No name Posted yesterday at 11:14 AM Posted yesterday at 11:14 AM (edited) Niko nije očekivao da Saša ne znam koliko unapredi ovaj tim koji je bio u rasulu pod Swerkanom. Ali bre nije ni očekivao da se ovako raspadne da nas nabijaju po 30 + razlike da pukne ono zajedništvo. Ovo je sad razbijena banda što je više zajedno pod Obradovićem. Kad je dosao ovde bio je mala maca, to bože on se promenio, a kako vreme odmiče on sve gori i vraća se po starom .Mnogo je vickast kad pobedjujemo, a kad gubi ne zna vrata svlačionice da pogodi. Grejm mora da igra. Doveden je kao opcija 1. Imao je povredu, ali se oporavio. Njemu trebaju minuti. Pusti ga da igra da se bori sam sa sobom, neka šutira 0/10, ali nek igra. Ima daleko viši plafon od ostalih igrača na poziciji jedan. Šilji onu stvar nad njim, daje neke nebulozne izjave, targetira igrače. Obice mu se to o glavu, tako se gubi tim. Moramo da povećamo minute nosiocima. Čima,Batler, Nwora, Grejm da se potpuno uključi u tim ....Motejunas kad je dosao igrao je po 15-20 min....delovali smo jako dobro, čemu sad njegovih 5+ minuta? Odzeleja je ubio u pojam. Momak je vrhunski igrao dok ga nije pomerio na poziciju 5.... Imaš beton na poziciji 4...Čima 25 min i Odzelej 15.....koji kurac tupis i dižes Kalinica na 4 a Odzeleja na 5 ? Dobric da se uključi u tim. 10 min da se pravilno koristi, sa jasnom ulogom. Zna se kod njega šta se radi...trčanje u ledja ( kontre) spot up šut za tri poena, čeona linija itd.... Ima dobar materijal, ali ne zna da radi sa njim. Igrači su izgubili samopuzdanje, otuda smo i najgora ekipa sa linije penala... Ako se ne uozbilje sve ovo polako klizi iz ruku. Što pre prst na celo, prvo trener jer je on generator problema pa svi ostali. Ovaj tim je pokazao šta znači zajednistvo, zašto se izgubilo pitanje je za trenera. Edited yesterday at 11:17 AM by No name 14
propolis Posted yesterday at 11:20 AM Posted yesterday at 11:20 AM Jel ima kakvih bonusa u ugovoru zna li se šta? Obradovići će da useru oba Vučićeva "baby projekta" leba i igara...karma je čudo. 5
Summerfunk Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM 12 minutes ago, No name said: daje neke nebulozne izjave, targetira igrače. Obice mu se to o glavu, tako se gubi tim. Pa već mu se obija o glavu, itekako se obija 😄 Pogledaj na šta mu igrači liče, kakve izjave daju. Lepo je rekao Motiejunas sinoć. Mada je rekao to dosta mlako, nije hteo baš u centar da kaže šta je.
srlepajce Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM 9 minutes ago, Bode said: Cinjenica je da smo tada igrali najbolje, kada nas je Kodi vukao. On nije neki skorer, ali je u tim momentima bio fantastican. Ne znam koliko si primetio, zadnja 3-4 meca uopste ne uzima suteve, svega nekoliko po mecu. Ocigledno je da mu je skrenuta tu paznja, ali takodje je ocigledno da je to greska. Jer ne da mu ne prija to limitiranje, nego ga je potpuno ugasilo, a samim tim i nas. Primetno je da manju sutira ali je i u padu forme sto je normalno. Nije ni bilo realno da nastavi dugo u onom ritmu. Ne bih rekao da je bezobrazluk, inacenje i sl. sto neke suteve preskace vec samopouzdanje ga koci. On mi ne deluje kao neko ko moze biti poguban po hemiju jer je bas miran lik 2
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 11:29 AM Posted yesterday at 11:29 AM Mora veća minutaža za Izundua. Jedno je kad on samog sebe izbaci iz utakmice debilnim faulovima, nesto potpuno peto da igra ovako malo. Nekih 18 - 23 min je idealno za njega ( toliko je i u Galati igrao, koji min više) I jedva čekam da se vrati Rivero pa Bolomboj i da konačno igramo sa centrima.
