vinogradskaopera Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago cigani srecna nova godina i da nam Bolomboj zaigra kao nekad pre! 11
Manoly Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Cigani, neka Nova godina donese pre svega dobro zdravlje i mnogo lepih momenata na svim poljima vama i porodicama. Zivi bili! 10
djenkoslav Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 hours ago, Žilee said: Hapoel i Elajdza 5m godisnje do 2029... Sve je izgubilo smisao... 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Srecna Nova godina ciganlijo nasa! I da nam bude bolja od prethodne. 6
Placebo Lone star Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da smo zivi,zdravi i srecni.❤️⚪️🔴⚪️🔴🏀 1 hour ago, djenkoslav said: Sve je izgubilo smisao... Nije,gledaj plate vezenemaca u fudbalu. 2
Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Da Bokiboj radost i sreću donese, mir Božiji, oh wait... Srećna Nova braćo cigani i sestre ciganke, zdravi i srećni Bili Beron pre svega ❤️ Živeli 🥂 Do slobode Srbije i Crvene zvezde! Edited 9 hours ago by Molina23 6 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Srecna Nova braco i sestre ,zivi bili i vecno se veselili!!! PS. pazite ovo sutra igramo u turskoj a sude nam Emilio Perez(glavni sudija na derbiju i protiv efesa u beogradu prosle sezone) Bissang(glavni sudija prosle godine u kaunasu kad smo gostovali) i Lotermozer(suvisno pricati o njemu)... 7
Nellthe Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, fradler said: Sto mi je krivo sto Jago nije malo bolji igrac samo, da ima bar asistenciju, jer bas izgleda kao dobra njuska
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, fradler said: Bolomboj vec na treningu i to u crvenoj trenerci 💪 2
djenkoslav Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, Placebo Lone star said: Nije,gledaj plate vezenemaca u fudbalu. Zato sam i rekao sve...
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zna li se šta za Čimu (osim da je prešao kod Miška)? Kako temperatura? Putuje li u Tursku?
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo jednu želju imam. Da smo zdravi. Za sve ostalo tu je Dr. Dos Santos
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke i Dobric u avionu za Tursku Da li je vreme za tu pobedu u gostima Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ... 4
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://sportske.net/vest/najnovije/nikola-kalinic-za-sportske-od-gorkog-ukusa-spartaka-i-nove-uloge-u-zvezdi-do-borbe-za-dete-nije-realno-da-budem-u-reprezentaciji-dok-prolazim-kroz-ovo-564411 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: "Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu." Ko je ovo izjavio?
Kosjan Willavić Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, Žilee said: Ko je ovo izjavio? Djenka 1
Recommended Posts