Evrokup. 1
Mejdanac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, mister-no said: Presudiše satnici, izmisliše nogu Dedi, uzeše nam kontru, primismo trojku i ode sve nizbrdo. Uzeše loptu zbog svoje greške kad su svirali silaznu a bila blokada. Što napisa neko boli samo način poraza i posljednji napad. Ostalo tjeraj dalje...
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Morao je Nwora bolje taj zadnji napad. Nekako se panično zaletio i uzeo tu poludistancu. Ne smije euforija da nadvlada razum. Moguće da je Batler trebao ući prije slobodnih bacanja. Nwora je imao dva šuta za pobjedu, plus one "odbojke silne". Pogotovo ona trojka pretposlednji napad je bila odlična pozicija. Klark je dao Batleru trojku u facu bez da je Jared pokušao da zasmeta. Kad je izašao Klark nije uzeo šut kako treba a kamoli pogodio. Odlična odbrana Kodija i Kaline. Igramo na mahove. Imam utisak da je ona serija krajem treće četvrtine došla prerano. Tu su i igrači i tribini došli do tačke maksimuma, i nakon toga se zajedno izduvali. Moramo periode jake odbrane produžiti. Ne može se svaki put "kampanjski" gdje se prvo poluvrjeme čuvaš i onda da zapneš u drugom poluvremenu, i da uz pomoć navijača okreneš. Dosta puta je i upalilo ali ne može baš svaki put. Strašno izjednačeno takmičenje gdje nemaš nekog izrazitog autsajdera, a ni ekipu koja je predominantna. Svako protiv svakog ima realnu šansu za pobjedu, gdje god da se igra. Ćeraj dalje... 2
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najteži su porazi u unapred dobijenim utakmicama. Nismo se nadali pobedama u seriji gostovanja, ali jesmo na domaćem terenu, naročito protiv Makabija, koji nije slab, ali je slabije plasiran trenutno. Gledao sam nekoliko puta poslednji napad i nikako da skontam kako je ono mogao da promaši. Ajde jednom, ali dva zicera. Nakon prespavane noći, malo su slegli utisci, ali žal za pobedom neće proći, jer je ovo baš baš bila šansa. 3
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svi drvlje i kamenje na Kodija a on uopšte nije glavni faktor poraza. On sinoć nije imao šuterski dan a to se i najboljima šuterima dešava a kamoli kamenku kao što je on. Ostalo je sve pokrio na ozbiljnom EL nivou. Peglao odbranu, videla se želja da time nadomesti loš napadački dan. Imao je 8 asistencija, 2 skoka u napadu, 1 ukradenu loptu i 1 blokadu uz samo 2 izgubljene lopte. Na kraju, kad se ohladila glava shvatiš da nam jbg. nije jednostavno bio dan i da je opet na kraju sve zavisilo od nas. A i to se svima dešava. Ništa strašno. Idemo dalje. Ubeđen sam da će već protiv Olimpijakosa to biti mnogo bolje. 8
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Previše polemike oko završnice meča, da se igralo kako treba ne bi ni bilo egal završnice i tu leži problem. Nemam nešto pretjerano da zamjerim Saši. Prosto ovo smo mi kad je važno i kad se otvori prilika za neki iskorak. 7
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Sector said: Previše polemike oko završnice meča, da se igralo kako treba ne bi ni bilo egal završnice i tu leži problem. Nemam nešto pretjerano da zamjerim Saši. Prosto ovo smo mi kad je važno i kad se otvori prilika za neki iskorak. Dnk in short. Zanimljivo je da ja isto ispisem samo malo eksplicitnije al budu reakcije drugacije... Naravno da poslednja 2 napada nisu uzrok poraza nego sve ono pre toga. Makabi iako ima odredjeni kvalitet je ipak poluindijanastina, zamalo da izgube dobijen mec u 90 sekundi. Dodatno, nije stvar poraz kao poraz, vec to kada god treba da potvrdite i dobijete nesto sto je vrlo ocekivano, vi userete motku. I to je prosto tako. