Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lagan poraza od 30 razlike ocekujem! Spoiler Hint utakmica sa Fenerom kad sam isto prognozirao!
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) " Pritom ih nikad nismo dobili u gostima...? " Ovo je uvek ozbiljan argument jer 15 godina i Zvezda i Efes imaju isti roster i istog trenera. Edited 33 minutes ago by wing
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bice ovo lagana pobeda. Takav osecaj imam jos pre meca sa Parizom da nas oni rutirniraju a onda dobijami Efes. 1
Brajant Danston Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, Igor_ said: Bice ovo lagana pobeda. Takav osecaj imam jos pre meca sa Parizom da nas oni rutirniraju a onda dobijami Efes. Ja sam baš suprotno mislio, lagana pobeda nad Parizom, težak poraz od Efesa. Jedino zbog čega sam optimističan ali bukvalno jedino je što mi po nekoj tradiciji te prve mečeve u Evroligi posle NG igramo dosta dobro i retko ih gubimo. Neka bude tako i sada, ali baš nisam optimista za večeras.
Petkovic Miroslav97 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 1 minute ago, Disfruto said: Poarie igra. Saben Lee out. Dobric out Lojd?
Disfruto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Lojd? Spreman takodje. Douzer isto
keli165 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Samo da nas Osmani ne natrpa, sve ostalo mi je prihvatljivo.. 1
tejlor Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Bicemo zadovoljni za 2 sata. Verujem da ce momci pokazati staru sliku iz one serije.
Žilee Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Nije katastrofa kad te natrpa Bobua Loyd Kordinije i da ne nabrajam ali kad te natrpa smrdljivi Smits i Osmani ubip bih se iste sekunde Op op Batler starter
Recommended Posts