Dropkick Murphys Posted Monday at 11:10 PM Posted Monday at 11:10 PM Bitno da je EL pravila pauzu za njihovtm Božić i Badnje veče 7 1
Brajant Danston Posted Monday at 11:25 PM Posted Monday at 11:25 PM Ako se ne varam, Valensiju smo upravo na Badnje veče i dobili pre dve-tri godine, sećam se da se igralo kod njih i da smo bili desetkovani. Ako me pamćenje dobro služi Nedović posle tog meča rekao da se priča o ranjenim mladića na Kosovu, i da je to važnije od bilo kakve pobede. Možda sam i omašio, možda nije bilo za Badnji dan, ali neka se istorija ponovi. Nisam previše gledao Valensiju, a ono što sam video protiv Partizana, pa recimo da me nisu impresionirali. Čak i onaj meč u gostima kod njih, imali smo sve u svojim rukama. Uglavnom, očekujem njihov pad u nastavku sezone. 4 1
Dzo23 Posted Monday at 11:30 PM Posted Monday at 11:30 PM (edited) 6 minutes ago, Brajant Danston said: Ako se ne varam, Valensiju smo upravo na Badnje veče i dobili pre dve-tri godine, sećam se da se igralo kod njih i da smo bili desetkovani. Ako me pamćenje dobro služi Nedović posle tog meča rekao da se priča o ranjenim mladića na Kosovu, i da je to važnije od bilo kakve pobede. Možda sam i omašio, možda nije bilo za Badnji dan, ali neka se istorija ponovi. Nisam previše gledao Valensiju, a ono što sam video protiv Partizana, pa recimo da me nisu impresionirali. Čak i onaj meč u gostima kod njih, imali smo sve u svojim rukama. Uglavnom, očekujem njihov pad u nastavku sezone. Sve si pogodio. Takođe na toj utakmici, to jest na zagrijavanju, igrači su nosili majice #FreeFacu. Edited Monday at 11:32 PM by Dzo23 1
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 11:41 PM Posted Monday at 11:41 PM 9 minutes ago, Brajant Danston said: Ako se ne varam, Valensiju smo upravo na Badnje veče i dobili pre dve-tri godine, sećam se da se igralo kod njih i da smo bili desetkovani. Ako me pamćenje dobro služi Nedović posle tog meča rekao da se priča o ranjenim mladića na Kosovu, i da je to važnije od bilo kakve pobede. Možda sam i omašio, možda nije bilo za Badnji dan, ali neka se istorija ponovi. Nisam previše gledao Valensiju, a ono što sam video protiv Partizana, pa recimo da me nisu impresionirali. Čak i onaj meč u gostima kod njih, imali smo sve u svojim rukama. Uglavnom, očekujem njihov pad u nastavku sezone. Jeste, to je bilo tad. Ranjen je bio srpski dečak (11 godina) i to samo zato što je Srbin. Ranjen je i još jedan momak (21) , verbalni i fizicki napadi su se dešavali i u ostalim selima. Inače, ranjeni dečak je izjavio da će ponovo ići po Badnjake, što je i uradio prošle godine. Što se te utakmice tiče, brutalan je pored Nedovića bio i Petrušev, a sve nas je iznenadila rola “nežnog” Dalibora koji je bio dobar i ofanzivno, ali i defanzivno pametno koristio svoje telo.
Dragan Mićić Posted yesterday at 06:13 AM Posted yesterday at 06:13 AM Srecna nova godina! Srecno badnje jutro braco cigani! Da pobedimo veceras! ♥️ 2 4
Mile1 Posted yesterday at 07:26 AM Posted yesterday at 07:26 AM Prvo je sramota sto se igra uopste danas, ako se pravila pauza za katolocki trebalo je i za pravoslavni da se ispostuje praznik 7 1
FireKeeper Posted yesterday at 07:42 AM Posted yesterday at 07:42 AM 10 minutes ago, Mile1 said: Prvo je sramota sto se igra uopste danas, ako se pravila pauza za katolocki trebalo je i za pravoslavni da se ispostuje praznik Da pomeraju raspored zbog nas i komsija? Pa EL je zapadnjacka, njihova pravila. Samo dva kluba su na starom pravoslavnom kalendaru. Dva slave Hanuku, i jedan slavi Bajram. 🙂 2
FireKeeper Posted yesterday at 07:57 AM Posted yesterday at 07:57 AM 12 minutes ago, Mile1 said: Sva sreca pa ni Grci nisu u ligi, samo do postovanja moglo se naci neki kompromis Mile Mile… googlaj kad juzna pravoslavna braca slave Bozici na kojem su kalendaru 😉 6
Blade Posted yesterday at 08:20 AM Posted yesterday at 08:20 AM Igralo se i na Svetog Nikolu, pa ce i veceras. Ne volim teorije zavere i demagogiju. Ali sto rekose kolege, zna se kome pripada Evroliga. Njihova liga - njihova pravila. Vazna je nasa celicna odbrana, pre kojom su mnogi na papiru jaci timovi padali. To ce da bide dzabe ako ne budemo imali ideju i kreativnost u napadu i da nam igra ne bude oslonjena samo na sut i iznudjene solo-akcije. Uz svo postovanje prema lideru tabele, koji je zasluzeno tu gde je, mi u ovoj utakmici sebe moramo da smatramo blagim favoritom, ako mislimo da ostanemo na putu ovogodisnjih ciljeva u Evroligi. 1
