Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ovaj adidasov dres nam je svakako 10/10 ... al nmg da ne prokometarišem kako dobro izgleda logo fondacije delije na njemu... vrh

• Like 3
Posted

Stvarno NBA Zvezda.

Obradovic jeste kriv za Partizan, jer je nekom hteo da dokaze ne znam ni ja sta.

Nakon toga ceo tim je potpuno potonuo.

Pogledajte minutazu Davidovca, pogledajte kako Zvezda sprinta gore dole...uz to Buka je nadosao posle one povrede, ovako visoko da se vine, niko nije mogao da nasluti.

Uz Monekea koji takodje hvata konstantu, nasla se uloga Batleru, Miler manje uzima hero suteve, Odzelej konacno dobija minute koje popunjava na najbolji nacin...

Ako nastavo ovako da "imlementira" Sasa od mene ima svu podrsku. 

Dobiti tri od tri na strani...tesko je da jebe rak raka.

Necu da se napalim kao posle prve serije koju je napravio, ali i dok je bio Sfero i sve ovo vreme znam da imamo nikad bolje igrace, a znam i da je tesko sve te glave zadovoljiti.

Drago mi je da nas je sve vise, posle jezivog starta sezone, evo Bolomboj je skoro debitovao, poceo Rivero, a sad kako cujem i Karter krece polako.

Napatili smo se pored svih ovih pobeda, mislim da je najlepse od svega videti ove momke zdrave i kompletne.

Sve u svemu, nedelja iz snova, hvala Sasi i momcima.

• Like 9
Posted
29 minutes ago, kokodakalo said:

Karter dobio dozvolu da trenira

Krenuo sam da pišem o utakmici, ali me ovo oduševilo više od pobjede. Sjajna vijest. Može se svašta kad je čovjek zdrav, a ništa bez toga.

• Like 23
Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Krenuo sam da pišem o utakmici, ali me ovo oduševilo više od pobjede. Sjajna vijest. Može se svašta kad je čovjek zdrav, a ništa bez toga.

najlepše je upravo to što dečkonja nastavlja sa karijerom...Godspeed bro.

• Like 5
Posted
On 1/16/2026 at 2:32 PM, Guru said:

Za pratioce Jagovog plus minusa: +8 sa njim na parketu, bez izgubljene lopte, pomogao da se uspostavi unutrašnja igra i da se kažnjava mismatch dobrim post entry pasovima, generalno strpljiva i racionalna košarka, napad je fino funkcionisao sa njim na parketu, bocnuo i važnu trojčicu u tranziciji. :classic_sleep:

pa +5 protiv Monaka

pa +8 protiv Virtusa

:default_coffee:

• Like 10
Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Sad vidim za Kartera. Prelijepo zaista...❤️

Niko više da spomene Grahama? 🫣

Ako da Bog Karter da opet istrči na teren i Grejm može komotno da pakuje kofere za Portoriko. 

Posted

Zelim da se izvinim Sasi i sta god da se desi u naredim utakmicama,posle ova dva gostovanja kapa dole kralju.

I Batler je stvarno opaka zverka,daj Boze da ostane ovde samo,ovo je zagrevanje za njega.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Ako da Bog Karter da opet istrči na teren i Grejm može komotno da pakuje kofere za Portoriko. 

A zašto postoji potreba nakon serije od tri pobede u gostima i ovakve igre večeras da se bilo ko tera u Portoriko?

• Like 14
  • Thanks 1
Posted
Just now, TB Told said:

A zašto postoji potreba nakon serije od tri pobede u gostima i ovakve igre večeras da se bilo ko tera u Portoriko?

Niko ga ne tera. Njemu je to neminovno. Da li na kraju sezone ili možda i pre. On trenutno nema ništa šta je potrebno ovoj ekipi. A sve ovo sam rekao u kontekstu povratka Kartera koji ima i te kako šta da ponudi. Ako se vrati spreman. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Guru said:

pa +5 protiv Monaka

pa +8 protiv Virtusa

:default_coffee:

Ne samo to, nego već treću utakmicu pravimo osetnu prednost kada su Jago i Batler na parketu, naročito u drugoj četvrtini. Baš fino funkcionišu petorke sa njima, uopšte nemam utisak da su minus u odbrani.

Edited by Estrella Roja
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

U pravu si. Kakav Portoriko, bre. Kina! 

Posted

Svaka čast momcima za ova tri gostovanja. Svako je dao po 2 l krvi da se ovo izvuče. A sad preozbiljno do kraja. Da ne slutim, prošle godine smo bili negde 5-ti u ovo vreme i najbolji raspored do kraja i uspeli smo sve da izgubimo.

• Like 1
Posted (edited)

Djeluje da je Sasa nasao dobitne kombinacije u spoljnoj liniji.

Startuje se sa Kodijem, Nworom i Dobricem/Kalinicem, a sa klupe ulaze Batler pa Yago i to daje rezultate za sad. 

Batler nosi taj second unit, a Yago igra zaista racionalno, a ako ga sut bude slusao moze biti izuzetno koristan.

Sale je presjekao i Grejema i sklonio i pruzio podrsku Yagi i pogodio je. Svaka cast na tom potezu, stao je iza svojih rijeci i bio je u pravu.

Edited by Sokmeniki
  • Like 3
Posted (edited)

Jago iscrpljuje protivnike kada iz tri puta postavlja pik jer ni naši numeju dobjasne na koju stranu tera brat. 

Nekoliko puta im se igrači sudaraju kod preuzimanja.

Em malečak em zipovan...kada se spusti nisko ko pile da juriš po avliji.

Edited by wing
  • Like 2
  • Ha-ha 14