Bad Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Po meni potez utakmice je kraj treće četvrtine kada Batler srednjom promenom izbacuje Abasa (mislim da je on bio) u maltene reket i onda stavlja trojku bez kostiju, doktor košarke. Posle su počeli da ga udvajaju jer ako Abas ne može da ga sačuva, ko će. Edited 5 hours ago by Bad 10
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Mile1 said: U 4 sata ujutru ti si odlucio da tagujes mene, bas ti je dosadno u zivotu Sigurno pitas zbog celafuta, naravno da sam ziv. Nista se ne razlikujem od vas koji ste leto kritikovali upravu za potpis Izundua, Nwore i Odzeleja kao i kada je tokom sezone pljuvan CMM, Jago i ostali igraci.Ako ne moze da se uputi kritika na neciji rad onda sta da ti kazem.Ne razumem tu potrebu da ste stalno nesto prebacuje, uzivaj u pobedi a ne da u 4 sata ujutru mislis o meni
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba pohvaliti ovog momka ,iz Venecije do ovakve jedne partije u EL 11 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali što Jago juče zalepio sliku sebe i Kabokla na leđima. 😂😂😂 1 1 6
Krle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam se mnogo vise plasio utakmice sa Dubaijem nego sto se plasim Hapoela, pogotovo ako igraju bez Elajdze Brajanta. Dubai igra nezgodnu kosarku, sa dosta sutiranja i trcanja, a mi se ne provodimo dobro protiv takvih ekipa (Valensija, Pariz). Hapoel ima kvalitet, ali bez Brajanta je to dosta slabija ekipa, pogotovo sto Micic ima ogromnu ulogu, a defanzivno je ocajan. U napadu i bljesne, ali u odbrani je konstantno katastrofalan i igrac manje. Ima tu jos dosta igraca bez mozga poput Wainright-a, Motlija... Tako da sve u svemu mislim da mozemo da ih pobedimo i treba iskoristiti ovaj nalet u kom se nalazimo 3
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle 12. feb i Olimpijakosa pauza, pa naredni meč 26. feb. - Efes. Do tada bi Karter trebalo da uhvati ritam, a možda zaigra i Rivero? Šta je sa tim čovekom?
wing Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Bad said: Po meni potez utakmice je kraj treće četvrtine kada Batler srednjom promenom izbacuje Abasa u maltene reket i onda stavlja trojku bez kostiju, doktor košarke. Izbacio ga je u reket u prostoru...ali u vremenskoj vertikali Abas je za trenutak vraćen u utorak prošle nedelje. 2
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Priča večeri definitivno Bolomboj. U onim ABA utakmicama izgledalo je da ima dug put povratka u formu ispred sebe. Sad u ozbiljnom EL meču odličan doprinos. Sa optimizmom možemo da gledamo u budućnost. Potpuno neobično za nas. 5
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Највише ме ове сезоне радује што смо постали физички супериорна евролигашка екипа и што практично нико не може да нас надјача или надскочи. Мислим да смо сезонама уназад били тим који иако се труди, просто нема физикалије да се супротстави озбиљнијим тимовима кад постане тврдо. И уз одличан скор прошле сезоне после 26 кола, и даље је после повреде Боломбоја могло да се наслути колико ће нас коштати то што смо мекани, поготово на спољним позицијама. Ове сезоне делује да на свакој позицији имамо играче који су за по једну позицију јачи од оне на којој играју, а верујем да то осим у стриктно тактичком смислу има и тај неки посебан застрашујући ефекат на психу противника који испред себе вечито види физички надмоћног чувара. После Реал Мадрида смо екипа која узима највећи проценат свих доступних скокова (53.4%), а такође смо и после Олимпијакоса екипа која у највећем проценту хвата доступне офанзивне скокове (37.2%). Fun fact, уједно смо и једини тим ове сезоне који је у две утакмице успео да ухвати 50+ лопти (на гостовањима Макабију и Монаку). Више поседа логично нуди и више шанси да се постигну поени... Само бих волео да ређе губимо лопте па би та скакачка доминација била још боље материјализована. 6
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Ali što Jago juče zalepio sliku sebe i Kabokla na leđima. 😂😂😂 Deluje na slici kao da je izveo dete u setnju. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se tice kupa ja bih tu posvetio 50% snage.I ako osvojimo osvojimo a ako ne nikom nista. Vaznije mi je sta ce biti posle. 6
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, liv7 said: Posle 4 vezane pobede,pomerili smo se jedno mesto na tabeli..ocito da ono mesto u kom smo bili pre ove serije nije bio kanal,nego kanjon...verujem da mozemo da nastavimo da pobedjujemo,iako mi se igra u onoj seriji od 7 pobeda vise dopadala..uostalom,vizuelni utisak i nije vazan,dokle god se pobedjuje.. Pa u odnosu na tu seriju sad pobjeđujemo u gostima što je ogromna razlika, plus su sve ekipe koje imaju visoke ambicije podigle formu. 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da se vec pregovora da se produzi Codi i Bolomboj za naredne sezone, ne znam kome jos isticu ugovori?