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Dnk in short. Zanimljivo je da ja isto ispisem samo malo eksplicitnije al budu reakcije drugacije... Naravno da poslednja 2 napada nisu uzrok poraza nego sve ono pre toga. Makabi iako ima odredjeni kvalitet je ipak poluindijanastina, zamalo da izgube dobijen mec u 90 sekundi. Dodatno, nije stvar poraz kao poraz, vec to kada god treba da potvrdite i dobijete nesto sto je vrlo ocekivano, vi userete motku. I to je prosto tako. Očekivan je bio i Virtus x2, Dubai, Hapoel... Da smo neku od tih izgubili isto bi se pisalo, a prosto ne možeš svaku da pobjediš. Tako da taj dnk veze s vezom nema s ovim porazom. Vidićemo posle kupa kako stoje stvari. Da li ćemo "uzletiti" ili "čučnuti". Imamo odličan skor za sad sve u svemu. 8 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Očekivan je bio i Virtus x2, Dubai, Hapoel... Da smo neku od tih izgubili isto bi se pisalo, a prosto ne možeš svaku da pobjediš. Tako da taj dnk veze s vezom nema s ovim porazom. Vidićemo posle kupa kako stoje stvari. Da li ćemo "uzletiti" ili "čučnuti". Imamo odličan skor za sad sve u svemu. Imate skor koji trenutno govori da cete biti 9 ili 10. Uzimajuci u obzir vas raspored, raspored ostalih, i medjusobni skor losiji sa svima sem sa monakom i hapoelom (za njih svakako mislim da ce biti ispred vas). Nece to biti neki uspeh ako zavrsite kao 10 i opet ispadnete u prvom plej in mecu. Narocito jer je plej in vrlo izvestan. I prosle i ove godine je bilo prilike za iskorak, pa hajde da vidimo da l mozete da izmuvate nesto u ne bas tako lakom rasporedu, kako neki opisuju. 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Losmi17 said: Imate skor koji trenutno govori da cete biti 9 ili 10. Uzimajuci u obzir vas raspored, raspored ostalih, i medjusobni skor losiji sa svima sem sa monakom i hapoelom (za njih svakako mislim da ce biti ispred vas). Nece to biti neki uspeh ako zavrsite kao 10 i opet ispadnete u prvom plej in mecu. Narocito jer je plej in vrlo izvestan. I prosle i ove godine je bilo prilike za iskorak, pa hajde da vidimo da l mozete da izmuvate nesto u ne bas tako lakom rasporedu, kako neki opisuju. Jel realno da ti i dalje forsiras pricu o nekom rasporedu, nisi mi odgovorio da li si ocekivao da cemo dobiti 3 u gostima pa kuci Dubai i Hapuel i onda izgubiti od Makabija, da li si imao tu proekciju kada si nam odredjivao poziciju prije tih utakmica? 9
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Losmi pitam se pitam zasto si se od sinoc aktivirao da nam otvaras oci a nisi recimo u prethodnih 5 kola? 4 4
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Taki said: Jel realno da ti i dalje forsiras pricu o nekom rasporedu, nisi mi odgovorio da li si ocekivao da cemo dobiti 3 u gostima pa kuci Dubai i Hapuel i onda izgubiti od Makabija, da li si imao tu proekciju kada si nam odredjivao poziciju prije tih utakmica? Imao sam projekciju jos pre mesec dana da ne mozete bolje od 10og mesta. Kad ste napravili ovu seriju pomislio sam da cete ipak iznenaditi i pobediti sebe i biti negde 5-8. Ali ne lezi vraze... 2
Dz0nika Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Losmi pitam se pitam zasto si se od sinoc aktivirao da nam otvaras oci a nisi recimo u prethodnih 5 kola? Napisao je jedno desetak upisa u zadnjih 12 sati i mjauce sve vreme. Prosipa pamet i u fazonu je ja sam rekao da ce biti ovako. On je gledao u kuglu i predvideo je da cemo izgubiti kod kuce protiv Makabija. 3 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ignorišite trola ko kuća, bez obzira na staž i ostalo. lik je normalizator DGP-ja, tu prestaje svaka priča. u međuvremenu: 3
