Dzo23 Posted Tuesday at 09:18 PM Posted Tuesday at 09:18 PM Igor je legenda i gospodin. Oni koji su pogledali 3h i 15 min koliko traje emisija jasno im je sve. No, svakako je dosta više onih koji pročitaju naslove i isječke na idiotskim portalima i tako formiraju mišljenje. 🤷 2 1
Čočo Posted Tuesday at 09:18 PM Posted Tuesday at 09:18 PM 1 hour ago, srlepajce said: Kam tu red star bro.
djole_ynwa Posted Tuesday at 09:19 PM Posted Tuesday at 09:19 PM Да ли се зна где играмо у петак? Претпостављам да ће на крају ипак бити пионир и само сезонци.
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 10:11 PM Posted Tuesday at 10:11 PM Pobeda Pariza je odlična po nas. Ako dobijemo svoj meč na samo pobedu smo od Reala. Navijamo još za Efes protiv Fenera Bajern protiv Hapoela Makabi protiv Valensije Virtus protiv Monaka Baskonija protiv Zalgirisa i Lijon protiv Pao-a Da mi dobijemo Dubai, a da bude veče autsajdera , bar polovično 😍 1
Creed Bratton Posted Tuesday at 10:21 PM Posted Tuesday at 10:21 PM (edited) 1 hour ago, djole_ynwa said: Да ли се зна где играмо у петак? Претпостављам да ће на крају ипак бити пионир и само сезонци. Nigde zvanicno nije jos objavljeno, kapiram dace sutra morati da jave jer pa da u cetvrtak bude prijava sezonaca/prodaja karata jer nema smisla stvarno pustati na dan utakmice. Dobar rezultat po nas u Parizu jer svaka pobeda autsajdera nad projektovanim ekipama u top 6 spusta granicu koja je potrebna za tu poziciju, ali svakako najbitnije je da mi pobedjujemo pa sta bude. Edit: inace Real je pobedom veceras mogao da izjednaci nasu seriju od 7 vezanih pobeda, ovako ostajemo jedini sa 7 pobeda u nizu dok Fener, Monako (mi prekinuli) i Real ostaju na 6 vezanih pobeda. Edited Tuesday at 10:29 PM by Creed Bratton 6
spajk32 Posted yesterday at 12:31 AM Posted yesterday at 12:31 AM (edited) https://twitter.com/nijegoat/status/2016276411191836747 Čima u novoj epizodi podkasta o porukama i podršci koju on i tim dobijaju od Novaka Djokovica.. Nole pored svih svojih obaveza nadje vremena i da podrži naše košarkaše.. bice i u Atini na meču protiv Olimpijakosa Edited yesterday at 12:37 AM by spajk32 5 16 1
Ebuka Posted yesterday at 01:18 AM Posted yesterday at 01:18 AM Kako pet puta izgovorena laz postane istina. Jos ce Drcelic ispasti heroj kad neko uzme Grejma 😂. Vidim da citiraju Rakoca koji je izjavio da Grejm ima 2.5-3m (nisam odgledao podkast,samo vidim da ga citiraju), pre njega su ovih dana jos neki pricali kako je najplaceniji igrac ekipe. A covek kao sto rekoh nije ni u top5. 3
3x3cz Posted yesterday at 04:25 AM Posted yesterday at 04:25 AM 7 hours ago, djole_ynwa said: Да ли се зна где играмо у петак? Претпостављам да ће на крају ипак бити пионир и само сезонци. Pa to su trebali javiti u ponedjeljak najkasnije utorak. Tako su i rekli a ne da jave u cetvrtak, malo neodgovorno. Nema informacija gde se igra, karte nisu jos ni pustili u prodaju. 1
Žilee Posted yesterday at 08:15 AM Posted yesterday at 08:15 AM 3 hours ago, 3x3cz said: Pa to su trebali javiti u ponedjeljak najkasnije utorak. Tako su i rekli a ne da jave u cetvrtak, malo neodgovorno. Nema informacija gde se igra, karte nisu jos ni pustili u prodaju. Malo je i zeznuto sta reci ,zamisli kazes da se igra u areni a oni ne stignu da zavrse...nije ni ovo lako.Treba imati razumevanja 1
