Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, The_Big_S said: Ako bi iz ovoga izašli sa 5-2, bilo bi vrhunski 7-0 ako smo mogli da dobijemo 3 utakmice zaredom u gostima, verujem da možemo i 7 na domaćemo terenu. 3 1 1
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, The_Big_S said: Ako bi iz ovoga izašli sa 5-2, bilo bi vrhunski Pored Olimpijakosa kojeg racunamo kao poraz , sta mislis da cemo izgubiti jos, Hapoel ili Fener ?
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poznavajući nas, Olyja dobijamo nekih 98:106 Ostale zajebane skroz 1 1
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, 3x3cz said: Pored Olimpijakosa kojeg racunamo kao poraz , sta mislis da cemo izgubiti jos, Hapoel ili Fener ? Realno na svakoj utakmici možemo da kiksnemo i izgubimo.. ne mora čak da bude ni Olimpijakos.. Možda njih dobijemo a izgubimo recimo od Dubajia 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, The_Big_S said: Realno na svakoj utakmici možemo da kiksnemo i izgubimo.. ne mora čak da bude ni Olimpijakos.. Možda njih dobijemo a izgubimo recimo od Dubajia Meni je Dubai tu najteza utakmica. 3
Creed Bratton Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Po kladionicama smo solidni favoriti 1.40 na nas, Dubai je generalno los na gostovanjima ove sezone 3-10 skor ali opet jako nezgodna ekipa koja moze da napada na razne nacine jos im se Musa vratio sad. Ovo je prava utakmica da pokazemo napredak u odbrani jer su nam sanse dosta vece ako ih usporimo posto imaju napadackog arsenala da nas dobiju na veci broj poena a i nas ovoliko dobar napad realno nije odrziv na duge staze. Pre toga svakako sutra odmoriti neke nosioce i da prodje bez povreda pa da se spremamo za Dubai. 1
kolanidja Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Ja bih bio previse srecan da ostane ista ekipa i sledece godine sa svim prednostima i manama, jer se plasim nase uprave i da bolje od ovoga ne moze( po meni dobra selekcija igraca). Sad iz nekog drugog aspekta mislim da Davidovac i Dobric lagano trebaju biti zamenjeni mladjima od sebe. Ne znam da li je tacno za Barnu da je nas sledece sezone, ali mislim da bi cas poslao upao u Dobriceve cipele. Kondic, Djokovic, Nikolic uz Miljena su must have, kad su vec Top, Djurisic, Petrusev pa i Vukcevic nedostizni. Mislim da bi se od plata Dobrica i Davidovca pokrili ugovori svih ostalih 'klinaca'. Vasi i Guduri srecno u nastavku karijere :)
Recommended Posts