Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Gotov je Kalina, i svako forsiranje njega kao ozbiljne opcije ce vam se zestoko obiti o glavu. To ako ne vidi trener... On ce nekad i doprineti, ali u proseku svaki peti mec.

Mozda jos veci problem za vas je tandem PG, Briki i Favelash. Jezive probleme tu ocekujem.

Favelash je nekad makar znao da pogadja otvorene suteve. Sad je to masina za pogubne odluke, mismeceve u nizu i zabijanja u reket gde po pravilu dobija dandare.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Sa Kalinom će očigledno morati kao i sa Teom. Minutažom u ABA ligi dočarati mu koliko nas košta ovo njegovo luksuziranje sa nadom da će umeti sam da proceni koja bi cena toga bila u EL.

Ne sumnjam da ima poštovanje celog rostera van terena ali jednom Nwori ili Semiju kada udjemo u rasplet sezone ne može ovakav Kalina svaki dan i u svakoj situaciji biti neograničeno  "untouchable" kao jednom Dobriću ili Davi-dovcu.

Ako "nikad neće uspeti da smiri svoje demone, čak i da može"...neće ni uspeti da isporuči stabilnih 15mpg hasla u EL. Mislim da on neće zdrav sedeti na kraj klupe ili ulaziti kao igrač zadatka. Vidimo i da ga ni Sale neće tako koristiti. Bolje je da prijavi primicač ili lower back pain...pa lagano...par nedelja po par nedelja. 

Njegove muke nažalost

nisu samo prolazna kriza koja će se u jednom trenutku preokrenuti u njegovu korist. 

Edited by wing
Posted
1 hour ago, GameChanger said:

U ovom trenuntku sasvim dovoljno bi bilo da Batler u potpunosti udje u ulogu dvojke i uspesno resava napade onda kada primarna akcija propadne

Tako je jer zasto bi najbolji napadac igrao sa loptom kad je tu mocni bugarin da to sve resi

• Like 1
Posted

Mnogo tesko i mnogo bitno u utorak. S obzirom da je pionir i da nema organizovanog navijanja, svi koji budu u hali moraju da daju svoj doprinos.

• Like 1
Posted

Pozdrav svima vratio sam se iz banovine. Hteo bih da pozelim svoj braci i komsijama srecnu Novu i praznike,puno zdravlja i da nam ova godina bude mnogo bolja.

• Like 6
  • Love 3
Posted

Onog trenutka kada ne bude vise Davidovca, Kalinica, Dobrica, Miljenovica, tog trenutka cemo biti na istom mestu gde su komsije. Igranje kosarke nije samo statisticki podatak. 

• Like 9
  • Love 6
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted

Odakle info da nema organizovanog navijanja protiv Valensije ?

Sta bi na kraju sa Tomovicem , nista zvanicno nije izaslo da nas je napustio ( bar ja nisam video ) , a cini mi se da ga danas nisam video na nasoi klupi ?

• WOW 1
Posted
1 hour ago, quentin said:

Situacija kad Kalina onako reaguje prema Bobiju za kog svako zna da ne radi to namjerno, i to na utakmici bez ikakvog naboja, definitivno mnogo govori o njegovom psihičkom stanju. Valjda će prevazići to.

Njegovo psihicko stanje je definisano karakterom velikog borca, hustle igraca, sa izrazitim takmicarskim nabojem, pomalo prljavog i kvarnog tipa koji ide na zivce protivnicima a koji rodjenom bratu ne bi dozvolio da ga pobedi na terencetu iza zgrade a kamoli na treningu ili u zvanicnoj tekmi.

Sve njegove postupke i tehnicke greske ove godine treba posmatrati u funkciji  uticaja na nivelaciju kriterijuma sudjenja koji nam je izrazito nenaklonjen, neko mora i taj deo posla da radi /Lazic, Mitrovic, Teo/. I na taj nacin se skida pritisak sa dobrica u timu a imamo ih dosta ove godine.

Znam da pomalo ide na zivce navijacima nevinim dusicama ali jos vise pizde protivnicki treneri jer postpci ovakvih igraca uvek uticu na tok igre jer nekog izbace iz takta. 

