No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve vidjeno večeras , ravno porazu. Nećemo daleko stići sa ovom igrom i formom. Saša Obradović ne zna gde bije. Razigrava u Aba ligi Kalinica I Mekentarjera, a neke igrace za minimalnu grešku šalje na klupu. Obradović je ubio ovaj tim u pojam . I ono što su znali kada su se skupili posle odlaska Sveropulosa, više ni to ne znaju. 9
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Je-zi-vo! Odbrana ne postoji, jebena Bosna nas rešava posle 2 pasa a neće Žalgiris i Valensija. Obra je ubio ovu ekipu u pojam, nemoguće da se svi redom odjednom ovako raspadnu. Sklonio je Jaga, ali zato Kalinić žari i pali, Deda takođe. Pozicioni napad sa Kodijem je jeziv, nije ništa bolje kad uđu Grejem i Batler. Miljen ubijen u pojam takođe. Nvora nerezonski igrač koji ne igra odbranu, čovek igra za sebe. Odželej skače na svaku fintu šuta, Izundua ne treba ni komentarisati. Biće vrlo neprijatno sledeće 3 utakmice koje ćemo ubedljivo izgubiti, pa će onda verovatno morati da najure ćelavog. Nema leba ovde. Možda nas Zadar ponovo resetuje... I put my hopes in that... Edited 1 hour ago by Issey 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Guru said: Ćelava prevara da prestane da implementira (ovo je ključno upotrebiti u postu) njegov small ball i pusti ovog momka koji je praaavi centar da igra: Još samo da sredimo ono pravilo iz NBA Letnje lige da igrač može da napravi 10 faulova na utakmici i mirni smo. Izunudu je bas veliki problem koncepcijski.Jer se sam iskljuci zbog faulova jednostavno ne zna da se cuva. Pa zbog toga se primenjuje small ball ne zato sto ga Obradovic voli. A ne pomaze cinjenica da je on zamena 35godisnjaku. 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za malo da nam Bosna strpa 100p sa dva i po igraca. Sta Obradovic radi na treninzima, osim sto uigrava small ball. Protiv Milana ce da bude jako neprijatno. Definitivno igramo najgoru timsku odbranu u EL. Goru cak i od grobara sto je sramota sama po sebi. U poslednjih 5,6 utakmica imamo sigurno 15ak turnovera po mecu. Iritantno smo negledlvi trenutno. 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izundu ne može da igra ozbiljnu košarku. Njegov maksimum je treči centar u ekipi koja igra EL košarku. Sve što dobro uradi u napadu, a ima stvari koje radi dobro, prospe užasnim faulovima. To nije dovoljno ni za rezervnog centra. Sa druge strane postava u kojoj Odželej igra centra dosta minuta logično će da pati na skoku. Moneke može da pomogne tu dosta, ali nije dovoljno da anulira toliki nedostatak visine. Pa i protiv Bosne patimo na skoku, a ne protiv EL ekipa. 2
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mucenje za gledati. Otkaz je trebao dobiti posle derbija, ali ni sad jos nije prekasno da se uradi i pokusa spasiti sezona 1 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Имплементација у пуном јеку, замало стотка од Босне, браво.
Diogen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od Valensije u 4/4 29 poena, od Žalgirisa u 4/4 31 poen, i od mučene Bosne u 4/4 29 poena. Počeo je izgleda da se nazire taj pečat koji se čekao… Milano, eve nas! 💣
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se ne ljubimo. Moze da poljubi samo parket još neki put. 3
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Po ugledu na komšije - odbranu ne pipamo. Butler je daleko od najboljeg napadača u EL i takve kvalifikacije dečku mogu samo da škode a vidim da se to dosta primilo. 6
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema više mjenjanja trenera. Ako neko treba da ide to je uprava. Dosta je bilo. 1
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gde smo stali ,tu i produžili. Odbrane bez,primili za malo 100-ku od mučene Bosne. CMM i Kalina se raspadaju ali bez obzira gule po 25+ i imaju status Božanstva kod SO. Ali bitno je da kenjamo po Grejemu koji ima status Pionira i ništa gori nije od Kalinića. Zaključak,implementacija još u toku,SO je izgubio svlačionicu i Milano će nam utrpati 120 sledeću tekmu. 3
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, Nini3112 said: Bice totalno drugacija utakmica nego protiv Zalgirisa.. Trebaće vremena da se ekipa opet podigne... za početak treba očekivati pristojniji poraz uz znakove života... jer od ovoga sada što igramo, teško da može gore..
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nista ovo ne valja, iako smo pobedili. Svaka iole normalna evroligaska ekipa ce nas pobediti sa 15+poena razlike. Obradovicu odlazi a Drcelic neka obezbedi da mu se isplati bonus za kup 1
FireKeeper Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta znam, meh… nema mesta nekom argumentovanom optimizmu… ali, ne bi me iznenadilo da roknemo Milano. To bi bilo tako ciganjski.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Po ugledu na komšije - odbranu ne pipamo. Butler je daleko od najboljeg napadača u EL i takve kvalifikacije dečku mogu samo da škode a vidim da se to dosta primilo. Ne znam,ja ipak mislim da je klasa ali ga je i njega Obradovic ubio u pojam
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma Sasa je kriv za sve, bukvalno je kriv sa uzasnu sutersku formu Grejma, i takvu nonsalanciju Batlera... Nemoj nista da je do igraca! Sve je Sasa kriv, komedija. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sta je ovo Batler veceras igrao? Od Grejma mozemo ocekivati da mu ovi sutevi iz driblinga ulaze ali nesto drugo tesko..
zvezdsusrcu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 22 minutes ago, Stefi88 said: Ma Sasa je kriv za sve, bukvalno je kriv sa uzasnu sutersku formu Grejma, i takvu nonsalanciju Batlera... Nemoj nista da je do igraca! Sve je Sasa kriv, komedija. Kako igraci izgledaju je ogledalo trenera. ako jedan igrac igra lose, to je do njega, ako vise utakmica, vise igraca ne lici na sebe, to je do trenera. Besmislene rotacije, jos gore uparivanje igraca, zaboravljanje igraca na klupi, jedne klupira i kad ne pogrese, druge forsira i kad prave gluposti, igraci ne znaju sta se od njih ocekuje….To je do trenera. Nadam se da ce zarad sebe i Zvezde poceti da koriguje svoju sujetu jer ako nesto ne promeni, ne pise nam se dobro. Edited 1 hour ago by zvezdsusrcu 2
Disfruto Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Na konferenciji za novinare se moglo cuti da su igraci krivi, ali ajde nista sto se nije moglo ocekivati od egomanijaka
Bode Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ja ne znam koji je prihvatljiv broj izgubljenih lopti na mecu (ok, sto manje) ali mi imamo svaku utakmicu 15-20. Kapiram da dosta faktora utice na to, ali da je to postao standard ekipe, ne mirise na dobro. Protiv Spartaka 10, protiv Hapoela i Valensije 13 je record low, u zadnjih 10+ meceva. Sve ostalo 15 i vise. Protiv Efesa cak 23.
wing Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ona faza kada ti ne odgovaraju ekipe u majice na bratele. Ovo odelo neće videti plej-in.
Recommended Posts