vinogradskaopera Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago cigani srecna nova godina i da nam Bolomboj zaigra kao nekad pre! 11
Manoly Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Cigani, neka Nova godina donese pre svega dobro zdravlje i mnogo lepih momenata na svim poljima vama i porodicama. Zivi bili! 10
djenkoslav Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 17 hours ago, Žilee said: Hapoel i Elajdza 5m godisnje do 2029... Sve je izgubilo smisao... 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Srecna Nova godina ciganlijo nasa! I da nam bude bolja od prethodne. 6
Placebo Lone star Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Da smo zivi,zdravi i srecni.❤️⚪️🔴⚪️🔴🏀 1 hour ago, djenkoslav said: Sve je izgubilo smisao... Nije,gledaj plate vezenemaca u fudbalu. 2
Molina23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Da Bokiboj radost i sreću donese, mir Božiji, oh wait... Srećna Nova braćo cigani i sestre ciganke, zdravi i srećni Bili Beron pre svega ❤️ Živeli 🥂 Do slobode Srbije i Crvene zvezde! Edited 12 hours ago by Molina23 6 1
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Srecna Nova braco i sestre ,zivi bili i vecno se veselili!!! PS. pazite ovo sutra igramo u turskoj a sude nam Emilio Perez(glavni sudija na derbiju i protiv efesa u beogradu prosle sezone) Bissang(glavni sudija prosle godine u kaunasu kad smo gostovali) i Lotermozer(suvisno pricati o njemu)... 7
Nellthe Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, fradler said: Sto mi je krivo sto Jago nije malo bolji igrac samo, da ima bar asistenciju, jer bas izgleda kao dobra njuska
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, fradler said: Bolomboj vec na treningu i to u crvenoj trenerci 💪 2
djenkoslav Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 hours ago, Placebo Lone star said: Nije,gledaj plate vezenemaca u fudbalu. Zato sam i rekao sve...
quentin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zna li se šta za Čimu (osim da je prešao kod Miška)? Kako temperatura? Putuje li u Tursku?
wing Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo jednu želju imam. Da smo zdravi. Za sve ostalo tu je Dr. Dos Santos
3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moneke i Dobric u avionu za Tursku Da li je vreme za tu pobedu u gostima Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ... 5
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://sportske.net/vest/najnovije/nikola-kalinic-za-sportske-od-gorkog-ukusa-spartaka-i-nove-uloge-u-zvezdi-do-borbe-za-dete-nije-realno-da-budem-u-reprezentaciji-dok-prolazim-kroz-ovo-564411 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago "Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 24 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: "Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu." Ko je ovo izjavio?
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Žilee said: Ko je ovo izjavio? Djenka 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, MilošVB said: Vučić Milose manje vina manje vina.
Brajant Danston Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, 3x3cz said: Moneke i Dobric u avionu za Tursku Da li je vreme za tu pobedu u gostima Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ... Po prirodi nisam pesimista, gledam uvek da iz svake situacije izvučem makar malo pozitivnog, ali, ne mislim da mora da krene, i sve više sam mišljenja da smo mi naše odigrali. Igra nam mnogo liči na Partizan od pre godinu, dve. Ako se uradi nešto na individualni kvalitet to je to. Sve manje akcija, sve više igre jedan na jedan. Izvinjavao sam se ovde Saši Obradoviću mesec dana javno što sam sumnjao u njegove trenerske kvalitete, a na kraju se vrlo lako može desiti da ni ja koji ovu najlepšu igru pratim dvadesetak godina nisam baš toliki nemač pojma. Živo me zanima na šta će da liči sutrašnji meč, imali smo dosta vremena da ga pripremimo, a nekako, po nepisanom pravilu, kada ima puno vremena za pripremu, istu odradimo skandalozno. Srećno Zvezdo sutra u Carigradu. 1
Recommended Posts