Summerfunk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Minic bi tu bio idealan kandidat. Neopterecen vaznoscu rezultata i tezinom takmicenja, posto verovatno i ne zna koje je koje, sigurno bi pokidao😆 Ako dođe do smene Saše, Tomić će da obuče odelo, jer mi boljeg u klubu nemamo
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 35 minutes ago, Elevator Operater said: Zbog ovoga je uglavnom sranje ući na vasu temu (a tek ostaviti pokoji komentar). Bukvano prvi put u x vremena svratim kad je kod nas već mrtvilo... i ovo smeće od posta je prvo sto ugledah. Istovremeno jedva da sam iznenađen. Jbg, proteklih skoro mesec dana načitasmo se na vašoj temi da su sirotog Zeljka busili i nameštali svi živi u ovoj državi, od političara do sportista. Pa onda valjda i mi Cigani imamo dušu i pravo da sebi damo oduška da je i nas nameštao neko, makar to bio i samo KKP. 1 1
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Kako se ponaša Saša sve ode ka tome da mu se ponovo desi kup i otkaz u februaru kao onomad. Ne bude li se urazumio, Penjaroja će mu presuditi i to je to od njega. To mu neće preći niko. Dakle ekipa je prodisala odlaskom Sveropulosa, I igrala nešto dok ovaj nje umešao prste i počeo da implementira....kako je on duže u klubu tako ekipa sve gore izgleda. Uneo je takav haos i razbio nešto što je imalo glavu i rep i igralo odličnu košarku i doveo do neprepoznatiljivosti. Ovo je ona izreka kad kažu da bi neko i kliker pokvario a to je upravo on. Pariz,Valensija,Zalgiris, ovo je bukvalno bilo gazenje....bez ikakve reakcije i objašnjenja. Sramno da sramnije ne može biti. Napokon smo uhvatili zalet da nešto uradimo u EL I onda ovakav nastup. I slep vidi sta se radi i kako vodi tim . Bukvalno ga drži serija pobeda u onom tranzitnom periodu od odlaska Swerkana, kad se ekipa skupila pod Tomovicem i igrala na tom talasu. Čim je ovaj preuzeo vođstvo i krenuo da implementira mi najebasmo . Edited 10 hours ago by No name
Summerfunk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 10 minutes ago, No name said: Ne bude li se urazumio, Penjaroja će mu presuditi Bude li mu Fenjaroja presudio, on mora da podnese ultra pro max neopozivu ostavku. Ajde što ga je Ocokuljić dobio, ali Fenjeroja... Edited 10 hours ago by Summerfunk
dunaj95 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Grobari... nemojte nas optuživati bez razloga. Trenutno nam niste u fokusu, imamo svojih muka...a i nismo još skontali koga da targetiramo... I vi dovedošte ovog Španca, onako pristojan čovjek neznamo još ni mi šta ćemo... Al' skontaćemo nešto ...
Starakajla Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, Summerfunk said: Pa ako bi došlo do toga da Saša podnese ostavku, onda bismo morali da tražimo novog trenera. Prvo je pitanje da li bi naši prihvatili tu ostavku. Drugo, koga bi uopšte doveo sad? Nekoliko razumnih opcija iza kojih bi mogao da stanem: Chima Moneke - prvi košarkaški player-manager, ili bar jedini koji ima svoj podkast. Plus je što svakako planira da bude u Atini, pa ko zna. Svi kažu da je sport postao biznis, a gde ćeš bolju biznis strategiju od uvaljivanja dodatne odgovornosti postojećim zaposlenima bez adekvatne povišice? CoachGPT - prvi AI košarkaški trener. Ako Albanija može da ima AI ministra, možda može i KKCZ AI trenera. Telo Moke Slavnića (bez majice, naravno) sa pokretima Dejana Radonjića, frizurom Duška Ivanovića i vanremenskim razumevanjem košarkaške igre i mangupskim kafanskim manirima Vlade Đurovića. Who's with me? 1 4
Blade Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, JPM said: Sećam se da si bio optimista. I jos nekolicina vas. Nemam nista protiv ali bih vas pitao skroz dobronamerno i bez bilo kakvog likovanja. Na osnovu cega ste mislili da cemo pobediti sinoc? Ja cu ponoviti stav od pre tri dana, i od sinoc posle tekme. Znao sam da cemo izgubiti, Zalgiris je ekipa sa mnogo ponosa. Ali sam hteo da vidim imaju li nasi ponos. Dobio sam odgovor. Ni trunku. Ja sam uvek optimista i verujem da cemo da pobedimo. Ako znam da cu da izgubim, onda necu ni da igram. Mislio sam da cemo pobediti zato sto smo na papiru bolji tim, ocekivao sam da pokazemo reakciju, imamo motiv, igramo jako u odbrani - sto je ono bez cega tesko bilo koga u Evroligi mozemo da dobijemo, kreativno i pametno u napadu...Medjutim od toga je slabo sta bilo, skoro nista. Retko potezem teske rece, ali ono sto sam rekao, cak cu i da ponovim. Ona ,,igra'' sinoc je za skidanje dresova. Veci zar u igri pokazuju stariji ljudi u formi, koji su se skupili za neobavezan basket, a posle njega idu na pivo. 1
