Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Cigani, neka Nova godina donese pre svega dobro zdravlje i mnogo lepih momenata na svim poljima vama i porodicama.

Zivi bili!

• Like 10
Posted (edited)

Da Bokiboj radost i sreću donese, 

mir Božiji, oh wait... Srećna Nova braćo cigani i sestre ciganke, zdravi i srećni Bili Beron pre svega ❤️ Živeli 🥂

Do slobode Srbije i Crvene zvezde! 

Edited by Molina23
  • Like 6
  • Thanks 1
Posted

Srecna Nova braco i sestre ,zivi bili i vecno se veselili!!!

PS. pazite ovo sutra igramo u turskoj a sude nam Emilio Perez(glavni sudija na derbiju i protiv efesa u beogradu prosle sezone) Bissang(glavni sudija prosle godine u kaunasu kad smo gostovali) i Lotermozer(suvisno pricati o njemu)...

• Like 7
Posted
2 hours ago, fradler said:

Sto mi je krivo sto Jago nije malo bolji igrac samo, da ima bar asistenciju, jer bas izgleda kao dobra njuska

Posted

Moneke i Dobric u avionu za Tursku 

Da li je vreme za tu pobedu u gostima

Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ...

• Like 5
Posted

"Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."

Posted
24 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

"Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."

Ko je ovo izjavio?

Posted
3 hours ago, 3x3cz said:

Moneke i Dobric u avionu za Tursku 

Da li je vreme za tu pobedu u gostima

Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ...

Po prirodi nisam pesimista, gledam uvek da iz svake situacije izvučem makar malo pozitivnog, ali, ne mislim da mora da krene, i sve više sam mišljenja da smo mi naše odigrali.

Igra nam mnogo liči na Partizan od pre godinu, dve. Ako se uradi nešto na individualni kvalitet to je to. Sve manje akcija, sve više igre jedan na jedan.

Izvinjavao sam se ovde Saši Obradoviću mesec dana javno što sam sumnjao u njegove trenerske kvalitete, a na kraju se vrlo lako može desiti da ni ja koji ovu najlepšu igru pratim dvadesetak godina nisam baš toliki nemač pojma.

Živo me zanima na šta će da liči sutrašnji meč, imali smo dosta vremena da ga pripremimo, a nekako, po nepisanom pravilu, kada ima puno vremena za pripremu, istu odradimo skandalozno.

Srećno Zvezdo sutra u Carigradu.

• Like 1