JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, Summerfunk said: Kažu da Bolomboj putuje sa ekipom. Pretpostavljam da će kao Izundu sedeti samo na klupi, čisto da uđe u ritam štobsereklo 😄 Sedece na klupi i mrko gledati domacine! 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Inace jako bitna vest Smajli out 2 nedelje sto znaci da nece biti Dusku na raspolaganju sledece nedelje protiv nas 7
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ko god nas je kleo nije dangubio. Uvijek kod nas neke povrede, neka sranja.. jos me puca depra kad se sjetim Kampaca i registracije.. amaterski radimo sve
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Phobia said: Pozdrav za sve pesimiste na forumu koji kazu da je BokiBoj zavrsio sezonu A je l' licenciran za EL ili ide kao navijač?
3x3cz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nastavimo li kao do sada i u ova tri meca, mogla bi poseta biti kao kod komsija veceras 😑
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, quentin said: A je l' licenciran za EL ili ide kao navijač? Da, registrovan je zvanično i za EL
ljutikrilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago da li bi neko bio ljubazan da napiše sve štetne ugovore koje je čović potpisao sa igračima u onom momentu kada je znao da je bivši u klubu? davidovac? luka mitrović? jago? nedović?
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam se više pribojavao da se Bolomboj iz Amerike ne vrati sa Plavšić frizurom. Za povredu i oporavak nije frka 2
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, ljutikrilo said: da li bi neko bio ljubazan da napiše sve štetne ugovore koje je čović potpisao sa igračima u onom momentu kada je znao da je bivši u klubu? davidovac? luka mitrović? jago? nedović? Pa to ti je to uglavnom. Tu su Davidovac i Dobrić još. Ako je istina, imaju 800.000e i 700.000e platu 😄 Ne znam je li Plavšić isto projekat Čović? Ako se ne varam, Yagu, Dobriću i Davidovcu ugovori ističu sledeće sezone.
ljutikrilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago dobrić je došao na početku prošle sezone, nebojša je već bio aut...
3x3cz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, ljutikrilo said: dobrić je došao na početku prošle sezone, nebojša je već bio aut... Mislim da je bio je tu, Janis je rekao da je dosao kad je roster bio popunjen zato mu i nije igrao na početku. U fazonu covic ga doveo.
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ih, ko da su Drceli problem pare i 'stetni' ugovori... :) 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko bi voleo da vidim sutra BokiBoja na terenu bar minut🤩 5 1
Big Ticket Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Симптоматично је да нема капитена у авиону. А има Јагоша благоша... не знам, наопако. 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, ljutikrilo said: dobrić je došao na početku prošle sezone, nebojša je već bio aut... Pa da, tad je i Petrušev došao. Imaš onu sliku iz Crown Plaze mislim da je, gde je "pregovarao" sa Filipom i Dobrićem. On ih je zacementirao ovde godinama...
spanac2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Big Ticket said: Симптоматично је да нема капитена у авиону. А има Јагоша благоша... не знам, наопако. Prvo je bilo bez Dobrića, sada je tu. 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) BoBo moj! 😍❤️ To je to. Znači i definitivno se računa na njega. Sa ovom registracijom smo završili za ovu sezonu. A s obzirom da već kreće i da putuje sa ekipom možemo ga očekivati ili sutra ili u sledećoj utakmici. Jer ne vidim ni jedan razlog što je sad registrovan i putuje sa ekipom ako nije spreman da zaigra.❤️ Edited 3 hours ago by Čočo 4 1
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mozda su mu americki doktori dali zeleno svetlo, videcemo dal ce makar minut upisati. Nasi kazu da je iznad ocekivanog stanja dosao, pozitivno su se iznenadili svi, to samo pokazuj koliki je borac Bolomboj. Najavili su da ga ne ocekuju pre kraja ovog meseca, tako da me iznenadila vest da putuje. 8
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, spanac2 said: Prvo je bilo bez Dobrića, sada je tu. Nema Izundua?
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Žilee said: Nema Izundua? Ako još nema Izundua onda će definitivno da zaigra. 😍 1
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Ako još nema Izundua onda će definitivno da zaigra. 😍 A mozda smo ga poveli radi treninga ako vec nema Izundua,ali ajde da vidimo.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Ako još nema Izundua onda će definitivno da zaigra. 😍 Neće. Tako je bilo i u derbiju, kad je Izundu sedeo na klupi jer nema par treninga sa ekipom, nije bio tu... Bolomboj bi trebalo u Zadru da uđe, ako se vodim nekom logikom
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: Neće. Tako je bilo i u derbiju, kad je Izundu sedeo na klupi jer nema par treninga sa ekipom, nije bio tu... Bolomboj bi trebalo u Zadru da uđe, ako se vodim nekom logikom Ako se vodim logikom da Saši gori pod nogama a da je BoBo spreman, sva je prilika da će već sutra u vatru.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda uzme i par minuta sutra,ne bi bio registrovan mislim danas,verovatno mozda uzme malo 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čočo said: Ako se vodim logikom da Saši gori pod nogama a da je BoBo spreman, sva je prilika da će već sutra u vatru. Ne kažem, možda bude šljakao 20 minuta čak. Možda će kao Grejem nešto sitno da odigra, čisto da oseti parket opet i onda ~15tak minuta u ABA. Bilo bi super da uđe sutra makar na 30 sekundi. Ali kontam da će pre u ABA da debituje i uzme neke minute. 1
Recommended Posts