Drejmond tip igraca, prgav, svadljiv, udara jako po rukama, rve se, ne da na sebe.... Rekao bih da od sadasnjih i Moneke, pored mnogo kvalitetnih igrackih osobina isto ima tu neku fajtersku crtu koja je sastavni deo pobednickog mentaliteta.

• Like 1
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, Fan Kosarke said:

Sta bi na kraju sa Tomovicem , nista zvanicno nije izaslo da nas je napustio ( bar ja nisam video ) , a cini mi se da ga danas nisam video na nasoi klupi ?

Organizovani idu u crkvu, pa ne stizu na tekmu. Bice atmosfera jos bolja bez njihovih zalopojki.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Fan Kosarke said:

Nije bio ja mislim ni protiv Efesa na klupi. 

Bice ozvanicen u Lokomotivi sutra/prekosutra.

• Like 1
Posted
8 hours ago, Mikel said:

Njegovo psihicko stanje je definisano karakterom velikog borca, hustle igraca, sa izrazitim takmicarskim nabojem, pomalo prljavog i kvarnog tipa koji ide na zivce protivnicima a koji rodjenom bratu ne bi dozvolio da ga pobedi na terencetu iza zgrade a kamoli na treningu ili u zvanicnoj tekmi.

Sve njegove postupke i tehnicke greske ove godine treba posmatrati u funkciji  uticaja na nivelaciju kriterijuma sudjenja koji nam je izrazito nenaklonjen, neko mora i taj deo posla da radi /Lazic, Mitrovic, Teo/. I na taj nacin se skida pritisak sa dobrica u timu a imamo ih dosta ove godine.

Znam da pomalo ide na zivce navijacima nevinim dusicama ali jos vise pizde protivnicki treneri jer postpci ovakvih igraca uvek uticu na tok igre jer nekog izbace iz takta. 

Drejmond tip igraca, prgav, svadljiv, udara jako po rukama, rve se, ne da na sebe.... Rekao bih da od sadasnjih i Moneke, pored mnogo kvalitetnih igrackih osobina isto ima tu neku fajtersku crtu koja je sastavni deo pobednickog mentaliteta.

Meni Kalinino ponašanje uopšte ne izgleda kao svjesna namjera da se izvrši pritisak na sudije, nego kao impulsivni potezi vrlo razdražljivog čovjeka. Ako sa iza svega toga krije neki veliki plan, Kalina je najbolji glumac na svijetu.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
10 hours ago, VISOKOLETAC said:

Onog trenutka kada ne bude vise Davidovca, Kalinica, Dobrica, Miljenovica, tog trenutka cemo biti na istom mestu gde su komsije. Igranje kosarke nije samo statisticki podatak. 

Imali smo ih prethodnih sezona koliko hoćeš pa smo vidjeli na kom mjestu smo bili.

Posted
9 minutes ago, Sector said:

Imali smo ih prethodnih sezona koliko hoćeš pa smo vidjeli na kom mjestu smo bili.

Prethodnih sezona smo imali budzet od 4 miliona, a i sa tim budzetom smo dosli do plejofa.  Cini mi se da smo u prethodne 3 sezone bili 10 dva puta. Ja znam da je nasim ljudima uvek nas igrac najgori, propao, razdrazljiv, a da se strancima gleda kroz prste. Uvek  tudje g.... manje smrdi. Nedovic nam je bio kriv dok je vukao celu godinu, ali zato je Vildoza odigrao maestralnih mesec dana i onda se raspadao ostatak sezone. 

Inace ko nije gledao juce utakmicu mozda i poveruje da je Kalinic lose odigrao, a o glupostima koje pisete za lakat koji je popio od Bobija, ne treba ni trositi reci.

Posted

Biće baš zanimljivo šta će Saša da radi sa Riverom kad se oporavi, a posebno ako dobijemo i Bolomboya uskoro. Motiejunas je ozbiljno pao u formi (ili nije bilo ni realno da igra onako kao kad je tek došao), a Izundu još nije naučio da se sačuva glupih grešaka koje mu limitiraju minutažu. Međutim, Saša očito voli D Moa, a zaljubljen je i u ovaj smallball sa Semijem na 5 plus je tu uvek neugodni Deda koji na volšeban način nalazi minutažu. 