stefan81888 Posted yesterday at 11:30 AM Posted yesterday at 11:30 AM 1 hour ago, Sinnerman said: Nema boljeg momenta nego da otac nacije sedne na užarenu klupu, da pokaže svo svoje umeće i autoritet. Da pojedincima podeli par šamara jer što da ne. Zamisli tu konferenciju za štampu posle meča 9
Kosjan Willavić Posted yesterday at 11:30 AM Posted yesterday at 11:30 AM 34 minutes ago, bodo said: Rekoh sam to i pre da mi se čini da smo se možda ogrešili o Tomovića šta mu nismo dali šansu do vodi prvi tim. Osim šta dobro poznaje ekipu doima se kao netko tko zna znanje i nema problema sa sujetom. Bar zasad. 18 minutes ago, Bode said: Cinjenica je da smo tada igrali najbolje, kada nas je Kodi vukao. On nije neki skorer, ali je u tim momentima bio fantastican. Ne znam koliko si primetio, zadnja 3-4 meca uopste ne uzima suteve, svega nekoliko po mecu. Ocigledno je da mu je skrenuta tu paznja, ali takodje je ocigledno da je to greska. Jer ne da mu ne prija to limitiranje, nego ga je potpuno ugasilo, a samim tim i nas. Uvek mesam vas dvojicu, sad sam mislio da je isti lik. Nateracete me definitivno kod oftamologa 7
Mile1 Posted yesterday at 11:36 AM Posted yesterday at 11:36 AM Izgubio celavi svlacionicu, tako my i treba kada daje izjave kakve daje. Jos dva poraza i bivsi je 2
Zvezdinho Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM 10 minutes ago, stefan81888 said: Zamisli tu konferenciju za štampu posle meča Ako je Sapic seo na klupu vaterpolo kluba dok je gradonacelnik, sto ne bi drugi Aca preuzeo trenersku funkciju,taman je postao trener 1
Tex_Willer Posted yesterday at 11:50 AM Posted yesterday at 11:50 AM 19 minutes ago, stefan81888 said: Zamisli tu konferenciju za štampu posle meča Traje duže od meca 3
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 11:50 AM Posted yesterday at 11:50 AM (edited) Zavisi i kako se gubi. Ako se nastavi sa ovim stoka razlike porazima u kojima ne znamo đe udaramo u napadu i odbrani, onda stvarno nema smisla da nastavi svoj posao. I nije toliko bitno što će biti treći trener u sezoni. Veći je problem što mi nijesmo u stanju da gledamo dalje od bivših trenera. Ako tražimo stranca onda je to neko veliko ime, što je super ako se ostvari, ali em nema slobodnih velikih imena em teško završe kod nas. Sferopulos je bio sasvim korektno rešenje. On je i odradio dosta dobru sezonu i po. Tek je ne kraju pao u PO ABA i KLS. Spartak nije smio da mu se dogodi zbog svih okolnosti i najava. To ga je vjerovatno i koštalo posla na kraju. Edited yesterday at 11:51 AM by Shunsuke Nakamura
Trigger Posted yesterday at 11:57 AM Posted yesterday at 11:57 AM Da ne bude Bosna za SO kao Zadar za Janisa? Ako ga stvarno buše ovo im je idealna prilika. 2
fradler Posted yesterday at 12:01 PM Posted yesterday at 12:01 PM Ne mora Bosna, eto gostovanja u Zadru vec za 7 dana. A pre toga igramo u MIlanu. Ako te dve izgubi, verujem da ce F4 Drchela poceti da razmislja sta mu je ciniti, iako bi zaista komicno bilo smeniti i drugog trenera. 1
Summerfunk Posted yesterday at 12:08 PM Posted yesterday at 12:08 PM (edited) 6 minutes ago, fradler said: Ne mora Bosna, eto gostovanja u Zadru vec za 7 dana. A pre toga igramo u MIlanu. Ako te dve izgubi, verujem da ce F4 Drchela poceti da razmislja sta mu je ciniti, iako bi zaista komicno bilo smeniti i drugog trenera. Prvo mora da ide tekst "Crvena zvezda veruje svom treneru. Obradović Saša ima podršku kluba!". E tad znaš da je vrlo verovatno bivši 😄😄 Pretpostavljam da je Radonjić uveliko u Beogradu? 👀 Edited yesterday at 12:08 PM by Summerfunk
Borky Posted yesterday at 12:13 PM Posted yesterday at 12:13 PM 41 minutes ago, stefan81888 said: Zamisli tu konferenciju za štampu posle meča A joj poslje svake utakmice "a koliko je Zvezda imala pobeda za vreme zutih" dok su mu pomocnici Vesic i Zika pauk. 🤦♂️ 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 12:14 PM Posted yesterday at 12:14 PM Najgora stvar ako zaista postoje ‘klanovi koji već 2x buše trenera’ jeste da se o tome ćuti i da se sve to gura pod tepih. Imamo priliku da vidimo kako to izgleda u komšiluku ako se ne seče na vreme. Da sam trener odmah bih odstranio kancer ekipe(makar to bila 3, 4 igrača iz ekipe) sezonu izgurao sa ovim što imam uz dodatak juniora Simjanovskog, Nedeljkovića, Stojkovića da popune broj. Sta nam uradiše razmaženi košarkaši, kao da uopšte nisu svesni kakve posledice mogu da imaju sa igrama ‘A la boli me kurac”..