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali brat Nwora kako je ukucao onu dvojicu,kao da ih nema😀 3
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, kolanidja said: Je l i sad los Bolomboj sa svojom +/- statistikom i da bolje ne ulazi? Dobro je, smiri se, nije imao MVP partiju jeć mu je glava bila jedva iznad vode. Svaka mu čast za ono kucanje i sedam skokova, dobro je da vidimo znake života. Međutim da se ne lažemo, imao je tri izgubljene lopte i +/- kao i Motiejunas. Da ne podvlačim u kakvoj je petorci igrao jedan, a u kakvoj drugi. 4 1 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Sinnerman said: Dobro je, smiri se, nije imao MVP partiju jeć mu je glava bila jedva iznad vode. Svaka mu čast za ono kucanje i sedam skokova, dobro je da vidimo znake života. Međutim da se ne lažemo, imao je tri izgubljene lopte i +/- kao i Motiejunas. Da ne podvlačim u kakvoj je petorci igrao jedan, a u kakvoj drugi. Prijatelju imao je 10 meseci bez kosarke... Ovo je veliki uspeh 8
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Sinnerman said: Dobro je, smiri se, nije imao MVP partiju jeć mu je glava bila jedva iznad vode. Svaka mu čast za ono kucanje i sedam skokova, dobro je da vidimo znake života. Međutim da se ne lažemo, imao je tri izgubljene lopte i +/- kao i Motiejunas. Da ne podvlačim u kakvoj je petorci igrao jedan, a u kakvoj drugi. Vidim da te je pogodilo, nema potrebe za tim, a posebno ne da ti smirujes nekog. Mozda ne vidis necije kosarkaske fundamente. Nije sve u statistici,a posebno ne u +/- koju vidim ti kao ogroman strucnjak dozivljavas kao nesto najvalidnije da ocenis igraca. Sebi si dao za pravo da na osnovu jedne ABA utakmice donosis zakljucke, a sada ti ne ide u korist na osnovu jedne EL utakmice. Vazi...:) 3
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Dobro je, smiri se, nije imao MVP partiju jeć mu je glava bila jedva iznad vode. Svaka mu čast za ono kucanje i sedam skokova, dobro je da vidimo znake života. Međutim da se ne lažemo, imao je tri izgubljene lopte i +/- kao i Motiejunas. Da ne podvlačim u kakvoj je petorci igrao jedan, a u kakvoj drugi. To je samo dokaz koliko je +/- besmislena statistika bez sireg konteksta. Motejunas je pravio -8 za dva minuta i sa ostatkom petorke na pocetku druge cetvrtine direktni krivac da se Dubai vratio u mec. Bolomboj je usao minut pre kraja za garbage tim na +10 i rezultat se spustio na +3. Tako da je Bolomboj za 18 minuta kompetetivne kosarke bio -1. 2
djole_ynwa Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 10 hours ago, mindgame said: Ja bih se samo nadovezao na Filipa Petruseva i da kažem po milioniti put da mi je drago sto takav čovek nije deo ovog kolektiva ove godine. Bio sam na tekmi danas i to u kopu, on je ubedljivo najglasnije izviždan bio od svih igraca, čak i od Alekse koji je igrao za Partizan. Не знам да ли то више говори о Филипу или копу. 3
Blade Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 hour ago, Don Dusko said: Sto se tice kupa ja bih tu posvetio 50% snage.I ako osvojimo osvojimo a ako ne nikom nista. Vaznije mi je sta ce biti posle. Sada izabrati od svih, 4 stranca za kup, tezak zadatak. Sve mi se cini, zbog sveukupne situacije, da ce neko morati da postane americko-srpski ili nigerijsko-srpski kosarkas. Ima pozicija gde skoro pa nemamo domaceg igraca.
nunilo Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 11 hours ago, Blade said: Kazao sam vec da je lakse praviti analizu posle pobede. Steta je sto na kraju nismo dosli do jos nekog poena. Poceli smo odlicno, nakon toga sam svakako ocekivao njihovu reakciju, ali ne i nas toliko vremenski dug kontra- ritam, koji nas nije vise kostao samo zahvaljujuci prvoj cetvrtini. Na poluvreme smo ipak otisli sa prednoscu. U nastavku smo uspevali da ih drzimo tek toliko da nas ne prestignu, a tek u zadnjem periodu smo se odlepili na vise poseda, pojurili bolji medjusobni skor, ali umesto toga, oni su na kraju smanjili na poraz na jedan posed. Igrali smo timski, kreativno i opet pokazali da smo ekipa sa karakterom. Ove pobede, posle krize, koje su bile veliki i tezak posao su nas tek dovele u poziciju da mozemo da se nadamo posle duplog kola, koje je sledece nedelje, da se iz play-in zone, prebacimo u play-off zonu, gde smo bili pre krize. Tim ne ponese najvise na utakmici uvek lider, cesto to bude dobar sistemski igrac. A to koliko je ova ekipa Dubaija dobra govori cinjenica da nam je veceras trebalo mnogo raspolozenih igraca, da bismo ih na svom terenu dobili. Cak i onu Saletovu tehnicku mogu da pohvalim, nekada nije lose izvrsiti pritisak, a jednu tehnicku zrtvovati. Na kraju, ovaj skor bi na pocetku sezone, da je nudjen, svi prihvatili. Nikako ne mogu da se slozim. Opet ju je napravio u nezgodnom trenutku kad Dubai pogadja za tri + 1 i topi nam razliku na mnimum. Da se prevrnulo na drugu stranu ne bi se danas tako pricalo. Mora da obrati malo paznju, a ako ih vec pravi neka bira bolje trenutke da vrsi pritisak na sudije. 3
Čočo Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) Bio mi je neverovatan lep osećaj kad je Saši došlo iz dupeta u glavu i kad je u drugom poluvremenu krenuo da rotira Izundu-Bolomboj. Bez mrsomudenja. Bože lepote. 😍 Edited 44 minutes ago by Čočo 1
Recommended Posts