Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Kakav početak nove godine! Pao je i taj Efes u gostima i to kako?! Odlična energija i ponovo dobra odbrana. Ima ovde još mnogo da se radi. Ali ovo je neki pravac kako igra treba da izgleda. Samo da se izuzme 4/4 i minuti Davidovcu. Jago je dobro otvorio meč i do samog kraja bio više koristan igrač nego što je smetao. Sa njim je Saša sad pogodio. 

• Like 5
Posted
Just now, Profaarmor said:

Sasa dao sve od sebe da bude neizvesno ali dzaba.

Da sam na mestu Miljenovica ne bih se zadrzavao

Ma ajde zato je zavrseno sa 22 razlike.

To je samo bilo iznenadjenje a momci su se brzo privikli.

Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Picka celava,sto nije bilo 30 i sto nije igrao Grejem. Statement pobeda, mene su jedino nrrvirale izgubljene lopte. Nvora, Moneke i Odzelej pregazili Efes kao plitak potov, fenomenalne partije

Izgubljene lopte jer je cela 4Q bila skoro pa neobavezna.

Posted

P R E L E P O 😍

Svaka čast svim igračima koji su igrali večeras, bilo je uživanje gledati ih kako su se prošetali večeras i to na kraju bukvalno. 
Ne znam čemu toliko negativnih komentara, ovde su ljudi pre utakmice očekivali poraz, neki čak i ubedljiv, a momci i stručni štab su bukvalno razbili Efes kome gori pod nogama sa nekih 19 % snage i to bez preterivanja. 
Bravo Zvezdo, Tim, a ne pojedinci! 👏💪

• Like 1
Posted

Uopste nije fer prema Miljenovicu da ima ovakav odnos da ubacuje Jaga pre njega, sa druge strane vodja copora moze da radi sta hoce. Kakav pristup u 4/4 za oduzimanje plate

• Like 9
  • Tuzno 1
Posted
3 hours ago, Don Dusko said:

Lagan poraza od 30 razlike ocekujem!

Reveal hidden contents

Hint utakmica sa Fenerom kad sam isto prognozirao!

Odsad cu ovo kao mantru da ponavljam. :D

• Ha-ha 1
Posted

Izuzetno sam zadovoljan pobedom, ali moram da skrenem pažnju na to da mi igramo očajno tranziciju.

Desetak puta smo delovali kao da smo se juče sastavili, u kontra napadima. Srljanje u prazno, trče tri igrača i ovaj što vodi loptu se zabije u defanzivca, Čima baca dodavalje iz skoka, u aut, Batler se zaleće na trojicu i gubi loptu. Potpuna konfuzija. Mora mnogo da se radi na tome, mi smo 20 poena dali protivniku glupim gubljenjem lopte. Na kraju 23 izgubljene lopte, tempo utakmice koji uopšte nije kontrolisan.

Neshvatljivo kako Efes sa ovakvim rosterom i trenerom igra ovako. Grozni su i potpuno zasluženo u donjem delu tabele. Prvi put ih gledam ove sezone.

• Like 2
Posted

Znaci posle rasturanja Efesa u sred Stambola vama je prvi tejk Yago?

Sad ako je ovo sa kolenom ozbiljno dobice sansu i Miljen i Grejm pa da vidimo.

• Like 5
Posted

Cima da skace,

Kodi da asistira,

Nwora da trpa.

Formula uspeha, uz odlicnu odbranu.

Sve je bilo dobro, cak i Jago i Kalina.

• Like 3
  • Love 2
Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Uopste nije fer prema Miljenovicu da ima ovakav odnos da ubacuje Jaga pre njega, sa druge strane vodja copora moze da radi sta hoce. Kakav pristup u 4/4 za oduzimanje plate

Da, oduzimanje plate je prva asocijacija nakon prve pobede u istoriji nad ovim protivnikom na njegovom terenu, i to 22 razlike

• Like 13
  • Love 1
Posted

Solidan povratak odbrambenog hasla, reket danas - 11+7+16. Na sve to Nvora koncetrisan i u svojim opancima. Ne bi ovo izgubili ni od mnogo raspoloženijih ekipa od Efesa. Čestitke momcima i Saletu, značiće ovaj brejk. A treba ga zakucati u utorak protiv Valensije. 

Ko je najbolji  najluđi ? Zvezdaaa

giphy.gif

• Like 3
Posted (edited)
2 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci posle rasturanja Efesa u sred Stambola vama je prvi tejk Yago?

Sad ako je ovo sa kolenom ozbiljno dobice sansu i Miljen i Grejm pa da vidimo.

Ma gde ozbiljno. Bukvalno kao dete kad progreši pa se žali da se povredio zato je i pogrešio. Eno ga posle iza klupe stoji i gleda. 😅

Edited by Čočo
Posted
4 hours ago, forumko topic said:

Efes ima isti broj pobeda kao Pariz. Dakle, donji dom. Dakle, rutiniraće nas. 

Zapratite me za više saveta. Treba li nekome pomoć za kladionicu? Brojevi za loto? 

Posted
Just now, bosMan_jr said:

Da, oduzimanje plate je prva asocijacija nakon prve pobede u istoriji nad ovim protivnikom na njegovom terenu, i to 22 razlike

Pogledaj samo odnos kodija u 4/4 gde im je dao 4 ili 5 lopti. Ali naravno njemu nista reci

• Like 1
  • Ha-ha 3