Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, 3x3cz said: Jel tebi isto markovic i nas klinac koji igra 2 sekunde Ako gledamo po principima, isto mi je. 4 minutes ago, Barka73 said: Simjanovski je na toj utakmici šutirao za trojku na 01:04 do kraja. Tu je dao. Ovu drugu je promašio.
3x3cz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A jeste dosadni vise i ABA i mega i sve . Da li bi vam vise odgovaralo da pobedimo Megu a da izgubimo jednu ili obe sad Hapoel i Makabi 6
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, 3x3cz said: A jeste dosadni vise i ABA i mega i sve . Da li bi vam vise odgovaralo da pobedimo Megu a da izgubimo jednu ili obe sad Hapoel i Makabi Više bi nam odgovaralo da dobijemo sve tri. 2 2
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bez obzira u kakvoj je formi Hapoel i da li im igra Brajant biće zanimljivo sutra videti kako će izgledati meč. Hapoel ima i bez Brajanta pun roster odličnih igrača i na klupi odličnog trenera. Ono što očekujem od nas jeste da malo pipnemo odbranu. Hapoel bez odbrane ili bolje rečeno sa odbranom koju igramo u poslednje vreme, nećemo dobiti. Mi ne možemo svaku utakmicu da dajemo 100 poena. I to će jednom stati. I kad se to desi sa ovakvom odbranom poraz je neminovan. Osim u slučaju da se odbrana digne na viši nivo. Tako da sutra upravo priželjkujem to. Dobra odbrana i pobeda. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pesma kad imamo loptu, zvužuci na njihov posed. Da im voda udje u uši, da ih cela hala pogura ka pobedi. Nisu bolji od nas, sutra idemo ka vrhu. Bitan je i ev. Medjusobni susret! 6
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Aba ligu igraju preko one stvari i baš je teško za gledanje,a to je zato što igranje lige više nema ama baš nikakvog smisla. Aba sada služi za ekipu ili obe ako ispadnu iz PO EL da se pred navijačima operu kao da je sezona bila uspešna ukoliko je osvoje. Današnja liga ima smisla samo za Megu kako bi napucala statse igračima pred draft, a svi ostali im pomažu u tome,a pogotovo kada jave u amerikama da je Marković imao index 41 protiv EL ekipe.... e to je uspeh bajo moj i zato je Aba dobra, sve ostalo je sviranje qurcu.
VukVule1988 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Gudura said: Sto se Bogoljuba tice, morace izgleda to stajanje u red da popriceka, dok Sale vise ne bude nas trener. Nerealna izjava🫣 https://www.instagram.com/reel/DUQZ2pSiNvz/?igsh=bzkyeHBtc2FnYnh1 Mislim da je onim kreveljenjem juce dok se zalecao na kos i on sam dao do znanja kojem ,,univerzumu" pripada.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dosta bolesna i zjava Sase, kako god da okrenes. 8
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Ako gledamo po principima, isto mi je. Tu je dao. Ovu drugu je promašio. Pogledao sam snimak ponovo. Bogoljub je uhvatio def.skok i stao je, kad su svi okrenuli ledja on se zaleteo na naš koš. 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma fora je da ovdje ljudi iz sebi znanih razloga ne podnose Sašu i onda traze bilo sta da se uhvate i opletu.. Sad kad su rezultati ovakvi mora se nesto naci.. Forum sluzi da se iznesu misljenja i kritike ali ovo oko Sase nema veze sa igrom, rezultatima.. 4
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo jeste kretenska izjava kao i ona za jutjubere pomislio bi covek da je njuznet Neverovatno kako nekad ljudi koji su dosta prosli deluju da nemaju dovoljno šlifa
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izjava Saše Obradovića je nepromišljena i pretjerano gruba. Ako ga je pogodio potez protivničkog igrača, bilo je načina da se kritika iznese i bez pominjanja lomljenja ruke. Na nešto rečeno ovako neoprezno mogao bi i klub da reaguje, malo pojasni šta je O. mislio i naglasi da ovo ne smije da se shvati kao neki poziv na nasilje ili kao prijetnja. Inače, kao navijač sam vrlo zadovoljan Sašom Obradovićem i nadam se da će nam ostati trener što duže. Da ne ispadne da sam jedva dočekao da ga napadam itd.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Taki said: Ma fora je da ovdje ljudi iz sebi znanih razloga ne podnose Sašu i onda traze bilo sta da se uhvate i opletu.. Sad kad su rezultati ovakvi mora se nesto naci.. Forum sluzi da se iznesu misljenja i kritike ali ovo oko Sase nema veze sa igrom, rezultatima.. Kakve veze ima ko sta misli o Sasi - ja sam PRO Sasa i nadji mi jednu izjavu / upis na forumu gde sam u moru pljuvacine koje prima iz nedelje u nedelju bio na strani tih kolega forumasa. Ali..covek je ovde izjavio da detetu od 20g "mozda moze neko" da slomi ruku jer je poentirao dok su nasi igraci pre isteka vremena okrenuli ledja njegovoj ekipi. Mrzim bukvaliste i siguran sam da Sasa ni u ludilu ne bi to zaista uradio ili podrzavao ali je ovo izjava koja ne dolici treneru zvezde. Kraj price po meni. Eto quentin je elokventno rekao u cemu je problem. Nije ovo seoska liga, ustvari jeste, govorimo o smradu zvanom ABA liga, ali je on ipak trener kluba sa mnogo navijaca u regionu. 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Potez jeste za kritiku ali ga i Sale malo pretera sa lomljenjem ruke. Lupam sad ali mogao je npr reći da je potez bio bezobrazan il šta već, jer i jeste s obzirom da su svi stali i krenuli da se pozdravljaju. Ovo sa lomljenjem ruke je izjava za kuću dok gledaš utakmicu na tv. 2
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 hours ago, JPM said: Kako se ponašao, šta je uradio? Jbg, nisam bio pri kompu, vidim da si skontao sta se desilo. U svakom slučaju, poprilično dripački potez. Svi su bili stali, Obradović i Vule pružaju ruke jedan drugom..i u tom momentu se ovaj mali zaleće na koŝ. Ni prvi ni zadnji put da se pušta da isteknu posljednje 3 sekunde obzirom da se vec zna ko je pobjednik. Kontam Sašinu poentu sa izjavom ali treba malo više diplomatije u izjavama ovog tipa. Znaš i sam da će sledeći dan naslov biti: "Saša rekao polomiti ruku...". Takodje, totalno indijanski poraz. Naravno da je bitan rezultat, ako nista drugo onda zbog timske hemije, osjećaja...ako vec odjednom tabela nije bitna. Edited 2 hours ago by Small Owl .