MarioKempes Posted yesterday at 12:19 PM Posted yesterday at 12:19 PM 4 hours ago, Čočo said: Sad kao ,, oni što su pomislili da smo F4 ekipa ". Pa bili smo F4 ekipa. Igrali smo najbolju košarku u Evroligi mesec dana. Isti ovaj tim. Ovaj tim je i dalje za F4 kad je posložen, kad se znaju uloge i kad nema eksperimentisanja. Ovaj tim jeste za F4 ako bi se F4 igrao u novembru, dok se velike ekipe još sklapaju, štimuju i razmrdavaju. U poslednje 4 godine 3 puta smo u novembru bili F4 tim i igrali najbolje u EL. Nije to slučajno. Od januara, kad se veliki uhodaju, a treneri nas detaljnije skautiraju mi smo 8-14 tim. I to 8-9 ako imamo dobrog trenera koji lepo posloži tim i uloge, a zaobiđu nas povrede. A 12-14 ako je trener pogubljen i igrači nadureni. 3
Tex_Willer Posted yesterday at 12:20 PM Posted yesterday at 12:20 PM 5 minutes ago, Borky said: A joj poslje svake utakmice "a koliko je Zvezda imala pobeda za vreme zutih" dok su mu pomocnici Vesic i Zika pauk. 🤦♂️ Dok je pojedinim klubovima žuta ološ sedela u lozi, ja sam suze ronio za moju Zvezdu... Krene novinar nesto, on ga sasece i ide čuvena rečenica: a da ja vas nešto pitam.
Dzo23 Posted yesterday at 12:23 PM Posted yesterday at 12:23 PM 7 minutes ago, Summerfunk said: Prvo mora da ide tekst "Crvena zvezda veruje svom treneru. Obradović Saša ima podršku kluba!". E tad znaš da je vrlo verovatno bivši 😄😄 Pretpostavljam da je Radonjić uveliko u Beogradu? 👀 Da, živi u Beogradu. Bukvalno ga spomenes u svakom upisu, ne kapiram. Čovjek je najtrofejniji Zvezdin trener u istoriji, koji ima svoje mane naravno, ali je za Zvezdu najbolja opcija. Samo on neće sad preuzeti sigurno. Imao sam pouzdan info da mu je nuđeno i da je odbio kad je Saša preuzeo. Ako gledamo stranca kao opciju, da sam na mjestu ovih ćacija, već sad bih kaparisao Andreas Pistiolisa za jun. On je veliki trener u nastajanju, i kad gledam kako mu ekipa izgleda, tačno poželim da moj tim tako igra. Glava - rep... 1
Igor_ Posted yesterday at 12:36 PM Posted yesterday at 12:36 PM 58 minutes ago, Mile1 said: Izgubio celavi svlacionicu, tako my i treba kada daje izjave kakve daje. Jos dva poraza i bivsi je Kako bre svaki nas trener posle poraza izgubi svlacionicu? Kako u nekom makabiju barsi realu, ne gube treneri svlacionice? 4
MarioKempes Posted yesterday at 12:44 PM Posted yesterday at 12:44 PM 22 minutes ago, Tex_Willer said: Krene novinar nesto, on ga sasece i ide čuvena rečenica: a da ja vas nešto pitam. Čija to beše rečenica, ne mogu najbolje da se setim...🤪
Summerfunk Posted yesterday at 12:50 PM Posted yesterday at 12:50 PM (edited) 29 minutes ago, Dzo23 said: Da, živi u Beogradu. Bukvalno ga spomenes u svakom upisu, ne kapiram U što pominjanje Radonjića. Pa ne kunem ga, ne vređam ga, ne želim mu sve najgore već samo ne želim da sedne na klupu Zvezde. Kao što nisam hteo ni Saša da se vrati, tako ne želim ni Dejana ponovo. Mislim da je dosta više sa jednim te istim trenerima na klupama FK i KK. Kao da ne postoje drugi treneri van onoga što je sedelo kod nas. Ja sam ga ovde pomenuo jer je Drčelina velika želja, zato