Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Po meni potez utakmice je kraj treće četvrtine kada Batler srednjom promenom izbacuje Abasa (mislim da je on bio) u maltene reket i onda stavlja trojku bez kostiju, doktor košarke.

Posle su počeli da ga udvajaju jer ako Abas ne može da ga sačuva, ko će.

Edited by Bad
  • Like 6
Posted

3 hours ago, Mile1 said:

U 4 sata ujutru ti si odlucio da tagujes mene, bas ti je dosadno u zivotu

Sigurno pitas zbog celafuta, naravno da sam ziv. Nista se ne razlikujem od vas koji ste leto kritikovali upravu za potpis Izundua, Nwore i Odzeleja kao i kada je tokom sezone pljuvan CMM, Jago i ostali igraci.Ako ne moze da se uputi kritika na neciji rad onda sta da ti kazem.Ne razumem tu potrebu da ste stalno nesto prebacuje, uzivaj u pobedi a ne da u 4 sata ujutru mislis o meni 

Posted

Ja sam se mnogo vise plasio utakmice sa Dubaijem nego sto se plasim Hapoela, pogotovo ako igraju bez Elajdze Brajanta. Dubai igra nezgodnu kosarku, sa dosta sutiranja i trcanja, a mi se ne provodimo dobro protiv takvih ekipa (Valensija, Pariz).

Hapoel ima kvalitet, ali bez Brajanta je to dosta slabija ekipa, pogotovo sto Micic ima ogromnu ulogu, a defanzivno je ocajan. U napadu i bljesne, ali u odbrani je konstantno katastrofalan i igrac manje. Ima tu jos dosta igraca bez mozga poput Wainright-a, Motlija... Tako da sve u svemu mislim da mozemo da ih pobedimo i treba iskoristiti ovaj nalet u kom se nalazimo

• Like 2
Posted

Posle 12. feb i Olimpijakosa pauza, pa naredni meč 26. feb. - Efes.  Do tada bi Karter trebalo da uhvati ritam, a možda zaigra i Rivero? Šta je sa tim čovekom?

Posted
1 hour ago, Bad said:

Po meni potez utakmice je kraj treće četvrtine kada Batler srednjom promenom izbacuje Abasa u maltene reket i onda stavlja trojku bez kostiju, doktor košarke.

Izbacio ga je u reket u prostoru...ali u vremenskoj vertikali Abas je za trenutak vraćen u utorak prošle nedelje. 

• Like 1
Posted

Priča večeri definitivno Bolomboj. U onim ABA utakmicama izgledalo je da ima dug put povratka u formu ispred sebe. Sad u ozbiljnom EL meču odličan doprinos. 

Sa optimizmom možemo da gledamo u budućnost. Potpuno neobično za nas.

• Like 2
Posted

Највише ме ове сезоне радује што смо постали физички супериорна евролигашка екипа и што практично нико не може да нас надјача или надскочи. Мислим да смо сезонама уназад били тим који иако се труди, просто нема физикалије да се супротстави озбиљнијим тимовима кад постане тврдо. И уз одличан скор прошле сезоне после 26 кола, и даље је после повреде Боломбоја могло да се наслути колико ће нас коштати то што смо мекани, поготово на спољним позицијама.

Ове сезоне делује да на свакој позицији имамо играче који су за по једну позицију јачи од оне на којој играју, а верујем да то осим у стриктно тактичком смислу има и тај неки посебан застрашујући ефекат на психу противника који испред себе вечито види физички надмоћног чувара.

После Реал Мадрида смо екипа која узима највећи проценат свих доступних скокова (53.4%), а такође смо и после Олимпијакоса екипа која у највећем проценту хвата доступне офанзивне скокове (37.2%). Fun fact, уједно смо и једини тим ове сезоне који је у две утакмице успео да ухвати 50+ лопти (на гостовањима Макабију и Монаку). Више поседа логично нуди и више шанси да се постигну поени... Само бих волео да ређе губимо лопте па би та скакачка доминација била још боље материјализована.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Screenshot-20260131-090947-com-instagram

Ali što Jago juče zalepio sliku sebe i Kabokla na leđima. 😂😂😂

Deluje na slici kao da je izveo dete u setnju.

• Ha-ha 1
Posted
11 hours ago, liv7 said:

Posle 4 vezane pobede,pomerili smo se jedno mesto na tabeli..ocito da ono mesto u kom smo bili pre ove serije nije bio kanal,nego kanjon...verujem da mozemo da nastavimo da pobedjujemo,iako mi se igra u onoj  seriji od 7 pobeda vise dopadala..uostalom,vizuelni utisak i nije vazan,dokle god se pobedjuje..

Pa u odnosu na tu seriju sad pobjeđujemo u gostima što je ogromna razlika, plus su sve ekipe koje imaju visoke ambicije podigle formu.