VukVule1988 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A jel ne moze da se desi da mu neko slomi ruku ili da ga povredi? Malo puta smo gledali da zbog takve situacije nastane i tuča na terenu? 3 1
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neprimerena izjava,a potez je bio da mu priđe kapiten ekipe i da mu se unese u facu,a u NBA bi izbila tuča zbog poteza Markovića na keca.
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razumem da razliciti ljudi razlicito dozivljavaju situacije, ali meni je strasno luzerski kao ljutiti se na ovakve poteze. Uhhhh bedno da bednije ne moze biti. Cak me uopste ne tangira nesto sama izjava Sasina, nisu kosarkasi ni treneri neke suve inteligencije, ne treba nesto specijalno analizirati izjave, koga briga. Ali i u NBA i svuda generalno me strasno nervira kao cimas se tu nesto auuuuh koji transfer blama. Igraj do kraja ako ti se igra, sto je Batler sutirao trojku na 8 sekundi do kraja, sto nije istitrao loptu? Hoce svi da daju kos, budi musko i igraj do kraja. Izgubio si od klinaca, pruzi ruku i ne brukaj se. Kao kad Durent place jer je Spliter napravio faul na -3 a nije ga pustio da izjednaci sutem za 3. Bukvalno IQ 50 momenti 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, bosMan_jr said: Razumem da razliciti ljudi razlicito dozivljavaju situacije, ali meni je strasno luzerski kao ljutiti se na ovakve poteze. Uhhhh bedno da bednije ne moze biti. Cak me uopste ne tangira nesto sama izjava Sasina, nisu kosarkasi ni treneri neke suve inteligencije, ne treba nesto specijalno analizirati izjave, koga briga. Ali i u NBA i svuda generalno me strasno nervira kao cimas se tu nesto auuuuh koji transfer blama. Igraj do kraja ako ti se igra, sto je Batler sutirao trojku na 8 sekundi do kraja, sto nije istitrao loptu? Hoce svi da daju kos, budi musko i igraj do kraja. Izgubio si od klinaca, pruzi ruku i ne brukaj se. Kao kad Durent place jer je Spliter napravio faul na -3 a nije ga pustio da izjednaci sutem za 3. Bukvalno IQ 50 momenti Posebno kad se buni ekipa koja je mlitavo i beskrvno odigrala veći deo meča, što je potvrđeno okretanjem leđa pre kraja utakmice, a sad je kao neko omalovažavanje što je klinac hteo da zakuca na kraju. Veće poniženje treba da im bude kako su juče igrali.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nenormalna izjava koju sada koriste da i Zvezdu i njega razvače po medijima. Bavi se što je balavac želeo da zakuca a ne time što su nam ovi indijanci utrpali 110 poena.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cime se vi bavite bog te mazo,pa ovo je smesno,dlaku u jajetu trazite kod Saleta. 8 1
avakss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slazem se da je Hapoel jak i bez Brayanta ali uopste nije isto igra li ili ne,po meni je on njihov najbolji igrac,sjutra svim silama ici na pobjedu po mogucnosti od najmanje 7 poena razlike..
dunaj95 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 hour ago, Žilee said: Cime se vi bavite bog te mazo,pa ovo je smesno,dlaku u jajetu trazite kod Saleta. Ko da je Sale profesor na fakultetu a ne košarkaški trener... mislim generalno se od sportista prave neke veličine, pa se i idealizuju u svim segmentima... Jbo to šta s vremena na vreme "odvali"...mislim izjava je wtf ... nikad niko nikome nije lomio ruke zbog onoga hahahah Problem je što su nam sa mnogo ozbiljnijih pozicija u društvu, dolaze mnogo strašnije izjave, pa nikom ništa...
Sokmeniki Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Neke nevjerovatne stvari citam. Ispisuju se stranice o izjavama za jutjubere i ovog Markovica, al zato prosle godine niko ni rijeci o: Dubai Dubai, ponizavanje kluba izjavama da se ne lozimo na top 8, ismijavanje navijaca itd. Dvostruki arsini. 1
Recommended Posts