Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, Žilee said: Kakvi sve strucnjaci pišu ovde ,stati pa gledati 😂😂 Od postojanja foruma, ovakvi upisi su ubedljivo najcesce stancovani. Ujedno i najgluplji postovi.
Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, rodriguez said: ovo ćelafuto sam ja doneo ovde How yes no
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 hours ago, Kosjan Willavić said: Jubilarni stoti put- od koga smo mi izgubili onomad, sunce ti jebem Pritom, plus 14 na 8 min do kraja.
Žilee Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 6 hours ago, Crni said: Od postojanja foruma, ovakvi upisi su ubedljivo najcesce stancovani. Ujedno i najgluplji postovi. Sto ,pronasao si se u moru strucnjaka?
Sector Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Ne razumijem zašto se i dalje kuka na to od koga smo izgubili kad se u međuvremeno pokazalo zbog čega je došlo do toga. 2
Losmi17 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 23 minutes ago, Sector said: Ne razumijem zašto se i dalje kuka na to od koga smo izgubili kad se u međuvremeno pokazalo zbog čega je došlo do toga. Zbog cega?
Sector Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 8 minutes ago, Losmi17 said: Zbog cega? Strmoglav pad u igri nakon pauze koji je rezultirao seriji loših izdanja, toliko loših da se i KKP ogrebao. U narodu poznato i kao implementacija.
Losmi17 Posted just now Posted just now 1 minute ago, Sector said: Strmoglav pad u igri nakon pauze koji je rezultirao seriji loših izdanja, toliko loših da se i KKP ogrebao. U narodu poznato i kao implementacija. Mislio sam da imas nesto opipljivo. Meni je O'bradovic zasluzan za vase poraze, uz nekako i prirodan pad forme. Ali mi je i dalje utisak da ste morali dobiti 2 od 5 (kkp, valensija, hapoel, barsa, paris). Da ste dobili nesto, mozda bih i pomislio da ova vam je ta godina. Ovako su svi nagovestaji da je proslogodisnji plasman ovogodisnji maksimum.
Recommended Posts