i kažem da će on upravo sesti na klupu kad Saša bude liferovan. I ne želim da se Dejan vrati iz više razloga, a jedan od razloga je taj što će kad/ako kola krenu nizrdo kao sa Sašom sad ili sa Sferopolusom na kraju sezone, pretrpeti najveće moguće uvrede. I to baš one najveće i najgore. A on ih nikako ne zaslužuje. Vreme je za neke nove trenere, novu domaću osnovu... Inače ćemo svake godine da taborimo van PI/PO. Da se nadovežem. Postoji mali % mene koji želi da se Dejo vrati i dobije ovaj budžet jer je apsolutno zaslužio, tu nema reči. Ako je neko zaslužio, to je onda on. I ako se vrati, neka mu je Bog u pomoći iskreno. Edited yesterday at 12:53 PM by Summerfunk 3 1 1
Diogen Posted yesterday at 12:57 PM Posted yesterday at 12:57 PM Mi smo zapravo u jako jbnoj situaciji kako god okreneš, i šta god da se desi u skoro vreme vezano za našeg trenera. Ne verujem da je smena uopšte opcija trenutno, iskreno nisam ni ja za istu jer nam je ovo drugi (uslovno treći) trener u sezoni i menjati i njega u januaru bi bilo potpuno šizofreno i neprofesionalno, i prikazalo bi nas i budućim potencijalnim igračima i trenerima kao šarlatanski i neprofesionalan klub, i kao takav ubuduće dobar jedino za izbegavanje. Možda nekima to nije na umu, ali sigurno upravi jeste kakvi god da su. Dodatno, tu je i faktor finansija, jer mi već imamo dvojicu prvih trenera na platnom spisku, a Sale sigurno ne bi oprostio klubu Drčeli ni dinar svog ugovora. Baš toliki pijani ruski milioneri nismo, iako smo daleko od kluba koji pametno posluje i racionalno raspolaže svojim budžetom. Sa druge strane, malo su smešni i ovi upisi u smislu ne trebe menjati Saleta ali mora ubuduće staviti Kodija u second unit, dati Butleru ključeve, Jaga u ABA, Kalini 15 min, Ojeleya na 4… Pojedini ovde su ili prilično mladi ili jako zaboravni, pa se ne sećaju Saleta kao igrača a naročito kao trenera iz prvog mandata, ili su pak zaboravili da dele savete jednom jako sujetnom, do zla Boga tvrdoglavom, i nepopravljivo egocentričnom čoveku koji uskoro puni 57 godina i koji sigurno neće sad promeniti način na koji misli i radi. Ovo što vidimo i gledamo sad je ono što će on da tera i dalje u smislu podele minutaže i uloga pojedincima, uglavnom iso košarka, i još jednom, opšte je poznato da se on uvek jako selektivno odnosio i prema saigračima kao igrač i sad prema igračima kao trener, onima kojima je naklonjen je minutaža garantovana a ovi koji nisu na spisku favorita moraju krvavo da se za istu izbore. Neće on ni kratiti minute miljeniku Kodiju (bez obzira što je on sad manji potrošač lopti i završava redje nego pre), ni skloniti Ojeleya sa 5 (čak u zadnjih par utakmica gura neke briljantne specijale sa Monekeom na petici), niti će Jagu, Kalini i Dedi onemogućiti da nas čašćavaju prisustvom i izdrkavaju se po ekipi. Ne, ništa se od toga neće desiti. Teraće Sale ovako, pa dokle dotera, u to budite sigurni. I zato kažem, mi smo u lose-lose situaciji kako god okreneš. Loše nam se piše bilo da pustimo Saleta da tera po svom, bilo da uprava ipak odluči da njega otera. Napisah i pre Žalgirisa, jasno