Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sale zatvorio usta svim znalcima. Tim digao formu u najboljem trenutku. Tri pobede na vezanim gostovanjima a sad još vezana domaćinstva. Ajde breeeee!!! 🔥❤️ 8
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav odgovor ekipe na onu blamazu protiv Zalgirisa! Bravo! 2
Estrella Roja Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Neverovatno smo, preko 300 poena na 3 teška gostovanja i 3 pobede! Bravo Zvezdo ❤️🤍 11
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovde se beše tvrdilo da najkasnije do kraja januara idemo ispod 50% pobeda?
MisaF Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pokajte se nevernici, svi koji ste pljuvali Sašu nakon male krize. 2
City Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kaze Plavsic: Batlera nista ne zanima, trojka sa 8 metara... :) 3 1 1
Dropkick Murphys Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Raspertlali smo Duškove walkmaxx patike, može lagano da krene uzbrdo. 7
kokodakalo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sve tri pobede su velike, ali ova veceras i autoritativna 7
bodo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kanonada naših. Izundu maestralno. I bezobrazan pokušaj sudija da vrate Virtus u meč ali ne daju naši. 33
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Odlično drugo poluvreme, ubedljivije bi ih dobili da nisu sudije odlučile da budu u centru pažnje. Svakako u nastavku takmičenja mora bolje u odbrani. Tri velike pobede u gostima. Sjajno! 2
Žilee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Izundu 10 skokova opet double double ,CMM 12 asista 💪 2
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bravo sudijama, zbog njih nije bilo preko 20 razlike. Momci, naklon do poda. 3
Manoly Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zvezdaaaa!!! Kratko cebe je ova ekipa, dajte da verujemo u njih... Samo jos jace voleti Zvezdu. 3
božija noga Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jedan od hajlajta večeri. Dupla pobeda protiv Virtusa koja mnogo znači. Opet smo ispustili veliku prednost.
Popular Post Guru Posted 13 hours ago Popular Post Posted 13 hours ago CMM 12 asistencija i 0 izgubljenih lopti za 24 minuta To se traži. 59 1
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ni najveći optimista ovde medju vama nije verovao u 3 od 3 sa gostovanja. Ja sam očekivao 2 od 3, ali ja nisam normalan. 😂 Veliki naklon za Sašu i igrače, pokazali su da su tim, a mi tek imamo oruzja da budemo još bolji nego što jesmo. Sad ide mnogo mnogo laksi raspored. Sve zavisi od nas. 13
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Iso košarka sa: Milano 22 asistencije Monako 29 asistencije Virtus 31 asistencija. Ćelafuto odlazi!!! 👋👊 18 2 1 2
Manoly Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Knipex said: Aaaaaaaaa Kucice vazda cekam! 3
Recommended Posts