forumko topic Posted yesterday at 08:20 AM Posted yesterday at 08:20 AM Mogli su da ostave bazen u Areni, pa da igramo vaterpolo sa Dubaijem. Da ih Odželej sve podavi. Ionako je sprdnja da Dubai igra Evroligu. 2 9
Blade Posted yesterday at 08:42 AM Posted yesterday at 08:42 AM Moze biti i da je tako, ali mi protiv njih u zvanicnim utakmicama jos ne znamo za pobedu, tako da maksimalan oprez, ne pocenjivati ih nikako. Oni su igrom slicni Parizu, na ciju igru nismo imali odgovor pre samo par utakmica, ali ovo sada nije isti tim od tada, promenile su se neke takticke stvari i daju rezultat. Olabavili smo odbranu, a napad pojacali dotle da smo u zadnja 3 kola najbolji napad lige. I ako cemo da nastavimo da pobedjujemo, neka ostane tako. 4
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 08:43 AM Posted yesterday at 08:43 AM Jede govna i Otasević. Stavlja Grejema u Rangu sa Parkerom i Miltonom, a dečko imao 900k platu. Ova dvojica znatno vise. 7
Sokmeniki Posted yesterday at 09:01 AM Posted yesterday at 09:01 AM 14 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Jede govna i Otasević. Stavlja Grejema u Rangu sa Parkerom i Miltonom, a dečko imao 900k platu. Ova dvojica znatno vise. Pa sad krece polako spin masinerija jer je njihova sezona propast, u konkurenciji su za najvecu sramotu u novijoj istoriji Evrolige. Ali ajde da se ne prica o tome vec o Grejemu sad kolika je njegova plata. Sve spinuju i rade da se zaboravi ova njihova blamaza, tako i kad smo mi bili u losoj seriji isla je prica da se ne zna ko je gori (a zna se), pa objavljivanje koliko ko registrovanih igraca ima, koliko ko pobjeda u plej ofu itd. Samo se ne treba pecati na to, u svoje dvoriste i njih pustiti da rade to sto rade. 20
McLeod Posted yesterday at 09:08 AM Posted yesterday at 09:08 AM Sto se tice Grejema, ne znam da li je neko povukao paralelu sa Kembom Vokerom koji je isto dosao iz NBA sa jos vecim pedigreom, i to ga je doveo Sasa Obradovic glavom i bradom, i bio je potpuni promasaj. Naravno, Grejem i Voker su potpuno drugaciji tipovi igraca, iako ih povezuje donekle pozicija i taj trenutak u karijeri kada prelaze u Evropu, pa mozemo reci da su obojica bili washed. Problem je sto se to kod Grejema ne vidi definitivno, a kod Vokera se videlo kristalno jasno. E sad, mogu da nagadjam da je Obradovic koji se opekao na Vokera sad i u Grejema duva, ili je tu bilo jos necega sto ne znamo, ali dok baratamo ovim informacijama koje trenutno imamo, odnos Obradovica prema njemu je bio najblaze receno dzukacki. Prvo, to trener valjda zna, dajmo mu kredit, bavio se kosarkom i sad trenerskim poslom ceo zivot, zna bolje od foteljasa je lazni argument. Jer ova situacija nema veze sa tim da li je Sasa Obradovic dobar ili los trener. Ima veze sa njegovim socijalnim vestinama, menadzmentom, komunikacijskim vestinama, a tu imamo dovoljno materijala da kazemo da je Sasa Obradovic jedan sujetan lik, vrlo ogranicenog vokabulara i na maternjem jeziku, a o engleskom da ne pricamo, ciji maniri i profesionalni odnos prema ljudima sa kojima dolazi u dodir kao sto su novinari, i ljudima koje menadzuje, dakle igraci, jeste na niskom nivou. To nema veze sa trenerskim stilom, gde je neko Zeljko Obradovic ili Ataman, a neko Ivkovic ili Herbert. Ja nemam poverenja u nekoga ko bi "unistio jutjubera za tri sekunde" da ima dovoljno takta i drustvenih vestina da taj deo