JPM Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Guru said: CMM 12 asistencija i 0 izgubljenih lopti za 24 minuta To se traži. Danas i Yago odlican. Tukli ga kao vola. 31
McLeod Posted January 23 Posted January 23 Ozbiljna NBA kosarka je ovo bila, mozda utakmica sezone. Svaka cast 11 3 1 1
Problem sa licnim greskama Posted January 23 Posted January 23 31 asistencija, 7 dvocifrenih. Poezija u napadu. 6
Teleći sač Posted January 23 Posted January 23 Svaka cast za ove tri vezane pobede. Narocito za vecerasnje drugo poluvreme koje smo odigrali maestralno - da nas sudije nisu sasekle tri ili cetiri puta, isli bismo i na preko 110. Posle one blamaze protiv Zalgirisa i jako losa 2 meseca ekipa se sabrala, restartovala i cini se izvukla iz kanala. I energija, i zelja i kohezija, sve je sada na mnogo visem nivou. Verujem da je to Saletovom zaslugom i direktno i indirektno, jer tweakovanje minutaze i uloga nekim igracima je ocigledno donelo dosta toga dobrog. Idemo dalje. 2
Manoly Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, JPM said: Danas i Yago odlican. Tukli ga kao vola. Veceras sasvim dobar, racionalan, ocigledno trener znaE zasto ima minute u odnosu na famoznog Devontea. 1
suptil Posted January 23 Posted January 23 Е сад да потврдимо форму на домаћем паркету. Ишли смо у серију као јесенас. Са једном подужом серијом катапултирамо себе на место где мислимо да припадамо. Браво за Изундуа пре свега поново дабл дабл.Домаћин је могао само да нам се поклони. 6
Webad Posted January 23 Posted January 23 ❤️ puno! Svakome svaka cast, ali posebno za batlera, buku i kalinu Hvala momci 5
Wook Posted January 23 Posted January 23 Period loših igara se poklopio i sa povredom Izundua. Bio je u istoj ovakvoj formi kad se povredio. Ako bi se i Bolomboj vratio u formu, bili bi opasni ispod koša.
srlepajce Posted January 23 Posted January 23 Kodi je imao dabl dabl (10p, 11asis) za 18 min Kad je Plavsic rekao dabl dabl pomislio sam da lupa
bosMan_jr Posted January 23 Posted January 23 10 minutes ago, MisaF said: Pokajte se nevernici, svi koji ste pljuvali Sašu nakon male krize. Ostalo bi nas 7 na forumu 4 2
Čočo Posted January 23 Posted January 23 (edited) Nismo ni svesni kakvu smo ekipu na kakvom domaćem terenu rutinirali. Prvi put su ovo doživeli ove sezone. Preozbiljan skalp. 🔥😍 Edited January 23 by Čočo 10
JPM Posted January 23 Posted January 23 Cestitao nam samo losmi, od komsija ni jedno jedino bravo. Tuga. Hvala @Losmi17, od srca. 1 2
Geronimo Posted January 23 Posted January 23 Ja bih voleo da, posle ove serije pobeda, vise niko nikada na ovoj temi EL igraca i EL trenera nazove 'neznalica', 'amater', 'nemac pojma'. Imamo EL trenera, svaki igrac ima EL kvalitet i makar po neku sjajnu EL partiju. Mi smo EL klub. Hvala. 24 7 2 1
Dzo23 Posted January 23 Posted January 23 7 minutes ago, Losmi17 said: Premocni ste. Brate da li je ovo novi medeni mjesec ili da se ne ložim bezveze? 1
Milko Miller Posted January 23 Posted January 23 Ključ svega 0 minuta Donatasa u drugom poluvremenu. 3
Žilee Posted January 23 Posted January 23 'Nate Sale je los strucnjak ,izgubio svlacionicu,alo strucnjaci nema vas? 1
TB Told Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, Geronimo said: Ja bih voleo da, posle ove serije pobeda, vise niko nikada na ovoj temi EL igraca i EL trenera nazove 'neznalica', 'amater', 'nemac pojma'. Imamo EL trenera, svaki igrac ima EL kvalitet i makar po neku sjajnu EL partiju. Mi smo EL klub. Hvala. Nažalost to može da traje do prvog poraza. 3
Losmi17 Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, Dzo23 said: Brate da li je ovo novi medeni mjesec ili da se ne ložim bezveze? Nisam siguran da imam odgovor na ovo pitanje, makar ne sada. 1
Recommended Posts