Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Koliko puta se ovde provuklo da ako želimo da pokazemo da smo ozbiljna ekipa za top 10, moramo da počnemo da pobedjujemo utakmice kao što su protiv Valensije ili večeras protiv Žalgirisa, po pravilu smo takve utakmice uvek gubili. Previše su neki poleteli ovde nakon utakmice sa Efesom, koji nam je učinio medvedju uslugu, ništa bolje mi nismo odigrali nego protiv Valensije ali smo imali sreću da je Efes skoro sve otvorene šuteve promašio. Ima nas koji smo ovde ukazivali na to ali dobro tm. E to je naša igra, da se uzdamo da će protivnik svoje otvorene šuteve da promaši a da će sa druge strane Nwora i Batler da sipaju iz svih izolacija pa da se onda nadamo pobedi. 

Posted
2 hours ago, Placebo Lone star said:

Ovde smo ih imali.Danas je red za naplatu.

Ja npr ne mogu da prezalim onaj poraz u gostima u prvoj Duskovoj sezoni kada smo imali +7 u zavrsnici i izgubili. Mislim da su nam taj poraz i ona kradja pre toga protiv Barse dosli glave da ne udjemo u 8

• Like 10
Posted (edited)
1 hour ago, Blade said:

Ali sve to nije razlog za pesimizam.

Razlog za pesimizam su izjave da Jago perfekto razume igru, da je Odzelej najbolja petica u ekipi.

Mozda takodje sto smo 2. najgori pozicioni napad u celoj EL, a nas trener nije uradio ni jednu stvar da ga popravi (mozda ga cak nekako i pogorsa) itd

Sve u svemu sve gora situacija po nas a vremena za popravke sve manje

Edited by Disfruto
  • Like 1
Posted
16 minutes ago, Mile1 said:

Kad coach Obra stavi Davidovca na Silvana Fransiska ovi nece znati sta ih je snaslo 

I onda cemo posle da proklinjemo, kako se svi zapale protiv nas, kako ovo kako ono.

Posted
43 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ja npr ne mogu da prezalim onaj poraz u gostima u prvoj Duskovoj sezoni kada smo imali +7 u zavrsnici i izgubili. Mislim da su nam taj poraz i ona kradja pre toga protiv Barse dosli glave da ne udjemo u 8

Tu utakmicu sam trazio a nasao ovu.Slicne su jer smo vodili i digli su se trojkama u zadnjih 5 min.

Posted

Večeras očekujem da SO apsolutno ništa neće promeniti što se taktike petorki na terenu tiče,kao ni drugačijeg pristupa utakmici.

Njegova KZŠ posle Valensije mi govori opet da će Yagiša imati minute,da Miljenović neće imati mesta u 12,da će Semi igrati najviše na 5 a da će okretni Deda čuvati Francuska ili pak NWG.

Takođe očekujem da nas usere  neki Ulanovas ili Lo.

Takođe očekujem da sudijska trojka pogura domaćina dobrano ako bude trebalo ,kao po navici protiv nas.( Jer ova predhodna trojica pljačkaša nisu sudili za Valensiju,nego za naše konkurente tipa Žalgiris).

Kad sve to saberem bićemo u minusu 10-15 razlike.

Nisam optimista niti bilo šta očekujem u Litvaniji.

Posted
1 hour ago, Disfruto said:

Razlog za pesimizam su izjave da Jago perfekto razume igru, da je Odzelej najbolja petica u ekipi.

Mozda takodje sto smo 2. najgori pozicioni napad u celoj EL, a nas trener nije uradio ni jednu stvar da ga popravi (mozda ga cak nekako i pogorsa) itd

Sve u svemu sve gora situacija po nas a vremena za popravke sve manje

Neke izjave se kazu pro-forme i ne treba ih uzimati zdravo za gotovo.

Ima da ih dobijemo!!!

Hajde cigani, optimizam!!!

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Imao sam ovaj scenario, al bas ovako grdno..

Pa vi trenutno izgledate gore od kkp, i to za klasu. I to je ozbiljan poduhvat O'bradovica.

Edited by Losmi17
  • Like 2
Posted

U dve utakmice 50 razlike ukupno gubimo. Volim Saleta, branio sam ga sve vreme, ali volim Zvezdu jos više. Nemoj da se ogadi Ciganima za sva vremena. Bolje sam da ode, gospodski.

• Like 7
Posted
3 hours ago, Kosjan Willavić said:

Ako ništa, ovaj poraz ćeš bar lako prežaliti. 

• Like 2
  • Ha-ha 2