Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Saša Obradović direktni krivac, u neizvesnoj završnici mu ne igra najbolji klač igrač, izvodi ga za odbranu kao da je Teodosić

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Šteta imali smo tri šuta za pobedu tačnije dva šuta i odbojka Kalinića. Vratili dmo se u meč na -7. Ja nisam nezadovoljan. Vidi se da smo umorni.

• Like 3
Posted

Bravo momci! Sjajna borba, odlična utakmica...

Mrvica je falila da opet izvučemo nemoguće al ne može svaki put. 

Svi su jaki, svi igraju maksimalno. Evroliga je najbolje takmičenje na svijetu!

Idemo dalje!

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Jebiga sta da se radi momci su nakraju izginuli i verujem u njih. Sad ce ciganlija da zaboravi 5 pobeda i da se fokusira na ovaj poraz al nivikao sam jbg.

Jedna sansa je ispustena al bice ih jos.

• Like 12
Posted
Just now, suptil said:

Nwora tragicar. Nije mi jasno zasto Batler u zadbnjih 30 sekundi nije bio na parketu. Jbg-a.

Није постојао начин да га убаци. 

Штета, замало. Такав наш tm пораз кад ти се све поклопи. Права ријеч да се опише ККЦЗ је замало. Увијек замало. Пих

• Like 6
Posted

Pre slobodnih bacanja morao je da uvede Batlera, kao da se pomirio Sale da će ovaj ubaciti oba. Dobra borba u drugom poluvremenu, al pamti se poraz. Kiks, jbg.

• Like 1
Posted

Ne pamtim kad sam se ovako iznervirao! 
Zgranut sam suđenjem koje smo imali večeras, jebem vam mater! 
Momcima podrška do kraja, želja i borbenost su bili na visokom nivou, ono što pravog iskrenog navijača ispunjava. 
“Neću da vidim glavu dole, gore glava” 

• Like 6
Posted

Užasno glupo izgubljena utakmica koja će nas mnogo koštati. Taman se čovek ponada, a oni sami sebe pobede... Nvora od heroja do glupsona... Nudili se ljudi da izgube, a mi nismo hteli da dobijemo... 

• Like 5
Posted

Ne smemo u modus da udjemo da nije strasno izgubiti. Ne, ovaj poraz je katastrofa, fali pobeda koju opet moras da juris na nekom drugom nerealnom mestu. Ista situacija kao prosle sezone gde smo se isti "borili" i na kraju izgubili svaku tesnu utakmicu kuci.  

• Like 1
Posted
1 minute ago, Big Ticket said:

Није постојао начин да га убаци. 

Штета, замало. Такав наш tm пораз кад ти се све поклопи. Права ријеч да се опише ККЦЗ је замало. Увијек замало. Пих

Kako nije, pa pre slobodnih bacanja Sorkina je mogao da ga ubaci za svaki slučaj ako ovaj promaši drugo, da bude u igri.

• Like 2
Posted (edited)

Jbg zasluženo dobi Makabi. Postoje 2 velika razloga za naš poraz: 1. Zagrađivanje defanzivnog skoka. 2. Kodi Miler Mekintajer koji je doživeo neverovatnu blokadu u mozgu u 4/4. Toliko su mu se skupila muda da je organizovao ukupno jedan napad a u svim ostalim je predavao loptu redom Nwori, Batleru, Odželeju, Kaliniću,... Šta mu se desilo samo on zna. Skupila su mu se muda kao u hladnoj vodi. Na sve to je promašio zicer za pobedu.

Idemo dalje, dešava se jbg. Da vidimo jel možemo braću u Pireju opet da iznenadimo. Zvezda! :heart:

Edited by Knipex
  • Like 2
Posted

Jbg sta je tud je. Idemo dalje. Najgore su ove "moramo dobit" utakmice. A takvih imamo jos, jbg raspali efes kod kuce i bajern takodje kod kuce. Ekipe koje nemaju sta izgubit, dok mi itekako imamo. Tezak poraz al sta je tud je. Protiv Olija kako bude, svedno sam racunao na poraz tud i prije Hapoela al opet ko zna

Posted

Makabi je brutalna ekipa, samo zato što nemaju lidera, dobrog trenera, niti domaći teren, nisu u prvih 8.

Ekipa je napravljena da bude u vrhu, ne da se bori sa komšijama ko će biti zadnji.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Leo said:

Samo nek Batler u zadnjem napadu sedi na klupi!

Izašao je zbog odbrane i ta odluka je bila ispravna jer smo se odbranili. Na našu žalost nije bilo prilike da ga vrati za napad.

• Like 1