Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Baš teška utakmica. Milano je sad kompletan. Ovako kad pogledaš na papiru imaju sve. Mislim da je i Guduriću lakše kad ima više opcija pa on iskoči iz drugog plana. Nije baš igrač kom odgovara velika potrošnja, ali zato je baš opasan kao sekundarni kreator na terenu. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted (edited)

Armani toplo - hladno, što je karakteristično za njih nekoliko sezona unazad, ali treba reći da su uhvatil formu i da trenutno igraju dobro. Takođe treba biti pošten i reći da su oni putujuća bolnica ali sad su se kompletirali.

Objektivno imaju bolje igrače od nas na svim pozicijama, i u boljoj su formi. Naša prednost je iskusniji trener.

Sve u svemu šanse su nam jako male imajući u vidu kako smo odigrali prethodnih 4-5 utakmica.

Lorenco-Manion

Brooks 

Gudura i Bolmaro od 1 do 3 pokrivaju

Shields 2/3

Leday - Riči

Nebo - Booker

Edited by Dzo23
Posted

Док год Чима Монеке облачи дрес Звезде, она има шансу да победи сваку утакмицу. Његов став је феноменалан, енергија заразна, стил игре јединствен, а допринос било кроз статистику или кроз детаље који се не огледају у њој немерљив. За 460 минута колико је провео на терену ове сезоне, ми смо на +66. За 380 минута колико није, -50.

Нека се сачува фаулова против оног љигавца и нека поведе саиграче ка брејку са не више од 3-4 минута одмора по полувремену. 🤞

1 hour ago, Mile1 said:

Jago u plusu u +/- kategoriji

Прихватио бих и позитивну нулу! 🙌

• Like 7
Posted
5 minutes ago, Dzo23 said:

Armani toplo - hladno, što je karakteristično za njih nekoliko sezona unazad, ali treba reći da su uhvatil formu i da trenutno igraju dobro. Takođe treba biti pošten i reći da su oni putujuća bolnica ali sad su se kompletirali.

Objektivno imaju bolje igrače od nas na svim pozicijama, i u boljoj su formi. Naša prednost je iskusniji trener.

Sve u svemu šanse su nam jako male imajući u vidu kako smo odigrali prethodnih 4-5 utakmica.

Lorenco-Manion

Brooks 

Gudura i Bolmaro od 1 do 3 pokrivaju

Shields 2/3

Leday - Riči

Nebo - Booker

Zaboravio si Elisa koji igra fantastično. 

Posted
Just now, propolis said:

Zaboravio si Elisa koji igra fantastično. 

Nije igrao poslednjih nekoliko utakmica, pa zbog toga nisam načisto da li je povređen ili igra samo italijansku ligu. 

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Da se na KK live nece polivati govnima igraci.

S obzirom da se broj optimista povećava goriće live tema 🙂

Posted
2 hours ago, Mile1 said:

Nisu krivi igraci kriv je celafuto

Ma jok ,sto su krivi Kodi Jago i Devonte sto ne znaju da organizuju pozicioni napad a vode se kao plejevi. A tek sto nemamo jednog igraca koji ume ledjima da sazida to je tek misaona imenica.

Posted
36 minutes ago, Tex_Willer said:

Elis nije u neka pretnja u el

Pretnja nije Jago, Elis jeste pretnja. 

Nama nikad ni Mado lo nije bio pretnja. 

Odlicnih meceva na obe strane je imao Elis, jako zahvalan igrac.

• Like 2
Posted (edited)

Nama nisu pretnja Bruks Gudura i kompanija,nas redovno prangijaju Rici Bolmaro Manion Tonut itd...bice zamiljivo kako cemo mi da branimo pik Gudure i Niba na primer 🫣

Edited by Žilee
  • Like 1
Posted

Ja koji sam po prirodi optimista i koji uvek kaže da ćemo pobediti mislim da veceras ništa optimisticno i dobro nećemo videti, gubimo glat u drugoj četvrtini. Nemoj da se lozimo džabe, trenutno bi izgubili od Asvela po formi

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Žilee said:

Nama nisu pretnja Bruks Gudura i kompanija,nas redovno prangijaju Rici Bolmaro Manion Tonut itd...bice zamiljivo kako cemo mi da branimo pik Gudure i Niba na primer 🫣

Jos ako Obradovic posusa forumase pa isforsira Montejunasa i smakme Odzeleja sa centra.. 

Posted (edited)

Jedina naša šansa je da se igrači samoorganizuju i počnu da igraju košarku. Ako to i dalje bude vodio Ovaj Bez Kose biću zadovoljan svakim porazom ispod -20.

Edited by Bejn
Posted
40 minutes ago, Žilee said:

Zanimljivo je da se još od utakmice iz prošle sezone provlači ovde kako je Bolmaro kanta od igrača, samo ne znam zbog čega..

Posted
45 minutes ago, keli165 said:

Zanimljivo je da se još od utakmice iz prošle sezone provlači ovde kako je Bolmaro kanta od igrača, samo ne znam zbog čega..

Budimo realni nije ni ne ekstra klasa da bi nama svaki put strpao 20+ a sledeci put kad ubaci 20 prodje dobrih 10 utakmica