svog posla obavlja na adekvatan nacin. S tim u vezi, odnos prema Grejemu je poprimio nekosarkaske obrise, jer mi, kosarkaski, nismo videli dovoljno da bismo mogli da zakljucimo da je on washed. I to, opet, nema veze sa procenom trenera i kakav je on na treninzima. Nema nikakve veze sa Dzabari Parkerom ciji odnos na terenu nije adekvatan pored toga sto je propao igracki, Grejem kad god je dobijao sansu igrao je jako angazovano, samo nije uspevao da doprinosi u napadu. Sto se tice igrackog dela, njega je iz rotacije istisnuo Jago, koji ne moze da bude bolji igrac od njega, pa da je ovaj washed 1000 puta, prvo zbog fizikalija, drugo zbog toga sto se konceptualno tom rokadom ne resava nista u Zvezdinoj igri, jer Jago ostaje liability na obe strane terena, cak i u plus fazi kada pogadja trojke sto mu je maltene jedino potencijalno oruzje na EL nivou. Kritika ovog poteza nema veze sa tim da treba dati kredit Obradovicu posle tri pobede u gostima i da zna sta radi (iako pre toga vecina Zvezdasa priziva otkaz), vec iskazuje opravdanu sumnju da je situacija hendlovana kako treba, jer Sasa Obradovic je pokazao mnogo puta svoje lose osobine koje sam naveo gore. 20
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 09:42 AM Posted yesterday at 09:42 AM Grejem igra jako angazovano , samo ne doprinosi u napadu 😂
McLeod Posted yesterday at 09:53 AM Posted yesterday at 09:53 AM 8 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Grejem igra jako angazovano , samo ne doprinosi u napadu 😂 U smislu da se ne vuce po terenu kao Parker, intenzitet ima, ne pogadja suteve, ali u poslednjih mesec dana nismo ni videli kakvo je stanje jer nije ni igrao maltene uopste. 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM Nije igrao ni na pripremama dobro, posle se povredio. Kad se vratio nije bio pravi, probali smo i sa “ dvojkom “ sa njim i nije mogao bazen da pogodi. U ovim momentima i u ovakvim ritmom utakmica nemamo mi vremena da njega čekamo, ćeraj to odavde. 6
No name Posted yesterday at 10:02 AM Posted yesterday at 10:02 AM 12 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Grejem igra jako angazovano , samo ne doprinosi u napadu 😂 Ne doprinosi u napadu ni Davidovac pa opet igra. Grejm je pokazao zelju da igra, nije bio lelemud da ga boli uvo, nego se izuzetno trudio u odbrani, borio se na max .Pokazao je zelju, to se jasno videlo. U napadu ga nije išlo, ali je ovo izuzetno mali uzorak utakmica što je igrao, I u većini je bio klupiran za svaku sitnicu. Covek je prvi put u Evropi, nemaju svi mogućnost lakog prilagođavanja...nekom je potrebno vreme što verujem da je u slučaju Grejma. Uostalom covek je bio povredjen izašao je iz povrede i krenuo da igra samo ga je trebalo sačekati i postepeno uvoditi u ritam gde bi njegova uloga i minutaza rasli. 2
The_Big_S Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM Grejem je jedva uspevao preko pola da prenese loptu .. svaku put je to bilo na jedvite jade.. u 8. sekundi, i na ivici izgubljene lopte... Jednostavno nije išlo... 1