je da je nešto u ekipi puklo i da će se sledećih mesec dana stvari po nas odvijati jako loše. Mi imamo dobar skup pojedinaca i potencijalno visok plafon, i dobro organizovani i sa definisanim ulogama i odgovornostima oni bi mogli sigurno makar daleko bolje od ovoga na šta ličimo već mesec i jače dana. Kažem, imamo dobar skup pojedinaca, ali UVEK je uloga trenera od skupa pojedinaca napraviti tim, a mi to trenutno nemamo. Paradoksalno, mi jesmo izgledali i delovali na terenu kao najbolji TIM upravo u momentu kad ih je Sale preuzeo. Fool me once - shame on you, fool me twice - shame on me. 1
Dzo23 Posted yesterday at 12:59 PM Posted yesterday at 12:59 PM Just now, Summerfunk said: U što pominjanje Radonjića. Pa ne kunem ga, ne vređam ga, ne želim mu sve najgore već samo ne želim da sedne na klupu Zvezde. Kao što nisam hteo ni Saša da se vrati, tako ne želim ni Dejana ponovo. Mislim da je dosta više sa jednim te istim trenerima na klupama FK i KK. Kao da ne postoje drugi treneri van onoga što je sedelo kod nas. Ja sam ga ovde pomenuo jer je Drčelina velika želja, zato i kažem da će on upravo sesti na klupu kad Saša bude liferovan. I ne želim da se Dejan vrati iz više razloga, a jedan od razloga je taj što će kad/ako kola krenu nizrdo kao sa Sašom sad ili sa Sferopolusom na kraju sezone, pretrpeti najveće moguće uvrede. I to baš one najveće i najgore. A on ih nikako ne zaslužuje. Vreme je za neke nove trenere, novu domaću osnovu... Inače ćemo svake godine da taborimo van PI/PO. Zadnjih 14 godina... Pesic, Lazic, Vukoičić, Radonja, Alimpije, Tomic, Sakota, Saša, Radonja, Jovanovic, Duško, Sferopulos, Obradovic. 11 različitih trenera od 2011. Da li je Dejan dobio nekad i priblizne uslove kao sto imamo zadnje 2-3 godine? A pokazao je da zna, i te kako... Ok, slažem se da ne treba sad da dolazi. Čović ga je izbušio, a njegovi ljudi su i dalje tu. Svakako on prvi neće dolaziti dok su tu Dozet, Vasiljevic... Do nekih srećnijih vremena...Kažu kad padnu naprednjaci neće više biti toliko novca. Nama i ne trebaju megalomanski budzeti nego da se radi sistematično. Da ne spominjem onu izreku o lavu i magarcu...
texas Posted yesterday at 01:01 PM Posted yesterday at 01:01 PM Ako Sasa iz bilo kod razloga ne zeli, ne moze, ne ume, nije sposoban da nas vadi iz ovog kanala, sta je poenta njegovog ostanka? Ako ne verujemo u “sistem”, potencijal/mogucnost konkretnih promena i zaokreta u idejama, postavkama igre, zbog cega radimo na njegovom kontinuitetu? Ako se trend problema nastavlja iz dana u dan, a da ne naziremo nacin resavanja istih, cemu da se nadamo? Sta je to zapravo gore za klub i po sve nas sto moze da nas zadesi, od katastrofalnih izdanja tima za koji mislimo da mu je igracki kadar miljama iznad onoga sto pokazuje na parketu? Cega se to bojimo da izgubimo promenom trenera a sto je bitnije od rezultata? Ovo je sve tezak kurac. A cim je kurac, jedino sto ima smisla je korenita promena, a to znaci da je vreme da celavi pali, pa nek’ se javnost zgrazava jer smo promenili dva trenera u toku sezone. Boli me bas kurac. 4 1
Recommended Posts