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro de, mekane mekanice. Ostavljam vas u delululendu, mada ima par vas koji kapirate, poput Sektora. Kuckamo se u narednih par rundi. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Imao sam projekciju jos pre mesec dana da ne mozete bolje od 10og mesta. Kad ste napravili ovu seriju pomislio sam da cete ipak iznenaditi i pobediti sebe i biti negde 5-8. Ali ne lezi vraze... A na osnovu cega si pravio tu projekciju prije mjesec dana? I kad smo kod prijekcije da li si vidio ove svoje na ovoj poziciji i da vas Partizan onako lagano demolira? I kad vec sve vidis unaprijed, mozes li mi reci kakve su nam sanse da dobijemo 3 od sledece 4 utakmice? 1 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Taki said: A na osnovu cega si pravio tu projekciju prije mjesec dana? I kad smo kod prijekcije da li si vidio ove svoje na ovoj poziciji i da vas Partizan onako lagano demolira? I kad vec sve vidis unaprijed, mozes li mi reci kakve su nam sanse da dobijemo 3 od sledece 4 utakmice? Kao sto rekoh, stajem, vidim da unosim pometnju s narativom koji nije prihvatljiv. Pomalo licite na kkp temu, a mislio sam da ste malo iznad toga. 2
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Losmi17 said: Pomalo licite na kkp temu, a mislio sam da ste malo iznad toga. E sada je stvarno preterao! 1 1
bodo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Ne bih se nimalo iznenadio da prasnemo Oly naredni meč. Možemo mi to. Svakako kvalitetu za tako nešto imamo. Edited 46 minutes ago by bodo 1 1
Вујке Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) 1 hour ago, Čočo said: Svi drvlje i kamenje na Kodija a on uopšte nije glavni faktor poraza. On sinoć nije imao šuterski dan a to se i najboljima šuterima dešava a kamoli kamenku kao što je on. Ostalo je sve pokrio na ozbiljnom EL nivou. Peglao odbranu, videla se želja da time nadomesti loš napadački dan. Imao je 8 asistencija, 2 skoka u napadu, 1 ukradenu loptu i 1 blokadu uz samo 2 izgubljene lopte. Na kraju, kad se ohladila glava shvatiš da nam jbg. nije jednostavno bio dan i da je opet na kraju sve zavisilo od nas. A i to se svima dešava. Ništa strašno. Idemo dalje. Ubeđen sam da će već protiv Olimpijakosa to biti mnogo bolje. Нађите ми акцију у четвртој четвртини у којој је Коди урадио било шта осим алиби додавања играчу до себе. Одбрана и жеља се од њега очекују, али да нема ниједан једини кош на целој утакмици (не рачунајући оно у контри кад је био сам као дух), на то нас Коди није навикао. Али добро, што неко рече, целе сезоне игра одлично, морају му се дешавати и овакве партије. Мене само једна ствар интригира: како је могуће да се Батлер ОНОЛИКО клиза а да нико не ради ништа поводом тога? Човек има 3-5 ситних проклизавања на свакој утакмици ове сезоне. Таман крене на улаз, па мора да се врати јер је проклизао. Да ли је до начина на који се креће или нема адекватну обућу, не знам стварно, али понавља се из меча у меч. Edited 55 minutes ago by Вујке 4
Taki Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 minutes ago, bodo said: Ne bi se nimalo iznenadio da prasnemo Oly naredni meč. Možemo mi to. Svakako kvalitetu za tako nešto imamo. Ni u jednu utakmicu ne ulazimo bez sanse i to realne sanse, svakog mozemo dobiti pa i u gostima i zbog toga nije realno praviti neke projekcije, a i od svakog mozemo izgubiti, narocito u gostima zato mi je draze da imamo gostovanja ovim jacim ekipama, i ako ni to nista ne znaci, vidjelo se sinoc.. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago @Losmi17 drago mi je da u teskim danima za tvog GOAT-a, nalazis malo utjehe u necemu kao sto je poraz KKCZ😀 Pozvao te @NMX, nije kasno da se vratis svome jatu. 1
Losmi17 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: @Losmi17 drago mi je da u teskim danima za tvog GOAT-a, nalazis malo utjehe u necemu kao sto je poraz KKCZ😀 Pozvao te @NMX, nije kasno da se vratis svome jatu. Nije mi to uteha, svakako niti ista slicno. Samo mi je lakse iz ove perspektive da posmatram s manje emocija sve nego dok sam navijao za vas. Hvala nmxu da ponudi, imam je u vidu. Ako trikolore stvarno preuzme pao, onda cu morati drugi kurs da zauzmem... 1
Recommended Posts