3x3cz Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mi smo favoriti i vreme je za pobedu u gostima. Ako želimo nesto da napravimo ovo je pod moranjem da se pobedi, bar me meni. 7
pilif88 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Protiv Valensije u “pioniru”. Ovo je objavljeno jos na pocetku sezone, Arena je zauzeta zbog vaterpola/plivanja 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ništa lakše: motivisana odbrana, solidan šut za tri i koncentracija sa linije za slobodna bacanja.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Sector said: Problem je što i ovaj Pariz mora nekoga da dobije. Moramo i mi da dobijemo nekog u gostima. 😅 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako hoćemo u play off ovakve utakmice moraju da se dobiju. Da će biti teško nema dileme, ali prosto moramo početi pobjeđivati utakmice na strani ako hoćemo nešto. Ne treba zaboraviti da su nas zgazili 40 razlike na Kipru. Očekujem reakciju! 1
Petkovic Miroslav97 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Zajeban je onaj njihov Erera čileanac.. šutira predobro kad ostane sam, samo da ne pomazemo sa njim. U stanju je da nas natrpa kao Brajant ili Brizuela..
Knipex Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Kazniše nas jer smo razvili preveliku zastavu i blokirali semafor, zbog uvredljivog skandiranja i paljenja pirotehnike. Bez navijača na gostovanju Efesu. Quote Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade has been sanctioned with a fine of €28,000, and the away game corresponding to Round 19 without away fans for Crvena Zvezda, for displaying an oversized flag blocking the scoreboard, chanting offensive slogans, and lighting and throwing torches after the game, requiring intervention from security and firefighters on occasion of the game Partizan Mozzart Bet Belgrade – Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, under Articles 29.1. g), 29.2 f) and 29.2 g) of the Euroleague Basketball Disciplinary Code.
rodriguez Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Jebena EL, oće da nam osiromaše Dr.Čelu. Koliko bi bili kažnjeni da su videli da su neki cigosi pišali u kese i bacali ih na donji nivo odozgo.
Gudura Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Zajeban je onaj njihov Erera čileanac.. šutira predobro kad ostane sam, samo da ne pomazemo sa njim. U stanju je da nas natrpa kao Brajant ili Brizuela.. Nije taj kalibar...ono sto je ohrabrujuce je da bas i ne briljira u sutu, protiv defanzivno potentnih ekipa, gde nadam se spadamo. Protiv Fenera, Virtusa, Hapoela, Oly-ja, Monaka, Zalgirisa i Barse je na kriminalnih 3/31 u sutu za 3, odnosno 9,3%, sto ga stavlja u rang sutera ala Stef Lazarevic. Zato briljira protiv ovih koji se na odbranu mnogo ne obaziru, tu je na preko 50%
Sector Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Nama je i Akele metnuo trojku. Ako se na varam prvi smo mu, skinuo je nevinost protiv nas. 2
astrix1402 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Hoce li doci taj dan, da bude opsti konsenzus, da dobijamo narednu u gostima? AKo ne mozemo da dobijemo jedan Pariz, koji je u seriji od 6 poraza (mora se to i nekad prekinuti), nema potrebe da se gadjamo sa nekim F4 i Atinom. Manje vise svi su zdravi, rotacija je u ovom trenutku sasvim pristojna, ako smo umorni mi, umorni su i oni, ajde da izadjemo i bude jedna statement win, kao protiv Fenera. P.S. Lagano nas nabiju vise od 20 razlike...
Recommended Posts