Chaos Is Me Posted yesterday at 01:56 PM Author Posted yesterday at 01:56 PM Bezveze se raspravlja o ovome. Evroliga je ustrojena prema zapadnom svetu kao i većina onoga što je vezano za Evropu (i Ameriku), ne daju jeb za pravoslavne, islamske ili jevrejske praznike, nije samo da nas nebeske šikaniraju, opustite se. 12 2
kolanidja Posted yesterday at 02:19 PM Posted yesterday at 02:19 PM (edited) 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Bezveze se raspravlja o ovome. Evroliga je ustrojena prema zapadnom svetu kao i većina onoga što je vezano za Evropu (i Ameriku), ne daju jeb za pravoslavne, islamske ili jevrejske praznike, nije samo da nas nebeske šikaniraju, opustite se. Teorije zavere su na svakom koraku. Niko nam nije kriv sto ne koristimo kalendar koji je nas naucnik M.Milankovic prepravio. Ostali smo sa manjinom sa kalendarom koji je manje precizan i to je to. Sto se mene tice, briga me, ali ne moze po svemu da se pljune samo zato jer je eto ceo svet protiv nas, Rusa, Gruzijaca i Makedonaca. Prvo najveci broj igraca u EL i jesu Ameri i eto Spanci i cisto sumnjam da bi neko voleo da igra kosarku tog dana, a da to nije NBA Christmass. Sto se tice nas navijaca, Evroligu totalno ne treba to da interesuje,jer tom logikom izadjes u susret Jevrejima, pa Muslimanima za Ramazan, nama za svako crveno slovo i dobijes NISTA. Koliko ljudi danas u Srbiji MORA da radi za Badnji dan a mi odmah pljujemo po tudjem? Daleko je taj zapad i Evroliga od bilo cega dobrog, ali glupo je pljuvati cisto da bi se pljunulo. Srecan Badnji dan i Bozic i svi novogodisnji praznici svima koji slave! :) Edited yesterday at 02:21 PM by kolanidja 11
crni96 Posted yesterday at 03:19 PM Posted yesterday at 03:19 PM Što se tiče nas navijača, nama je top što je večeras utakmica. Barem za mene, jel može ljepše? Badnje veče, ispoštujem sve običaje i onda i ako kasnim malo nema veze. Gledam Zvezdu, sutra Bozic. Ma milina. A sto se tice igraca, kakvu lovu dobijaju ono i briga me. Pa i ja sam prije sat vremena dosao s posla a radim za crkavicu. Jbg 5 1
Pjanovic18 Posted yesterday at 05:10 PM Posted yesterday at 05:10 PM Zavrsene sve porodicne obaveze, bili smo u crkvi, badnjak je prilozen. Za Badnje vece kazu da treba provesti uz najblize iz porodice i porodicnom ambijentu. A moja porodica je Zvezda. A pionir je nesto sto je nasa kuca. Zato smo popili rakiju da se zagrejemo i u kolima sa Nbgda idemo ka hali. Za slavu nase Crvene Zvezde... 5 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 05:16 PM Posted yesterday at 05:16 PM 4 minutes ago, Pjanovic18 said: Zavrsene sve porodicne obaveze, bili smo u crkvi, badnjak je prilozen. Za Badnje vece kazu da treba provesti uz najblize iz porodice i porodicnom ambijentu. A moja porodica je Zvezda. A pionir je nesto sto je nasa kuca. Zato smo popili rakiju da se zagrejemo i u kolima sa Nbgda idemo ka hali. Za slavu nase Crvene Zvezde... Blago vama, iskreno vam zavidim. Nema lepše stvari nego uz porodicu i Zvezdu provesti Badnje veče. Pratimo, vi Beograđani će te napuniti halu i odzvanjati i za nas iz unutrašnjosti. Napred Zvezda, živelo pravoslavlje ❤️ 1
Nate Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Sta nas boli kurac 2100. ce badnji dan padati 7. januara pa ce dileje moci 6. na tekmu! 3
crni96 Posted yesterday at 05:29 PM Posted yesterday at 05:29 PM 5 minutes ago, Nate said: Sta nas boli kurac 2100. ce badnji dan padati 7. januara pa ce dileje moci 6. na tekmu! Do tada cemo imati 10-12 evroliga u džepu i 4 nba evrope 5
Placebo Lone star Posted yesterday at 05:56 PM Posted yesterday at 05:56 PM (edited) 7 hours ago, Valensija said: Zgazite me veceras! Bičuj bičuj me,bičuj Grejeme.❤️ Edited yesterday at 06:01 PM by Placebo Lone star 1 2
wing Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM (edited) 4 hours ago, JPM said: Nemam ni najmanju sumnju da bi nam Evroliga izasla u susret da smo tražili odlaganje. Edited yesterday at 06:35 PM by wing