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 7 hours ago, Nini3112 said: Mogao bi Kalina malo da razbistri um,ovo sto igra stvarni je tragicno. Ovo isto je uradio protiv Partizana, kad je Tajrik zakucao kad su poveli posle +16... Ovo nije pitanje uma, već kurcobolja ili miniranje trenera/ekipe... Kao kad Džabari nije skočio na podbacivanju... A nesrećni Obra mu daje 25+ minuta... Meni bi popio tribine zbog ovoga, a ako je nezadovoljan ćacijima u upravi, trenerom, Jagom, minutažom, s čimgod... Nek traži ispisnicu pa nek igra košarku bez briga gde god hoće... Ali Obra nema mooda njega da klupira... Edited 9 hours ago by Issey 1
Guru Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Eh, a kada se setim opšteg nezadovoljstva jer Kalinić nije kapiten, pa onda i teorija zavere koje su išle uz to... A sličnih situacija je bilo i prošle sezone, samo se tada žmurilo. 5
Losmi17 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Uloga kapitena se ozbiljno precenjuje. U timu ima dovoljno glava (Chimdogg, Motejunas) koji mogu biti neformalni kapiteni i vodje. Dokle vise ta prica Dobric vs Kalinic? Ili sto na kkp temi kukaju na Vanju. Pa nije kapiten ultimativno resenje za sva sranja u timu. Indikativno je da se O'bradovicev covek okrenuo protiv njega, makar na osnovu intervjua. A iz te situacije gotovo nikad nema izlaza, no bumo videli. Naredne 2 do 3 nedelje kljucne za vasu EL sezonu. Edited 9 hours ago by Losmi17 2
vinogradskaopera Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Losmi17 said: Naredne 2 do 3 nedelje kljucne za vasu EL sezonu. Doktor Kon, Vi ste? 1
Blade Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nacin na koji ne umemo da podrzimo tim kada je tesko, je prica za sebe. Ovo su dani kada je tesko biti Zvezdin navijac, mi stariji i tek kako pamtimo i gore, posebno sto se tice kosarkaskog kluba. Ali u globalu nekako nemamo kult navijanja. I da vezemo sve poraze na gostovanjima do prve evroligaske utakmice na nasem terenu ili da budu sve pobede, to ne sme da bude prevaga u smislu da li hocete ili necete da odete na utakmicu, ako sebe nazvate navijacem. Edited 7 hours ago by Blade 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Elevator Operater said: Zbog ovoga je uglavnom sranje ući na vasu temu (a tek ostaviti pokoji komentar). Bukvano prvi put u x vremena svratim kad je kod nas već mrtvilo... i ovo smeće od posta je prvo sto ugledah. Istovremeno jedva da sam iznenađen. Što si pa svratio sad u nevreme? Dođi brate moj kad vežemo par pobeda, da diskutujemo malo. 😎
dzakala Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Suma sumarum, ona serija pobeda bila je zahvaljujuci Sferu i Tomi, uz pozitivnu energiju i dobar raspored koji smo imali. Ekipa je dobijala utakmice sa pecetom prethodnog trenera koji nije imao srece da to sve sprovede u delo, a novi nije imao vremena da implementira nesto svoje. Onda dolazi cuvena pauza, implementacija ideja novog trenera a rezultat je da u januaru mesecu izgledamo u komsije i efes kao najlosija ekipa u EL. Zivo me interesuje reakcija ekipe sledece sedmice na utakmici
MarioKempes Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 hours ago, nunilo said: Naravno da bi dosao, ne bi dosao za karamele nego za novac ali kad je Penjaroja vidjen kao bivsi i on poceo pregovore sa Barselonom vise nije bilo sanse da se dovede. Covek radio u omrazenoj Rusiji sto ne bi radio i u Srbiji sa klubom koji igra evroligu, svestan si da paralela izmedju fudbala i kosarke ne moze da se pravi jer su razlike u novcu astronomske. Nisam bio za Saleta niti sam sad ali tako je kako je, gledacemo ga do kraja sezone sigurno, da se nadamo da ce uspeti nekako da zakotrlja tocak. Roster koji imamo je sigurno najmanje za play-in pogotovu povratkom Bolomboya i ne znam da li sam u pravu, mislim da se krije budzet i da smo otisli dobro preko 30 miliona ali to necemo nikad saznati. Treneri prvog ešalona, tipa Ataman, Itudis, Paskval, Jasikevičius, Barcokas... jednostavno nemaju šta da traže u Srbiji, niti su zainteresovani za naše klubove. Oni rade ili u najvećim imenima koja stalno realno napadaju vrh (Real, Barsa, Oli, Pao, Fener, Efes) ili u prebogatim klubovima čije su finansije stabilne na duže (naše nisu), poput Monaka, Hapoela, Zenita nekad (Paskval je tamo potpisao 2021. trogodišnji ugovor na 1.5mil po sezoni, čemu je neki minimalni ekvivalent sadašnjih 3mil) Ti klubovi im, pored velikog ugovora, obezbede i top igrače, sastave koji realno budu u 5-6 po kvalitetu. U trenutku kad smo mi menjali trenera imali smo u sastavu, slovima i brojevima, jednog legitimnog EL igrača (Monekea) koji bi imao ozbiljnu ulogu u većini drugih evroligaša, jednog legitimnog EL veterana-šljakera koji je nekad imao ulogu u velikim evroligašima (Kalinić) i gomilu ili nedoraslih ili nedokazanih košarkaša na EL nivou, među kojima i mnogo povređenih. Šta će to u životu Ćaviju Paskvalu, kad komotno može da sačeka slobodnu stolicu u nekom velikanu/bogatašu, kao što je i uradio? 1
Recommended Posts