Dzo23 Posted yesterday at 10:09 AM Posted yesterday at 10:09 AM 39 minutes ago, McLeod said: Sto se tice Grejema, ne znam da li je neko povukao paralelu sa Kembom Vokerom koji je isto dosao iz NBA sa jos vecim pedigreom, i to ga je doveo Sasa Obradovic glavom i bradom, i bio je potpuni promasaj. Naravno, Grejem i Voker su potpuno drugaciji tipovi igraca, iako ih povezuje donekle pozicija i taj trenutak u karijeri kada prelaze u Evropu, pa mozemo reci da su obojica bili washed. Problem je sto se to kod Grejema ne vidi definitivno, a kod Vokera se videlo kristalno jasno. E sad, mogu da nagadjam da je Obradovic koji se opekao na Vokera sad i u Grejema duva, ili je tu bilo jos necega sto ne znamo, ali dok baratamo ovim informacijama koje trenutno imamo, odnos Obradovica prema njemu je bio najblaze receno dzukacki. Prvo, to trener valjda zna, dajmo mu kredit, bavio se kosarkom i sad trenerskim poslom ceo zivot, zna bolje od foteljasa je lazni argument. Jer ova situacija nema veze sa tim da li je Sasa Obradovic dobar ili los trener. Ima veze sa njegovim socijalnim vestinama, menadzmentom, komunikacijskim vestinama, a tu imamo dovoljno materijala da kazemo da je Sasa Obradovic jedan sujetan lik, vrlo ogranicenog vokabulara i na maternjem jeziku, a o engleskom da ne pricamo, ciji maniri i profesionalni odnos prema ljudima sa kojima dolazi u dodir kao sto su novinari, i ljudima koje menadzuje, dakle igraci, jeste na niskom nivou. To nema veze sa trenerskim stilom, gde je neko Zeljko Obradovic ili Ataman, a neko Ivkovic ili Herbert. Ja nemam poverenja u nekoga ko bi "unistio jutjubera za tri sekunde" da ima dovoljno takta i drustvenih vestina da taj deo svog posla obavlja na adekvatan nacin. S tim u vezi, odnos prema Grejemu je poprimio nekosarkaske obrise, jer mi, kosarkaski, nismo videli dovoljno da bismo mogli da zakljucimo da je on washed. I to, opet, nema veze sa procenom trenera i kakav je on na treninzima. Nema nikakve veze sa Dzabari Parkerom ciji odnos na terenu nije adekvatan pored toga sto je propao igracki, Grejem kad god je dobijao sansu igrao je jako angazovano, samo nije uspevao da doprinosi u napadu. Sto se tice igrackog dela, njega je iz rotacije istisnuo Jago, koji ne moze da bude bolji igrac od njega, pa da je ovaj washed 1000 puta, prvo zbog fizikalija, drugo zbog toga sto se konceptualno tom rokadom ne resava nista u Zvezdinoj igri, jer Jago ostaje liability na obe strane terena, cak i u plus fazi kada pogadja trojke sto mu je maltene jedino potencijalno oruzje na EL nivou. Kritika ovog poteza nema veze sa tim da treba dati kredit Obradovicu posle tri pobede u gostima i da zna sta radi (iako pre toga vecina Zvezdasa priziva otkaz), vec iskazuje opravdanu sumnju da je situacija hendlovana kako treba, jer Sasa Obradovic je pokazao mnogo puta svoje lose osobine koje sam naveo gore. Teško da je Sašina odluka da dovede Kembu. Pričao je u nekom od podkasta nedavno da je ovaj Rus predsednik želio da dovede Karmela Entonija iako je ovaj bio nekoliko godina u penziji. 🙂 To su pijani milijarderi koji su spremni na sve zarad nekog marketinga. Mislim da je ista stvar bila i za Vokera. Grejemu je sledeći angažman neka Koreja ili Japan, i to što je on nekad bio dobar nba igrač, to jest imao respektabilnu statistiku, apsolutno ne znači ništa. Najbolje da trener koji je svaki dan s njim nema uvid u njegove mogućnosti, a neki random foteljaš koji je pogledao par highlights-a iz 2020.godine zna da treba da igra. 🙂 13
rodriguez Posted yesterday at 10:14 AM Posted yesterday at 10:14 AM naravno da iza dovođenja kembe stoji ludi gazda rus a ne SO ali dobro, zvuči seksi da se ovom nakarika još jedno nepočinstvo. ukratko, ako dobijemo pumpai u petak, idemo u madrid po pobedu kada dođe vreme da preskočimo real. sjajno! 4