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Jbg ipak ima dosta toga do Saleta ali vec ako smo njega birali pre nekih drugih to je problem kluba kao organizovane celine. Drugi problem je sto Kalinic i Deda kao domaci moraju da se nadju u rotaciji(ovde pre svega domaca osnova) Jbg Kalina moze da bude koristan al ovakav kakav je zadnjih mesec dana jbg ne. Nek se ohladi ako vec ne moze da hendluje privatne probleme.... Kad je tako onda se smanjuje prostor za gresku kod stranaca i ako pogresis to bude bas big fail. Svakako to nam je sto nam je. Edited 23 hours ago by Don Dusko 2
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Iskreno se nadam da Grejem vise nece videti parketa 4 1
Filbi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Summerfunk said: OBRADOVIĆ SAŠA! Do kraja uz našeg generala
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Evo zasto i ovaj Yago ima prednost nad Grejmom. Nemoj da mi neko kaze kako Grejma Sale ne voli. Los je. Bivsi igrac nazalost. 3 1 1 1
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Prvo, bravo Valensija. Spejsing iz bajke, sve utegnuto, tacno se zna ko sta radi, gde stoji i koja mu je uloga. Mi sramotni od pocetka do kraja. Bez ikakve uigranosti, iskljucivo na improvizaciju. Trenera nemamo, ne drzi konce igre. Nema ovde nista ni od plej ina. Ubice nas Zalgiris ovakve a ako sad popijemo praznu halu Dubai ce da se izgosti. Trebalo bi da sudije dobiju neku suspenziju za ovo veceras. 18
Cavani Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bravo za Valensiju. Znatno su mi snizena ocekivanja, pretanki smo pre svega na klupi i na pleju. Obradovic je jednostavno tanak trener. Vratice se Bolomboj pa mozda spasi Obradovica otkaza, a nas 25 minuta procitanog small balla. 13
fillam Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Maksim said: Meni ova ekipa izgleda kao da nema trenera. Meni zapravo deluje da ova ekipa najbolje igra kad nema trenera ili kad ih pustiš da igraju kako misle da treba. 7
Sokmeniki Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jel moguce da covjek ne moze shvatiti da Ojeleye nije centar i da sa njim na 5 nemamo unutrasnje igre?!?!? Ne moze stalno small ball covjece mora Izundu da ti igra kako ne kontas vise. Covjek me sve vise i vise iznenadjuje koliko ne zna Sramna utakmica 12
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I da mi smo izgledali kao okej ekipa kad je CMM igrao u svojim gornjim mogucnostima.Cim je pao u formi dolazi realnost. 10
vinogradskaopera Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Svaka cast Valensiji, bas lepo igraju i nije ni cudno sto su 1. na tabeli. Mi od pocetka utakmice uzasni, odbrana pre svega katastrofalna. Nadam se da smo sad svi videli da Devonte moze maksimum protiv Ilirije, i apelujem na admine ako neko napise sto ne igra doticni - da ga banuje odma. Nadam se nekoj reakciji u Kaunasu! P.S. Pretanki smo na pleju, dok je CMM igrao u vrhuncu i mi smo bili dobri, sa njim, Jagom i Devonteom se necemo leba najesti Edited 23 hours ago by vinogradskaopera 2
City Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kad u jednoj utakmici tri puta izgubis... Takav mi je osjecaj. 12 1
Papadac Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Yago prvi put usai na -3, oni otisli na +15. Yago usao drugi put na -4, oni otisli na +13. Hodajuci mismatch zbog kog cela ekipa puca... Spucas 25 miliona u ekipu i igra ti jbni Yago... 8
Knipex Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Rastavili su nas na sitne činioce Valensija i Saša Obradović. Malo više Valensija, svaka im čast, igraju odličnu košarku. Primiti 54 poena prvo poluvreme, 52 poena drugo poluvreme na domaćem terenu u hali u kojoj treniraš, pa jebiga Saša, ali to je baš uspeh. Neverovatno da evroligaški trener toliko nema osećaja da se prilagodi i sastavi petorku koja će parirati protivniku. Naprotiv, on još pomaže i ne reaguje nego tvrdoglavo drži brazilski hidrant u igri iako protivnik 80% napada uspešno završava preko njega. E moj Saša, samo tuga ili flaša... Edited 23 hours ago by Knipex Slovo 16
Recommended Posts