Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ja sam praktikovao da svaki put kad se vratim sa utakmice uz pivo pogledam reprizu i vidim ono što u hali nisam video. Nema bolje priče :default_coffee:

• Like 6
Posted
21 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Pavle Nikolic mora biti naredna kupovina da se podmladi domaca osnova. Iako mu fali visine za 4, jak je kao zemlja, trenutno ne vidim domaceg klinca koji mi je vise za CZ.

I da presedi dve sezone i upropasti sebe. Ne vidim neke minute za njega pored Monekea i Odzeleja.

Uostalom nijedan naš mladi igrač ne dobija minute ni u Zvezdi ni u Partizanu.

Posted

Nedelja kakva se pozeleti moze je iza nas.

Voleo bih da poradimo malo na odbrani, jer napad moze da zakaze lako.

Buka i Odzelej su dobili prave role.

Semi i Buka, za protivnika zubna muka.

Posted
19 minutes ago, alokin said:

I da presedi dve sezone i upropasti sebe. Ne vidim neke minute za njega pored Monekea i Odzeleja.

Uostalom nijedan naš mladi igrač ne dobija minute ni u Zvezdi ni u Partizanu.

Kad je Deda imao minute, ne vidim zasto ih i on ne bi imao.Taman Deda da ode put Turske ili Rusije ili u neke Tenerife ili Mursiju

• Like 4
Posted

G-g-Mu-l-Xw-AAw-D-R.jpg

Mi ako ovaj period pred nama završimo onako kako se i očekuje na kraju regularnog dela ćemo biti u prvih 4. Dugo ovako dobar raspored nismo imali. 💪🔥

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
17 minutes ago, Čočo said:

G-g-Mu-l-Xw-AAw-D-R.jpg

Mi ako ovaj period pred nama završimo onako kako se i očekuje na kraju regularnog dela ćemo biti u prvih 4. Dugo ovako dobar raspored nismo imali. 💪🔥

Polako sa lozenjem, umeli smo mi itekako usrati laksi raspored. Treba ici od utakmice do utakmice i ne ici u fatalizam ili ekstazu prelako. Nama je izgleda ona brutalna 4. cetvrtina sa Armanijem spasila sezonu u EL, tesko da bismo dobili obe tekme posle, a vrlo verovatno nijednu od njih. Ozbiljan psiholoski podsticaj je to bio za ekipu. 

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 16
Posted

Apsolutno, nije toliko vazan raspored nego u kakvom si naletu i kako igras.

Mi smo Virtus dobili na guzove kuci uz srecu da Edvards promasi sut za pobedu sa svoje pozicije, a u gostima smo ih izdominirali. Utakmicu po utakmicu.

• Like 7
Posted
2 hours ago, Kosjan Willavić said:

Pavle Nikolic mora biti naredna kupovina da se podmladi domaca osnova. Iako mu fali visine za 4, jak je kao zemlja, trenutno ne vidim domaceg klinca koji mi je vise za CZ.

Nema rezona razmišljati o takvim stvarima dok je na snazi aktuelna sns megalomanija. 

Sa ovakvim budžetom i ambicijama (i kluba i navijača) besmisleno je zakopavati momka od 20god koji neće dobiti priliku ni da igra, a ni da adekvatno trenira, što mu u tim godinama jako treba.

Nepotrebno je da se dovodi bilo ko mlađi od 24god, osim ako je mega talenat tipa Petrušev i sl.

Kad sve ovo uskoro prođe (a proćiće) onda da vidimo šte će od Zvezde (i Partizana) ostati, da se presaberemo, pa ako bude moguće - prikupimo najbolje što ima od relativno mladih igrača. Računam da i pomenuti Nikolić tada neće imati više od 22-23god, neće mu biti kasno.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Kosjan Willavić said:

Mislim da prosto nema smisla dovoditi domaće "klince" koji će da presede na klupi. Prvi Miljenović. Ako već ne igra Grejem, zašto onda ne može Miljenović da upadne i eventualno uzme 5-6 minuta? A valjda i oni sami vide iz primera Miljena, Stojkovića, Radošića... Bolje da igra gde god, stasava i eventualno dobije priliku da ode preko negde nego ovde da greje klupu i moooožda uđe 30 sekundi protiv Ilirije. Iako bih stvarno i ja lično voleo da vidim po nekog "klinca" koji dobija minute, kao onaj mali iz Baskonije. 

Posted
1 hour ago, Cavani said:

Apsolutno, nije toliko vazan raspored nego u kakvom si naletu i kako igras.

Mi smo Virtus dobili na guzove kuci uz srecu da Edvards promasi sut za pobedu sa svoje pozicije, a u gostima smo ih izdominirali. Utakmicu po utakmicu.

Baš, nije toliko ni do rasporeda, nego do toga kakav momentum imaš i u kakvom si naletu. A mi smo trenutno " rode the momentum" i sad samo utakmicu po utakmicu i po mogućnosti nastaviti u tom istom ritmu i to bi trebao biti put za postizanje konačnog cilja a to je minimum Play-in.