perikle Posted yesterday at 10:29 AM Posted yesterday at 10:29 AM Za grejema je dovoljno reci to da kad je sale probao da ga integrise mi smo imali skor 2-5, dok sa druge strane cim ga je precrtao mi imamo 3-1 i dobar raspored u narednih 7 kola. Sto se mene tice, nije uopste igrac za evropu, nije trebao da dolazi uopste ali neko je odlucio drugacije. Mozda i zbog prodaje sezonskih, s obzirom kakvu smo sezonu imali pre ove... Sut nije radio osim, na utakmici protiv olija, prodor igru nema jer je jako spor i slab, to i procenti za 2 govore. U odbrani na lopti mi se svidja ali se u timskoj odbrani dosta gubi. U generali sam cvrsto uz sasu sto se tice ove odluke. Nadajmo se da ce neki CBA tim uzeti ugovor koji za njih tamo nije nista. 1
McLeod Posted yesterday at 10:29 AM Posted yesterday at 10:29 AM (edited) 21 minutes ago, Dzo23 said: Teško da je Sašina odluka da dovede Kembu. Pričao je u nekom od podkasta nedavno da je ovaj Rus predsednik želio da dovede Karmela Entonija iako je ovaj bio nekoliko godina u penziji. 🙂 To su pijani milijarderi koji su spremni na sve zarad nekog marketinga. Mislim da je ista stvar bila i za Vokera. Grejemu je sledeći angažman neka Koreja ili Japan, i to što je on nekad bio dobar nba igrač, to jest imao respektabilnu statistiku, apsolutno ne znači ništa. Najbolje da trener koji je svaki dan s njim nema uvid u njegove mogućnosti, a neki random foteljaš koji je pogledao par highlights-a iz 2020.godine zna da treba da igra. 🙂 Nebitno cija je odluka, trenirao ga je i igrao mu je mnogo vise nego Grejem, iako je bilo ocigledno da nece dobiti nista od njega. To skroz na stranu, samo je kuriozitet. Ovaj drugi deo je potpuni lazni argument, i bukvalno si ponovio ono sto sam vec napisao. Znaci nikakve veze to nema sa njegovim trenerskim (ne)znanjem, jer mi ne znamo kakav je Grejem na treninzima, niti su treninzi ultimativno merilo da ti treba da igras ili ne. Na primer, i bez gledanja treninga moze sa solidnom sigurnoscu da se tvrdi da je Miljenovic medju najboljima, ako ne i apsolutno najbolji na tim famoznim treninzima, jer je decko izuzetno spreman, angazovan i sigurno grize da bi se dokazao jer je jos uvek na EL nivou neafirmisan igrac, pa eto vidimo da ni on ne igra. Iz ono malo minuta sto je Grejem igrao ako neki zakljucak moze da se izvuce to je da nije bio nespreman i da nije imao ono sto se kolokvijalno naziva kurcobolja. I opet na stranu sve ovo sto argumentovano pokazuje da je taj narativ "zna trener bolje od foteljasa" potpuna idiotarija, Obradoviceve izjave i javni odnos prema igracu je potpuno neodmeren i vrlo je malo verovatno da njegove apologete mogu da se vade na cuveno "ko zna sta se desava iza zatvorenih vrata" jer je Obradovic takav i prema novinarima i bilo kome ko ga na bilo koji nacin nesto pita ili kritikuje, tako da se moze reci da je u pitanju sujetan i tvrdoglav lik seljackih manira, vrlo ogranicene socijalne inteligencije. Sto je sve mnogo vaznije za ovaj slucaj od toga kakav je trener i kakve kosarkaske procene donosi (mada i tu mogu da se pisu carsavi), jer se ovde radi o people managementu, ne o proceni kosarkaskih sposobnosti, jer Grejem nije dobio dovoljnu sansu da pokaze svoje sposobnosti. Za razliku od na primer Davidovca, koji jeste sada sklonjen, ali je mesecima igrao neproporcionalno mnogo za pokazano na terenu iz nedokucivih razloga. Da je Grejem dobio toliku minutazu i priliku da pokaze koliko trenutno (ne) zna, mogli bismo pricati o kosarkaskim razlozima za odluku, ovako je malo teze. Edited yesterday at 10:30 AM by McLeod 2