NMX Posted yesterday at 08:26 AM Posted yesterday at 08:26 AM 9 hours ago, Molina23 said: Šipka u trenutku istorijskog minimuma ugleda i poštovanja među širokim masama ponovo i u svom stilu idiotski zadrto pokazuje koliko je odsečena od realnosti, piče oni taj svoj lažni mehur doslednosti i principa Delom bih razumeo da šipka ostane kod kuće i u toplini porodičnog doma čeka vesti o rođenju bebe Isusa a ne da je u tom trenutku na vratima nekog kluba i leši ljude koji su previše popili ili ide da utera dugove za dop koji lokalni džanki nije platio. Tako da šipka može da mi se naduva ovog mog pravoslavnog a Valensija večeras pada u amosferi aba linča. 28 1 4 1
Placebo Lone star Posted yesterday at 08:35 AM Posted yesterday at 08:35 AM 9 hours ago, Molina23 said: Šipka u trenutku istorijskog minimuma ugleda i poštovanja među širokim masama ponovo i u svom stilu idiotski zadrto pokazuje koliko je odsečena od realnosti, piče oni taj svoj lažni mehur doslednosti i principa. Više nije ni smešno koliko tragično. Mada možda je i bolje da preskoče ovu nedelju, samo fali da opevaju palog brata Madura i pitanje Venecuele, manji je ipak ovo cirkus kad se bolje razmisli. Lepa prilika da Pionir ponovo izgori u jednoj Aba plejof atmosferi. Možemo mi to. Previše je bitno da se dobije Valensija. Tapacirani Nike opremom sa Iphone-om u ruci borci protiv svetakog imperijalizma.Znaci da ponovimo: Kosovaki ciklus dunjic Osvrt na trenutnu geopolitiku i prodje 1 i po cetvrtina. 5 1
bodo Posted yesterday at 10:15 AM Posted yesterday at 10:15 AM (edited) 1 minute ago, Valensija said: Zgazite me veceras! Nećemo jako samo malo😁. Edited yesterday at 10:16 AM by bodo 1
berti Posted yesterday at 10:41 AM Posted yesterday at 10:41 AM 34 minutes ago, Valensija said: Zgazite me veceras! A ja sve vreme mislio da si Adolfo 1
Tunis Posted yesterday at 11:18 AM Posted yesterday at 11:18 AM 1 hour ago, Valensija said: Zgazite me veceras! ali ne puno, +4 nam treba i svi zadovoljni 3
Sector Posted yesterday at 11:19 AM Posted yesterday at 11:19 AM Znači večeras bez navijanja i u neutralnoj hali. 2
Valensija Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM 46 minutes ago, berti said: A ja sve vreme mislio da si Adolfo Dobar je bio Adolfo. 😃 1
Brajant Danston Posted yesterday at 11:31 AM Posted yesterday at 11:31 AM 17 hours ago, Leo said: Konacno i to da napisem Bravo za Delije!!! Postedeli su nas 40 min Baje i ostale svinjarije. Vidi, nisam neki preveliki fan navijačke grupe, pa čak ni tog Baje, ali ne vidim ništa loše u puštanju njegove pesme "Božić je" u toku praznika, kao što je to bio slučaj i prošle godine protiv Pariza. Jedno od boljih navijanja za mene. Kapiram da ako malo sami ne poštujemo sebe, još manje će to drugi da rade.
Filbi Posted yesterday at 11:39 AM Posted yesterday at 11:39 AM Gde igramo protiv Bosne znate li,hvala.
NMX Posted yesterday at 11:45 AM Posted yesterday at 11:45 AM 11 minutes ago, Brajant Danston said: Vidi, nisam neki preveliki fan navijačke grupe, pa čak ni tog Baje, ali ne vidim ništa loše u puštanju njegove pesme "Božić je" u toku praznika, kao što je to bio slučaj i prošle godine protiv Pariza. Jedno od boljih navijanja za mene Mislim da postoje mnogo bolji načini obeležavanja verskog praznika od puštanja muzike jednog ratnog huškača i jeftinog šatorskog pevača makar to bila i pesma posvećena verskom prazniku. Tako da - daleko im lepa kuća i nek ostanu dosledni u svojoj maloumnosti. Gde je, zapravo, ta maloumnost i neka lažna doslednost trenutno najmanji problem organizovane kriminalne grupe sa severa. Posle ovih godina ćacizma, neće ih više oprati nikakvo lažno srbovanje. 17 1
Don Dusko Posted yesterday at 11:56 AM Posted yesterday at 11:56 AM Danas gubimo lagano 30 razlike! 2 2 1 1
phen33 Posted yesterday at 12:12 PM Posted yesterday at 12:12 PM Siguran sam da je ovaj izostanak organizovane navijacke grupe veceras u dogovoru sa klubom jer se igra u Pioniru. Mislim da se za njih karte u areni cuvaju ili dijele za dz, veceras se moraju ispostovati sezonci. Prezentovano je to na nacin postovanja tradicije i ocuvanja vjere i ponovo nam sever kao nesto dokazuje 1
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 01:00 PM Posted yesterday at 01:00 PM Srećan badnji dan svim pravoslavnim ciganima! Do pobede sa nama ti.. 3 1 2
Kosjan Willavić Posted yesterday at 01:04 PM Posted yesterday at 01:04 PM 5 hours ago, Mile1 said: Prvo je sramota sto se igra uopste danas, ako se pravila pauza za katolocki trebalo je i za pravoslavni da se ispostuje praznik Pravilno je reci za deo pravoslavnih vernika koji Bozic proslavljaju po julijanskom kalendaru ( posto nema Rusa, to smo trenutno samo mi i grobosi ).
JPM Posted yesterday at 01:41 PM Posted yesterday at 01:41 PM Nemam ni najmanju sumnju da bi nam Evroliga izasla u susret da smo tražili odlaganje. 3
Recommended Posts