Posted
33 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Prethodnih sezona smo imali budzet od 4 miliona, a i sa tim budzetom smo dosli do plejofa.  Cini mi se da smo u prethodne 3 sezone bili 10 dva puta. Ja znam da je nasim ljudima uvek nas igrac najgori, propao, razdrazljiv, a da se strancima gleda kroz prste. Uvek  tudje g.... manje smrdi. Nedovic nam je bio kriv dok je vukao celu godinu, ali zato je Vildoza odigrao maestralnih mesec dana i onda se raspadao ostatak sezone. 

Inace ko nije gledao juce utakmicu mozda i poveruje da je Kalinic lose odigrao, a o glupostima koje pisete za lakat koji je popio od Bobija, ne treba ni trositi reci.

4 miliona smo imali u prvom mandatu Radonje a znaš kad je to bilo... A od dolaska Željka u KKP ni naš ne ide ispod 10 mil. 

Što se tiče domaći vs stranci, zapravo je skroz suprotno. Osovinaši su ti koji imaju neograničen kredit. 

Posted

Jučerašnja utakmica nije reper za bilo šta. Mi smo završnicu utakmice igrali u petorci Jago, Kodi, Nwora, Kalinić i Davidovac. Na tajm autu Saša kaže Davidovcu "Deki ti ćeš igrati kao na 5"... Tako da osim što su se isprobavale razne varijante pre toga utakmica se i otaljavala samo tako. Bitno je da se niko nije povredio. Uhvatio sam se za glavu kad je Izundu pao držeći se za zglob, došlo mi da vrisnem. Srećom nije bilo ništa strašno. Verovatno igra sa fiksiranim zglobom.

• Like 1
Posted

Kup Radivoja Koraća

Mesto još nije zvanično potvrđeno, do 12. Januara traju prijave za organizaciju, ali se svi u KSS spremaju za Niš.

18-21. Februar

Maksimalno 4 stranca, ako se ne promene propozicije, pričalo se da će ići na 6.

Šta mislite, da sutra mora da se odluči, ko bi bila ta 4 stranca u Zvezdi?

Domaći:

- Kalinić

- Dobrić

- Davidovac

- Miljenović

- Plavšić (ako se oporavi)

Stranci:

- Moneke - po meni siguran 100%

- Nwora - vrlo verovatan

- 1 centar - Izundu, Motiejunas + do tada će se oporaviti i Rivero i Bolomboj

- 1 bek - CMM ili Batler

Mislim da Odžele neće igrati, pošto na njegovoj poziciji imamo Kalinu + mogu ostali da pokrivaju

Grejem/Graham/Grem/Grajam ako se nešto drastočno ne promeni u mesec dana isto teško.

Yago - ne 

Znam da ima vremena do kupa 6 nedelja, ali nije kao da već ne pametujemo u prazno, pa tako javite šta mislite

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Tunis said:

Kup Radivoja Koraća

Mesto još nije zvanično potvrđeno, do 12. Januara traju prijave za organizaciju, ali se svi u KSS spremaju za Niš.

18-21. Februar

Maksimalno 4 stranca, ako se ne promene propozicije, pričalo se da će ići na 6.

Šta mislite, da sutra mora da se odluči, ko bi bila ta 4 stranca u Zvezdi?

Domaći:

- Kalinić

- Dobrić

- Davidovac

- Miljenović

- Plavšić (ako se oporavi)

Stranci:

- Moneke - po meni siguran 100%

- Nwora - vrlo verovatan

- 1 centar - Izundu, Motiejunas + do tada će se oporaviti i Rivero i Bolomboj

- 1 bek - CMM ili Batler

Mislim da Odžele neće igrati, pošto na njegovoj poziciji imamo Kalinu + mogu ostali da pokrivaju

Grejem/Graham/Grem/Grajam ako se nešto drastočno ne promeni u mesec dana isto teško.

Yago - ne 

Znam da ima vremena do kupa 6 nedelja, ali nije kao da već ne pametujemo u prazno, pa tako javite šta mislite

Kodi, Batler, Moneke, Motejunas npr.