perikle Posted yesterday at 10:30 AM Posted yesterday at 10:30 AM 27 minutes ago, No name said: Ne doprinosi u napadu ni Davidovac pa opet igra. Grejm je pokazao zelju da igra, nije bio lelemud da ga boli uvo, nego se izuzetno trudio u odbrani, borio se na max .Pokazao je zelju, to se jasno videlo. U napadu ga nije išlo, ali je ovo izuzetno mali uzorak utakmica što je igrao, I u većini je bio klupiran za svaku sitnicu. Covek je prvi put u Evropi, nemaju svi mogućnost lakog prilagođavanja...nekom je potrebno vreme što verujem da je u slučaju Grejma. Uostalom covek je bio povredjen izašao je iz povrede i krenuo da igra samo ga je trebalo sačekati i postepeno uvoditi u ritam gde bi njegova uloga i minutaza rasli. Koliko je minuta davidovac odigrao u prethodna 3 kola?
perikle Posted yesterday at 10:37 AM Posted yesterday at 10:37 AM 4 minutes ago, McLeod said: Nebitno cija je odluka, trenirao ga je i igrao mu je mnogo vise nego Grejem, iako je bilo ocigledno da nece dobiti nista od njega. To skroz na stranu, samo je kuriozitet. Ovaj drugi deo je potpuni lazni argument, i bukvalno si ponovio ono sto sam vec napisao. Znaci nikakve veze to nema sa njegovim trenerskim (ne)znanjem, jer mi ne znamo kakav je Grejem na treninzima, niti su treninzi ultimativno merilo da ti treba da igras ili ne. Na primer, i bez gledanja treninga moze sa solidnom sigurnoscu da se tvrdi da je Miljenovic medju najboljima, ako ne i apsolutno najbolji na tim famoznim treninzima, jer je decko izuzetno spreman, angazovan i sigurno grize da bi se dokazao jer je jos uvek na EL nivou neafirmisan igrac, pa eto vidimo da ni on ne igra. Iz ono malo minuta sto je Grejem igrao ako neki zakljucak moze da se izvuce to je da nije bio nespreman i da nije imao ono sto se kolokvijalno naziva kurcobolja. I opet na stranu sve ovo sto argumentovano pokazuje da je taj narativ "zna trener bolje od foteljasa" potpuna idiotarija, Obradoviceve izjave i javni odnos prema igracu je potpuno neodmeren i vrlo je malo verovatno da njegove apologete mogu da se vade na cuveno "ko zna sta se desava iza zatvorenih vrata" jer je Obradovic takav i prema novinarima i bilo kome ko ga na bilo koji nacin nesto pita ili kritikuje, tako da se moze reci da je u pitanju sujetan i tvrdoglav lik seljackih manira, vrlo ogranicene socijalne inteligencije. Sto je sve mnogo vaznije za ovaj slucaj od toga kakav je trener i kakve kosarkaske procene donosi (mada i tu mogu da se pisu carsavi), jer se ovde radi o people managementu, ne o proceni kosarkaskih sposobnosti, jer Grejem nije dobio dovoljnu sansu da pokaze svoje sposobnosti. Za razliku od na primer Davidovca, koji jeste sada sklonjen, ali je mesecima igrao neproporcionalno mnogo za pokazano na terenu iz nedokucivih razloga. Da je Grejem dobio toliku minutazu i priliku da pokaze koliko trenutno (ne) zna, mogli bismo pricati o kosarkaskim razlozima za odluku, ovako je malo teze. Davidovac je igrao iskljucivo jer su chima, jordan, buka bili povredjeni. Semi morao na 5. Ko da ti igra 4 u tom periodu? 4
Recommended Posts