Crni Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 5 hours ago, Žilee said: Kakvi sve strucnjaci pišu ovde ,stati pa gledati 😂😂 Od postojanja foruma, ovakvi upisi su ubedljivo najcesce stancovani. Ujedno i najgluplji postovi. 4
Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 hours ago, rodriguez said: ovo ćelafuto sam ja doneo ovde How yes no
Leo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 12 hours ago, Kosjan Willavić said: Jubilarni stoti put- od koga smo mi izgubili onomad, sunce ti jebem Pritom, plus 14 na 8 min do kraja. 1
Žilee Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 hours ago, Crni said: Od postojanja foruma, ovakvi upisi su ubedljivo najcesce stancovani. Ujedno i najgluplji postovi. Sto ,pronasao si se u moru strucnjaka?
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne razumijem zašto se i dalje kuka na to od koga smo izgubili kad se u međuvremeno pokazalo zbog čega je došlo do toga. 3
Losmi17 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 23 minutes ago, Sector said: Ne razumijem zašto se i dalje kuka na to od koga smo izgubili kad se u međuvremeno pokazalo zbog čega je došlo do toga. Zbog cega?
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Losmi17 said: Zbog cega? Strmoglav pad u igri nakon pauze koji je rezultirao seriji loših izdanja, toliko loših da se i KKP ogrebao. U narodu poznato i kao implementacija. 7
Losmi17 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Sector said: Strmoglav pad u igri nakon pauze koji je rezultirao seriji loših izdanja, toliko loših da se i KKP ogrebao. U narodu poznato i kao implementacija. Mislio sam da imas nesto opipljivo. Meni je O'bradovic zasluzan za vase poraze, uz nekako i prirodan pad forme. Ali mi je i dalje utisak da ste morali dobiti 2 od 5 (kkp, valensija, hapoel, barsa, paris). Da ste dobili nesto, mozda bih i pomislio da ova vam je ta godina. Ovako su svi nagovestaji da je proslogodisnji plasman ovogodisnji maksimum. 3 1
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da danas pobedom završimo godinu pa da se fokusiramo na početak nove godine sa pobedom u EL. Ima dovoljno vremena da ekipa odmori i trenira. Pa da vidimo protiv Efesa da li će Saša tvrdoglavo da fura svoju priču ili će promeniti pristup. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: Veceras celafuto kuva Sta kuva?
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Losmi17 said: Zbog cega? Ahaaaaa, očekivao si da će da kaže jer je meč prodat 😂😂😂 1
chimamoneke Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Večeras Sale da ubaci Grejma 35 minuta u igru pa makar imao sut 1/22 i izgubili 30 razlike da vidimo konacno da ga razigramo malo i Deda da dobije bonus za partiju protiv Zalgirisa da odmori 2 meseca na Maldivima jer je tamo sad lepo vreme i sto bi se umarao u ovom rasporedu Mada ne sumnjam da ce ćelavi na terenu dobiti 20-25 minuta da dobacuje loptu saigracu pored ljudskom oku neshvatljivom brzinom kad bude otvoren na šutu Edited 9 hours ago by chimamoneke 1
Mile1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Topic sve odvratniji iz dana u dan. Slazem se, spominjanje Zach LeDay-a bas ne prilici ovom topiku 1
Miloš 52 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Čekamo, biće novog matreijala za analizu posle Cedevite večeras.
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 minutes ago, Mile1 said: Slazem se, spominjanje Zach LeDay-a bas ne prilici ovom topiku Inace podsmevanje Saleta isto prilici topiku.
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Topic sve odvratniji iz dana u dan. Milenko ili Nikola? 1 hour ago, Mile1 said: Slazem se, spominjanje Zach LeDay-a bas ne prilici ovom topiku Zašto ga onda spominješ?
chimamoneke Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ispascu kontradiktoran i realno je da mozda za Saleta preterano sve sto smo pisali ovih dana pogotovo ja i to je verovatno produkt besa a i želje da ovaj tim pobedjuje Stojim i dalje apsolutno iza priče o minutazi Dede, Kaline i Grejma ali ovoj ekipi treba podrška sad upravo veća nego ikad jer mogu da iznesu mnogo. I bas bi voleo da napunimo Pionir večeras da i oni to vide 1
Leo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Smehotresno je kada se bukvalno posle svakog poraza jave u ulozi cuvara vatre likovi koji imaju dvocifren broj postova. Znaci, itekako se u klubu prati sta se pise na ovom forumu. 1
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Žilee said: Sto ,pronasao si se u moru strucnjaka? Ne, nego sam se umorio od takvih profila, koji zavrse karijeru na forumu u rekordnom roku...
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago neka se zvezdan mitrović polako navikava na zagađeni vazduh u beogradu, možda zatreba 🙃
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 12/26/2025 at 5:16 PM, rodriguez said: zna li se stanje povrede plavšića? Oporavlja mu se rame polako nakon sto se samopovredio kada je odalamio Heyesa po faci. Sansu karijere je imao da pokaze da moze da igra EL, mi sakati na petici a on se samopovredi. Eno i onaj nesrecni Voitije iz Alsela koji je delovao jos gori je imao 30 index. 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, rodriguez said: neka se zvezdan mitrović polako navikava na zagađeni vazduh u beogradu, možda zatreba 🙃 Daleko bilo
Recommended Posts