Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, 3x3cz said:

Jel tebi isto markovic i nas klinac koji igra 2 sekunde 

Ako gledamo po principima, isto mi je. 

4 minutes ago, Barka73 said:

Simjanovski je na toj utakmici šutirao za trojku na 01:04 do kraja.

Tu je dao. Ovu drugu je promašio. 

Posted

A jeste dosadni vise i ABA i mega i sve . Da li bi vam vise odgovaralo da pobedimo Megu a da izgubimo jednu ili obe sad Hapoel i Makabi 

• Like 3
Posted
27 minutes ago, 3x3cz said:

A jeste dosadni vise i ABA i mega i sve . Da li bi vam vise odgovaralo da pobedimo Megu a da izgubimo jednu ili obe sad Hapoel i Makabi 

Više bi nam odgovaralo da dobijemo sve tri.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Bez obzira u kakvoj je formi Hapoel i da li im igra Brajant biće zanimljivo sutra videti kako će izgledati meč. Hapoel ima i bez Brajanta pun roster odličnih igrača i na klupi odličnog trenera. Ono što očekujem od nas jeste da malo pipnemo odbranu. Hapoel bez odbrane ili bolje rečeno sa odbranom koju igramo u poslednje vreme, nećemo dobiti. Mi ne možemo svaku utakmicu da dajemo 100 poena. I to će jednom stati. I kad se to desi sa ovakvom odbranom poraz je neminovan. Osim u slučaju da se odbrana digne na viši nivo. Tako da sutra upravo priželjkujem to. Dobra odbrana i pobeda. 

• Like 2
Posted

Aba ligu igraju preko one stvari i baš je teško za gledanje,a to je zato što igranje lige više nema ama baš nikakvog smisla. Aba sada služi za ekipu ili obe ako ispadnu iz PO EL da se pred navijačima operu kao da je sezona bila uspešna ukoliko je osvoje.
Današnja liga ima smisla samo za Megu kako bi napucala statse igračima pred draft, a svi ostali im pomažu u tome,a pogotovo kada jave u amerikama da je Marković imao index 41 protiv EL ekipe.... e to je uspeh bajo moj i zato je Aba dobra, sve ostalo je sviranje qurcu.